10 ting å gjøre i Hornsea som du ikke bør gå glipp av

Hornsea er en liten badeby, by og sivil sogn i East Riding of Yorkshire, England. Bosetningen dateres til i det minste tidlig middelalder. Byen ble utvidet i viktoriansk tid med ankomsten av Hull and Hornsea Railway i 1864.
Restauranter i Hornsea

1. Hornsea Museum

11 Nybegynner, Hornsea HU18 1AB, England +44 1964 533443

Utmerket - 72 %

God - 26 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 126 anmeldelser

Inngang gjennom museumsbutikk. Beklager ingen hunder bortsett fra hjelpehunder. Burn-familiens hjem i nesten 300 år. Våningshus fra 1700-tallet med låve og uthus. Viktoriansk skolerom. Medisinsk rom. Utstilling av barndom og leker. Militaria utstilling. Hornsea Keramikk med over 2000 gjenstander utstilt. Whitedale-bygningen med en fungerende modelljernbaneoppsett inkludert Hornsea stasjon og skalamodell fiskebåter.

Anmeldt av Claire T - Hornsea

For et interessant museum. Godt lagt ut og informasjon i hvert rom forklarte hva som var hva. Også en musejakt. Den unge mannen i butikken skisserte historien til bygningen over tid. Fin butikk. Utkledning og aktiviteter for barn Vi vil være...MerJa, til £3,50 for voksne og £2,50 for innrømmelser tror vi at vi gir god verdi. Vi er veldig glade for at du likte besøket ditt. Takk for at du rangerte oss så høyt.

2. Honeysuckle Farm

Honeysuckle Farm Bewholme Lane, Hornsea HU18 1BY, England +44 964533873

Utmerket - 70 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 258 anmeldelser

Honeysuckle Farm er en familieeid og drevet åpen gård i East Riding of Yorkshire. Vi er en åpen gård. Ikke en gårdspark, så hvis du besøker oss, forvent å se en ekte arbeidsgård med en kommersiell flokk med kyr, melkekyr og en flokk kommersielle sauer. Vi har også geiter, fiskedammer, lekeplasser, hester, røde ekorn, kafé og mange rasteplasser. Vi har vært åpne for offentlige besøk siden 1992 og vi tilbyr en unik og sær opplevelse av hvordan det er å drive en gård med all dens moro, utfordringer og trengsler i det nåværende økonomiske klimaet. Hvis du vil ha antropomorfiserte dyr, prøv en fornøyelsespark. Hvis du vil ha den virkelige avtalen, kan du besøke Honeysuckle Farm for å mate dyr, se en melkevisning (melken blir behandlet til iskrem på gården), ta en tur med hest og kjerre med en av våre enorme Shire-hester og prat med bøndene. Vi holder prisene svært rimelige - sammenlign oss med andre attraksjoner - og tror at vi tilbyr god valuta for pengene - ta gjerne med en piknik og du kan bli på gården fra åpning kl 10.00 til lukking kl 17.00 hvis du vil. Gi oss et forsøk. vi ser fram til å se deg.

Anmeldt av Geraldine W - Hull Storbritannia

Jeg har ikke vært i Honeysuckle på en stund og lest de andre anmeldelsene for å sjekke at det fortsatt var et flott sted å gå. Det ser ut til at det er tillegg til sist jeg var på besøk, så vi tok vårt 3 år gamle barnebarn i går med løfter om å se alle dyrene. Ved ankomst så vi et varsel om at det nå var stengt til mars neste år. Det var veldig skuffende for barnebarnet vårt da jeg måtte fortelle henne at alle dyrene hadde dratt på ferie. Jeg er sikker på at vi vil prøve å besøke igjen neste år, men dette er et faktum verdt å vite. Dessverre kan jeg ikke gi en sann vurdering for dette stedet på dette tidspunktet.

3. Hornsea Strand

Hornsea HU18 1PZ, England

Utmerket - 38 %

God - 47 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 191 anmeldelser

Anmeldt av Val A - Hornsea , Storbritannia

Stranden har en fantastisk kombinasjon av strender med sand og rullestein. fiskebåter setter regelmessig av og lander på stranden, og det er et flott syn å se, siden båtanlegget ligger rett over veien, slik at du kan se hvordan de transporteres fra hav til fortøyninger. Hunder er tillatt på hele stranden fra september til mars, med en strandstrekning som er utilgjengelig for hunder mellom mars og september - det er nok å si at jeg elsker kysten og den relative freden og roen på denne strekningen av kysten.

