6 strender i Muscat som du ikke bør gå glipp av

Muscat (arabisk: مسقط‎, Masqaṭ uttales [ˈmasqatˤ]) er hovedstaden og den største storbyen i Oman. Det er også sete for regjeringen og den største byen i Governorate of Muscat. Muscat regnes også som en global by. I følge National Center for Statistics and Information (NCSI) nådde den totale befolkningen i Muscat Governorate 1,28 millioner per september 2015. Hovedstadsområdet spenner over omtrent 3500 km (1400 sq mi) og inkluderer seks provinser kalt wilayats. Kjent siden det tidlige 1. århundre e.Kr. som en viktig handelshavn mellom vest og øst, ble Muscat styrt av forskjellige urfolksstammer så vel som fremmede makter som perserne, det portugisiske riket og det osmanske riket på forskjellige punkter i historien. Muscats innflytelse var en regional militærmakt på 1700-tallet, og strakte seg så langt som til Øst-Afrika og Zanzibar. Som en viktig havneby i Omanbukten tiltrakk Muscat utenlandske handelsmenn og nybyggere som perserne og balochiene. Siden oppstigningen av Qaboos bin Said som sultan av Oman i 1970, har Muscat opplevd rask infrastrukturutvikling som har ført til veksten av en levende økonomi og et multietnisk samfunn.
Restauranter i Muscat

1. Pebble Beach

Muscat Oman

Utmerket - femti%

God - 39 %Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 38 anmeldelser

Anmeldt av imtiaz76 - Riyadh, Saudi-Arabia

Hvis du ønsker å besøke en strand som har småstein i stedet for den vanlige sanden, så er dette stedet. Tro mot navnet sitt. du finner småstein i forskjellige former, størrelser og farger. Naturen på sitt beste.

2. Al Sifah-stranden

Muscat Oman +968 800 77799 http://www.omantourism.gov.om

Utmerket - 53 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 147 anmeldelser

Anmeldt av fabrice-bahrain

Veldig fin strand som ligger sør for Muscat. Tomt sted hvor sjøen er vakker med veldig fine farger.

3. Ras Al Hamra golfklubb

Utmerket - femti%

God - 33 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 6 anmeldelser

  Ras Al Hamra golfklubb

Ras Al Hamra Golf Club er et 18-hulls golfanlegg som ligger i sentrum av Muscat Oman. Det er nær alle de store hotellene og sentrum. Det ligger 30 minutter fra den internasjonale flyplassen og 10 minutter fra Sultan Qaboos havn. Vi er den eneste flombelyste golfbanen i Oman som gir deg opplevelsen av å spille golf om natten. Vi har åpent hele året fra 07.00 til 23.00 hver dag.

4. Qantab-stranden

Muscat Oman

Utmerket - 43 %

God - 38 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.0 basert på 336 anmeldelser

Anmeldt av 523janeh

Vi hadde en fantastisk tid i en liten suite med utsikt over stranden. Befolkningen i Qanrab var vennlige og hjelpsomme. Stranden og vannet var veldig fint. En lokal fisker tok oss med på en båttur til en privat strand hvor vi tilbrakte dagen.

5. Institusjon Beach

Al Shati Street, Muscat 113 Oman

Utmerket - 41 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.0 basert på 1.461 anmeldelser

Anmeldt av 666abbasz

Vakker myk sandstrand med vakker solnedgang En må-se Ta en kaffe eller et måltid på stranden Se folk gå og løpe spille strandfotball eller lage sandslott ... Det er et utrolig vakkert sted for alle

6. Ghubra Lake Park

Al Izdihar Street, Muscat 113 Oman

Utmerket - 25 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 5 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 20 anmeldelser