10 danseklubber og diskoteker i Baja California som du ikke bør gå glipp av

Den anerkjente Rancho La Puerta er Mexicos beste destinasjonsspa. Beliggende på et spektakulært område, bare en time fra San Diego, gjør terapeutiske behandlinger full bruk av alle typer medisin og produkter fra Ranchos økologiske hage. Denne idylliske helligdommen er et luksuriøst spa-anlegg med full service.
Restauranter i Baja California

1. Mixology Fusion Bar

Calle Ignacio Zaragoza 20, San Jose del Cabo 23400 Mexico +52 624 688 3986 https://www.facebook.com/mixologyfusionbar/

Utmerket - 95 %

God - 5 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 19 anmeldelser

Mixology Fusion Bar er den eneste baren i Speakeasy-stil som ble født 22. februar 2014 i Los Cabos, Baja California Sur. Dette stedet har som mål å skape et miljø der opplevelser skjer og sansene blir forført. Denne baren ligger inne i et gammelt gårdshus i hjertet av det historiske sentrum av San José del Cabo, og tilbyr sine gjester en omsluttende atmosfære der de blander en utsøkt meny med mixologi med naturlige og økologiske produkter, med den mest utvalgte musikken avhengig av dagen. : På torsdager presenterer vi Jazz live og en avslappet atmosfære for å nyte hver melodi. På fredager har vi det gøy med Disco-musikk for å få frem dine beste dansebevegelser. På lørdager har vi tilstedeværelsen av sjangeren House ved hånden av nasjonale og internasjonale artister. For å få tilgang til baren, er det hver lørdag nødvendig å banke på døren og vente på at vi åpner den lille spalten for å resitere et annet passord (slik det var vanlig i hemmelige barer på 1920-tallet og mer enn noe annet for å beskytte personvern og sikkerhet av våre kunder). Kontakt oss for å få passordet ditt!

2. Cantina Mexico

Blvd. Paseo de la Marina Local A6 Centro Plaza Náutica, Cabo San Lucas 23450 Mexico +52 624 143 6794 http://cantinamexico.com/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 13 anmeldelser

Cantina Mexico ligger på hovedboulevarden i sentrum av Cabo San Lucas, og er en perfekt cocktail av herlige drinker og engasjerende underholdning som gjør Cantina Mexico til et 'must-do' i Cabo når du går ut på byen.

3. 11:11 Disco Room San Jose

Paseo de San Jose S/N Local 4 Fonatur, San Jose del Cabo 23400 Mexico +52 624 142 0271

Utmerket - 58 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 19 anmeldelser

4. Mixology Fusion Bar

Calle Ignacio Zaragoza s/n, San Jose del Cabo 23400 Mexico +52 624 688 3986 https://www.facebook.com/mixologyfusionbar/

Utmerket - 83 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 17 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 6 anmeldelser

Mixology Fusion Bar er den eneste baren i Speakeasy-stil som ble født 22. februar 2014 i Los Cabos, Baja California Sur. Dette stedet har som mål å skape et miljø der opplevelser skjer og sansene blir forført. Denne baren ligger inne i et gammelt gårdshus i hjertet av det historiske sentrum av San Jose del Cabo, og tilbyr sine gjester en omsluttende atmosfære der de blander en utsøkt meny med mixologi med naturlige og økologiske produkter, med den mest utvalgte musikken avhengig av dagen. : På torsdager presenterer vi Jazz live og en avslappet atmosfære for å nyte hver melodi. På fredager har vi det gøy med Disco-musikk for å få frem dine beste dansebevegelser. På lørdager har vi tilstedeværelsen av sjangeren House ved hånden av nasjonale og internasjonale artister. For å få tilgang til baren, er det hver lørdag nødvendig å banke på døren og vente på at vi åpner den lille spalten for å resitere et annet passord (slik det var vanlig i hemmelige barer på 1920-tallet og mer enn noe annet for å beskytte personvern og sikkerhet av våre kunder). Kontakt oss for å få passordet ditt!

5. Coco Bongo Los Cabos

Boulevard Paseo de la Marina 17 Local 38 D-B og 38 D-C, 23450 Mexico +52 624 123 2489 http://www.cocobongo.com

Utmerket - 82 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 135 anmeldelser

Gjør deg klar for flygende akrobater, bartop-conga-linjer, filmklipp projisert på høyteknologiske videoskjermer, liveband, DJ-er som øker adrenalin- og energinivået etter hvert som natten skrider frem. Coco Bongo har blitt rost av blant andre Rolling Stone Magazine, MTV, CNN, Billboard Magazine. Ingen tvil om det, Coco Bongo lager en fest som publikum alltid vil huske.

