10 ting å gjøre i Sun Valley som du ikke bør gå glipp av

Enten du kommer for å stå på ski eller sommermoro, tilbyr vakre Sun Valley massevis av rekreasjonsaktiviteter. Plassert i de spektakulære Rocky Mountains i sentrale Idaho, finner det meste av handlingen sted rundt Sun Valley Resort og dets to fjell: Bald Mountain, ideelt for erfarne skiløpere eller snowboardere på jakt etter bratte, utfordrende løyper, og Dollar Mountain, med slake bakker som er perfekt for nybegynnere. Utenfor bakken venter mer vintermoro. Prøv hundekjøring gjennom kilometervis av hvitt pulver eller tilbring en ettermiddag på isfiske i Big Wood River. Varm opp på Ketchum/Sun Valley Heritage and Ski Museum, som har en utstilling om skihistorien og informasjon om Ernest Hemingways tid i Sun Valley. Sommer i Sun Valley byr på like mange opplevelser. Sawtooth Wilderness Area kan skilte med over 200 000 hektar med naturlig prakt, med muligheter for bading, fiske, terrengsykling, rafting og mer.
Restauranter i Sun Valley

1. Sun Valley Resort

Sun Valley Road 1, Sun Valley, ID 83353 +1 208-622-6136

Utmerket - 70 %

God - tjueen%Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 238 anmeldelser

Enten det er en spennende dag i bakkene til Bald Mountain, eller en avslappende kanefart eller en runde golf, lover Idahos berømte helårsferiested en rekke rekreasjonsmuligheter for friluftsentusiaster.

Anmeldt av j g - Los Angeles, California

Dollar mountain day lodge kafeteria klarer ikke å møte den høye standarden til Sun Valley Resort. Ikke bare var maten ekstremt treg å tilberedes (15 minutter for en bestilling av pommes frites, bestillingen min ble gitt til andre gjester som kom lenge etter meg... igjen og igjen), men kokkene var frekke! I tillegg ble jenta på registeret satt opp når vi spurte henne om det var noen ketchup som søppelkassene var tomme.

Denne anmelderen gir tommel ned!

2. Bald Mountain

Sun Valley, ID +1 888-490-5950

Utmerket - 73 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 122 anmeldelser

Anmeldt av gack - thomaston, CT

Vi bestemte oss for å prøve Sun Valley etter å ha gått til snowbasin, ut i mange år, siden de har de samme eierne. mens byen er vakker, og de har begge flotte hytter. Og mens soldalen er brattere, hater jeg å oppmuntre flere til å gå til snøbasseng. Som en boarder fant jeg ut at etter å ha kommet ut av trærne ville vi ende opp på mange flate stier, kanskje vi bare ikke visste var veien rundt. Jeg vet at heiskort og losji er ganske mye billigere nede ved snøbassenget. Så spar deg litt penger, og hopp over denne overprisede mtn.

3. Dollar Mountain

Sun Valley, ID +1 888-490-5950

Utmerket - 68 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 58 anmeldelser

Anmeldt av DogDoggie - WorldWide

Dollar Mountain er et flott sted for første gangs skiløper eller barn. Den er stor nok så den er imponerende, men liten nok til ikke å skremme noen. Det er et morsomt lite fjell ... men når du først har blitt erfaren vil du treffe storebror, Bald Mountain.

4. Sagtann botaniske hage

11 Gimlet Road, Ketchum, ID 83340 +1 208-726-9358

Utmerket - 46 %

God - 41 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 34 anmeldelser

Anmeldt av LanSluderBelize - Asheville, North Carolina

Sawtooth Botanical Garden er ikke særlig kjent, men det burde den være. Det er et avslappende stopp i nærheten av Hailey og Ketchum. Du kan spasere i hagen og se mange blomster og trær som er hjemmehørende i de høye områdene i Idaho og vesten.

En ekte perle her er bønnehjulet, donert i 2005 av Dali Lama i Tibet og en av bare to i Nord-Amerika velsignet av Hans Hellighet. Inngang er ved donasjon (foreslå donasjon $5 per person/$10 per familie).

