7 kinoer i Gold Coast som du ikke bør gå glipp av

Oppdag de beste tingene å gjøre i Gold Coast, Australia, inkludert HOTA, Home of the Arts, Ripley's Believe It Or Not! Surfers Paradise, Event Cinemas Robina, Nerang Cineplex, Event Cinemas Pacific Fair, BCC Cinemas, Event Cinemas.
Restauranter i Gold Coast

1. HOTA, Kunstens hjem

135 Bundall Rd, Surfers Paradise, Gold Coast, Queensland 4217 Australia +61 7 5588 4000 http://hota.com.au

Utmerket - 66 %

God - tjueen%Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 68 anmeldelser

HOTA, Home of the Arts er Gold Coasts fremste kulturanlegg, og bringer visuell kunst og scenekunst til innbyggerne i Sørøst-Queensland. Komplekset rommer teatret vårt, HOTA-galleriet, to kinoer og HOTA-kaféen samt flere fantastiske selskapslokaler, et kapell og to små forestillingsrom. Enten du leter etter kvalitetsunderholdning, eller et unikt sted å holde ditt neste arrangement eller sceneproduksjon, trenger du ikke lete lenger enn Home of the Arts.

Anmeldt av 725ChrisW - Surfers Paradise, Australia

HOTA - 'Home Of The Arts' ... endelig har Gold Coast et kulturelt knutepunkt som for en by er egnet for alle, sjangre og typer underholdning. Gratulerer til alle involverte som har sett at dette prosjektet ble gjennomført. Tidligere på året hadde jeg det privilegium å få med meg Laurie Anderson i å gjøre noen prosjekter/samarbeid som alle var utmerket ... spesielt konserten hennes for hunder. Hun 'åpnet' effektivt det NYE amfiet på HOTA, et skikkelig kupp av arrangørene. Nå var Nick Cave her også, nok et flott kupp, 'What do you want to know', en svar- og spørsmålsøkt ispedd noen fantastiske sanger av Nick fra hans enorme katalog i hovedkonsertsalen.... Flott kveld flott sted. Sjekket også ut kunstgalleriet, et must for alle musikkfans fra Gold Coast de siste 30 årene eller så Kafématen var ganske deilig og for Nick hadde en lokal brygger en popup-bar der også... flott arbeid!!!

2. Ripleys tro det eller ei! Surfers Paradise

Soul Boardwalk Cavill Mall, Surfers Paradise, Gold Coast, Queensland 4217 Australia +61 7 5592 0040 http://www.ripleys.com/surfersparadise

Utmerket - 38 %

God - 39 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.0 basert på 1.995 anmeldelser

Tro det eller ei!...Vi har nettopp hatt en renovering og har utvidet tilbudene våre med en helt NY attraksjon, splitter NY lobby og alle NYE gallerier med alle NYE utstillinger og interaktive elementer. Ripleys tro det eller ei! Odditorium er en av Surfers Paradises BESTE innendørs interaktive attraksjoner og museer! Med over 1000 kvadratmeter å utforske, vil gjestene oppdage mer enn 300 ekte gjenstander, fantastiske historier og videoer, utrolige illusjoner, morsomme interaktive spill, arkader og figurer i naturlig størrelse av uvanlige karakterer som faktisk levde! En times pluss underholdning for hele familien! Et Ripley's LaseRace er inkludert i generell Ripley Admission. HELT NY ATTRASJON - Ripleys 7D Moving Theatre er en 8-seters oppslukende bevegelsessimulatortur med flere effekter og dimensjoner som får gjestene til å føle at de er midt i et videospill. Dette er en skyteopplevelse i høyt tempo der gjestene konkurrerer mot de andre motstanderne om toppscore.

Anmeldt av Kimbonic82

WOW vi har noen rare og fantastiske ting i vår verden, og Ripleys har en fantastisk samling av dem på Gold Coast. Mange interaktive utstillinger for alle å nyte!

3. Event Kinoer Robina

Cnr Collyer Quays & Lido Promenade Robina sentrum, Robina, Gold Coast, Queensland 4230 Australia +61 7 5504 1480 http://www.eventcinemas.com.au/Cinema/Robina

Utmerket - 41 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 1. 3%

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 92 anmeldelser

Anmeldt av kmaclean12 - Gold Coast, Australia

Elsker utvalget av filmer, og det beste av alt er at vi kan kjøpe billettene våre, velge setene våre og deretter spasere over veien for en forfriskende drink med billetter i hånden. Ikke noe hast. Teaterseter er veldig komfortable.

