10 ting å gjøre i Boyne Falls som du ikke bør gå glipp av

Boyne Falls er en landsby i Charlevoix County i den amerikanske delstaten Michigan. Befolkningen var 294 ved folketellingen i 2010. Boyne Falls postkontor åpnet første gang 5. september 1874.
Restauranter i Boyne Falls

1. Avalanche Bay innendørs badeland

1 Boyne Mountain Rd, Boyne Falls, MI 49713-9642 +1 231-549-7979

Utmerket - 3,4 %

God - 46 %Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 4 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 251 anmeldelser

Åpner mai 2005.

Anmeldt av cleanhand13 - cleanhand13

Vel, det pleide å være litt skittent og mest moro. Nå er det bare skittent og skuffende. Vi besøkte igjen denne siste helgen. Barnas bassengområde var veldig kaldt fordi varmtvannsberederen var ødelagt. Resepsjonen var klar over dette problemet, men da vi betalte for billettene våre kl. 16.00 (bare for å gjøre kvelden) og de så at vi hadde TO barn, tror jeg det ville vært den etiske og moralske tingen å fortelle oss at en stor en del av vårt besøk ville ikke vært mulig. Dessverre var det ingen som fortalte oss det, og vi betalte.

Jeg spurte umiddelbart en badevakt om varmeapparatet var ødelagt i barnebassengområdet. Hun sa at hun ikke visste det og ville spørre sjefen sin. Etter en stund spurte jeg henne hva som skjedde med bassenget. Hun sa at hun fortsatt ikke hadde snakket med sjefen sin. Badevaktene roterer alltid, så neste livredder kom og jeg spurte ham. Han sa at han ikke kunne snakke mye engelsk... så jeg gikk til resepsjonen. De fortalte meg umiddelbart at de visste at varmeapparatet var ødelagt. (Ummm...det hadde vært god informasjon for 30 minutter siden). Jeg spurte dem om de skulle fikse det, og jeg ble fortalt at det ville bli fikset.

Ungene lekte og hadde det gøy, som barn gjør. Vi la merke til at mange av vannelementene ikke lenger var i fungerende stand. Sprøytepistoler ikke spray eller vri som de burde, osv. Locke-anlegget generelt var skittent. Anlegget var også svært kaldt i enkelte områder. Det var ikke en varm 84 grader gjennom som annonsert. Da vi dro klokken 7, var barnebassenget fortsatt ødelagt og kaldt. Vi fortsatte å håpe at bassengvarmeren skulle bli fikset. Ingen tilbød en unnskyldning, enn si refusjon.

I det hele tatt var vi motløse med dette besøket. Når du er på ski på Boyne, er Avalanche Bay praktisk, og de vet at de har et fanget publikum. Jeg tror vi drar til Schuss-fjellet neste år for å endre natur.

2. Wildwood Rush Zip Line Canopy Tour

2575 Boyne City Rd, Boyne City, MI 49712-9344

Utmerket - 91 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 254 anmeldelser

Anmeldt av Rachel J

Det var min manns og min første gang zip-lining og det mer enn oppfylte våre forventninger! Guidene var flotte. Utsikten var utrolig. Vi gjorde baldakin-turen og elsket det absolutt! Førsteklasses plass.

3. Boyne Mountain

1 Boyne Mountain Rd, Boyne Falls, MI 49713-9642 +1 855-688-7024

Utmerket - 47 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 187 anmeldelser

Når det er på tide å planlegge din neste familieferie eller helgetur i Michigan, velg Boyne Mountain og opplev den fineste skikjøringen, og mange flere aktiviteter for hele familien. BOYNE-familier nyter dager i bakken med et fullservice-spa, Solace Spa og Avalanche Bay innendørs badeland, det største innendørs badelandet i Michigan. Luksuriøse overnattingsmuligheter gir den ultimate komforten. Gjør Boyne Mountain til din neste skiferie!

Anmeldt av FamilyTraveler5811 - Michigan

Jeg har vært på mange av skistedene i Michigan. Jeg vil rangere Boyne Mountain som en av de to beste. Vi har vært på Boyne Mountain flere ganger i løpet av årene, senest i februar 2018. Det er noe for enhver smak, fra nybegynner til ekspert. Det er også snøtubing, langrenn, truger, et badeland, restauranter og spa på stedet. Jeg vil anbefale Boyne Mountain til alle i Midtvesten som ønsker å få den raske løsningen på ski mellom turer i vest.

4. Young State Park

2280 Boyne City Rd, Boyne City, MI 49712-9343

Utmerket - 63 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 81 anmeldelser

Anmeldt av KesperK - Minneapolis, Minnesota

Vi tilbrakte 1 natt her på nettsted 228. Nær toalett og dusjer. Kort vei til vakker strand med spektakulær solnedgang! Vannet er veldig varmt og stranden er sand.

