10 middagsteatre i Orlando som du ikke bør gå glipp av

Fra Magic Kingdom til magiske spa-behandlinger, Orlando glitrer med løftet om eventyr. Tilbring en dag med å utforske de verdensberømte Disney-temaparkene, fnise med delfinene på SeaWorld, eller skrike deg ut på en Universal Studios-berg-og-dal-bane. For en mindre adrenalinpumpende ettermiddag kan du nyte den rolige naturlige skjønnheten til Harry P. Leu Gardens, eller nyte en tangskrubb på et luksuriøst dagspa. Nyt ferske og lokale råvarer på en av Orlandos James Beard-nominerte restauranter.
Restauranter i Orlando

1. The Hoop-Dee-Doo Musical Revy

Fort Wilderness Campground, Orlando, FL 34744 +1 407-939-3463 http://disneyworld.disney.go.com/dining/cabins-at-fort-wilderness-resort/hoop-dee-doo-musical-revue/?CMP=OKC-wdw_TA_204

Utmerket - 71 %

God - tjue%Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 2201 anmeldelser

Hoop-Dee-Doo Musical Revue er et gammeldags middagsshow som inkluderer fot-stompin-musikk, nostalgisk komedie og en alt du bryr deg om å spise middag i Pioneer Hall i Disneys Fort Wilderness Resort & Campground. Gjør deg klar for god, gammel countrymoro! Hoop-Dee-Doo Musical Revue er en mangeårig familiefavoritt, og arrangeres i en rustikk dansesal, med oppløftende Vill Vest-dans, sang og sprø vaudeville-komedie. Du vet aldri hva du kan forvente deg av de oppstemte Claire de Lune, Johnny Ringo, Dolly Drew, Six Bits Slocum, Flora Long og Jim Handy. Mens Pioneer Hall-spillerne fremfører sketsjer og tidlige sangstandarder, serverer like frekke rollebesetningsmedlemmer dine countrified fest. Mellom latteren kan du spise spann med amerikanske favoritter som stekt kylling, røkt BBQ svineribbe, sesongbaserte grønnsaker, bakte bønner, nybakte maisbrød og jordbærsmåkaker. Ubegrenset fatøl, vin, sangria og brus er inkludert for gjester 21 år eller eldre (riktig legitimasjon kreves). Feiringen er anerkjent i showet. Når forestillingen avsluttes, kan du bli bedt om å bli med i finalen – en musikalsk hyllest til Davy Crockett. Din indre bump kan bare dukke opp. Ta med hele klanen din av slektninger og bli med på den boltrende moroa med denne folkelige ekstravaganzaen.

Anmeldt av gaval123

Da vi bestilte Hoop De Doo Musical Review, var mannen min og jeg skeptiske da vi reiste uten 14 måneder gammel og visste ikke hvordan hun ville gjøre det. Men vi er SÅ glade for at vi bestemte oss for dette valget fordi det var fantastisk!! Selve showet var hysterisk og vi kunne ikke slutte å le! Maten var også kjempegod! Maisbrødet med det søte smøret var til å dø for (så mye vi fikk et brød nummer to)! Kyllingen var fin og sprø - men brystene var litt tørre. Ribbeina hadde en kjempegod saus og falt av beinet! Alle sidene var også gode - bønner, potetmos og mac n' cheese! Men ikke få meg i gang med den jordbærkaken - NAM!! Sannsynligvis det beste jeg noen gang har hatt!! Vår pjokk endte faktisk med å sove gjennom hele showet (minus middag) og vi var rett foran scenen så det var hyggelig og høyt, men jeg antar at hun var sliten! Totalt sett var det en fenomenal opplevelse, og selv om det kan være litt dyrt, trodde vi for mat- og middagsshowet at det var vel verdt det!