Anmeldt av juanbA3713RE - Los Angeles, USA

Jeg kjørte nedover halvøya med en yngre onkel av meg for å sightsee og virkelig suge inn opplevelsen av eventyr, siden det var første gang noen av oss så Los Cabos. Av alle stedene på Paseo de la Marina føler jeg virkelig at dette var det beste stedet å drikke, danse, mingle og generelt feste. Du får også være rett foran utmerkede koreograferte forestillinger og sirkuslignende akrobatikk som hvert 15.–25. minutt! Hver enkelt medarbeider jeg interaksjon med var en blast å snakke med. De er alle veldig imøtekommende og enkle å snakke med. Spesielt vil jeg virkelig takke Michelle og Raul for deres oppmerksomhet, enestående karisma og fenomenale evne til å multitaske. Hvis du bestemmer deg for å gå og ønsker en mer privat opplevelse, kan du bestille bord helt oppe ved DJ-en. Fortsatt et fantastisk valg, bare uten å støte på folk så mye fordi dette stedet kan bli ganske stappfullt av sin popularitet. Jeg fikk et bord halvveis opp de 3 nettene jeg gikk ut i Cabo og kommer gjerne tilbake for å dele dette stedet med flere venner. Gå videre og sjekk ut de andre stedene, men du vil sannsynligvis finne deg selv å returnere til CocoBongo etter ditt første besøk. Se for deg selv! Takk igjen Raul og Michelle! Jeg burde virkelig tatt flere bilder sammen med videoer ????

6. OMNIA Dayclub Los Cabos

Boulevard San Jose s/n Lote 12, golfbane, San Jose del Cabo 23406 Mexico +52 624 104 9743 http://omniaclubs.com/los-cabos/

Utmerket - 62 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 18 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 92 anmeldelser

Helse, sikkerhet og velvære til våre gjester og ansatte er våre toppprioriteter. På grunn av den enestående virkningen av COVID-19-viruset har vi besluttet å midlertidig suspendere OMNIA Los Cabos-operasjonene inntil videre. Vi vil fortsette å overvåke situasjonen nøye for å avgjøre når tjenesten vil gjenopptas. Takk for din kontinuerlige støtte og vi ser frem til å åpne dørene igjen snart. Velvære, helse og sikkerhet til våre gjester og samarbeidspartnere er vår hovedprioritet. På grunn av virkningen av COVID-19-viruset har vi midlertidig stanset driften av OMNIA inntil videre. Vi vil holde deg informert om datoen vi vil gjenoppta tjenesten. Vi setter pris på din fortsatte støtte og ser frem til å ønske deg velkommen til OMNIA Dayclub Los Cabos snart.

Anmeldt av ty67 - New York City, USA

Omnia var en BLAST! Jeg dro med mannen min, musikken var veldig energisk, servicen er enestående og utsikten er helt FANTASTISK! Gleder meg til å gå tilbake så fort som mulig, det er vårt nye favoritthotspot!

7. Mandalaklubben

Boulevard Lazaro Cardenas 1112, Cabo San Lucas 23453 Mexico +52 624 143 2056 http://mandalatickets.com/en/cabos/disco/mandala

Utmerket - 38 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 7 %

Fryktelig - elleve %

Totalvurderinger

3.5 basert på 248 anmeldelser

Mandala Los Cabos er nattklubbikonet for nattelivet i Cabo San Lucas! Denne klubben utmerker seg ved sin orientalske stil og glamouren i utsmykningen, og å henge i Mandala Cabo er en unik opplevelse. Store skjermer over alt som synkroniserer det visuelle med beats av den talentfulle DJ-en som gjør deg oppslukt av festen til enhver tid.som ingen andre steder i Cabo.

Anmeldt av urbaneworldwide - Washington DC, USA

Min kone og jeg besøkte Cabo sammen med min fetter og hans kone. Etter middag spurte vi hotellets concierge om et godt nattelivsforslag. De foreslo Mandala. Vi hadde en flott tid. Flaskeprisene er rimelige og opplevelsen var mangfoldig for Cabo (når det gjelder publikum og musikkutvalg). Det er et sted hvor turister og lokalbefolkningen kan komme for å feste sammen.

8. ENVY av Blue Lounge

Av. Malecon, San Felipe 21850 Mexico +52 686 234 3305 https://www.facebook.com/ENVYBLUELOUNGE/

ENVY by Blue Lounge er en ny nattklubb i byen som gir den beste servicen og drinker til sine kunder, vi bringer det beste arrangementet til glede for våre gjester. Kvalitetsservice og mye moro kun hos oss.

9. Rubiks Bar

Avenida Revolucion 1380 Downtown, Tijuana 22000 Mexico https://www.facebook.com/rubiksbar/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

10. Republikk

Blvd. Sanchez Taboada Esq. Escuadrón 201 #10451/B Zona Rio, Tijuana 22014 Mexico +52 664 314 1531 http://www.facebook.com/republikatj