10 spa og velvære i Daylesford som du ikke bør gå glipp av

Oppdag de beste tingene å gjøre i Daylesford, Australia, inkludert Alchemy Therapies Daylesford, Heartwood Massage Daylesford, Redspa Sanctuary, Shakti Massage - Daylesford, Skinseries, EKO Skin Care Spa, The Lilypond Day Retreat, Soma Massage and Beauty, Art of Relaxation, Daylesford Massasje Spa.
Restauranter i Daylesford

1. Alkymiterapier Daylesford

13 Queensberry St Street Parking Only, Daylesford, Victoria 3460 Australia +61 3 5348 4442 http://www.alchemytherapiesdaylesford.com.au

Utmerket - 93 %

God - 4 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 160 anmeldelser

Alchemy Therapies er et lite lokalt eid studio som ligger @ 30A Hepburn Road DAYLESFORD, KUN gateparkering. Ideell for enkelt- eller paravtaler. Vi tilbyr også en mobiltjeneste for gruppeavtaler i komforten av din innkvartering i Daylesford eller Hepburn Springs. Modaliteter inkluderer: Avslapning og dypvevsmassasje, ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, varmesteinsterapi, fotspa, kroppsskrubb, gjørmeinnpakning, kroppsbørste, svangerskapspleieøkter, overbærende velværepakker, soneterapi, Shirodhara-oljebehandling og aromaterapi. Lagerforhandler av Skin Juice Organic Product Range. Gavekort tilgjengelig. Eftpos fasiliteter. Fullt kvalifiserte terapeuter. Åpent 7 dager etter avtale kun fra 10.00 til sent. Marie Campbell-Marlow-eier, medlem MAA med over 20 års erfaring i Daylesford Spa-industrien. Vinnere av Certificate of Excellence Award 2014, 2015 og 2016!

Anmeldt av 463debb - Melbourne, Australia

Jeg har aldri hatt en bedre massasje enn den jeg hadde i dag. Marie er definitivt en superstjerne i sitt håndverk. Jeg føler meg bedre enn jeg har gjort på lenge. En stor takk! Neste gang jeg er i Daylesford vil jeg bestille på nytt. Jeg hadde blitt booket dagen før av en venn til Hepburn Bathhouse... det var en av de verste opplevelsene jeg har hatt. Hvis du vil ha en skikkelig massasje uten dags-spa-looken...og de dyre prisene, så bestill her i stedet.

2. Kjernevedmassasje Daylesford

17A Hepburn Rd, Daylesford, Victoria 3460 Australia +61 466 284 364 http://www.daylesfordmassage.com

Utmerket - 88 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 170 anmeldelser

Vi pleier hele mennesket og tilbyr kvalitetsmassasje- og velværeterapier i koselige og rolige omgivelser en 2-minutters kjøretur fra hovedgaten i Daylesford. Med bevisst skaper vi plassen for deg til å helbrede og gjenopprette, tilbyr vi terapeutisk massasje, ansiktsbehandlinger, kroppssaltskrubb fra Himalaya, Reiki-healing, ørelys, varme steiner, tørrkroppsbørsting og mer... Fyll på og koble til senteret ditt igjen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen.

Anmeldt av kelseyfellows - Melbourne, Australia

Heartwood Massage kundeservice og oppmerksomhet på detaljer var fantastisk. Min mann fikk en organisk aroma-ansiktsbehandling og jeg selv en avslappende aromaterapimassasje, og både Bridie og Andrea var utrolig imøtekommende for våre behov. I det sekundet vi gikk inn i den koselige hytta ble vi øyeblikkelig avslappet av røkelse, bakgrunnsmusikk og urtete. Vi dro forynget og uthvilt - takk!

3. Redspa Sanctuary

46 Stanbridge St Castlemaine, Daylesford, Victoria 3450 Australia +61 422 130 569 http://www.redspasanctuary.com.au

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 29 anmeldelser

RedSpa Sanctuary inviterer deg til å gjenopprette og slappe av ditt sinn, kropp. Vi tilbyr korrigerende og avslappende massasje, Bowen-terapi, Shiatsu og orientalske terapier; botaniske ansiktsbehandlinger, med bruk av lokalt lagde, naturlige produkter. Vi er spesialister på hot stone massasje og graviditetsmassasje. Vi ser frem til å overgå dine forventninger.

