10 kjøpesentre i Connecticut som du ikke bør gå glipp av

Connecticut er en studie i tiltrekning og kontrast. I en liten stat finner du miles med sandstrand ved havet, hektar med skogkledde turstier og museer, kunst og teater i verdensklasse. Her ligger familievennlige opplevelsesparker og akvarier kun få minutter fra dynamiske kasinoferiesteder og sjarmerende, historiske småbyer – som tilbyr opplevelser som spenner fra kulinarisk til kulturelt, luksuriøst til avslappet. Det er det perfekte stedet å slappe av og lade opp, alt på samme tid.
Restauranter i Connecticut

1. Senteret & Torget

West Hartford Center, West Hartford, CT 06107-2201

Utmerket - 51 %

God - 38 %Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 55 anmeldelser

Anmeldt av Boomertraveller1948 - West Hartford, USA

Disse to arenaene i sentrum av West Hartford har en mengde steder for alle aldre. Fra Noah Webster Library på South Main med et fantastisk barneområde og ulike arrangementer for alle aldre til spesialklærbutikker som B&K på Farmington Avenue samt mange restauranter for enhver smak, dette området har alt. Barnes & Noble, Crate & Barrel, West Elm, en kino og en spillbutikk, er bare noen av de mange butikkene i dette området. Kom for kaffe på Starbuck's eller Sofia's og bli hele dagen.

2. Promenadebutikkene på Evergreen Walk

501 Evergreen Way Suite 503, South Windsor, CT 06074-6969 +1 860-432-3398 http://www.thepromenadeshopsatevergreenwalk.com/

Utmerket - 53 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 116 anmeldelser

Enten du shopper, spiser middag eller spaserer nedover den pulserende hovedgaten, har The Promenade Shops at Evergreen Walk raskt blitt South Windsors populære livsstilsdestinasjon. Med svært ettertraktede forhandlere, restauranter og fasiliteter er det lett å se hvorfor. Shoppere har tilgang til de beste butikkene i området og kan slappe av foran den koselige branngropen i Village Green, nyte konserter og arrangementer i Evergreen Walk Park, oppleve kjæledyrvennlig shopping og dra nytte av butikkparkering. Uansett hva som bringer deg til The Promenade Shops at Evergreen Walk, vil det garantert behage.

Anmeldt av lionelb224

Flott sted å handle. Eksklusivt butikker. LL BeN, Talbots, Apple Store. Mange andre Bra sted å spise med flere gode Reasturant.

3. Butikkene på Nature's Art Village

1650 Hartford New London Tpke, Oakdale, CT 06370-1715 +1 860-443-4367 http://NaturesArtVillage.com/experience/The-Shops

Utmerket - 61 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 28 anmeldelser

Med over 10 000 sq ft unike skatter fra hele verden, har The SHOPS at Nature's Art Village utviklet seg til en samling av seks unike butikker på ett praktisk stopp. The SHOPS er alltid et skattekammer for fossil- og mineralentusiasten, og inkluderer nå regionens største kilde for perleutstyr og funn, en enorm lekebutikk, et utvalg unike smykker og mye mer!

Anmeldt av 240candicec - Decatur, USA

To store etasjer med forskjellige antikvitetsleverandører. Ekstremt godt organisert, rent og alle slags antikviteter og samleobjekter - du kan finne alt her med et bredt spekter av priser fra antikke verktøy til kunstverk til møbler til husholdningsartikler - noe for enhver smak! Fikk et vakkert lite håndmalt metallbrett for bare $5 og en sjarmerende håndmalt roterende musikkboks i tre fra Tyskland til barnebarnet mitt.

4. Blå rygg firkant

65 Memorial Rd, West Hartford, CT 06107-2434 +1 860-882-0678 http://www.bluebacksquare.com/

Utmerket - 56 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 27 anmeldelser

Dette shoppingdistriktet i sentrum av West Hartford er Whole Foods, REI, Fleming's Prime Steakhouse og over 30 andre butikker, boutiquebutikker, spisesteder og underholdningstilbud. Kjøpesenteret og Criterion Cinemas kino er lett tilgjengelig fra to garasjer og gateparkering.

5. The Shoppes i Farmington Valley

110 Albany Turnpike, Suite 925, Canton, CT 06019-2552 +1 860-693-3059 http://www.theshoppesatfarmingtonvalley.com/

Utmerket - 33 %

God - 67 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 3 anmeldelser

The Shoppes at Farmington Valley er en utendørs livsstil shoppingdestinasjon som ligger på Route 44 i Canton, Connecticut som tilbyr et unikt og fristende utvalg av mer enn 45 spesialbutikker og spisesteder inkludert: Talbots, Old Navy, Sephora, Cyclebar, J.Crew , Flatbread Company, ShopRite, Dick's Sporting Goods, Barnes & Noble, Kohl's, Feng Asian Bistro, Massage Envy, barre3 og mange flere.

