10 ting å gjøre i Birkenhead som du ikke bør gå glipp av

Birkenhead /ˌbɜːrkənˈhɛd/ er en by i Metropolitan Borough of Wirral i Merseyside , England. Historisk i Cheshire ligger det på Wirral-halvøya, langs vestbredden av elven Mersey, overfor byen Liverpool. Birkenhead Urban Area definert som det sammenhengende bebygde området langs østsiden av Wirral hadde en total befolkning på 325 264 i folketellingen i 2011. I folketellingen for 2011 hadde den parlamentariske valgkretsen Birkenhead en befolkning på 88 818. Valgavdelingen i Birkenhead og Tranmere, som dekker et mye mindre område, hadde en befolkning på 15 879.
Restauranter i Birkenhead

Port Sunlight Village Lower Road, Birkenhead CH62 5EQ, England +44 151 478 4136

Utmerket - 74 %

God - tjueen%Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 723 anmeldelser

Lady Lever Art Gallery er en ekte skatt, som rommer en fantastisk samling av malerier samt utsøkte møbler, kinesiske samlinger, billedvev, skulpturer, Wedgwood og klassiske antikviteter i en vakker bygning. Det er flere rom sentrert rundt hovedsalen. Maleriene som vises inkluderer stykker av Reynolds, Gainsborough , Stubbs, Turner, Millais, Rossetti, Holman Hunt og Waterhouse, for å nevne noen. Galleriet inneholder også spisestue og butikk. Det er gratis inngang.

Anmeldt av Aleinad W - London, Storbritannia

Inngang er gratis, selv om en donasjon på £4 anbefales. Jeg ble overrasket over å finne denne perlen i en landsby, og den er definitivt verdt et besøk hvis du er i området.

2. The Black Pearl New Brighton

Ny Brighton Strand, nytt Brighton , England

Utmerket - 87 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 263 anmeldelser

The Black Pearl er et interaktivt kunstverk som kan nytes av alle aldersgrupper, det er laget og vedlikeholdt av en liten gruppe lidenskapelige pirater. La fantasien sveve eller bare absorbere arbeidet og detaljene i den nøye utvalgte drivveden og skipstauene. Det er mange skulpturer og utskjæringer å finne på og rundt skipet. Hvis du er heldig, kan du til og med finne skatter i skattekisten hennes. Den gylne sanden rundt The Pearl blir rengjort hver dag og perfekt for barna å leke på. Området Cozy Cove er elsket og verdsatt av lokalsamfunnet som alltid holder et øye med henne. pirater Hos Art

Anmeldt av Lilian T - Wallasey , Storbritannia

Hver gang vi besøker Black Pearl er vi alltid glade for å se hvor mye folk der i alle aldre, nyt dette strålende levende kunstverket laget av 'piratene'. Det er aldri et kjedelig øyeblikk ettersom Perlen trosser all slags vær og tidevann. Fotomulighetene er helt uendelige, siden den står majestetisk i syne av den verdensberømte Liverpool skyline. En absolutt må se xx

3. Vale Park

86 Magazine Ln, Wallasey CH45 1LZ, England

Utmerket - 67 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 151 anmeldelser

Anmeldt av SamanthaOK - Liverpool

Vale Park er et helt nydelig lite sted. Steder å sitte fredelig omgitt av virkelig gamle trær, nydelige velstelte blomsterbed og fantastisk utsikt over vannet til Liverpool . Det er et så lite sted, men det har alt for alle. En magisk eventyrhage for barn, en bortgjemt hage for fredelige øyeblikk - spesielt i blomst, en kafé, et lekeområde, et treningsområde for voksne pluss mange skjulte hjørner og benker for å ha piknik eller bare sitte stille. Ligger rett ved Promenade på vannet, så det er perfekt for en fantastisk ettermiddag. Du kan besøke Black Pearl Pirate Ship litt lenger nede promenaden på stranden herfra, og det er omtrent ti minutters gange til sentrum av New Brighton som har mye å se og gjøre og fantastisk utsikt.

