10 ting å gjøre i Roodepoort som du ikke bør gå glipp av

Roodepoort er en by i Johannesburg, Gauteng, Sør-Afrika. Witwatersrand National Botanical Gardens ligger i Roodepoort, Johannesburg. Roodepoort, som tidligere var en uavhengig kommune, ble en del av Johannesburg kommune på slutten av 1990-tallet, sammen med Randburg og Sandton.
Restauranter i Roodepoort

1. Walter Sisulu National Botanical Hager

Malcolm Road | portview, Roodepoort 1732, Sør-Afrika +27 86 100 1278

Utmerket - 64 %

God - 30 %Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 492 anmeldelser

Velkommen til et Eden skjult i West Rand of Gauteng hvor vakker natur tar imot besøkende og det brusende vannet i Witpoortjie-fossen, som fosser fra en høyde på 70 meter, beroliger og revitaliserer omsorgsslitte byboere. Hagen er hjemsted for et par avlens Verreaux's Eagles (Black Eagles) som har blitt stolte symboler på denne majestetiske hagen. Turgåing, fotturer, piknik, trening, fugletitting, avslapning, naturopplevelse er noen av de populære aktivitetene til besøkende i hagen.

Anmeldt av Xistudo - Sao Paulo, SP

Sør-Afrika er veldig interessant, og selv om antallet attraksjoner er lite sammenlignet med gamle land, er det verdt mye program selv.

I dag besøker vi denne botaniske Hager ! Det som moret meg var ikke mangfoldet av arter, nei, men infrastrukturen! Fabelaktig selv stiene til toppen av fossen!
Jeg så for meg å gjøre piknik der og se på Konserter der! Det er stort og det er natur overalt!

2. Pålitelige skyttelbusser og overføringer

Honeyball Avenue, Roodepoort 1709, Sør-Afrika +27 82 330 2779

Utmerket - 87 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5 basert på 78 anmeldelser

Pålitelig skyttelbuss og overføringer er en Johannesburg basert privat skytteltjeneste som ser at sjåførene våre tar deg trygt til og fra ditt valg. Vi opererer 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Med våre konkurransedyktige priser, vennlig service og høy respekt for din sikkerhet kan vi garantere at du er fornøyd.

Anmeldt av jensK1319GM

Vi har nylig brukt Reliable Shuttles fra Bakubang, Pilansberg til Johannesburg . Til vår overraskelse ankom Jack og Glynn for å frakte oss personlig, og reisen vår kunne ikke vært bedre! Så mye at vi bestilte en oppfølgingstur fra JHB til flyplassen for turen hjem til Canada . Vi hadde en fantastisk reise, prisen var riktig, og for å øke moroa, mimret Jack og jeg om det gode gamle 70-tallet. Et flott par som fikk oss til å føle oss helt trygge og sikre gjennom våre reiser. Jack gikk til og med den ekstra milen ved å ta oss gjennom mitt gamle nabolag slik at min kanadiske familie kunne få et glimt av hvor jeg vokste opp. Kudos, kudos, kudos til Reliable... vi anbefaler deres tjenester!!

3. Sølvstjerne Kasino, Krugersdorp

R28 Muldersdrift , Roodepoort 1740, Sør-Afrika +27 11 662 7300

Utmerket - 39 %

God - 51 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 151 anmeldelser

Anmeldt av Simmelman - Rustenburg , Sør-Afrika

Utebane har underholdning for store og små. Vi dro på kino som var rimelig. Barn likte den provisoriske desemberstranden og vannet Fontener . Matprisene er litt høye på steder. Barnyard-show er på spesielle for desember. Kan definitivt besøke.

Fire. Klart vann kjøpesenter

Strubensdalen, Roodepoort , Sør-Afrika

Utmerket - 43 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 94 anmeldelser

Anmeldt av annieplett

Jeg var bekymret da Memory servitøren vår tok bestillingen vår, fordi det ser ut som hun var ny.
Men hun var fantastisk!
Vi hadde et nydelig glass vin og deretter den fantastiske maten!
Jeg hadde Ceasar-salaten, som var den beste jeg noensinne har hatt! Fine store kyllingbiter, kokte egg, krutonger, ansjos, ikke for mye blader, nok parmasanostespon og en deilig ceasardressing! Jummy!!!
Hubby hadde sitron og urt de-boned baby kylling med chips, kyllingen var mindre enn vanlig, men nok.

5. Kloofendal naturreservat

Galena Avenue, Roodepoort 1709, Sør-Afrika +27 11 761 0226

Utmerket - 35 %

God - 47 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 31 anmeldelser

Anmeldt av Madmillers - Antananarivo , Madagaskar

Kloofendal er en Johannesburg City Park og er gratis, noe som gjør det fantastisk. Det er turtog, braaiområder, piknikbord, lapas osv. Toalettene som tilbys er virkelig flotte for en offentlig park. Det er stier som du kan vandre, fugletitting eller bare sitte under en lapa på et piknikbord. Det er ikke et fancy sted, men det er et fredelig sted og massevis av område for barna å løpe løpsk.

