8 ting å gjøre i Ikeja som du ikke bør gå glipp av

Ikeja er hovedstaden i delstaten Lagos. Før fremveksten av militærstyret på begynnelsen av 1980-tallet, var Ikeja en godt planlagt, ren og rolig bolig- og handelsby med kjøpesentre, apotek og offentlige reservasjonsområder. Murtala Mohammed internasjonale lufthavn ligger i Ikeja. Ikeja er også hjemmet til Femi Kuti's Africa Shrine og Lagbaja's Motherlan'; begge arenaer for levende musikk. Det kan nå skryte av et kjøpesenter, Ikeja City Mall, som er det største kjøpesenteret på fastlandet i Lagos State og har også en kino.
Restauranter i Ikeja

1. Den nye Afrika-helligdommen

1 Nerdc Road | Agandigbi, Ikeja, Nigeria +234 803 712 5939

Utmerket - 41 %

God - 48 %Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 17 anmeldelser

Anmeldt av kolykoldy

Ulike mennesker fra ulike samfunnslag...
African Shrine er for alle.
De fattige og de fattigste, de rike og de rikeste sammen og deler lightere for røyk..
Hvis du er astmatisk, bør du prøve å ikke gå inn i denne Marihuana-lisensierte Hub.
Kallenavn for afrikansk helligdom: KALAKUTA
Den beste tiden å nyte helligdommen er torsdag kveld. Det er alltid et gratis show fra Femi Kuti (sønnen til den avdøde legenden Fela Kuti).

2. Nike Art Center

2 Elegushi Beach Road, Tree, Lagos 550104, Nigeria +234 803 409 6656

Utmerket - 70 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 253 anmeldelser

Nike Art Centre, Lagos, er en av Nigerias skjulte skatter. Ligger i Lekki, Lagos, er den fire-etasjers bygningen et kompromiss mellom et kunstgalleri og et tekstilmuseum med over 7000 stykker og snart en kaffebar. Senteret har en mangfoldig kunstsamling av et mangfold av kunstnere, som feirer Nigerias talent, og tilbyr besøkende et innblikk i alle kulturer i Nigeria gjennom kunstens medium. Det kan ta opptil en hel dag å oppdage alt Nike Art Center har å tilby. Heldigvis er galleriet åpent 7 dager i uken ofte med kunst Utstillinger , workshops og kulturdager. Hvis du føler deg kreativ, kan du ta et kunstkurs med Nike eller dra på en av hennes ukelange retreater utenfor Lagos i Osun-staten (Osogbo), Kogi-staten (Ogidi) og Abuja, som du alle kan besøke med ' Nike Tours'. Turene tilbyr overnatting på gjestehusene hennes, og deltar i å lage tradisjonelle afrikanske håndverk som adire, batikk, indigo, perlearbeid, maleri eller utskjæring. Nike Art Center er et imponerende galleri og et must for kunstelskere.

Anmeldt av - Lagos, Nigeria

Dette er virkelig et fantastisk sted å besøke hvis du befinner deg i Lagos. Jeg planla å besøke da en venn av meg besøkte stedet. Han snakket så søtt om stedet, og jeg trodde bare han var sukkerbelegg til jeg besøkte galleriet på bursdagen min med søstrene mine og vi ble overrasket. Vi besøkte tre forskjellige steder og dagens høyeste note var vår tid på galleriet. Atmosfæren er så rolig som mulig, slik at du kan nyte kreativiteten til hvert enkelt kunstverk. Jeg nyter fortsatt forbauselsen min over dybden, fingerferdigheten og den kulturelle auraen til hvert stykke. Jeg vet at jeg definitivt kommer til å besøke igjen og snart.

3. Sweet Brook Massasje Spa

5 Seidu Ajibowu St, Ikeja 300001, Nigeria +234 903 013 2257

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 2 anmeldelser

På Sweet Brook Massage Spa er kroppsmassasjeterapi kjernen. Klienter blir bortskjemt i økter med svensk massasje, dypvevsmassasje, aromaterapi, thaimassasje, shiatsumassasje, soneterapi og andre teknikker som vil forynge dem.

Anmeldt av Kingsley A

Sweet Brook Massage Spa er et så varmt og vennlig sted å ta en massasje. Man kan velge å ha en mannlig eller kvinnelig massasjeterapeut. De kan også sende en terapeut til ens hotell til en svært overkommelig pris. Takk folkens. Wow! Takk for 5 stjerner. Utover disse stjernene er henvisningene vi har fått fra deg og vennene dine. Takk for at du setter pris på arbeidet vårt.

4. Johnson Jakande Tinubu Park

Sysselmannens vei | nær Lagos State House of Assembly, Ikeja, Nigeria +234 800 527 7275

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av LASPARK N - Lagos, Nigeria

Et fantastisk morsomt sted for morsomme elskere med forskjellige vakre attraksjoner. Store rom både for voksne og barn.