2. Sleuths Mystery Dinner Shows

8267 International Dr, Orlando, FL 32819-9326 +1 407-363-1985 http://www.sleuths.com/

Utmerket - 62 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.828 anmeldelser

Du er invitert til å gå inn i en verden av komedie, mystikk og intriger på Sleuths Mystery Dinner Shows. Du vil blande deg med uvanlige karakterer ... pass på! Handlingen er rask og latteren er smittsom når du blir detektiv og løser forbrytelsen gjennom et direkte avhør! Du vil nyte forretter, salat, valg av deilig middag (Cornish Hen, ostelasagne med eller uten kjøttboller eller Prime Rib mot en ekstra kostnad), valg av mystisk dessert og ubegrenset øl, vin og brus. Fantastiske gruppepriser for grupper på 15 eller flere. Flott for alle aldre! Showene kan også reise til stedet du ønsker! Ring for reservasjoner

Anmeldt av 320debbiew

Vi likte Mystery Sleuths Dinner-teateret og bordkameratene våre var fantastiske! Hvis du noen gang har ønsket å prøve noe nytt, vil Orlando levere den beste første opplevelsen! Vi bestemte oss faktisk for å legge dette til turen vår i siste liten, og det så ut som booket online, men vi ringte og var i stand til å reservere 2 timer før ankomsttid! Mye moro, godt skuespill, morsomt og flott for hele familien! Prime ribbein var deilig og Julie var en utmerket server hele veien.

3. Martini Teater

6400 Carrier Dr, Orlando, FL 32819-8260 +1 407-206-5100 http://teatromartinifl.com

Utmerket - 65 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 939 anmeldelser

Når solen går ned på sirkuset, blir handlingene varmere, latteren større, og alt blir mye galere. Prisvinnende handlinger fra hele verden vil forbløffe og forbløffe mens de beste av de beste opptrer på scenen og rundt deg. Le til du ikke kan puste, se til du ikke kan tro, og feir hva som skjer når du endelig får se Teatro Martini. Dette svært interaktive showet ligger i Orlando, Florida, i hjertet av I-Drive, og viser sirkusartister fra hele verden, inkludert komediemagiker, klovner, akrobater og utøvende valper!

Anmeldt av RedGoat67

Som besøkende i Orlando-området ønsket jeg å tilbringe en kveld med å nyte et lokalt middagsshow. Etter et utmattende søk fant jeg denne perlen som virket akkurat det jeg lette etter. Lokalet inkluderte middag bestående av 3 entre valg av kylling, svinekam eller pasta. Vår salat, kylling og dessert var eksepsjonell--mye bedre enn vi forventet. De alkoholholdige drikkene var dyre, men is-te, kaffe og brus var inkludert. Showet var helt fantastisk. De dyktige utøverne gjorde denne variasjonsforestillingen til noe helt verdt. Aktene inkluderte sangere, dansere, komikere, akrobater, dyreopptredener, artister med hurtigbytte, luftopptredener, hula hoop-manipulasjon og andre talentfulle artister. Mange av handlingene kunne lett vært AGT-kvalitet. Showet på en og en halv time var uten tvil høydepunktet under mitt besøk til Orlando. Som det viste seg, var jeg i stand til å bruke en Groupon som gjorde opplevelsen enda søtere. $8 parkering er separat og lagt til hver reservasjon. Etter showet inviteres gjestene til et annet rom til musikkbaren JEWEL Speakeasy for drinker, pianounderholdning og for det som så ut til å være kasinobord. Vi bodde ikke for denne opplevelsen. Hvis en rekke underholdning av talentfulle artister er det du ser etter, for all del bestill middag.

4. Det magiske sirkuset

6400 Carrier Dr, Orlando, FL 32819-8260 +1 407-206-5102 http://thecirquemagique.com

Utmerket - 77 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 239 anmeldelser

Det NYE svært interaktive showet med sirkusartister fra hele verden, inkludert en komediemagiker, klovner, akrobater og opptredende valper. Under forestillingen vil det bli servert et måltid, med is til dessert. Tradisjonell sirkusmat vil være tilgjengelig som popcorn og sukkerspinn for de som liker alt søtt.