6. Ørneøye Safarier

Roodepoort, Sør-Afrika

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 8 anmeldelser

Eagle Eye Safarier tilbyr liten gruppe Safarier med fotoverksteder, inkludert valgfri Lightroom/Photoshop-instruksjon. Vi kan lage en skreddersydd safari for deg og din familie, eller du kan bli med på en av våre flerdagers, alt inkludert pakker Safarier . Våre lokasjoner inkluderer Sør-Afrika, Botswana , Namibia , Uganda , Kenya , Tanzania , Madagaskar , Peru , og USA. Ernest og Karen er prisvinnende fotografer og har blitt publisert i Africa Geographic, National Geographic Your Shot, Best of Africa, Tamron South Africa, en rekke bøker og magasiner og gallerishow. Sjekk ut vår FB-side. Vi er lydhøre for dine behov som reisende og gjest, og vi vil gjerne ha muligheten til å dele Afrika vi elsker med deg!

Anmeldt av kateandjeffmiami - Miami

Eagle Eye Safarier planla et fantastisk safarieventyr for meg og mine to venner. Karen og hennes partner Ernest håndterte hver eneste detalj av turen for oss (unntatt flyreservasjonen) og gjorde turen til en stressfri opplevelse. Å planlegge en afrikansk ferie og safari kan være en overveldende og skremmende opplevelse. Karen og Ernest var veldig raske med å returnere telefonanrop eller meldinger, og de tok seg av ting i tide. Deres anbefalinger var spot on. De arrangerte pålitelig transport til og fra begge flyplassene. Deres oppmerksomhet på detaljer og detaljer forbedret den fantastiske opplevelsen vi hadde. Vi trengte ikke å bekymre oss for noen ting, det hele ble håndtert av dem. Når vi kom til Nokorho Bush Lodge, var de der for å hilse på oss og hjelpe oss med å bosette oss. Etter lunsj dro vi på vår første safari. Ernest er fotoeksperten, men Karen deler lidenskapen hans. Selv om deres Safarier er betegnet som fotografering Safarier ikke la det avskrekke deg! Av gruppen vår var det bare én som drev med fotografering. Vil definitivt bestille hos dem igjen.

7. Capital Shuttle

Roodepoort 2001, Sør-Afrika +27 82 711 7350

Utmerket - 67 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 6 anmeldelser

Capital Shuttles tilbyr en personlig service kombinert med sikkerhet, omsorg og komfort. Vi er spesialister på å håndtere de varierte og skiftende reisebehovene til bedrifter og reisende. Våre tjenester spenner fra planlagte punkt-til-punkt-overføringer, bussutleie, gruppe- og private turer. Vi tilbyr også følgende tjenester; Krugerpark-transport- og taxitjeneste, Madikwe-transport, Pilanesburg-transport, Sun City-transport og flyplasstransport etc.

Anmeldt av Shardrifter - New York City, New York

Vi hadde spurt Capital Shuttle for våre transportbehov til og fra Ukutula Lion Park, og de skuffet ikke. Henting fra hotellet vårt kom da de sa det ville, faktisk litt tidligere. Sjåføren vår var veldig hyggelig, jeg tror jeg husker at han het Eric, og han gjorde en god jobb med å få oss til og fra parken. Jeg vil anbefale dette transportselskapet til andre når de besøker Johannesburg område. Takk Capital Shuttle.

8. Rand Society of Model Engineers

Golfklubb TerraceStreet, Roodepoort 1709, Sør-Afrika +27 11 763 6813

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 5 anmeldelser

Anmeldt av rogerlayton - Johannesburg , Sør-Afrika

Dette er en opplevelse du må besøke for hele familien. Det beste er å ta en piknikkurv og sitte på plenene og se disse utrolige mikrostrømmotorene mens de beveger seg rundt den 1 km lange banen.
Dette drives av en lidenskapelig gruppe dampmaskinentusiaster som åpner dette for publikum to ganger i måneden. Sterkt anbefalt for barn, og turene koster bare R10 per person, og du bør satse på å ha mer enn én tur.

217 Drive Avenue | romslig, Roodepoort 1724, Sør-Afrika +27 83 331 8466

Utmerket - 68 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 27 anmeldelser

Alice Art Gallery er mye mer enn bare et kunstgalleri, det er et bra sted, hvor du kan slappe av og glemme dine daglige bekymringer, mens du nyter en kopp te i vår underverden, maisen i hagen, Cafè d' Kunst og en butikk som heter Alice. Vi tror kundene våre tiltrekkes av galleriet for dets store utvalg av kunst som vises. Galleriet har nylig utvidet til over 1000 kvm vegg til vegg kunst.

Anmeldt av RiaanSouthAfrica - Johannesburg , Sør-Afrika

Vi spiser ofte frokost på det fantastiske galleriet. Kunsten er fantastisk, og det samme er restauranten med veldig avslappende uteområde for å nyte frokosten.

10. Ruimsig Country Club

Hole-in-One Avenue, Roodepoort 1732, Sør-Afrika +27 11 958 1905

Utmerket - 14 %

God - 65 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 7 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 14 anmeldelser

Anmeldt av RiaanSouthAfrica - Johannesburg , Sør-Afrika

Vi måtte bestille på forhånd da grove blir fylt opp raskt. Green-fee var litt bratt for tilknyttede besøkende, men groven er i utmerket tilstand og en fantastisk utfordring. Noen av greenene var i ferd med å bli sådd på nytt og skulle være i utmerket stand i løpet av de neste ukene.