6 båtturer og vannsport i Westport som du ikke bør gå glipp av

Westport er en ekte familiedestinasjon, og kan skryte av storslått natur, golffasiliteter, fritidsfiske, seiling og yachting, strandbading, tur- og sykkelstier, og (for å toppe det hele) en plassering kalt Pirate Adventure Park. Hvilken gutt ville ikke elske dette stedet? Besøk i september og du vil være vitne til den spennende Westport Arts Festival, perfekt for alle aldre. Og Westport var Google Earths første fullstendig 3D-by, så du kan gjenoppleve minnene fra datamaskinen når du kommer hjem!
Restauranter i Westport

1. Eventyrøyene, Collanmore Island

Utmerket - 95 %

God - 4 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 254 anmeldelser

  Eventyrøyene, Collanmore Island

Vi har mange forskjellige aktiviteter for deg på Collanmore lodge. Eventyrselskapet vårt gir havkajakkpadling en høyhastighets ribbeoverføring til øya. Så enten du bor i Westport eller kommer til byen for et besøk, sørg for at du ringer oss eller besøker oss på nettsiden vår for å bestille noe spennende å gjøre mens Ting å gjøre i Westport - Irlands eventyrhovedstad. På 'The Adventure Islands' og Collanmore Island Lodge vi oppfordrer deg til å oppleve moroa, begeistringen og kameratskapet ved våre eventyraktivitetsprogrammer i trygge, godt administrerte omgivelser. Siden Westport er eventyrhovedstaden i Irland, er det alltid mange ting å gjøre i forhold til eventyrsport og aktiviteter.

2. Clew Bay sykkelutleie og utendørs eventyr

Utmerket - 91 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 903 anmeldelser

  Clew Bay sykkelutleie og utendørsopplevelser

Clew Bay Bike Hire and Outdoor Adventures er den fremste sykkelutleieoperatøren for Great Western Greenway. Vi er alltid der du trenger oss når du trenger oss. Vi tilbyr også guidede havkajakkturer på Clew Bay, Greenway to Seaway-pakken som inkluderer å sykle på Greenway og returnere tilbake til basen din via et lokalt fiskecharter. Vi har retur- eller utgående skytteltjenester tilgjengelig for å sikre at du bare kjører de delene av stien du velger. Vinner av Mayo Business Awards 2015 'Best Tourism Activity Provider' Oppført blant de 100 beste attraksjonene i Irland 1 av bare 2 i Mayo.

3. Eventyr vest

Utmerket - 86 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 42 anmeldelser

  Eventyr vest

Prøv noe nytt - utforsk den robuste vestkysten av Irland som aldri før i kystkjøring, eller oppdag moroa og tilfredsstillelsen ved å klatre opp og rappellere ned en 60 fots ren klippevegg med utsikt over den praktfulle Clew Bay. Utforsk Wild Atlantic Way-kysten fra vannet på en av våre guidede kajakkturer. Eller prøv snorkling og oppdag undervannsverdenen i Clew Bay. For en ekte Wild Atlantic Way-opplevelse, utforske kysten av Clare Island på vannet (coasteering, snorkling) eller på land (fjellklatring og rappellering). En rekke andre aktiviteter er også tilgjengelige for grupper (høner, utdrikningslag, skoler, bedriftsgrupper osv.) med ferge- og vandrerhjemspakker tilgjengelig.

4. Bellacragher Bay Boat Club

Utmerket - 95 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 57 anmeldelser

  Bellacragher Bay Boat Club

Mest vannsport på ett sted, seiling, kajakk, motorbåt, ski. Vi er en liten seilklubb som tar imot besøkende i seilsesongen, folk som kommer til oss kan lære å seile/forbedre sine ferdigheter eller ta et cruise langs vår svært naturskjønne kyst. Øyhopping campingturer i tillegg til den årlige sommerleiren gjør en veldig travel sommer, vi har en rekke seilbåter, men lener oss mot katamaraner.

5. Westport Cruises

Utmerket - 93 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 179 anmeldelser

  Westport Cruises

Båtturer fra Westport Harbor rundt Clew Bay. Daglige seilinger fra mai - oktober. Seal Sightseeing-turer

6. Wild Atlantic Charters

  Wild Atlantic Charters

Kom og utforsk Clew Bays øyer og dyreliv i 'Rebecca' med marinbiolog Shay Fennelly i vill Atlanterhavet. Du kan bestille ved å ringe mobil:0834658374 'Rebecca' er 5,8 meter lang med en P2-lisens for 4 passasjerer utstedt av Department of Transport Marine Surveyors Office. Båtturer koster 50 euro per person for en dag (5 timer) og 30 euro per person for en halv dag.