8 topprangerte Bed and Breakfast-vertshus i St. Thomas, De amerikanske jomfruøyene

Som alle de amerikanske jomfruøyene har St. Thomas mange muligheter til å slappe av på stranden, plaske i havet eller forsterke seg med vannsport. Det kan også skryte av en rikholdig taxfree-shoppingscene - bare vær forberedt på å trosse folkemengdene på cruiseskipet. Charlotte Amalie svulmer av dansk koloniarkitektur og piratlegende. Ryst i tømmeret ved Blackbeard's Castle, og skap deretter appetitten ved å bestige de historiske 99 trinnene, konstruert av ballastmursteinene fra danske skip fra 1700-tallet.
Restauranter i St. Thomas

1. Midtown Guest House

1B kommandant Gade P.O. Boks 521, Charlotte Amalie 00802 St. Thomas 1 (340) 776-9157

Utmerket - 22 %

God - 35 %Tilfredsstillende - 24 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 19 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 37 anmeldelser

  Midtown Guest House

BUDSJETTVENNLIG, RABATTHOTEL I ST. THOMAS, U.S. VIRGIN ISLANDS St. Thomas' mest sentralt beliggende, rimelige hotell, i sentrum av Charlotte Amalie. Familieeid og drevet, siden 1957! Midtown Guest House tilbyr deg den beste beliggenheten for shopping, restauranter, sightseeing og forretninger på St. Thomas. På Commandant Gade (ofte kalt Garden Street), er du bare noen skritt unna de viktigste butikkene, severdighetene og offentlige tjenestene i Charlotte Amalie sentrum. Hvert rom er attraktivt, koselig og komfortabelt. Alle kjøles med individuelt kontrollert klimaanlegg, har farge-TV med smart-TV-funksjoner og har eget bad med varm og kald dusj. Våre priser er svært rimelige, priset for den budsjettbevisste reisende. Familieeid og drevet siden 1957, atmosfæren på MIDTOWN er vennlig og hyggelig. Så når du besøker St. Thomas og ønsker rene, koselige og komfortable innkvartering i praktiske omgivelser ... bo midt i det hele, på MIDTOWN

Søt, avslappende og beleilig plassert!

Anmeldt av christinat955

Søte, avslappende og grunnleggende fasiliteter for en god pris. Personalet er tilgjengelig for å hjelpe deg, og hotellet var rent. Området rundt hotellet er trygt. Den praktiske butikken ligger nede i gaten. Få rosinbrødet som mellommåltid! Frokost er tilgjengelig på flere restauranter siden du er i sentrum. Drosjer er her og minibanken ligger i nærheten for å få penger. Du vil høre babyen kyllinger og kyllinger i morgen lol Ha det gøy! - Snyder's fra Austin TX

2. Olga's Fancy

Honduras 8, Charlotte Amalie 00803 St. Thomas

Utmerket - 78 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 277 anmeldelser

  Olga's Fancy

Boutiquehotell som tilbyr enkel, men smakfull innkvartering. Saltvannsbasseng, utsikt over både den travle havnen og sørover til vannøya og utover.. Alle rom utstyrt med luftkondisjonering, kabel-TV og Wi-Fi. Kjøleskap og safe. Morgenkaffe serveres.

Enkel natt på St Thomas

Anmeldt av F5143ZHrichardp

Vi hadde en overnatting på St Thomas, før vi tok et seilcharter til BVI. Vi ønsket ikke å bruke en formue, så de store kjedene ble slått ut. Olga kom opp på Tripadvisor, så vi sjekket det ut. Glad vi gjorde det! Stedet er lite, men rommene er romslige og usedvanlig rene. Vi hadde et rom med utsikt over bassengområdet. Bassenget var et flott tilholdssted med vennene våre. Det var flere restauranter innen gangavstand, både taco og mer formelle. Prøv delikatessen til frokost. Dette stedet er bare en fem minutters taxi fra sjøflyet eller fergene. Flott beliggenhet. Skulle ønske vi kunne ha blitt lenger.