4. Shakti Massasje - Daylesford

1 Rosella Lane, Daylesford, Victoria 3460 Australia +61 3 5348 1629 http://www.shakti.com.au

Utmerket - 96 %

God - to %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 268 anmeldelser

Shakti Massage-Daylesford for avslapning, foryngelse, avhjelpende, prenatal og mer. Du vil forlate følelsen avslappet, energisk og fullstendig forvandlet. Alle behandlingene er skreddersydd for å møte dine individuelle behov. Vårt varme og innbydende studio tilbyr vennlige og omsorgsfulle personale, oppvarmede bord, organiske oljer for å nære og forskjønne huden, og eteriske oljer for å forbedre opplevelsen. 20+ års erfaring; Kvalifiserte RMT-er og AAMT. Registrert for Helsekasserabatter; Gavekort; Eftpos; Åpent hver dag kl. 09.00 - 18.00

Anmeldt av 720rosemaryl

Denne opplevelsen var fantastisk. Fra første telefon til selve massasjetimen. Jeg hadde den avhjelpende massasjen og Premashakti var strålende. Dette var en av de beste massasjene jeg noen gang har mottatt og vil komme tilbake hvis mulig. Tusen takk!

5. Skinseries

20 Howe St, Daylesford, Victoria 3460 Australia +61 3 5348 2037

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

6. EKO Hudpleie Spa

1 Camp St, Daylesford, Victoria 3460 Australia +61 3 5348 3154 http://www.ekospa.com.au

Utmerket - 98 %

God - to %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 55 anmeldelser

EKO Skin Care Spa tilbyr en rekke skjønnhets- og spabehandlinger til virkelig rimelige priser. Vårt behandlingsutvalg inkluderer signatur- og avanserte ansiktsbehandlinger, kroppsmassasje, hånd- og fotbehandlinger, spa-pakker på opptil 4 timer samt voksing, toning, soling og vippeextensions. Når du går inn portene til EKO, vil du gå inn i vår fredelige, blomsterfylte gårdsplass og gjennom dørene våre for å bli ønsket velkommen med den milde duften av beroligende oljer som umiddelbart hjelper deg å slappe av. Våre behandlinger er tilpasset dine behov og utført av fagfolk i våre flotte behandlingsrom. Behandlinger - en time eller mer - begynner med en fotbløtlegging hvor terapeuten din vil rense, eksfoliere og massere føttene dine, slik at du kan slappe av før behandlingen starter. Hos EKO lytter vi til hva du ønsker å oppnå med ditt besøk hos oss. Vi gir deg muligheten til total foryngelse av sinn og kropp. Vi har enkelt- og dobbeltrom tilgjengelig og velkomstgrupper, hønseselskap og andre tilstelninger. Vår plass er en intim, boutique og koselig plass som kan bestilles eksklusivt for private functons. EKO har en praktisk beliggenhet ved siden av det elegant restaurerte Old Raglan Hotel, kun gangavstand fra Daylesfords største shoppingområde. Vi tilbyr eksepsjonell service og brenner for å gi overbærende behandlinger og hudpleie som sikrer at du ser synlige resultater etter bare én behandling. Alt fra menyen vår kan kjøpes som gavekort og vi sender gjerne direkte til deg eller mottakeren for den perfekte gaven. Vi tilbyr også et eksklusivt medlemsprispunkt for våre lokale returkunder som har vist oss kontinuerlig lojalitet og støtte. Vi ser frem til å ta vare på deg.