Fire. Hornsea Mer

Hornsea, England

Utmerket - 47 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 273 anmeldelser

Den største Ferskvann innsjø i Yorkshire og oppført som et av Severn Natural Wonders of Britain. For båtliv og sightseeing i naturen

Anmeldt av whothefox - Macclesfield , Storbritannia

Normalt, å være så nær sjøen, ville du ikke gidd å gå til en innsjø, men dette er veldig fint med båter til leie, diverse vannsporttimer, pitch-and-put-kurs og en veldig fin liten kafé i en god plass i banken.
Den får flott lys og er et utmerket sted for fotografering, rolig og naturskjønn.
En nydelig skjult perle av et sted. Anbefalt.

5. Bugtopia Hornsea

Rolston Road, Hornsea HU18 1UT, England +44 1964 204240

Utmerket - 64 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 56 anmeldelser

Finn din VILDE SIDE med et besøk til Bugtopia Hornsea ! Mott Explorer Show og bli personlig med en rekke insekter, skumle kryper og insekter. Lær rare og fantastiske fakta om virvelløse dyrs utrolige verden. Utforsk Rainforest Gift Shop og finn en suvenir fra eventyret ditt. Fase 2 Jungle Trail åpner snart! Explorer-showene kjøres hver dag fra kl. 11.00 til 16.00

Anmeldt av Richard P - Driffield , Storbritannia

Så skogjungelen først, varmt og fuktig, men stort utvalg av sommerfugler og pinneinsekter. Veldig fargerik og godt presentert. Morsomme stier å gjøre som underholdt og utdannet.
Feilforedragene og praktisk erfaring hadde et godt utvalg av edderkopper, pinneinsekter og skorpioner. Ben var en god presentatør, full av fakta og informasjon. Men han fikk fortsatt ikke bestemor til å holde en tarantell!

6. Wassand Hall

Wassand Hall, Seaton, Hornsea HU11 5RJ, England +44 1964 534488

Utmerket - 77 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 45 anmeldelser

Et gammelt historisk landsted som arrangerer mange lokale arrangementer. Åpent for publikum på utvalgte dager mellom slutten av mai til august kan du utforske Hager , besøk huset og nyt hjemmelaget te i veggene Hager - vennligst se vår nettside (detaljer ovenfor) for datoer og detaljer om billett. Vær oppmerksom på at te kun er tilgjengelig for billettinnehavere.

Anmeldt av LindylooCleveland - Cleveland

Noen mennesker er så heldige. Dette Regency-huset var åpent for publikum i helgen, og det er et flott lite landsted (i motsetning til store herskapelige hjem!). Vakkert satt på og av Hornsea Bare opp en svakt stigende innkjørsel og forbi en inngjerdet hage full av vakre blomster. Det er her du finner et terom som serverer deiligste kaker og te. Så opp til huset hvor en meget vennlig vertinne venter på døren. Du vil være fri til å gå rundt på fritiden - det er individuelle etiketter på gjenstander av interesse - det er da misunnelse setter inn! Idyllisk engelsk landsted.

7. Stackhouse Bar

8A Newbegin, Hornsea HU18 1AG, England +44 1964 534407

Utmerket - 75 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 38 anmeldelser

Anmeldt av SKLEast - Hornsea , Storbritannia

Det er ikke ofte du kan skrive det. Utvalget av drinker er utmerket (for meg vinner ølene, men det er rikelig med gin!) og det samme er barpersonalet.

8. Hornsea Golf Klubb

Hornsea Golf Club Rolston Road, Hornsea HU18 1XG, England +44 1964 532020

Utmerket - 68 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 6 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 15 anmeldelser

Anmeldt av Chris1968_13 - Fleetwood , Lancashire

Vi spilte dette kurset som en del av østkystens pass. Jeg tror ikke den er spilt like mye som de andre tilgjengelige, sannsynligvis på grunn av avstanden fra Bridlington .
Imidlertid går folk glipp av en veldig god bane hvis de velger å ikke spille den.
Med noen naturskjønne hull, utfordrende smale kjøreturer og velstelte fairwayer og greener, er dette en herlig bane.
Klubbhusfasilitetene er også på topp, både for catering og garderobene. Håndklær er inkludert hvis du trenger en dusj.
Pro-butikken er godt lager og organisering av buggies ble gjort veldig enkelt.
Vi kommer til å spille her igjen, neste gang vi kommer til østkysten.