3. Bunker Hill Hotel

2307 Kommandant Gade, Charlotte Amalie 00802-5523 ​​St. Thomas

Utmerket - 29 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 9 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 364 anmeldelser

  Bunker Hill Hotel

Bunker Hill Hotel er et unikt, koselig, rimelig og rent Bed & Breakfast Inn som ligger i det historiske distriktet i Charlotte Amalie, St. Thomas. Kom og nyt våre rolige og komfortable rom. Fra våre balkonger og fellesarealer kan du nyte en fantastisk utsikt over sentrumshavnen og de omkringliggende åssidene, oversådd med sjarmerende dansk arkitektur fra det syttende århundre, inkludert guvernørens herregård. Vi har en praktisk beliggenhet bare noen få minutters gangavstand til mange severdigheter som:* Regjeringen Hus* De 99 trinnene* Fortmuseet fra 1600-tallet* Den nest eldste jødiske synagogen på den vestlige halvkule* Tollfrie butikker* Restauranter* Main Street sentrum* Parker* St. John - Charlotte Amalie ferge* Tortola - Virgin Gorda fergekai* Emancipation Hage* Market Square (Rothschild Francis) Enten for fornøyelser, avslapning eller forretninger, dette er stedet å bo!

Flott hotell i Charlotte Amalie

Anmeldt av 65jenniffer

Hvis du vil ha et hotell i sentrum av Charlotte Amalie nær alt, er dette stedet. Veldig søtt hotell. Med en fantastisk utsikt, utmerket service, vennlige ansatte. Det har et basseng og en restaurant og bar på stedet. Vil definitivt bo her igjen når du er i St. Thomas!

4. The Green Iguana Hotel

1002 Blackbeards Hl, Charlotte Amalie 00802-6732 St. Thomas

Utmerket - 69 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 479 anmeldelser

  The Green Iguana Hotel

The Green Iguana Hotel tilbyr ypperlige fasiliteter med hjemmets bekvemmeligheter. Dette lille miljøvennlige hotellet har en sentral beliggenhet innen 5 minutters gange fra byen Charlotte Amalie, og 15 minutter med taxi fra flyplassen. Hotellet har den perfekte kombinasjonen av havneutsikt, shopping i sentrum, museer og flotte restauranter, fergetransport og vakre karibiske solnedganger, spesielt fra basseng-/dekksområdet! Forsterket av tjenesten til de fastboende lederne til å svare på spørsmål, blir gjestene behandlet som familie. Green Iguana Hotel begynte å operere på fornybar solenergi i 2013, og la til Tesla Power Walls i 2018 for å gjøre oss enda mer 'grønne'! Frodige tropiske hager, flott utsikt over historiske Charlotte Amalie, stille, komfortable omgivelser gjør oppholdet ditt avslappende og hyggelig!

Liten og quirky - vår favoritt type hotell!

Anmeldt av Mary Sue H

Vi tilbrakte en natt på dette hotellet, før en uke på St. John. Vi fant det å være et perfekt sted for å gå til middag etter vår ankomst fra USA og deretter til frokost før vi tok fergen til St. John. Gwen, en av lederne, var fantastisk å jobbe med, og ordnet med en taxi som hentet oss på flyplassen og ga oss veibeskrivelse til restauranten. Rommet vårt hadde en flott utsikt over bukten og ga alle fasiliteter vi trengte. Vi hadde en god søvn. Vi ble overrasket over at badet på rommet vårt (H2) bare hadde et dusjforheng der en dør normalt ville vært, men for en natt kunne vi le av dette. Venner vi reiste med sa at badedørene deres hadde lameller, så personvernet var ikke mye bedre. De lo også av dette. Vi ville definitivt bo her igjen.

5. Galleon House Bed & Breakfast

31 King Street P.O. Box 6577, Charlotte Amalie 00804 St. Thomas

Utmerket - 37 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 7 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

4 basert på 479 anmeldelser

  Galleon House Bed & Breakfast

Galleon House er et sjarmerende, lite hotell på Government Hill i sentrum av Charlotte Amalie, St. Thomas. Nyt din gratis hjemmelaget frokost på verandaen med nydelig utsikt over sentrum og havnen. Vi har gangavstand til fergene til St John og British Virgin Islands samt alle barene, restaurantene og fantastiske shoppingene som St Thomas er kjent for.

Trinn og utsikt!

Anmeldt av FLtrotter

Mange trinn for å frakte en haug med bagasje! Men balkongutsikten og beliggenheten var fokuspunktene. Rommet var spartansk som var kundeservice. Vanntrykket kan være lavt, men AC fungerte bra. Minimarked i nærheten. Amerikansk tårnfalk satt over hodet en fin touch. Verdt et opphold.

