7 ting å gjøre i Avoca Beach som du ikke bør gå glipp av

Oppdag de beste tingene å gjøre i Avoca Beach, Australia, inkludert Avoca Beach Picture Theatre, Aquafun Avoca Lake, Avoca Beachside Markets, Central Coast Surf Academy, Central Coast Surf School, Avoca og Terrigal Lær å surfe, Yoga med CJ.
Restauranter i Avoca Beach

1. Avoca Beach Picture Theatre

69 Avoca Dr, Avoca Beach, New South Wales 2251, Australia 4382 1777

Utmerket - 78 %

God - 19 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 94 anmeldelser

Anmeldt av Janellesteve - Sydney

Vi deltok på et Tango-musiker som sang danseshow...en live-akt. Teater blander filmer med live-show. Den har en liten intim bar ... snacks tilgjengelig seter veldig behagelig godt lydsystem .... hvis du er i regionen sjekk nettstedet for show. Enkel parkering.

2. Aquafun Avoca Lake

Heazlett Park | Ficus Avenue, Avoca Beach, New South Wales 2251, Australia +61 413 808 394

Utmerket - 61 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 27 anmeldelser

Oppdag AQUA FUN på Avoca Lake, den ultimate opplevelsen innen vanneventyr på Central Coast. Lei fra et stort utvalg av spennende og moderne pedalbåter, kajakker og stand-up paddleboards som passer for hele familien. AQUA FUN ligger ved bredden av den idylliske Avoca-innsjøen ved Avoca Beach på den sentrale kysten av NSW. Åpent i helger, skole og helligdager, 10.00-17.00 september-april

Anmeldt av jrooSydney - Sydney

På vei hit med en rød ballongdag jeg ga min kone. Leksjon og deretter litt fritid som gir en flott kombinasjon av selvtillit, ferdigheter og tips. Personalet var veldig vennlige, selv om de ikke fant bestillingen vår med en gang (flere systemer). Tok vare på eiendelene våre, ga solkrem og lånte ut solbriller minst vi mister våre i sjøen.
Jeff vår instruktør var tålmodig og vennlig og gjorde fremgangen vår morsom og engasjerende. Tilbyr teknikkjusteringer og tips som du virkelig har nytte av.
Likte det så mye at vi kommer tilbake igjen - kanskje til og med ta med barna ;)

3. Avoca Beachside Markets

Heazlett Park | Foreshore, Avoca Beach, New South Wales, Australia +61 416 923 655

Utmerket - 55 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 24 anmeldelser

Anmeldt av JAN G - Avoca Beach, Australia

På en dag når solen skinner og du har 30 minutter å drepe, kan du gå en hyggelig spasertur gjennom de mange bodene. Selv om det er fargerikt og interessant, er dette markedet vanligvis det du kan forvente av et marked ved stranden. Matbodene er imidlertid ganske bra, du kan ikke gå forbi Gozleme, men vær forberedt på å stå i kø!
Jeg vil ikke foreslå at du sjekker det ut hver måned, siden det i hovedsak er de samme tingene, men en gang annenhver måned dukker det opp en ny bod som er en verdiøkning.
Parkeringen kan være problematisk.

4. Central Coast Surf Academy

Avoca Beach, New South Wales, Australia

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 14 anmeldelser

Central Coast Surf Academy passer for surfere på alle nivåer, fra nybegynnere til elite. Uansett hva dine mål er, kan vi hjelpe deg med å nå ditt maksimale Surfing potensiell.

Anmeldt av Shelley V - Sydney, Australia

kjøpte en pakke med leksjoner til barnebarnet mitt og han forteller meg at det var den beste gaven jeg har gitt ham. Amee er fantastisk med barna, ekstremt flittig med sikkerhet. En naturlig lærer !! Han lærte ikke bare Surfing men vann- og strandsikkerhet mens de har mye moro. Amee og teamet hennes er veldig profesjonelle, med fantastiske ferdigheter og tålmodighet og en fantastisk følelse av moro. Gleder meg til de yngre barnebarna er gamle nok til å gjøre dette igjen.

5. Sentralkysten surfeskole

Vale Ave | Avoca Beach, Avoca Beach surfeklubb parkeringsplass, Avoca Beach, New South Wales 2251, Australia

Utmerket - 90 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 10 anmeldelser

Den originale Central Coast Surf School ligger 1 time nord for Sydney på den vakre Central Coast of NSW. Vi ansetter kun de mest erfarne og profesjonelle instruktørene i spillet, og etter 18 års drift har vi utviklet de mest omfattende timeplanene du sannsynligvis vil finne. Kos deg med Surfing opplevelse på et trygt, mykt surfebrett mens du har på deg en Rip Curl våtdrakt.

Anmeldt av claygreenaway - Bracknell , Storbritannia

5/5 virker ikke bra nok for disse gutta. Skal jeg gi dem 10? For et par fantastiske dager. Gutta er en stor latter kunnskapsrike og gode på instruksjon. Det var 4 i gruppen vår, aldri surfet før og etter bare 2 økter...MerHei folkens, Vi er så glade for at du likte deg, og takk for anmeldelsen. Vi ser frem til å fange noen bølger med deg i fremtiden. Kelly Central Coast Surf School

6. Avoka og Terrigal Lær å surfe

Avoca Drive, Avoca Beach, New South Wales 2251, Australia

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 4 anmeldelser

Avoca og Terrigal lær å surfe tilbyr en trygg, morsom og givende opplevelse. Nyt en av Australias beste Strender og lær en av Australias mest populære tidligere tider med fullt kvalifiserte instruktører. Hver leksjon varer i 90 minutter, alt utstyr er inkludert, f.eks. skum surfebrett og våtdrakter solkrem. Alt du trenger å gjøre er å ta med et badedrakthåndkle og en følelse av entusiasme og eventyr.

Anmeldt av Jo C C - London, Storbritannia

Dette er andre gang jeg har bodd på Ocean Beach campingplass. En av attraksjonene deres var surfeklassene som ble tilbudt av dette selskapet. Denne gangen deltok barnebarnet mitt på alle klassene som var tilgjengelige gjennom vårt 2 ukers opphold. Jeg kan ikke prise dem nok. Alle deres instruktører var utmerket. Kunnskapsrik og tålmodig. Barnebarnet mitt hadde en flott tid. Takk skal du ha.

7. Yoga med CJ

177 Avoca Dr | Ovenpå i Wise Food Cafe, Avoca Beach, New South Wales 2251, Australia

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 1 anmeldelser

'Det lille studioet med et stort hjerte' Yoga med CJ er et boutique yogastudio i Avoca Beach. Avoca er en kystby med en av de mest fantastiske Strender som Central Coast har å tilby. *Ingen medlemskap kreves. Bestill online via nettsiden for å sikre matten din. *Åpent 6 dager *Tilbyr skånsomme til middels Hatha flow-klasser *Helsekafe under studio

Anmeldt av sarahlm2016 - Avoca Beach, Australia

Jeg pleide å bare 'like' yoga, men siden jeg begynte med CJ for et år siden er jeg nå en yogamisbruker! Jeg går ikke bare på de vanlige timene, men også på private, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med fremgangen min, både i kropp og sinn. CJ er den beste yogalæreren jeg noen gang har hatt, hun utstråler en så kjærlig, positiv energi og jeg ser frem til hver time. Anbefaler sterkt!! ❤