4. Nerang Cineplex

Nerang Centre/Earle Plaza 52 Price St, Nerang, Gold Coast, Queensland 4211 Australia +61 7 5502 0222

Utmerket - 39 %

God - 44 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 18 anmeldelser

Anmeldt av minnie242 - Gold Coast, Australia

Nerang Cineplex er et så kulturelt landemerke at du forventer en større parkeringsplass - så kom tidlig! Eller samkjøring. Deretter kan du nyte et lett måltid på en av de nærliggende kafeene eller bare se deg rundt i kjøpesenteret etter at du har kjøpt billetter. Du vil ikke angre! Vi så Jumanji på 2. juledag. Pakket til gjellene. Personalet var våken, munter, effektiv, kunnskapsrik. Kinoen vår var ren og komfortabel, og klimaanlegget var bra. Setene var veldig komfortable. Jeg var litt svimmel når jeg gikk (migrene), men trinnene var ikke så vanskelige å klare; noen med reelle balanseproblemer vil kanskje sitte i den nedre delen eller be om hjelp. Skjermen er nydelig - det er så lett å se alt på noe så stort og klart. Og lyden var på det perfekte nivået for meg - ikke for høyt ennå, jeg kunne høre de mykeste hviskingene fra filmen, og i publikum rundt meg. Apropos publikum: oh! Munchingen! Raslingen! Mesteparten av filmen – var det ingen som spiste lunsj før??! Og rotet de stakkars barna måtte rydde opp etter! Jeg blir værende til studiepoengene er ferdige - du vet aldri hva du går glipp av hvis du går tidlig - og ærlig talt, folk burde skamme seg over rotet de etterlater seg. Likevel er alt perfekt til neste økt. ;) Og vi kommer tilbake til virkeligheten og føler at vi har hatt ferie. Slike utmerket verdi!

5. Event Cinemas Pacific Fair

Pacific Fair Shopping Centre, Corner of Hooker Blvd og Gold Coast Highway, Broadbeach, Gold Coast, Queensland 4218 Australia +61 7 5504 1401 http://www.eventcinemas.com.au/Cinema/Pacific-Fair

Utmerket - 22 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 176 anmeldelser

Event Cinemas Pacific Fair er en moderne kinokjede som tilbyr det siste innen lyd- og videoteknologi. Gold Class tilbyr en komplett luksusopplevelse med hvilestoler i skinn, servering av mat og drikke gjennom hele filmen og den fullstendig oppslukende 360-lydopplevelsen til Dolby Atmos. Vmax = Større skjerm, større lyd, bedre opplevelse! Vmax tilbyr en massiv skjerm på 22 meter, Dolby Atmos og skinnseter i stadionstil. Dette er det perfekte teateret for den seriøse kinogjengeren.

Anmeldt av stwaq71 - Rosewood, Australia

Bestemte meg for å oppleve filmen på en helt ny plattform. 'Bad Boy's For Life' var en flott actionfilm for å nyte 4Dx-opplevelsen fullt ut. Vind, regn, vibrasjoner og bevegelse alle deler av den fantastiske turen under filmen. Anbefales på det sterkeste og vil definitivt dra igjen for den neste store action-blockbusteren!

6. BCC kinoer

Showcase on the Beach Shopping 72-80 Marine Pde 2, The Strand Shopping Centre, Coolangatta, Gold Coast, Queensland 4225 Australia +61 7 5536 9300 http://www.eventcinemas.com.au/cinema/coolangatta

Utmerket - 1. 3%

God - 42 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - tjue%

Totalvurderinger

3.0 basert på 24 anmeldelser

Anmeldt av 880laurels - Gold Coast, Australia

Denne kinoen er den beste for alle som ønsker å se en film i fred og ro ???? Sjelden på større steder. Så slå deg til ro med en fin film og hvorfor ikke ta et glass vin og en iskrem også. Ja de har en avtale:) Single damer gleder seg da dette stedet er akkurat som å krølle seg sammen på sofaen hjemme, trygt og koselig. Jeg anbefaler denne kinoen på det sterkeste, og den har til og med chick flick-økter med mat og vin som er bra for grupper og ta med singler. Menn er også velkomne, og det samme gjelder for dem som ønsker å se en film rolig. Familier og turister er også velkomne. De har en tendens til å hyppige mer populære filmer og sesjonstider. Gå senere etter en filmutgivelse med noen dager, og det er singelens avgrunn for valg. Personalet er en kreditt til denne kinoen med sine smil og oppmerksomhet. Hvis du er en lokal sitat som og få den billigere billetten med buzz-kortet ditt.

7. Eventkinoer

109 Foxwell Road Coomera Coomera Westfield, Coomera, Gold Coast, Queensland 4209 Australia

Utmerket - 0 %

God - 100 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 1 anmeldelser