6. Two Sandals by the Sea Inn - Bed & Breakfast

6264 Estate Nazareth, 00802-1112 St. Thomas

Utmerket - 70 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 251 anmeldelser

  Two Sandals by the Sea Inn - Bed & Breakfast

Two Sandals - Bed & Breakfast ligger i den vakre østenden av St. Thomas, De amerikanske jomfruøyene. Det er det perfekte stedet for en familietur, en romantisk ferie eller korttidsleie. Eiendommen har utsikt over American Yacht Harbor i Red Hook og kan skilte med spektakulær utsikt over Det karibiske hav, inkludert naboøya St. John.

Utrolig besøk til St Thomas og Two Sandles

Anmeldt av bnj728

Kan ikke si nok gode ting om dette hotellet og ferien. Bodde 4 netter i Malibu-rommet som tilbyr en balkong med bord og en huskekøye av typen hengekøye med utsikt over Red Hook havn. Rommet var rent og moderne med et separat sitteområde med en smart-TV. Frokost var ferskt tilberedt og tilbys på 3 forskjellige tidspunkt hver morgen og inkluderte en rekke matvarer. Enkel gange til Red Hook nedoverbakke med massevis av shopping, restauranter og barer. Duffy Love Shack var vår favoritt, men andre var også morsomme. Mange lokale drosjer tilgjengelig hvis du ikke har lyst til å gå tilbake til hotellet, men merk at de slipper deg av ved oppkjørselen og du må ta den korte turen opp selv. Vi brukte tjenesten gitt som et alternativ av eierne for henting og avlevering på flyplassen, og det var vel verdt det. Vi tok også en kort spasertur til Secret Harbor-stranden en dag og likte den. Det er en vakker strand og hadde muligheten til å svømme med havskilpadder som matet i vannet der. Stranden var ikke travel og hotellet der tilbød mat og drikke for de som ønsket det. Alt i alt en flott tur og å bo på to sandaler gjorde det enda bedre. Hvis du ønsker å bo på Red Hook-siden av øya, er det et utmerket valg.

7. Midtown Guest House

1B kommandant Gade P.O. Boks 521, Charlotte Amalie 00802 St. Thomas 1 (340) 776-9157

Utmerket - 22 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 24 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 19 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 37 anmeldelser

  Midtown Guest House

BUDSJETTVENNLIG, RABATTHOTEL I ST. THOMAS, U.S. VIRGIN ISLANDS St. Thomas' mest sentralt beliggende, rimelige hotell, i sentrum av Charlotte Amalie. Familieeid og drevet, siden 1957! Midtown Guest House tilbyr deg den beste beliggenheten for shopping, restauranter, sightseeing og forretninger på St. Thomas. På Commandant Gade (ofte kalt Garden Street), er du bare noen skritt unna de viktigste butikkene, severdighetene og offentlige tjenestene i Charlotte Amalie sentrum. Hvert rom er attraktivt, koselig og komfortabelt. Alle kjøles med individuelt kontrollert klimaanlegg, har farge-TV med smart-TV-funksjoner og har eget bad med varm og kald dusj. Våre priser er svært rimelige, priset for den budsjettbevisste reisende. Familieeid og drevet siden 1957, atmosfæren på MIDTOWN er vennlig og hyggelig. Så når du besøker St. Thomas og ønsker rene, koselige og komfortable innkvartering i praktiske omgivelser ... bo midt i det hele, på MIDTOWN

Søt, avslappende og beleilig plassert!

Anmeldt av christinat955

Søte, avslappende og grunnleggende fasiliteter for en god pris. Personalet er tilgjengelig for å hjelpe deg, og hotellet var rent. Området rundt hotellet er trygt. Den praktiske butikken ligger nede i gaten. Få rosinbrødet som mellommåltid! Frokost er tilgjengelig på flere restauranter siden du er i sentrum. Drosjer er her og minibanken ligger i nærheten for å få penger. Du vil høre babyen kyllinger og kyllinger i morgen lol Ha det gøy! - Snyder's fra Austin TX

8. Starz Hotel

Contant 38, 00802 St. Thomas

Utmerket - 23 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 38 %

Totalvurderinger

3 basert på 13 anmeldelser

  Starz Hotel

Starz Hotel ligger nær flyplassen, stranden og offentlig transport. Vår beliggenhet er minutter unna Main Street og mange historiske steder.

Hadde et flott opphold... ikke det beste nabolaget, men i nærheten av ting

Anmeldt av Maddykuhn

Jeg bodde her i tre netter alene, og det var flott. Imidlertid er det ikke i et godt nabolag. Jeg hørte at noen mennesker ble skutt her og at det besøkes av narkotikasmuglere. Når det er sagt, føltes det trygt på rommet mitt.