10 gratis ting å gjøre i Valletta som du ikke bør gå glipp av

Valletta ble grunnlagt i 1565 av Johannesordenen som et tilfluktssted for soldater som returnerte fra korstogene, og er nå hovedstaden på Malta og et stykke levende historie. Med en uovertruffen samling av original barokkarkitektur, befestede bymurer med utsikt over Middelhavet og den spektakulære Co-Cathedral of St John, som har intrikat utskårne steinhvelv og et berømt maleri av Caravaggio, er det ikke rart at denne minste av europeisk hovedstad byer er et verdensarvsted.
Restauranter i Valletta

1. Parish of San Paul Shipwrecked

74 St Paul St, Valletta, Island of Malta 1212 Malta +356 2122 3348 http://www.facebook.com/ParroccaSanPawlNawfraguValletta/?ref=ts&fref=ts

Utmerket - 55 %

God - 3,4 %Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 776 anmeldelser

Anmeldt av bobbythomas153 - Southport, Storbritannia

Jeg besøkte Church of St Paul's shipwreck tilbake i begynnelsen av oktober da jeg besøkte Malta. Jeg gikk meg vill mens jeg prøvde å finne kirken, det er ikke det letteste stedet å finne. Den ligger bortgjemt i en sidegate. Jeg følte meg trygg på å besøke denne kirken som en ensom reisende til Valletta. Jeg syntes kirken var veldig mørk inni. Innredningen er så spektakulær som det praktfulle steingulvet selv om kirken. Jeg likte alle han områder av kirken dens alle vakre og vel verdt et besøk.

2. Valletta Waterfront

Valletta, øya Malta Malta +356 2567 3000 http://www.vallettawaterfront.com

Utmerket - 60 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 3.131 anmeldelser

Anmeldt av robfirstaid100 - London, Storbritannia

Valetta Valetta er en vakker inngjerdet hovedstad som er gjennomsyret av historie med mange små smug og sjarmerende små barer og restauranter. Dette er et must å besøke når du ferierer på malta lett å nå med lokale malta transportbusser fra hvor som helst på øya, vi bestemte oss for å besøk for å se markedet vi tok en taxi fra nord på øya til markedet kostet oss €40 for turen dit markedet er like utenfor byen det var litt skuffende det virket som et støvelmarked med bare noen få boder kan være som sesongslutt i oktober Notte Bianca 2019 Dette er en nattfestival som bare holdes én natt i oktober, hele Valetta er stengt for alle, men fotgjengere alle offentlige bygninger i hovedstaden er åpne sent og er gratis restauranter spredt bord rundt fortau gateunderholdere er ute og underholder folkemengdene og ja valetta ser over en tredjedel av øyas befolkning inkl. besøkende denne kvelden dukker opp musikere også underholde inkludert jazz, marsjerende musikk og på det store torget toppmusikk fra hip hop og rap musikere fra X Factor en flott kveld ute

3. Øvre Barrakka hager

Battery Street, Valletta, Island of Malta VLT 1220 Malta +356 2707 5876 http://www.cityofvalletta.org/content.aspx?id=46667

Utmerket - 61 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 8 257 anmeldelser

Anmeldt av LizofLewes - Lewes, Storbritannia

Vi betalte 3 euro for å komme inn på det hilsenende batterinivået og følte det absolutt verdt det. Ikke bare var utsikten over havnen fantastisk, men vi hadde 'seter' på første rad da middagspistolen ble avfyrt. Vi var i stand til å stille spørsmål til en av gjeninnføringsteamet mens det skjedde, og så hadde vi en kort forelesning og full spørsmål og svar med den fantastiske Benjamin, som lærte meg mer om kanoner og deres plass i marinehistorien (og spesielt historien). bak salutten med 21 kanoner) enn jeg hadde hentet fra mange andre besøk på historiske skip gjennom årene.

4. Nedre Barrakka hager

Valletta, øya Malta Malta http://ashoreplus.com/uncategorized/views-worth-seeing-in-malta/

Utmerket - 48 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.382 anmeldelser

Anmeldt av bellac201 - Birkirkara, Malta

Nylig hadde vi et familiebryllup på nedre barrakka med fantastisk utsikt over den maltesiske vakre havnen. Aldri hatt et bryllup der før det var en flott opplevelse da det er høytider der hvor fyrverkeri også fra den andre siden av havnen :) . Det er et fint sted for maltesere og turister å besøke under solnedgang, da det er spektakulært å se solen gå ned :).

5. Saluttering Batteri

Battery Street, Valletta, Island of Malta VLT 1220 Malta +356 2122 5277 http://www.salutingbattery.com

Utmerket - 57 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 2670 anmeldelser

The Saluting Battery er en av Maltas mest livlige besøksattraksjoner hvor historien vekkes til live daglig! Plassert høyt langs Vallettas østlige historiske voller, nyter det uovertruffen spektakulær utsikt over Grand Harbour og de omkringliggende befestede byene. Det er også kanskje det eldste saluteringsbatteriet som fortsatt er i drift noe sted i verden. Her kan man se et fullstendig restaurert kruttmagasin, en sidearmsbutikk for artilleri, en kjekk samling av originalt munningsladende artilleri, ammunisjon og utstyr og få en nærmere titt på salutpistolene. Batteriet er utstyrt med lydguider, men guidet torus på engelsk er også tilgjengelig tre ganger om dagen kl. 11.00, 12.30 og 15.00.

