10 utstyrsutleie på Prince Edward Island som du ikke bør gå glipp av

Landskapet som inspirerte Anne of Green Gables lokker legioner av elskere til Canadas minste provins. Fredelig P.E.I. er et tilfluktssted i sakte tempo, full av særegne maritime herligheter. Røde sandsteinsklipper reiser seg over milde strender. Ensomme fyrtårn har steinete bløffer. Øde stier lokker for romantisk roaming.
Restauranter på Prince Edward Island

1. Flyboard Maritimes

Utmerket - 90 %

God - 10 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 10 anmeldelser

  Flyboard Maritimes

Flyboard Maritimes er lokalisert i sentrum av Charlottetown P.E.I. hvor vi tilbyr Flyboarding-flyvninger, Seadoo-utleie hver time og to timers guidede Seadoo-turer til Charlottetowns skjønnhet rundt! Flyboarding er mye enklere enn det ser ut, det er både trygt og morsomt for alderen 14+, og du vil være i gode hender med Atlantic Canadas eneste sertifiserte Flyboard-instruktør Mike Roberts. Han vil coache deg i 5-10 minutter til du er i luften - det er så ENKEL! 'Kom og lek i vannet vårt'

2. Station Street Adventure Company

3 Station Street, Montague, Prince Edward Island C0A 1R0 Canada +1 902-326-4065 http://stationstreetpei.ca

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 15 anmeldelser

Vår foto Scavenger Hunt er designet for å la deg oppdage den vakre byen Montague og dens historiske vannkant på en måte som garantert vil glede alle aldre. Fylt med moro, vil denne uforglemmelige opplevelsen ta deg rundt i byen i et kappløp mot klokken mens du prøver å fullføre så mange av utfordringene som mulig før tiden er ute. Vi tilbyr også et komplett utvalg av kajakk, stand-up paddleboard og sykkelutleie.

3. FunWheel-utleie

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

  Utleie av FunWheel

Vi tilbyr fireseters og toseters Surrey-sykler sammen med våre vanlige sykler i Charlottetown Prince Edward Island. Dette er den beste måten for familier og venner å besøke sentrum og ha en morsom opplevelse.

4. Island Adventures

Summerside, Prince Edward Island, Canada +1 519-729-2981 http://www.facebook.com/KayakandpaddleboardrentalssummersidePEI/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

Anmeldt av mazakin

Igjen, vi kom tilbake og det var så gøy! Mike er veldig hyggelig og hjelpsom. De holder enhetene sine rene og renset. Familien min hadde nok et flott besøk! Vi elsket å kunne padle kajakk og padle fra et annet sted denne gangen! STØTTE LOKALT! vi ønsket å støtte en bedrift og eier som bor på øya.

5. Outer Limit Sports sykkelturer

Utmerket - 78 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 157 anmeldelser

  Outer Limit Sports sykkelturer

Outer Limit Sports er en fullservice forhandler og utleiebutikk for ekstremsport. Vi tilbyr flere forskjellige utleieartikler, inkludert sykler, SUP-brett og mer, samt guidede og selvguidede sykkelturer gjennom hele PEI. Vi har vært i virksomhet i over 25 år, og har utviklet et utmerket rykte for rimelige priser og utmerket service. Stikk innom butikken vår i dag og begynn en uforglemmelig opplevelse.

6. Padler PEI

Utmerket - 64 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 11 anmeldelser

  Padler PEI

Paddles leier kajakker og padlebrett per time eller hel dag. Kunder inviteres til å reise langs den milde kysten av den historiske Hillsborough River hvor de vil se historiske hus, den vakre Victoria Park kystlinjen og fortsette opp den milde North River hvor de vil se store hjem og øyas vakre kyst. Våre utleiealternativer appellerer til et bredt spekter av kunder i alle aldre, inkludert vannscooterentusiaster, amatører, fritidsbåtfolk og turister. Ring oss for å sjekke tilgjengelighet og reservere tider for å dra ut på vannet (omtrent som å sette en starttid). Vi vil operere sesongmessig fra midten av juni til slutten av september hvert år. *Alle under 16 år må være i følge med en voksen.

7. Confederation Trail Bike Rental Adventures

15465 Northside Road, Saint Peters Bay, Prince Edward Island C0A 2A0 Canada +1 902-367-7900 http://www.confederationtrail.ca

Utmerket - 60 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 20 anmeldelser

Lei nye eller nyere Hybrid Style Comfort-sykler for å frikjøre på egen hånd, eller Vi har nå 3 flotte turer / 3 flotte opplevelser som går fra St. Peter's Bay for din fornøyelse. Kåret til #1 Trail Ride på PEI. Riderabatter: Ride 1st Adventure ordinær pris. Ride 2nd Adventure 20% rabatt Ride 3rd Adventure 30% rabatt 10% Giftshop rabatt 30% rabatt Confederation Trail T-skjorter Ta med din egen hjelm $5.00 av Win Your Ride Contest for ukentlige trekninger av 1/2-dagers sykkelutleie eller kontanter. Lei per time; 1/2 dag; Hel dag eller ukentlig for alle størrelser sykler, barnesykler, tagalongs og vogner. Etter time henting og avlevering arrangert på N/C. Hjelmer, låser, kart følger med. Walk ins er velkommen eller bestill turen på forhånd fra vår nettside. Juni og september Helgetilbud Beat the Heat ved å kjøre kvelder eller tidlige morgener i juli og august. Transport- og leveringstjeneste GRATIS hvis du er innenfor 15 K fra St. Peter's Bay. Grupper på 10 eller flere Velkommen. Ring oss og la oss gjøre en avtale.

8. St. Peters Bay håndverk og gaveartikler

15465 Northside Road, Saint Peters Bay, Prince Edward Island C0A 2A0 Canada +1 902-367-7900 http://www.stpetersbay.com

Utmerket - femti%

God - 25 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 12 anmeldelser

Home of the Name Drop Personaliserte profesjonelle tinngolfmarkører. Se dem laget på stedet. Souvineer Giftshop og kaffebar. Offentlige vaskerom.

9. Morsomt hjul

6 Prince Street, Charlottetown, Prince Edward Island C1A 4P4 Canada +1 902-316-1214 http://funwheelrentals.ca

Utmerket - 0 %

God - 100 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 1 anmeldelser

Selvguidet sykkeltur i sentrum av Charlottetown. Prøv våre 4-personers sykler for $40/time eller $60/2hrs. Vi har også sykler for 2 personer for $30/time eller $45/2hrs. Det er ekstra seter festet til hver sykkel for småbarn (opptil 2 småbarn per sykkel).

10. Island Kiteboarding Academy

  Island Kiteboarding Academy

Vi tror på eventyrets kraft! Kiteboarding vil endre måten du ser livet på. Koble til naturen og forbedre helsen din. Vi tilbyr komplette kitetimer til alle, enten du er nybegynner eller avansert rytter. Vi tilbyr gruppe- eller privattimer for å forbedre kiteferdighetene dine. Du vil lære en fullstendig forståelse av hvordan vinden fungerer, inkludert hastighet, retning og vindvinduet.