10 natur og parker i Stoke-on-Trent som du ikke bør gå glipp av

Stoke-on-Trent (/stoʊk ɒn trɛnt/ ( lytt); ofte forkortet til Stoke) er en by og enhetsområde i Staffordshire, England, med et område på 93 km. Sammen med de nærliggende bydelene Newcastle-under-Lyme og Staffordshire Moorlands er det en del av North Staffordshire. I 2016 hadde byen en befolkning på 261 302.
Restauranter i Stoke-on-Trent

1. Caldon-kanalen

Stoke-on-Trent England

Utmerket - 74 %

God - tjueen%Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 42 anmeldelser

Anmeldt av davide79_12 - Newcastle-under-Lyme, Storbritannia

Gikk de resterende delene av Cauldon-kanalen etter Covid-19-sperringen. Fortsetter turen vår ved Stockton Brook og dens dype sluser, fortsetter den gjennom til søvnige Endon forbi båtverftet og inn i det vakre Staffordshire Moorland-landet. Deretter til Denford hvor den forgrener seg separat til Leek og Froghall Wharf grener. Hvis du tar Leek-grenen, tar den deg over Froghall Wharf-grenen ved akvedukt (ganske spektakulær engernering) og mehanders det er veien deretter gjennom Longsdon til Leek, ikke å glemme passasjen gjennom Leek-tunnelen. Froghall Wharf-grenen tar deg forbi Holly Bush canalside Inn, til Cheddleton - forbi den historiske Flint Mill og Steam Railway. Da blir naturen ganske spektakulær og vakker. En elveseksjon som inkluderer elven Churnet og går langs Consall dampjernbane. Churnet Valley natur hele veien som er strålende. Inn på Froghall Wharf, ikke å glemme den trange Froghall-tunnelen før. Deretter treffer enden ved bassenget. En fantastisk kanalvandring som alle kan prøve.

2. Trentham Monkey Forest

Stone Road Trentham Estate, Stoke-on-Trent ST4 8AY England +44 1782 659845 http://www.monkey-forest.com

Utmerket - 53 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 3.104 anmeldelser

Den perfekte dagen for hele familien! Trentham Monkey Forest er helt unik for Storbritannia. Det er det eneste stedet du kan gå blant 140 barbariske makaker som streifer fritt rundt i 60 hektar med vakker Staffordshire-skog.

Anmeldt av 168melh

Kom hit med mine to små barn og elsket absolutt det å gå så nærme apene at de hvor apekatter overalt hvor du så ut lekte stelle og sitte på gress og opp i trær klarte til og med å se et par apekatter. Flott sted for en familiedag der ute. mye å gjøre annet enn å se på apene

3. Trentham Gardens

Trentham Gardens Stone Road Trentham Estate, Trentham, Stoke-on-Trent ST4 8JG England +44 1782 646646 http://www.trentham.co.uk/trentham-gardens

Utmerket - 62 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 3646 anmeldelser

Trentham Estate er hjemmet til den prisbelønte Trentham Gardens med The Italian Garden av Tom Stuart-Smith, og Floral Labyrinth and Rivers of Grass av Piet Oudolf og enorme planter av villblomster og skogeng av Nigel Dunnett. En fascinerende skulptursti i tråd, eventyrlig lekeplass for barn med Storbritannias første barfotvandring, en familievennlig labyrint, milelang Capability Brown-innsjø med sesongbaserte båt- og togturer. Trentham Monkey Forest, Trentham Treetop Adventure og Trentham Shopping Village med 50 butikker og 14 kafeer og restauranter finnes også på The Trentham Estate. Her finner du noe for enhver smak.

Anmeldt av gloopyicecream - Walsall, Storbritannia

Fantastiske dramatiske hager, massevis av gress og ville blomster - til og med feskulpturene beveger seg med vinden (skulpturene er virkelig smart laget i tråd og har løvetannfrø som flyter fra blomsten, virkelig genialt). Jentene mine 9-14 elsket å finne de 20 ulike skulpturene på kreative steder rundt i parken. Godt utendørs lekeområde og bare fots gange er veldig bra og pent gjørmete (det er dusjhoder for å rense det hele av). Det var iskrem i butikken, men jeg ventet til jeg kom ut for en Cadwalders (som jeg pleide å lage den isen). Karamikken og den saltede karamellen var både deilig og kremet.