5. House of Tay Spa

1 Adegboyega St. | utenfor Allen Avenue, Ikeja 100231, Nigeria +234 808 512 7954

6. Ikeja City Mall

Obafemi Awolowo Way, Lagos 550104, Nigeria

Utmerket - tjue%

God - 60 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 78 anmeldelser

Anmeldt av CSRam - Lagos, Nigeria

Stedet har svært høyt antall besøkende hovedsakelig for mat, mobiltelefon butikker, butikk rite, filmer og etter 22:00 for første etasje restaurant cum barer. Seriøse shoppere har godt utvalg av klær, tilbehør (smykker), parfyme har blitt veldig dyrt etter USD, så det er ikke mange som tar det. Alt i alt et fint sted hvor du kan tilbringe rundt 2 timer uten mye stress, da parkeringsplassen også er god.

7. Kalakuta republikk museum

8 Gbemisola Street, Lagos 550104, Nigeria

Utmerket - 38 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - tjueen%

Fattige - 5 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 19 anmeldelser

Anmeldt av Jahshoeuh - Chicago, Illinois

Mann, jeg ville like dette stedet så inderlig. Men det var til slutt en underveldende opplevelse. Du kan forestille deg at et museum dedikert til en musiker i det minste ville ha musikken til den musikeren spilt på et lydsystem, om ikke en video også. Ingen slik hell. Det du blir behandlet på er en haug med umerkede familiebilder, noen av Felas gamle instrumenter, skapet hans fullt av glatte tråder, og det virkelige trekkplasteret, gravstedet hans foran i bygningen. Dette stedet har mye potensial... kanskje med litt mer tid (jeg forstår at det bare har vært der i noen år nå), vil det modnes.

8. Synagoge Kirke av alle nasjoner

1 Second Street | Ikotun-Today, Lagos 550104, Nigeria +234 1 478 3584

Utmerket - 58 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - to %

Fryktelig - 18 %

Totalvurderinger

4 basert på 48 anmeldelser

Anmeldt av Petra M

Det var virkelig en stor velsignelse å kunne delta på to søndagsgudstjenester på SCOAN, Lagos. Selv om profeten TB Joshua ikke var tilgjengelig under min besøkstid, var jeg likevel velsignet. Jeg angret ikke på at jeg skulle til SCOAN i det hele tatt. Det var et besøk verdt alt. Den åndelige formidlingen er så ekte og tydelig hvis du går i tro. Jeg ser allerede frem til å gå tilbake til SCOAN neste år med mange vitnesbyrd. Selve turen tok meg 2 år da jeg ventet på at SCOAN skulle sende meg invitasjonsbrevet. Dette skjedde aldri, men ved hjelp av en nådig, trofast venn fikk jeg et invitasjonsbrev til å besøke Lagos. Jeg ankom en lørdag kveld og ble bedt om å møte opp ved porten til kirken senest kl. 04.00 hvis jeg skulle gå inn i kirken. Jeg gjorde som anbefalt, vi ble satt i et midlertidig telt rett overfor kirken mens vi ventet på at vi skulle komme inn i kirken. Utlendinger og lokalbefolkningen satt annerledes mens vi ventet. Sitteordningen er etter førstemann til mølla-prinsippet. Vi ble deretter ført til kirken i en enkelt linje klokken 07.00. Tjenesten pågikk til 21.00 om natten. Den lengste tjenesten jeg noen gang har deltatt på, men verdt alt. Jeg ble rådet til å gå tilbake for å møte de vise mennene mandag morgen. Jeg gjorde det, og jeg må si det forandret livet mitt for alltid. Gud er virkelig med oss.
Mitt råd: Når du skal til SCOAN, overlat alt til Gud. La ham lede deg hvert trinn på veien. Din menneskelige innsats er ikke nødvendig, ellers vil du møte mange skuffelser hvis du er i kjødet. De er veldig strenge der borte, helt fra porten til alt annet. Sikkerhetsmennene ved porten slipper ikke folk inn uansett. Sikkerheten er med andre ord for stram. Ha legitimasjonen på deg til enhver tid og årsaken til besøket. Ikke bli sint på dem hvis de ser ut til å oppføre seg rart, de prøver bare å holde deg og tusenvis av andre mennesker trygge. Jeg ble gjort til å forstå at folk besøker stedet av forskjellige grunner, så vær forsiktig. Ikke slentre over alt Nigeria da det ikke anses som trygt spesielt for utlendinger. Kidnappingen har vært økende. Følg instruksjonene du vil få fra SCOAN nøye, og Gud vil helt sikkert vise seg sterk i livet ditt. Stedet er veldig vakkert og rent. Folket jobber så hardt for å opprettholde integritet, ærlighet og et trygt miljø og atmosfære av tilbedelse. Vær velsigned