10 båtutleie i Cartagena som du ikke bør gå glipp av

Cartagena, en nydelig fiskerlandsby på Colombias karibiske kyst, har utmerkede strender, en historisk gammel by (som er helt gangbar) og vakker kolonialarkitektur. Det er også et av de tryggeste stedene i landet, så det er ikke rart at det er en populær anløpshavn for cruiseskip. Trenger du en pause fra å utforske brosteinsgatene? Stopp på en utendørs kafé for utmerkede bakverk og se på folk.
Restauranter i Cartagena

1. Cartagena Concierge

Utmerket - 94 %

God - 5 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 116 anmeldelser

  Cartagena Concierge

Hei og velkommen til Cartagena! Jeg er Cindy og jeg er en del av Cartagena Concierge-teamet, sammen med Miguel, Sofia, Emmanuel, Jessica, Fabian & Andrés er vi forpliktet til å gi gjestene våre den beste opplevelsen og anbefalingene i Cartagena de Indias. Vennligst la oss koordinere og være vertskap for dine beste og mest ekstraordinære opplevelser i Cartagena. Vi vet at det er hundrevis av opplevelser å velge mellom, men vi gjør filtreringene for deg. Vi holder oss oppdatert med det siste og beste av alt. Dette er vår lidenskap med over 7 års kombinert erfaring. Få mest mulig ut av tiden din og kontakt oss.

Utmerket - 94 %

God - to %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 143 anmeldelser

  Bla gjennom Colombia

Seil i Karibien på vakre seilbåter. Nyt hvite sandstrender og krystallklart vann. Sportsaktiviteter som kajakk, padlebrett, wakeboard, snorkling og mer. Ikke gå glipp av den fantastiske Cartagenas skyline ved solnedgangen! Besøk øyene og mer.

3. Boats4U

Utmerket - 90 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 572 anmeldelser

  Boats4U

Lei de beste yachter og luksusbåter i Cartagena og nyt en ny, unik og eksklusiv opplevelse. Vårt oppdrag er å tilby våre kunder uforglemmelige opplevelser, og dra nytte av de vakre destinasjonene i Cartagena for å gjøre ferien til magiske øyeblikk som vil være for alltid i minnet ditt.

4. Båtliv Cartagena

Utmerket - 96 %

God - to %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 150 anmeldelser

  Båtliv Cartagena

Når du besøker Cartagena er det to underverker ingen bør gå glipp av, den berømte gamlebyen og den forbløffende Islas del Rosario (bare en 20-minutters båttur fra Cartagena). Disse øyene har krystallklart og turkis vann, hvite sandstrender og de viktigste korallrevene på den colombianske karibiske kysten. Vårt firma ble grunnlagt på stedet for å tilby det beste alternativet når du besøker og cruiser på øyene. Vi tilbyr komfortable private båter og yachter som er profesjonelt mannskap (kaptein og assistent), samtidig som vi gir førsteklasses kundeservice. Stol på oss og la oss være vert for deg. Båtliv Cartagena er veien å gå når du charter en båt i Cartagena – Colombia. Vi vert, du slapper av!

5. Regnbuebåter

Utmerket - 93 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 28 anmeldelser

  Regnbuebåter

det beste stedet for båtutleie Cartagena, Rosario-øytur, charterbåtutleie i byen Cartagena

6. Arrecife Båtutleie

Utmerket - 98 %

God - to %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 52 anmeldelser

  Arrecife Båtutleie

Familieeide Arrecife Boat Rentals er det private båtselskapet i Cartagena, Colombia. Rimelige private båter tilgjengelig for utleie med sertifisert kaptein og assistent inkludert, kraftige og trygge båter der du kan nyte en uforglemmelig seiling. Moderne båter med , stereo , bluetooth , GPS-navigasjon , komfortable seter, solsenger , brede korridorer , kjøler for å lagre drikke og mat , redningsvester , bagasjerom , dekket tak , dusj med ferskvann. Nyt destinasjonene vi har for deg, Playa Azul Baru, Cholon, Rosario-øyene, Cartagena Bay. Kontakt oss for mer informasjon og priser på våre tjenester ombord på Arrecife Boat Rentals.

7. Strand og sol Cartagena

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 20 anmeldelser

  Strand og sol Cartagena

Ligger i Cartagena de Indias, en by med verdens kulturell og historisk arv, er Beach & Sun et selskap dedikert til å skape utrolige opplevelser for deg. Vi spesialiserer oss på å tilfredsstille våre kunders behov og krav og gir en virkelig personlig service. Våre ansatte er opplært til å være din kobling og garantere en unik opplevelse i denne vakre karibiske byen. Vi tilbyr private båtcharter, overnattingstjenester, turer, en concierge-tjeneste, restaurant- og klubbreservasjoner, utdrikningslagspakker og privat arrangementsorganisering. Kontakt oss nå og gjør turen til Cartagena uforglemmelig

8. Hei Cartagena

Utmerket - 91 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 240 anmeldelser

  Hei Cartagena

Vi planlegger et reiseopplevelser som er skreddersydd for dine unike ønsker og budsjett, reisebyrå fokusert på fullservice reisearrangementer i og rundt Cartagena, Colombia. Fra båtutleie og fullt bemannede feriehus til dagsturer, øyfester, historiske turer, transport og mer, vårt motto er 'Vi tar oss av alt.' Bare tenk på Hi Cartagena som din beste venn.'

9. Luksusbåter Cartagena

Utmerket - 95 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 109 anmeldelser

  Luksusbåter Cartagena

Luxury Boats Cartagena er et selskap spesialisert på nautisk båtchartertjeneste, det vil si at vi dedikerer oss til å få deg til å leve spesielle øyeblikk i luksusbåter. Vårt hovedmål er å få deg til å leve en unik og morsom opplevelse i Cartagena de Indias og dens vakre tilstøtende øyer; Alt dette vil du nyte i luksusbåter, de beste merkene og avantgarde-designene. Vår tjeneste er eksklusiv og pålitelig. Hele teamet vårt er spesialisert på maritim navigasjon, og garanterer deg trygghet og sikkerhet når du navigerer.

10. Nauty 360

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 131 anmeldelser

  Nauty 360

Nauty 360 er en innovativ teknologisk plattform hvor du finner alle typer nautiske tjenester, trygge, pålitelige og personlig tilpassede. Gir deg mulighet til å oppleve alle slags nautiske opplevelser som turer til øyer, dykking, vannsport og leie av alle slags båter.