4. Longton Park

Trentham Road, Stoke-on-Trent ST3 4AZ England +44 1782 235892 http://www.visitstoke.co.uk/Stoke-on-Trent-Longton-Park/details/?dms=3&venue=2230624

Utmerket - 53 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 181 anmeldelser

Anmeldt av kennysquiz - Longton, Storbritannia

Longton Park er et fantastisk sted. Så godt ivaretatt flott lekeområde for barn - tennisbaner i god stand - Hyggelig kafé - og velstelt stort vannområde med ender osv. - vakkert

5. Biddulph Grange Garden

Grange Road, Biddulph, Stoke-on-Trent ST8 7SD England +44 1782 517999 http://www.nationaltrust.org.uk

Utmerket - 57 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.194 anmeldelser

Anmeldt av ewenbaxter - Dunfermline, Storbritannia

Fantastiske hager og vel verdt et besøk, National Trust-ansatte var veldig hjelpsomme og glade for å bruke tid på å forklare historien bak huset og hagen.

6. Westport Lake

Stoke-on-Trent ST6 4PB England http://www.staffs-wildlife.org.uk/visitor-centres/westport-lake-visitor-centre

Utmerket - 49 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 348 anmeldelser

Anmeldt av RandRH - Newcastle-under-Lyme, Storbritannia

Westport lake er et herlig sted å ta en spasertur når du trenger en pause fra jobb og stress! Gode ​​stier for turgåing, løping og sykkel. Rullestol- og barnevognvennlig. Lite basseng og større innsjø, massevis av dyreliv å se. Det er også en skogkledd del med avlsbasseng, dette er vanskeligere å få tilgang til for noen. Flott kafé på stedet med balkong med utsikt over vannet. Hvis du er heldig kan du ta havrekakebåten på kanalen!

7. Burslem Park

Park Lodge Moorland Road, Stoke-on-Trent ST6 1EA England http://www.stoke.gov.uk/ccm/content/leisure-and-culture/parks-and-open-spaces/burslem-park/welcome-to-burslem-park.en

Utmerket - 55 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 78 anmeldelser

Anmeldt av 123Tunstall - Stoke-on-Trent, Storbritannia

Ofte oversett Burslem Park er en perle. Nyt en veldig p.easant spasertur og se fontenen og innsjøen og hagene.

8. Stoke Skisenter

Festival Park Festival Way, Stoke-on-Trent ST1 5PU England +44 1782 204159 http://www.stokeskicentre.co.uk/

Utmerket - 58 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 64 anmeldelser

Vi tilbyr et komplett program med ski- og snowboardtimer (se nettsiden vår for timetider), samt tubing i to forskjellige bakker, en litt temmere for våre yngre gjester (£ 5/person/time), og en for adrenalinet junkies (£10/person/time). Bestilling viktig.

Anmeldt av SkiNixon

Jeg hadde noen leksjoner i siste liten her i januar før en skitur. Sønnen min lærte å gå på ski her og er nå fristilløper i en annen lokal tørrbakke. Uansett, vi besøkte i dag (2. juli) for fritidsski og hadde det som vanlig morsomt i begge bakkene. Personalet her er veldig vennlige og hjelpsomme, kafeen er velfylt og fyren er alltid glad for å hjelpe. Vi elsker begge å besøke dette senteret, førsteklasses. Ser deg igjen snart.

9. Queen's Park

Queens Park Ave, Stoke-on-Trent ST3 4EJ England

Utmerket - femti%

God - 25 %

Tilfredsstillende - 25 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 8 anmeldelser

10. Knypersley Reservoir

Biddulph, Stoke-on-Trent, England

Utmerket - 76 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 105 anmeldelser

Anmeldt av scouse_mouse_2000uk - Liverpool, Storbritannia

Kjørte opp fra Liverpool med hubby og venner. Hadde en fin tur rundt reservoaret, fant brønnen og Wardens Tower. Flott for familier og hundeturer. Fredelig og vakkert.