10 båtutleie i Hvar Island som du ikke bør gå glipp av

Den kroatiske øya Hvar hevder å være det mest solrike stedet i hele Europa, og er det perfekte reisemålet for turister som søker skjønnheten til middelhavsstrender uten folkemengdene knyttet til mer kjente destinasjoner. Stier omkranset av lavendelvinstokker fører til bortgjemte viker, små fiskerlandsbyer og lokale vingårder, og ferger og katamaraner frakter besøkende over det rolige, blå vannet til de omkringliggende øyene, som alle er verdt å utforske.
Restauranter på Hvar Island

1. Illyrias Hvar-turer

Utmerket - 93 %

God - 6 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1.128 anmeldelser

  Illyria's Hvar Tours

Hvar-turer: Ilirios Hvar-sports private dagsturer og utflukter: Blå grotte, grønn grotte, munkeselgrotte, snorkling, dyrekrets- og RIB-båtturer, vingårds- og vinturer, øysafari offroad, strandturer... Vi skaper drømmer, ikke bare helligdager.

2. Antonio Rent

Utmerket - 94 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 160 anmeldelser

  Antonio Rent

Vi er et lokalt utleiefirma i byen Hvar. For å utforske øya vår foreslår vi at du enten leie en scooter eller en bil for et hyggelig cruise rundt øya, og en liten båt hvis du er spent på å se Paklinski-øyene rett over havnen! For de av dere som leter etter noe enda mer spennende, vil vi møte dine behov med Blue Cave-turer, private turer og overføringer til steder etter eget valg med hurtigbåten vår! Besøk oss og vi viser deg hele verden på en enkelt øy!!

3. Mario Rent

Utmerket - 88 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 221 anmeldelser

  mario leie

Mario Rent-opplevelse er mer enn bare å leie en båt. Hvis du vil møte unge lokale mennesker og få det beste ut av sommeren, er vi her for deg. Besøk oss på Mario Rent Corner hvor du alltid kan finne gode vibber og vårt vennlige mannskap. Vårt firma har vært i drift siden 2004. Med mer enn 15 års erfaring i bransjen kan vi si at vi definitivt vet hvordan vi skal gjøre dagen din uforglemmelig

4. Aduros Tours

Utmerket - 96 %

God - to %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 85 anmeldelser

  Aduros Tours

Privat hurtigbåtutleie med skipper. Heldagsguidede gruppeutflukter. Mulige destinasjoner: Blå grotte, Grønn grotte, Selgrotte, Komiža by, Stiniva Bay, Palmižana Bay, Vlaka landsby, Bol by, Zlatni rat, Pribinja Bay, Red Rocks, Sveta Nedelja, Dubovica. Vis-øya, Biševo-øya, Pakleni-øyene, Šćedro-øya, Brač-øya

5. Utforsk Hvar

Utmerket - 95 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 60 anmeldelser

  Utforsk Hvar

Vi er byrå i byen Hvar og vi tilbyr hurtigbåtutflukter og hurtigbåttransport. I vårt tilbud har vi to 12m båter.

6. D & A leie båter og sykler

Utmerket - 93 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 15 anmeldelser

  D & A Leie båter og sykler

Få uforglemmelige minner på havet med D&A-leie. Havet fantastisk solnedgang og hvis du er heldig å se delfinene.

7. Nautisk eventyr

Utmerket - 91 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 76 anmeldelser

  Nautisk eventyr

Våre båtturer er perfekte for verdensreisende, par, familier og bedriftsgrupper. PRØV DEN VAKRESTE BÅTTUREN 'BLUE CAVE'! Interessert i din egen private båttur? Unn dine venner og familie en spesiell dag ute! Vi har mange alternativer for deg! Ta med deg de mest fantastiske minnene med Nautica-eventyret! Arranger ditt neste firmaarrangement med Nautica Adventure for å skape en unik og minneverdig opplevelse. Vi holder åpent etter avtale hele året. Ta gjerne kontakt med dine egne ideer og ønsker så kan vi sammen arrangere en unik båttur for deg!

8. Hvar Båtutleie

Utmerket - 97 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 34 anmeldelser

  Hvar Båtutleie

Francesco Rent (Hvar Boat Rental) er perfekt for familier og venner som bor i Hvar under ferien og som ønsker å utforske hele Kroatias skjønnhet. Vi er lokalisert på øya Hvar og kallenavnet av kroater som 'Sunny Hvar' fordi Hvar har flest solfylte dager i året enn noen annen kroatisk øy. Med våre båter og hurtigbåter vil du kunne utforske alle de forskjellige stedene som Pakleni-øyene, Red Rocks, Vis-øya og Blue Cave. Hos Francesco Rent (Hvar Boat Rental) veiledes vi av et sett med kjerneverdier – kvalitet, engasjement, tillit og personlig service – og vi sikrer at disse kjennetegnene oppfylles på alle stadier av reisen din. Enten du har et enkelt spørsmål eller en spesiell forespørsel, er vi her for deg.

9. Flash Hvar Båtturer

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 24 anmeldelser

  Flash Hvar Båtturer

Som lokal skipper er de vakreste stedene kjent for meg, og turene mine er alltid planlagt slik at gjestene på båten ser det beste av Hvar-omgivelsene. Disse turene er ideelle for familier, par, mindre vennegrupper og alle som ønsker å oppleve de roligere, mindre overfylte strendene og nyte vakkert landskap. Båten har alt som trengs for en trygg og behagelig dag på sjøen. Jeg gjør alle dagsturer, vanligvis fra kl. 10.00 til kl. 18.00, selv om starten og slutten av turen er individuelt angitt. Standard hentested er ved havnen i Hvar, men når det er mulig henter jeg gjester på deres overnatting/hotell. Skipper og drivstoff er alltid inkludert i den avtalte prisen, mens lunsj ikke er og er valgfritt. Båten min kan ta maksimalt 6 passasjerer, har en kjøler med vann for gjestene på turen, samt snorkleutstyr. Turene mine er alltid skreddersydd etter mine gjesters preferanser, og jeg tar sikte på å legge til noen skjulte perler kjent for lokale skippere.

10. Pascal Adventure

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 3 anmeldelser

  Pascal eventyr

Lei et hus i Stari Grad og en praktfull Cap Camarat 9 WA båt med skipper i en uke. Vi tilbyr flere formler som inkluderer mellom 2 og 4 hele dager med navigasjon for å oppdage øyene, vikene og de omkringliggende landsbyene. Under hver utflukt tilbyr vi deg en brunsj akkompagnert av champagne, vin og øl. Mitt navn er Pascal og jeg vil dele med deg min lidenskap for dette fantastiske landet som er Kroatia, og jeg vil være i stand til å tilpasse meg forespørslene dine angående navigasjon og ditt opphold i Stari Grad. Jeg har spesialisert meg på nattnavigasjon - en magisk opplevelse som gir muligheten til å svømme blant fosforiserende plankton under en stjernehimmel! Huset ligger i hjertet av den splitter nye Stari Grad Marina, 5 minutters gange fra alle fasiliteter. Besøk nettstedet vårt nå: https://Hvar.com.