Fire. Birkenhead Parkere

Birkenhead CH41 4HY, England +44 151 652 5197

Utmerket - 67 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 211 anmeldelser

Påskedag 1847 ble portene åpnet til den aller første offentlig finansierte parken i verden. Designet av Sir Joseph Paxton - Birkenhead Parken ble opprettet for å være People's Garden - et sted hvor den laveste bonden til den britiske monarken kunne stå sammen for å nyte et stykke av landskapet midt i byen. I 1850 besøkte Fredrick Law Olmstead parken, og med dens inspirasjon fortsatte han med å designe og skape det som uten tvil er den mest kjente offentlige parken i verden - Central Park New York. I 2004 Birkenhead Park gjennomgikk en restaurering på 11,8 millioner pund og returnerte den til sin tidligere prakt. I dag, Birkenhead Park er et verneverdig landskap og bærer den prestisjetunge Green Heritage Award. Det passer for alle besøkende med en rekke idretter som fotball, cricket, bowls, fiske og sykling, samt et besøkssenter og tilgang til noen av de originale strukturene rundt parken.

Anmeldt av PhilfromCheshire - Cheshire

Denne parken har gode minner for meg da jeg vokste opp i nærheten av denne store parken.
Det er flere innganger til parken, parkering er gratis. Det er et besøkssenter her som er moderne. Det er en kafé som serverer varme og kalde drikker og en Sitteplasser område ute med utsikt over parken og sengeplanter.
Parken er ideell for turgåere, joggere, drageflyging, syklister og hundevandrere.
Parken er ideell for alle aldre og har en lekeplass for barn. Parken tilbyr et fjellklatringsområde, ideelt for startere og trening med fjellklatring.
Det er en rekke trær, ville blomster og utstillingsplanter.
Når du går rundt i parken, vil du se en innsjø med Broer å krysse eller du kan holde deg på stien og se på Broer .
Parken er populær blant fiskere rundt innsjøen.
Det er rikelig med dyreliv her fra fugler til insekter og er et flott sted å mate gjess og ender.
Det er store steiner rundt innsjøen, nær stien for barn å klatre og utforske. Parken er ideell for å spille alle ballspill, eller du kan gå og nyte en cricketkamp på cricketbanen.
Parken er ideell for funksjonshemmede, god rullestoltilgang.
Jeg er aldri skuffet når jeg besøker denne parken og vil anbefale et besøk hvis du er i Birkenhead , Wirral-området.

5. Tam O'Shanter Urban Farm

25 Grensevei | Bidston, Birkenhead CH43 7PD, England +44 151 653 9332

Utmerket - 63 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 172 anmeldelser

Anmeldt av JohnTripAdviser

På den korte turen til gårdsplassen hvor det er en kafé og dyreskur, passerer du en veldig pittoresk stråtakbygning.
Gårdsområdet er lite med en rekke dyr og fugler. Kafeprisene er gjennomsnittlige, god kvalitet, kundeservicen var ok.
Jeg tror det er spesielt bra for små barn.

6. Birkenhead Priory

Priory Street 4, Birkenhead CH41 5JH, England +44 151 666 3537

Utmerket - 66 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 176 anmeldelser

Birkenhead Priory er en unik familieutflukt – opplev historien, undringen og skjønnheten til dette 850 år gamle stedet. Som den eldste stående bygningen på Merseyside, tilbyr Priory et unikt innblikk i byen Birkenhead og dens historiske og åndelige betydning i utviklingen av Wirral. Priory er nå omgitt av fabrikkenheter og verft, og er en oase av ro i en travel verden og gir uovertruffen utsikt over elven og området rundt. Kapittelhuset er innviet som et Church of England-kapell som arrangerer vanlige gudstjenester samt dåp, bryllup og begravelse. Scriptorium er hjemmet til Friends of HMS Conway. Conway var et treningsskip som tidligere sto i elven Mersey utenfor Rock Ferry. The Undercroft huser et lite museum forteller at historien om middelalder Priory. Over Undercroft er Refectory, nå dekket med et prisvinnende tak. Besøk spisesalen i dag for å pynte deg eller fullføre noen graver. St Mary's, den første sognekirken i Birkenehead (1821), overlever nå som bare et tårn og spir, etter å ha blitt revet på 1970-tallet. Denne sen-georgiske kirkeruinen, med støpejernsspor i de overlevende vinduene, er tilgjengelig for å klatre de 101 trappene for å gi uovertruffen utsikt over elven Mersey. Tårnet er nå viet som et minnesmerke over de 99 mennene som gikk tapt i 1939-katastrofen ombord på Lairds bygde ubåt HMS Thetis.