5. Kom i gang!

Sun Valley, ID 83333 +1 208-720-3174

Utmerket - 97 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 32 anmeldelser

Få ditt bilde på Idaho! ble opprettet for Sun Valley-besøkende som leter etter noe annerledes og VIRKELIG GØY å gjøre. Vi er et uavhengig selskap som opererer fra en lokal Sun Valley Shooting / Gun-serie. Get Your Shoot On tilbyr en rekke skytebaneopplevelser fra 'Fun Shoots' til private skytevåpentimer. Et fantastisk utvalg skytevåpen venter på deg. Vi har 'familievennlige' skytevåpen. Dette er den beste Sun Valley Shooting-opplevelsen i dalen. Kontakt oss så skreddersyr vi et arrangement spesifikt for dine behov. sikkerhet er vår første prioritet. Alt er inkludert, skytevåpen, ammunisjon og instruksjon. Get Your Shoot On er åpen 365 dager i året etter avtale. Vi aksepterer nå VISA og MasterCard.

Anmeldt av screen42 - Athen, Georgia

Jeg snublet på Jeffs nettside mens jeg lette etter aktiviteter i Sun Valley når elvene var ute. Det viste seg å være et heldig funn. Jeff var en flott instruktør med fokus på sikkerhet og riktig teknikk. Datteren min som ikke hadde skutt før var...MerTakk for den veldig positive anmeldelsen! Dere to var FANTASTISKE studenter, og jeg håper dere fortsetter å skyte i fremtiden. Hvis du kommer tilbake til vår vakre dal, vennligst ring. Du er klar for 201-klassen!

6. White Otter Outdoor Adventures

Sunbeam Idaho, Sun Valley, ID +1 877-788-5005

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 21 anmeldelser

Anmeldt av Paul M - Corvallis, Oregon, Usa

White Otter gjorde en god jobb med en stor gruppe i Sun Valley for en medisinsk konferanse. Hele mannskapet var imøtekommende, kunnskapsrike, profesjonelle og morsomme. Utstyret var flott og lunsjen utmerket. Eieren, Dougs kjærlighet til elven og rafting smitter over på alle guidene hans. Sunny var best!

7. Ketchum kirkegård

1026 N Main St,, Ketchum, ID 83340 +1 208-726-3841

Utmerket - 59 %

God - 41 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 17 anmeldelser

Anmeldt av kevinas312 - Helena, Arkansas

Dette var det siste stoppet på stien min som inkluderte rommet der Hemingway ble født, fisket i Michigan og bodde på bryllupsreisen, Pamplona, ​​Paris, Italia , Afrika, Key West, Bimini, Cuba , Arkansas, Wyoming, Montana og til slutt, sist men absolutt ikke minst, Idaho - hans siste hvilested. Jeg la igjen noe fra hvert sted, så vel som en femtedel av Pilar Rum - familiens rom - og litt Arkansas-måneskinn. RIP pappa.

8. Bald Mountain Trail

Bald Mountain, Sun Valley, ID

Utmerket - 84 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 18 anmeldelser

Tursti i lav høyde som kulminerer i en naturskjønn utsikt over Bald Mountain.

Anmeldt av Kim B - Newport Beach, California

I fjor gikk vi til toppen av Bald Mountain, og i år bestemte vi oss for å gå nedover. Fra toppen er det omtrent en 2 ½ times fottur ned den 5 mil lange stien. Det var hardt for knærne og anklene våre, men vi var mer fokusert på turens skjønnhet i stedet for den vonde kroppen! Jeg vil foreslå å gå tidlig om morgenen for å slå varmen fra solen. Min mann og jeg tok bare med én vannflaske hver, men vi kunne lett ha konsumert mer. En ting er sikkert, det er mye lettere å gå ned enn opp!

9. Sun Valley besøkssenter

491 Sun Valley Rod, Ketchum, ID 83340 +1 208-726-3423

Utmerket - 40 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 9 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 71 anmeldelser

Anmeldt av jfadds - chicago

Å dele plass med byen Starbucks - du har i utgangspunktet en vegg med turistinformasjon og et gammelt bankhvelv med bilder av Hemingway - det er alt Gå for Starbucks

10. Ketchum/Sun Valley Heritage and Ski Museum

180 1st Street East, i Forest Service Park, Ketchum, ID 83340 +1 208-726-8118

Utmerket - 47 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 31 anmeldelser

Dette lille museet forteller om områdets historie på og utenfor bakkene.

Anmeldt av 387indy - Coral Springs, Florida

Kuratoren er veldig kunnskapsrik og interessant og forteller deg mye om historien til området. Men det var ikke Idahos potet jeg var her for å lære om en lang historie med sauegjeting. For 20 år siden ble Trailing of the Sheep-festivalen født i Wood River Valley sør i Idaho. Festivalnavnet hyller sauens årlige flytting fra sommerfjellheimen til vinterbeiteområdene. I år er det 5-9 oktober. De har matlagingskurs, spesialtilbud på restauranter, verksteder, strikking, farging, veving, spinning, klipping og til og med litt dans.