Flott strand for små barn! Vi byttet på å slå myke baller i vannet fra stranden med 4 som hentet dem. Flott trening!

Solnedgangen var super selv om det var lett overskyet i horisonten. Fin rolig brann med Smores rundt en barnesikker brannkasse. Jeg vil bo her over parken ved Lake Michigan hvis det blåser litt eller kjøligere.

Vakker statspark! Tror ikke det er noe mindre vakkert enn Petoskey State Park.

5. Zipline Adventure på Boyne Mountain

1 Boyne Mountain Rd, Boyne Falls, MI 49713-9642

Utmerket - 76 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 44 anmeldelser

Anmeldt av Sarmad K - Bloomfield Hills, Michigan

Ungene elsket zip line heisen for å komme dit. De hadde 2 pakker, 2 linjer for $25 og hele zip-turen for $65. vi tok bare den korte siden vi ikke hadde tid, og de tilbyr bare den lange fra kl. 16.00-20.00.

6. Solace Spa

1 Boyne Mountain Rd, Mountain Grand Lodge, Boyne Falls, MI 49713-9642 +1 231-549-7946

Utmerket - 61 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 29 anmeldelser

Anmeldt av VacationGirl222 - Fenton, Michigan

Dette stedet er dyrt sammenlignet med andre spa, men fasilitetene er verdt det! Boblebad, damprom og badstuer er inkludert .

7. Avalanche Preserve rekreasjonsområde

1129 Wilson St, Boyne City, MI 49712-1592

Utmerket - 89 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 27 anmeldelser

Anmeldt av travelingrandma54 - Michigan

Den 2,2 mil lange turen opp dette fjellet er en vakker måte å tilbringe et par timer på. Vi gikk opp med kameraet og tok noen fantastiske bilder underveis; alle sier at utsikten er fra toppen, og det er sant, men turen opp er også vakker.

8. Monument

Boyne Falls, MI 800-GO-BOYNE

Utmerket - 46 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 11 anmeldelser

På 6 992 yards med en 140-bakke, tilbyr denne 18-hullsbanen en utfordring for golfere på alle nivåer.

Anmeldt av mixaconsulting - Oldsmar, Florida

Vi likte golfrunden vår ved monumentet. De første åpningshullene er virkelig fantastiske med noen store høydeendringer, dogleg fairwayer og massive bunkere. Noen hull er i dalen, men de fleste har en viss høyde enten oppover eller nedover eller store fall. Den eneste grunnen til at vi vurderte dette som et gjennomsnitt fordi det ikke var like godt vedlikeholdt som den andre Boyne-banen vi spilte. Det er fortsatt en veldig god bane, og golfere vil definitivt nyte den.

9. Boyne vannsport

1 Water St, Boyne City, MI 49712-1810

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 23 anmeldelser

Vi gir deg splitter nye pontongutleie, tritoon-utleie, skibåtutleie, jetski-utleie, stand up paddleboard-utleie og kajakkutleie. Kom og utforske Lake Charlevoix med familie og venner på det som ble kåret til BESTE LAKE i Amerika øst for Lake Tahoe. Det er så mange steder å oppdage, inkludert strender, restauranter og shopping som alle kan nås med vann. La oss skjemme deg bort med STORT EVENTYR og lage en hel dag på vannet med en av våre HELT NYE luksusbåter.

Anmeldt av Shuckahuck - Chicago, Illinois

Flott personale, flotte båter. Elsket alt med denne opplevelsen. Fikk en pontongbåt, oppgradert til triton, fantastiske par dager på sjøen.

10. Alpin golfbane

1 Boyne Mountain Rd, Boyne Falls, MI 49713-9642 +1 855-783-7587

Utmerket - 25 %

God - 51 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

4 basert på 12 anmeldelser

Alpinen starter ved Boyne Mountains topp, og faller ned i svinger til Deer Lake. Spektakulær utsikt er overalt. Fairwayene er brede og innbydende. Blindskudd er ikke-eksisterende. Til tross for all dens uskyld kan strategiske bunkere og vannhinder ta sin toll. Som alle Boyne-baner, gjør valgfrie tees på hull det morsomt uansett evne. Skog og rom skiller spillere. Du vil sannsynligvis møte flere lodne og fjærkledde venner enn golfspillere.

Anmeldt av daqattaq - Fort Wayne, IN

Vi spilte dette kurset på en nylig parreise. Golfbanen har en fin planløsning. Greenene er super trege og uklare. Den generelle tilstanden er god. Noen utfordrende hull. Spilletempoet var ganske bra. Sannsynligvis ville ikke spille igjen hvis i området igjen skjønt. En gang er nok.