Anmeldt av Ben C - Spalding , England, Storbritannia

Bestemte meg for å besøke da jeg hadde tatt fergen over Mersey (for å se romhavn og U-båt). Klatringen opp i tårnet var vel verdt det å se Liverpool Waterfront over elven.
Veldig hjelpsomt personale som var stolte av Priory. Åpnet oppe for meg (scriptorium), som er vel verdt å be dem om å gjøre - invitert til på brosjyre.
Interessant bygning - håper den holder seg åpen da jeg hørte at den slet med økonomien.
Bare 5 minutter fra fergehavnen - verdt å gå ut av veien for å besøke.

7. Wirral Transport Museum

Taylor Street 1, Birkenhead CH41 1BG, England +44 151 647 2128

Utmerket - 63 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 111 anmeldelser

Wirral Transport Museum & Heritage Tramway er et fungerende museum og en fungerende sporvei som bevarer busser, trikker og andre lokale transportrelaterte kjøretøy. Vi har åpent hver helg fra kl. 13.00 (lørdag og søndag) og i skoleferier har vi åpent onsdag, torsdag og fredag ​​pluss hver helg Bankfridag mandag. du kan sykle på originale, fullstendig restaurerte trikker, se vår samling av bevarte lokale busser og i museet våre pågående restaureringsprosjekter og en enorm fungerende modelljernbane. EN HISTORIE OM Birkenhead Trikkeveier Tilbake når Birkenhead var en banebrytende industriby, det var det første stedet i Europa som tok i bruk en gatetrikkevei. Disse trikkene sluttet å operere i 1937, men i 1995 ble de gjenopplivet, og du kan nå reise på en av en rekke historiske kjøretøy og oppleve trikkereiser selv. Trikker fra så tidlig som i 1901 kjører den korte reisen fra Woodside til Wirral Transport Museum, hvor du kan se resten av flåten - trikkebiler fra Birkenhead , Liverpool , Wallasey og en nylig restaurert bil fra Lisboa, Portugal . Museet er en stolt vinner av Wirral Unsung Hero of the Year 2012 med sine frivillige. Transportsamlingen ble opprettet som en feiring av Birkenheads plass i kollektivtransportens historie, og satt opp i samarbeid med de frivillige i Merseyside Tramway Preservation Society, som restaurerer gamle trikker. I tillegg til trikker, huser museet en samling av lokale busser i kjøreklar stand og en gruppe biler og motorsykler fra Baxter-samlingen. Det er også en 27 fot lang modelljernbaneoppsett. Merseyside Tramway Preservation Society Limited er en registrert veldedighetsorganisasjon. nr. 1092127.