6. Clinton Crossing Premium Outlets

20 Killingworth Tpke, Clinton, CT 06413-1377 +1 860-669-3066 http://premiumoutlets.com/outlet/clinton-crossing

Utmerket - 31 %

God - 46 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 167 anmeldelser

Clinton Crossing Premium Outlets har en imponerende samling av de fineste designermerkene og merkene for deg, din familie og ditt hjem. Inkluder et shoppingstopp under din neste tur til området. Ligger langs Connecticut Shoreline, rett ved I-95, er dette Connecticuts eneste eksklusive outletsenter. Lokale Shop & Stay-pakker er tilgjengelige. Ikke glem å stikke innom gjestetjenestene for et sentersparepass, fylt med hundrevis av dollar i besparelser fra designermerker.

Anmeldt av ragiansanti34 - Staffordshire, Storbritannia

Clinton Crossing Premium Outlets er utrolig enkle å finne. De ligger rett ved 81/Killingworth Turnpike. De er åpne mandag - lørdag 10:00 - 9:00 og 10:00 - 7:00 på søndag. De tilbyr militærrabatter til aktive tjenestemenn og pensjonister i utvalgte butikker og til og med parkeringsplasser for militærmedlemmer. Clinton Crossing Premium Outlets tilbyr mange kjente merkevarer som Coach, Lucky Brand, True Religion, Adidas, Nike, Under Armour, Gap, Calvin Klein, etc. De har ikke en food court, men har mange food trucks plassert i utsalgsstedene. Mange av foodtruckene har bord og stoler foran seg slik at folk kan sette seg ned og nyte måltidet. Veggierullene på Teriyaki Mania er utrolige. Alle som liker å shoppe og gjøre et godt kjøp vil ha en flott tid ute på Clinton Crossing Premium Outlets. Sjekk de ut.

7. Uptown sending

781 Cromwell Ave, Rocky Hill, CT 06067-3000 +1 860-257-1661 http://www.uptownconsignment.com

Utmerket - 67 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 33 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 3 anmeldelser

8. Danbury Fair Mall

7 Backus Ave, Danbury, CT 06810-7422 +1 203-743-3247 http://www.danburyfairmall.com/

Utmerket - 33 %

God - femti%

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.0 basert på 109 anmeldelser

Anmeldt av M3694BZnelsonm - Danbury, USA

Danbury Fair Mall har mange alternativer. Du kan bare gå i gangene og finne kjente og unike spesialbutikker for å finne morsomme ting du ikke visste du trengte. Også folk kommer for å bare gå for å trene. Det er mange valg på Food Emporium komplett med en Merry-Go-Round. Pluss at det er utmerkede restauranter på kjøpesenterområdet.

9. Westfarms

1500 New Britain Ave, West Hartford, CT 06110-1680 +1 860-561-3024 http://www.shopwestfarms.com/

Utmerket - 53 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 17 anmeldelser

Westfarms, det fremste kjøpesenteret i sentrale Connecticut, har ankerbutikkene Nordstrom, Macy's, Lord & Taylor og JCPenney. Kjøpesenteret tilbyr 160 stilige forhandlere og restauranter, mange unike for handelsområdet, inkludert Anthropologie, Apple, The Art of Shaving, Athleta, Brio Tuscan Grille, California Pizza Kitchen, Coach, Free People, Hanna Andersson, J.Crew, Kiehl's , LEGO, Louis Vuitton, Lush, lululemon, Michael Kors, Microsoft, P.F. Chang's China Bistro, Spanx, The North Face, Tiffany & Co., Tommy Bahama, Tory Burch, True Religion Brand Jeans, Urban Outfitters, Vans, vingårdsvinstokker og mange flere. Kjøpesenteret strekker seg over byene Farmington og West Hartford, og har en praktisk beliggenhet i krysset mellom I-84 og rute 9.

Anmeldt av dustythoughts - Manchester, USA

Jeg liker vanligvis ikke å shoppe, siden jeg synes det er stressende, men jeg liker å komme hit. Det er et godt lett kjøpesenter med mange butikker og er generelt ganske travelt, selv i lavsesongene. Det har ikke den nedslitte, forlatte følelsen som mange kjøpesentre har, nå som så mange butikker stenger. Det er ikke en sentralisert matbane, men det er noen gode restauranter, og det er rikelig med parkering.

10. Sono-samlingen

100 N Water St, Norwalk, CT, Norwalk, CT 06854-5206 +1 203-299-0701 http://www.thesonocollection.com

Utmerket - 25 %

God - femti%

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 1. 3%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 8 anmeldelser

Anmeldt av dapsdaughter - Connecticut, USA

elsker dette nye kjøpesenteret. Jeg vokste opp her, så jeg var ikke begeistret for at det ble bygget et kjøpesenter i den lille, koselige byen min. Men dette kjøpesenteret er ikke som andre kjøpesentre. For det første klager anmeldere på å betale for å parkere, vel, dette er trenden overalt, du kan ikke parkere i Norwalk eller de fleste steder uten å betale og 1 dollar i timen er ikke dårlig. Hvis du går til Westchester Mall, koster det 3 dollar selv om du bor i MINDRE enn tre timer, dette kjøpesenteret gir deg muligheten til å betale 1 dollar hvis du bare blir i en time. Det er flere måter å betale på som nevnt, Pay Station og via Parking App. Deretter er det ingen food court, personlig er jeg glad for det, i stedet i fjerde etasje har du restauranter og utenfor er det en plass laget for food trucks, i tillegg er det kioskene for pretzels, gelato og popups for lokale restauranter for midlertidig å gi deg en smak av menyen deres.