Anmeldt av jamesmif

Ved middagstid hver dag laster og avfyrer soldater kanonene som en markering av seieren i det osmanske riket i 1565 og også den andre verdenskrig der Malta var sterkt involvert.

6. Fortifications Interpretation Center - Fortifications Interpretation Center

St. Mark street, Valletta, Malta Malta +356 2122 8594 http://thefortressbuilders.weebly.com/

Utmerket - 68 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 288 anmeldelser

Anmeldt av 537gilk

Jeg passerte dette museet flere ganger med barna mine, men kom ikke inn. Det var INGEN MÅTE barna mine kom til å se pappa lese om fortene i 2 timer. Såå... jeg ventet til jeg var solo på Malta. Elsket det, det er en ekte læringsopplevelse, HVIS du setter pris på vitenskapen om fort fra B.C. til det 20. århundre. De har en rekke miniatyrtremodeller av mange fort på Malta og forklaringer. Spørsmålet er bare, gjør du dette før eller etter at du har vært på noen fort? (Jeg dro etter å ha besøkt Fort St. Elmo i Valletta, The Citadel på Gozo, The Saint Mary's Watchtower på Comino og Fort Tigne i Sliema). Mitt forslag ? Se først fortene, og sammenlign deretter det du har lært med modellene i utstillingen. En klar læringsopplevelse. Du kommer smartere ut enn når du gikk inn og alt for noen få €!

7. Helligdommen til Vår Frue av Karmelfjellet

59 Archbishop St, Valletta, Island of Malta 1449 Malta

Utmerket - 42 %

God - 47 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 315 anmeldelser

Anmeldt av I5083PZvincentg

Denne kirken er den kuppelformede basilikaen ved siden av St. Pauls anglikanske katedral, begge er anerkjente ikoner for Vallettas skyline. En veldig vakker kirke bygget i midten av 80' over synet av den eldre kirken bygget og gjenoppbygd gjennom århundrene. Virkelig verdt et besøk.

8. Tre byer

Valletta, øya Malta Malta

Utmerket - 56 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 836 anmeldelser

Anmeldt av 87wendywoo - Southampton, Storbritannia

Vi tok heisen fra Upper Barrack-hagene ned til Three Cities-fergen. Heisen ned er gratis og oppstigningen er inkludert i fergebilletten. Bare en kort spasertur til fergen som er tydelig skiltet. Fergeturen tar mindre enn 10 minutter og du får virkelig god utsikt over de enorme fortøyde yachter og havnen. Det koster 90 øre retur for seniorer. Når du går av fergen er det best å ta til venstre og gå langs havnen. Det er noen kafeer for å få en drink av måltidet. Det tar omtrent 15 minutter å gå til Fort St Angelo, det er en fin tur forbi noen seriøst store yachter. Det er ikke mye skygge, så jeg ser for meg at det blir varmt om sommeren. Du kan også gå opp til Vittoriosa (Birgu) som er veldig sjarmerende og fredelig. Gatene er bittesmå og det føles som å gå tilbake i tid. Det er et vakkert sted å besøke og mye mindre overfylt enn Valletta.

9. St. Pauls anglikanske pro-katedral

West St, Valletta, Island of Malta VLT 1535 Malta +356 2122 5714 http://www.anglicanmalta.org/diocese/st-pauls-pro-cathedral/

Utmerket - 35 %

God - 39 %

Tilfredsstillende - 23 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 328 anmeldelser

Anmeldt av S1333COmichaelh - Coventry, Storbritannia

Gikk for Sung Eucharist 11 am gudstjeneste søndag. Fantastisk gudstjeneste i vakre omgivelser vel verdt å gå. Lett å finne fra Valletta hovedbusstasjon eller med ferge fra Sliema Ferries hvert 30. minutt og veldig billige priser. Se etter spir og kuppel. Hyggelig imøtekommende menighet, du kan ta vin, kaffe og snacks i underkroken etter gudstjenesten.

10. Den store beleiringen av Malta og ridderne av St. John

34 Republic Sq Cafe Premier Complex, Valletta, Island of Malta VLT 10 Malta +356 2124 7300 http://www.viator.com/Valletta-attractions/Great-Siege-of-Malta-and-the-Knights-of-St-John/d4142-a10275

Utmerket - 48 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 146 anmeldelser

Anmeldt av Rcdown78 - Hobe Sound, USA

Havnen på Malta, dens fort, dens historie og hele historien om ridderne og den store beleiringen ... og den ekstraordinære historien til ridderne og malteserne i kampen mot de invaderende ottomanerne ... kan alle bli levende her for den interesserte reisende. Dette er et av de stedene på jorden hvis historie fortsatt er relevant i dag, og som fortsatt kan snakke til oss i dag. Få en god guide (vi var glade for Victoria Cortis) og bruk en dag eller helst to på å dekke det hellige området til denne heroiske kampen.