6 båtutleie i Antigua og Barbuda som du ikke bør gå glipp av

Livlige Antigua og Barbuda beveger seg til musikken til ståltrommer. Du kan besøke en annen strand hver dag og ikke gjenta deg selv på et helt år – og det er derfor både turister og kjendiser strømmer til denne solfylte karibiske øya. Ta et dagscruise, lei litt dykkerutstyr eller cruise oppover stranden på en Segway for et ekte eventyr i øystil.
Restauranter i Antigua og Barbuda

1. Gadabåt

Utmerket - 100 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 66 anmeldelser

 Gadabåt

Velkommen ombord på Gadaboat...'The New Sloop in Town'. Dagsseiling med alt inkludert på denne 52' Oceanis-yachten. Hun er lisensiert og forsikret for opptil 6 gjester med god plass til å bevege seg over og under dekk. Den romslige cockpiten har puter for komfort og en markise for skygge. En svømmeplattform på hekken gjør det enkelt å komme inn og ut av vannet, og en ferskvannsskylling. Kom Gadaboating!!!

2. Sunbeat Yachting

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

 Sunbeat Yachting

Yacht Charters og ASA Seilskole. Bareboat og fullt bemannede yachtcharter. ASA 101, 103 og 104 Kurs tilgjengelig. Tilbyr også kitesurfingtimer og tilpassede kitesurfeventyr.

3. Tinas hotspot

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 3 anmeldelser

 fra's Hotspot

Vi er en liten strandbar på Halfmoon Bay i Antigua. Vi tilbyr kalde drikker, strandstoler, parasoller, snorkling og fotturer..... Kom og opplev mitt Antigua..

4. Dream Yacht Charter

Utmerket - 25 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 25 %

Fattige - 17 %

Fryktelig - 16 %

Totalvurderinger

3.0 basert på 12 anmeldelser

 Dream Yacht Charter

En del av Dream Yacht Group, vi ble grunnlagt i 2000. Vi gjør seiling tilgjengelig for alle med bareboat, skipper, ved kabinen, all-inclusive mannskap og langsiktige yachtcharter. Nå har vi en av de største flåtene på mer enn 60 spennende destinasjoner over hele verden, inkludert Karibia, Bahamas, Indiahavet, Stillehavet, Asia, Amerika og Europa.

5. Aura Charters

 Aura Charters

Aura Charters Ltd er private dag charter og båtutleie operatører. Vår flåte består av båter fra 19-51 fot og er noen av de beste som produseres av Boston Whaler og SeaRay. Vi henvender oss til grupper, venner, familier, jubileer eller omtrent hva gjestene ber om. Vi kjører også til de vakre offshore-øyene rundt Antigua samt søsterøya Barbuda.

6. Fortøyningene

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 5 anmeldelser

 Fortøyningene