Anmeldt av Steve_of_N21 - London, Storbritannia

Wirral Tramway and Transport Museum var tilsynelatende vinneren av Wirral Tourism Awards 'Hidden Gem' for 2017. Nå er begrepet Hidden Gem noen ganger bandet om på upassende måte, men for Wirral Transport Museum er det velfortjent.
Vi søkte det ut til fots fra det pittoreske Hamilton Square og min kone begynte å tvile på fornuften min jo lenger vi gikk langs den industrielle ødemarken Cleveland Street til endelig det brune turistveiskiltet som pekte nedover Taylor Street kom til syne. Men selv da lurte hun fortsatt på hvor jeg tok henne før vi endelig sto foran de store åpne dørene til dette tidligere trikkeskuret. Inne er et overflødighetshorn av historiske trikker, busser, motorsykler og noen klassiske biler, godt anlagt med mye informasjon og historier om kjøretøyenes historie. Og alle bemannet og holdt det gående av en villig gjeng frivillige.
Birkenhead var tilsynelatende det første stedet i Europa som tok i bruk en gatetrikk da Birkenhead var en banebrytende industriby. Når man ser på stedet i dag er det vanskelig å forestille seg at begrepet hver gang gjelder, men tilsynelatende gjorde det det, og det er fantastisk at en gjeng entusiaster legger ned innsatsen for å holde denne historien i live og gi folk muligheten til fortsatt å oppleve hvordan en trikketur var tilbake i dagen. Besøket vårt var i skoleferien, og det var forfriskende å se noen ungdommer blant de frivillige kjelen passet opp og bli sittende fast i vedlikehold av disse fantastiske gamle kjøretøyene.
Museet er gratis å gå inn, men donasjoner mottas med takk og er kun åpent på ettermiddagen fra 13.00 til 17.00 i helgene eller onsdag til søndag i skoleferien. For en familie som bruker Mersey Ferry, er den beste måten å komme seg hit med en tur med en av de renoverte trikkene fra fergehavnen ved Woodside til museet, en rask titt rundt og deretter turen tilbake til havnen for neste ferge.

8. Liverpool Sentralbiblioteket

Sentralbiblioteket William Brown Street, Liverpool L3 8EW, England +44 151 233 3069

Utmerket - 79 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av JVPG - Chichester , Storbritannia

Dette er et praktfullt anlegg for folket i Liverpool . Vi tilbrakte et par dager her, på besøk til Liverpool , gjør familieundersøkelser, og jeg må si at biblioteket og arkivkontoret var uten sidestykke. Alle var veldig hjelpsomme og stedet var livlig. Det er åpenbart godt brukt med flotte fasiliteter. Gjør også et poeng av å besøke Lesning rom som er et syn å se.

Slaley Road, Birkenhead CH43 4UE, England +44 151 666 3537

Utmerket - 69 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 89 anmeldelser

Williamson Art Gallery and Museum huser flere utstillingsrom Utstillinger av lokal, nasjonal og internasjonal interesse. Bygningen rommer også et museum som rommer den største samlingen av Della Robbia Pottery fra Birkenhead samt galleri dedikert til den lokale maritime historien til Birkenhead med modeller av skip og båter samt andre maritime gjenstander. Innenfor galleriet er det en kafé, håndverks-/gavebutikk og uavhengig bokhandel og kunstbutikk. Det er vanlige kunstklasser og mer.

Anmeldt av Boudin882 - Merseyside, Storbritannia

Dette lille kunstgalleriet har et godt utvalg av viktoriansk og keramikk, men er stolt av sine lokale omgivelser, som historien til Birkenhead Park og andre bemerkelsesverdige steder finner du her. Den lokale kunstscenen er godt representert her. Kafeen leverer en god...Mer Tusen takk for din anmeldelse og vi håper du kommer igjen.

10. Liverpool Katedral

Katedra W St. James Road, Liverpool L1 7AZ, England +44 151 709 6271

Utmerket - 73 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 7 anmeldelser

De Katedral ble først ferdigstilt i 1978. Den ble designet av Sir Giles Gilbert Scott da han var bare 22 år gammel. Det er en flott plass, uten søyler eller benker, plassen er i stand til å være vert for enorm Konserter , Utstillinger og god mat i hovedetasjen. Tårnet er 110 meter høyt og er den beste utsikten i byen.

Anmeldt av JS-JN - Bristol

Som en totalt ikke-troende av hyklersk religion, er dette stedet bare fascinerende. Vakker. Så vakker. Et fantastisk eksempel på en moderne, men gammel Katedral . Vel verdt et besøk, gratis inngang. Pass på å finne hviskebuen, den er spennende skummel :)