Anmeldt av Bubbles82vic

Denne lille perlen og bortgjemt - 1 gate fra den travlere hovedgaten / delen av byen og satt tilbake i en vakker liten bygning som umiddelbart får deg til å føle deg avslappet! Vi likte en Bodyilious-pakke for par - 2 timer med lykke. neste gang bestiller jeg den 3 timers :)

7. The Lilypond Day Retreat

35 Perrins St, Daylesford, Victoria 3460 Australia +61 429 795 379 http://www.thelilypond.com.au/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

8. Soma massasje og skjønnhet

111a Vincent St, Daylesford, Victoria 3460 Australia +61 456 000 100 http://somamassages.com.au/

Utmerket - 85 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 231 anmeldelser

Hos Soma Massage mind body spirit, er vårt mål å sakte smelte bort stress, bekymringer og ubehag eller uro du måtte oppleve i en vakker, vennlig og innbydende butikk, innen gangavstand fra den største handlestripen. Vi tilbyr avspenning, dypvev, kroppsbehandlinger og fotbehandlinger. Våre behandlinger er skreddersydd for å passe hver enkelt klient i et varmt, innbydende og fredelig rom. Kom og opplev selv! Bestillinger viktig.

Anmeldt av carolehose - Geelong, Australia

Vennlig personale og fantastiske ansiktsbehandlinger for hånd og føtter.. elsket kvaliteten australske produkter terapeuten brukte .. var i stand til å kjøpe til rimelige priser. Jeg kommer tilbake for en massasje neste gang. . Takk damer for en flott opplevelse..

9. Art of Relaxation

14 Fulcher St Lower Level, Daylesford, Victoria 3460 Australia +61 447 270 756 http://www.artofrelaxation.com.au

Utmerket - 75 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 8 anmeldelser

Avslappende og privat, rolig Day Spa som serverer single, par og grupper, to private rom, resepsjon og salgsområde, eget bad med dusj for kroppsinnpakningsbehandlinger. Våre tjenester tilbyr flotte pakkekombinasjoner avslapning, varme steiner, dypvev, graviditet og lomi lomi essensielle oljemassasje, organiske ansiktsbehandlinger, fotbehandlinger, saltskrubb og innpakning. Mobil service til din bolig.

Anmeldt av JaneHoLid

Vi hadde en fantastisk tid på art of relaxation. Vi gjorde body Bliss-pakken, og vil anbefale for alle som leter etter en kvalitetsmassasje. Både mamma og jeg følte at vi var hjemme og slappet av Begge terapeutene var ekstremt kunnskapsrike, og produktene de anbefalte er både økologiske og rimelige. Anbefaler på det sterkeste hvis du besøker Daylesford

10. Daylesford Massasje Spa

32 Vincent St over veien fra Royal Hotel, Daylesford, Victoria 3460 Australia +61 411 957 400 http://www.daylesfordmassagespa.com

Utmerket - 93 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 488 anmeldelser

Daylesford Massage Spa ble bygget fra grunnen av med ett formål i tankene for å gi kroppen din den mest fordelaktige opplevelsen. Med essensielle oljer, urter og mineraler gir vår formel deg en unik opplevelse. Vårt mål er å frigjøre muskelknuter og spenninger og slippe løs styrke og vitalitet for din vedvarende fysiske og mentale aktivitet. Du vil bli gitt et seriøst løft av ekstrem energistøtte etter én massasje de påfølgende dagene. Hvis du krever en effektiv fordel av massasjen din og ønsker en støtteformel som fungerer like hardt som du gjør, trenger du ikke lete lenger enn Daylesford Massage Spa. Daylesford Massage Spa bruker vår velprøvde formel for organisk hudpleie med Hepburn Springs mineralvann, lokale urter og oljer. Med våre Forever Young-ansiktsbehandlinger forbedres kvaliteten av vår terapeutiske glatthet og vil gjøre ansiktet ditt yngre og se yngre ut.

Anmeldt av skynet25 - Melbourne, Australia

Min partner og jeg likte alt om Daylesford Massage Spa En helt avslappet og hyggelig opplevelse og et vakkert miljø Personalet var fantastisk og så vennlig og profesjonelt Etter vår 3 timers overbærende økt følte vi oss fullstendig forynget Sterkt anbefalt hvis du er rundt Daylesford Takk skal du ha