Anmeldt av JustaGurlinFL - Orlando, USA

Dette er tredje gang vi besøkte Cirque by Night siden det gjenåpnet. Hver gang vi går blir vi behandlet som familie. Daglig leder Joel var veldig snill mot oss og Astrid og Gertie er utmerkede servere OG underholdere. Du får se god underholdning og snakke med serverne dine. Det er et veldig behagelig sted, og hvert sete er det beste. Scenen går opp og ned slik at du kan se all handlingen uansett hvor du sitter Matvalgene er flotte. Vi hadde kylling, svinekjøtt og reker. Tidligere oppgraderte vi til biff og laks. Men hovedvalgene var helt fine. Brus er inkludert. Det er et fantastisk utvalg av drikkevarer for voksne å velge mellom. Handlingene er på topp, og alt jeg kan si er fantastisk. Hele kvelden er fylt med intriger og noen lar deg sitte på kanten av setet

5. Rock Dinner Show

8267 International Dr, Orlando, FL 32819-9326 +1 407-536-7943 http://rockdinnershow.com

Utmerket - 62 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 274 anmeldelser

Orlandos hotteste nye middagsshow med underholdning på Vegas-nivå har nå åpnet i hjertet av International Drives turistdistrikt. ROCK Dinner Show er en uovertruffen, unik mat- og underholdningsopplevelse som bringer publikum i alle aldre gjennom en høyenergisk musikalsk reise. Opplev noen av de mest ikoniske rocke- og popartistene gjennom tidene. Du vil føle deg som kongelig når du slutter deg til Kings of Rock & Pop, sammen med en stjernebesetning av legendariske artister for en uforglemmelig kveld som vil forbløffe sansene med energigivende musikk som vil forvandle deg til et annet sted og tid. La deg blende av sensasjonell dans som vil fengsle øynene dine og elektrifiserende visuelle effekter som har gitt ROCK Dinner Show en stående applaus hver gang. 5-stjerners service, og underholdning i verdensklasse, vil du nyte den perfekte kvelden med familievennlig moro.

Anmeldt av slcowans - Washington DC, USA

Dette showet er et must å se i Orlando! Bartenderne var vennlige. Servitørene var fantastisk. Maten var mat. Forestillingene var UTROLIG FANTASTISK!! Prince viste det ut. Gwen Stefani, Adele og Lady Gaga var fantastiske! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En flott billettpris og verdt hvert øre!!!

6. Disneys Spirit of Aloha Show

Disney's Polynesian Resort, Orlando, FL +1 407-939-3463 http://disneyworld.disney.go.com/dining/disneys-spirit-of-aloha-dinner-show/?CMP=OKC-wdw_TA_198

Utmerket - 30 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 14 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 889 anmeldelser

Disney's Spirit of Aloha Dinner Show er en alt du bryr deg om å spise i familiestil med huladans og en ildkniv-artist på Disney's Polynesian Resort. Ligger på Seven Seas Lagoon, det utendørs overbygde spiseteateret gir en behagelig ramme for autentisk musikk og danser, med vakre kostymer, uimotståelige rytmer og den showstoppende brannkniv-dansen! De mange nasjonene i det sørlige Stillehavet forenes i en kveld med trollbindende magi som forteller historien om en innfødt jente som vender tilbake til sitt folk og sine tradisjoner. Du vil nesten tro at du har blitt transplantert til tropene mens du og dine kjære deler tallerkener med autentisk mat som grillet svineribbe, stekt kylling, fersk ananas, salat med mangovalmuefrødressing pyntet med mandarin, ris i polynesisk stil og sesongens grønnsaker. Spar plass til sjokolade-''mus''-vulkanen! (Foreldre til kresne små, frykt ikke: Det er en begrenset barnemeny). Øl, vin og brus er inkludert for gjester 21 år eller eldre (bilde-ID kreves). Feiringen er anerkjent i showet.