9. Hornsea Freeport

Rolston Road, Hornsea HU18 1UT, England +44 1964 534211

Utmerket - 14 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 36 %

Fattige - 17 %

Fryktelig - elleve %

Totalvurderinger

3 basert på 367 anmeldelser

Hornsea Freeport ligger blant attraktive, anlagte omgivelser og med et bredt utvalg av fabrikkutsalgsbutikker, som alle tilbyr opptil 50 % rabatt på kjente merker, Hornsea Frihavn er det perfekte stedet å unne seg litt detaljhandelsterapi. Nyt å oppdage ledende hovedgatenavn og ta en hyggelig spasertur rundt på eiendommen, før du stopper for en kopp te og en matbit på senterets food court. Prisvinnende gårdsbutikk og kafé, Williams Farm Kitchen, og familiedrevet restaurant, LP4, tilbyr begge et perfekt sted å slappe av og fylle bensin under handleturen. Hornsea Frihavn tilbyr også gratis bil- og bussparkering med over 1000 plasser og insentiver for bussjåfører samt rabatter for forhåndsbestilte busser. Gjør en dag eller helg med det og oppdag skjønnheten ved outletshopping på Hornsea Frihavn , før du utforsker de andre attraksjonene som ligger langs den pittoreske østkysten. Et fantastisk turistmål, Hornsea har noe for alle aldre og smaker. Når du er ferdig med shoppingen, hvorfor ikke besøke den sjarmerende markedsbyen, full av historie og sjarm, før du tar en tur til den nærliggende blåflagg-stranden – et av de mest fantastiske stedene på Holderness-kysten. Et rolig strandferiested med en særegen kystfølelse, Hornsea være vert for mange Konserter og arrangementer i høysommersesongen, med mye av underholdningen som finner sted rundt i nord Promenade og Floral Hall-området. «Den nye lekeopplevelsen innendørs og utendørs som vil bringe havet rett inn i sentrum, er nå åpen! Vi har mye du kan se og gjøre! Det innendørs lekeområdet kjent som 'The Caves' har blitt pusset opp og er klart for dere alle til å nyte, ikke bekymre deg selv om voksne kan nyte mat og drikke i den splitter nye 'Rockpool Cafe'! Utenfor har vi en hel rekke godbiter for deg, som inkluderer en utendørs eventyrlekeplass med glidelås, sprettpute, gigantisk sandkasse og en kommende elbilracerbane! Beach Cove, for første gang, vil også tilby 'ukentlige og årlige' pass, disse vil bli priset deretter slik at du kan nyte det splitter nye fritidsanlegget gang på gang! Finn din ville side med et besøk til Bugtopia Hornsea ! Ta et eventyr gjennom Jungle Trail og se frittflygende sommerfugler, fugler og en hel rekke utrolige virvelløse dyr. Gå inn i Storbritannias første pinnesekt-gjennomgang og se om du kan se dem som lurer i bladene! Fullfør eventyret ditt med et Explorer-show og få hendene på og på nært hold med en rekke insekter, skumle kryper og insekter, og lær om deres fantastiske verden. Explorer-showene våre er morsomme og lærerike for både barn og voksne.

Anmeldt av Mark H

Veldig stille da vi besøkte og mange enheter hadde stengt siden vårt siste besøk. Gikk spesifikt for å se etter en ny utendørsjakke da det er noen få utsalgssteder for utendørsklær - selv om en var stengt for oppussing Fant ikke det jeg...MerTakk for din anmeldelse, vi jobber hardt for å forbedre handleopplevelsen og legge til nye spennende forhandlere i utvalget. Vi håper å se deg igjen snart! Vennlig hilsen Hornsea Frihavn

10. Bettisons dårskap

The Willows, Hornsea HU18 1AD, England

Utmerket - 30 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 23 %

Fattige - 7 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 13 anmeldelser

Anmeldt av RamonaL34

Venner og jeg la merke til Bettison's Folly etter å ha spist på Chocolate - som er utmerket og gangavstand til dårskapen. Det er et flott sted å se når du er i området.