Anmeldt av jaclynd2016 - Denton, USA

Min mann og jeg likte virkelig vår første opplevelse på Spirt of Aloha middagsshow. Vi betalte for tier 1 sitteplasser og endte opp på første rad, midt. Jeg var bekymret for felles sitteplasser, men vi satt ved et bord med 4 bord for bare oss to! Vår servitør, fetter Crystal, var fantastisk og imøtekommende. Hun var stadig å bringe drinker (helt motsatt av mange anmeldelser som hevder å aldri se deres servitør etter den første hilsenen). Alkoholholdige drikker inkludert var begrenset med øl og vin, men ølene mine måtte være i minst 16 oz store kopper og vinen skjenke var MYE mer enn en standard 5 oz skjenke. Veldig fornøyd med de gratis alternativene! Maten var 'fin'. Ikke forferdelig, ikke bra, men fikk jobben gjort. Dessuten var vi her for showet! Noe vi forresten syntes var veldig underholdende. Det var en historielinje, men den var ikke på langt nær så campy som mange gjør den til. Det var fint hvordan showet inkorporerte historien med å gi en grunn til å vise alle de tradisjonelle dansene. Vil anbefale denne opplevelsen på det sterkeste, spesielt 8:15-showet når det var mørkt ute, noe som bidro til den generelle atmosfæren.

7. Pirate's Dinner Adventure

6400 Carrier Dr, Orlando, FL 32819-8260 +1 407-206-5102 http://www.piratesdinneradventure.com/

Utmerket - 35 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 17 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 2.548 anmeldelser

Pirate's Dinner Adventure er et interaktivt pirat-stuntshow som setter deg midt i all handlingen. Over 100 personer fra publikum brukes under forestillingen hver kveld. Kåret av Orlando Sentinel-lesere som Orlandos BESTE MIDDAGSTEATER 2011, og andreplass for beste temarestaurant 2012. Besøk oss for en natt med eventyrlig eventyr og familiemoro!

Anmeldt av DemiHale1

Piratmiddagseventyret er moro for hele familien!!! Det er ikke gourmetmat på noen måte, men det er god grunnleggende mat og moro! Hver seksjon har sin 'egen' farge og 'pirat' som de heier på! Det er mye publikumsdeltakelse, noe som er flott!! Kleskoden er uformell, det er en gavebutikk hvor du kan kjøpe alle pirat-'byttet', det er prinsesser, eksplosjoner, musikk, akrobatikk og moro! Sørg for å komme dit ekstra tidlig for hors d'oeuvres før showet, og bli etter for den morsomme dansefesten!!! Vi hadde en fantastisk tid!!!

8. Ånder vender tilbake

8267 International Dr, Orlando, FL 32819-9326 +1 407-363-1985 http://www.waverlyseance.com/shows/

I 1940 spredte tuberkulose seg gjennom Louisville, Kentucky. Den ble kalt Svartedauden og utslettet hele familier og samfunn, og drepte over seks tusen mennesker i Waverly Hills Sanatorium. I dag står bygningen fortsatt og regnes som det mest åndelig aktive stedet i Amerika. Kom på denne seksti minutters reisen mens vi besøker åndene i Waverly Sanatorium. Du vil se kunst

9. Singing Your Dreams - Musikkmiddagsshow

5250 International Dr, Orlando, FL 32819-9463 +1 407-684-3676 http://www.zee-r.com

Det beste musikkmiddagsshowet i orlando. showet 'Zee-R. - SINGING YOUR DREAMS” er en flott, morsom og veldig emosjonell hyllest til den største pop- og rockeklassikeren, men brakt til deg på en helt annen måte. Du kommer til å oppleve musikkreisen i livet ditt der artisten leverer en fantastisk forestilling med flotte nye arrangementer for noen av tidenes største musikkklassikere.

10. Camelot Knights Dinner Adventure & Tournament

6400 Carrier Dr, Orlando, FL 32819-8260 http://www.camelotknights.com

Utmerket - 44 %

God - 44 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 12 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 18 anmeldelser