8 vann- og fornøyelsesparker i Norfolk som du ikke bør gå glipp av

En ferie i Norfolk er ikke en glamorøs pause. Mens Norfolk Broads of East Anglia er en vakker del av Storbritannia, representerer de en avslappende landlig ferie i stedet for en storbyferie. Selv om ryktet for det meste er landlig, med folk som assosierer fylket mest med våtmarkene i Norfolk Broads, er det også byer som Norwich og King's Lynn å besøke, som begge gir shoppingmuligheter, natteliv og underholdning. Norfolk inneholder også en stor kystlinje, og kystdestinasjoner som Cromer og Great Yearmouth betyr at det også er flotte strender å finne. Mange områder i Norfolk Broads og kystregionen er steder med enestående naturlig skjønnhet, og er også beskyttet som fuglereservater, så ta med en kikkert på ferie. Det er også populære dyrelivsattraksjoner som Banham Zoo, med en flott samling av store katter, og Great Yarmouth's Sea Life Centre, en av de største i sitt slag i landet, komplett med tropiske haier og konger ål. Og selvfølgelig, hvis noen av familien din er interessert i båtliv, må du leie en båt og utforske vannveiene i Broads selv!


Restauranter i Norfolk

1. BeWILDerwood Norfolk

Horning Road, Hoveton, Wroxham NR12 8JW England +44 1692 633033 http://norfolk.bewilderwood.co.uk/

Utmerket - 63 %God - 22 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 2207 anmeldelser

Åpent på utvalgte datoer februar - oktober. BeWILDerwood er en vill og fantasifull opplevelsespark med magiske trehus og hint av spennende karakterer, som bringer en merkelig forskjell til Norfolk Broads. Rammen for boken 'A Boggle at BeWILDerwood', av den lokale barneforfatteren Tom Blofeld, er et fantastisk, mystisk sted. Foreldre oppfordres til å leke sammen med barna sine, noe som gir en fantastisk og strålende spennende tid for hele familien.

Anmeldt av stephaniesH3932UY

Hadde en flott dag ute med niesen og nevøen min, elsket følelsen av stedet fra begynnelsen, mye å gjøre for store og små, himmellabyrinten var strålende, aktivitetene er flotte, bare å gå rundt alle tretoppene og ned skliene var vakkert fantastisk, mat til rimelige priser vil definitivt komme tilbake.

2. Roarr! Dinosaur eventyr

West Lodge Weston Hall Road Lenwade, Weston Longville NR9 5JW England +44 1603 876310 http://www.roarrdinosauradventure.co.uk/

Utmerket - 54 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1268 anmeldelser

Roarr! Dinosaur Adventure er en eventyrlekepark med dinosaurtema, som ligger på 85 hektar i Lenwade, Norfolk, og er vinneren av Norfolk & Suffolks beste store besøksattraksjon 2018. Passer for hele familien og er en full morsom dag ute for hele familien med mange aktiviteter med dinosaurtema. Roarr! Dinosaur Adventure er hjemsted for over 110 dinosaurer, Dippy's Splash Zone, Predator High Ropes (nytt for 2018!), Dinomite (Norfolks største innendørs skuespill), Secret Animal Garden og The Dinosaur Trail, Jurassic Putt, Pterodactyl's Tree House, Stone Age Road Race , X-tinction pluss mye mye mer. Alle attraksjonene våre er inkludert i inngangsprisen bortsett fra Deer Safari som medfører en liten nominell kostnad på £1,50/£1,95. Det er på tide du kom-n-saurus! (tm)

Anmeldt av 303hannaht

En flott dag hadde hele familien og jentene mine (unge og gamle) koste seg. Mye å gjøre for å holde deg opptatt ... lekepark, splashpark, minigolf, dinosaursti, høye tau, pedalkart bare for å nevne noen! Håndrengjøring / desinfiseringsfasiliteter i hele parken, og det var ikke for travelt. Kommer definitivt tilbake!

3. Til Ape Thetford

Nr Brandon Santon Downham, Thetford IP27 0AF England +44 1603 895500 http://goape.co.uk/locations/thetford

Utmerket - 69 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 464 anmeldelser

Den originale og fortsatt den beste. Ligger i hjertet av Storbritannias største lavlandsfuruskog, er vår første bane noensinne sentrert rundt 30 miles med sykkel- og gangstier for å utforske 50 000 hektar med skog. Og mor til alle våre kurs har vårt klassiske Tree Top Adventure, Forest Segways og Tree Top Junior. Treetoppeventyret vårt har en NY Tarzan-sving, svarte rygg-mot-rygg kryssinger (ikke bekymre deg, de er valgfrie!) og en alpin glidelås (som går fra tre til tre). Nå er det verdt å rope fra tretoppene! Og eventyret trenger ikke stoppe der. Du kan gå utenfor allfarvei og nyte vårt skogseventyr med Go Ape Forest Segway - en episk opplevelse med en jordnær vri. Og Thetford Forest er også hjemmet til vårt Tree Top Junior Adventure for Mini Tarzans. Slipp de små apene dine ut på en Go Ape-bane designet for dem. Ingen elsker eventyr mer enn barn!

Anmeldt av timcQ4779IK

Utmerket tid med mine to gutter (6 og 7) på Thetford GoApe på deres Treetop Adventure. Virkelig god informasjon gitt av instruktøren med gode sosiale distanseringstiltak på plass. Det var god tid til å komme rundt banen to (eller tre ganger for min raske eldste). Takk skal du ha.

4. Joyland

Marine Parade, Great Yarmouth NR30 2EH England +44 1493 844094 http://www.joyland.org.uk

Utmerket - 48 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.0 basert på 1.194 anmeldelser

Anmeldt av ThatGirlWhoReviews - Northampton, Storbritannia

Joyland var stor som vanlig! Det hadde vært noen år siden sist jeg hadde vært der, men stedet er fortsatt like magisk! For £1 en tur - du kan ikke klage, alle turene gir en veldig unik opplevelse. Tyrolean tubtwist er den eneste turen som er igjen av sitt slag i Storbritannia og er kjempegøy! Spook Express Rollercoaster er satt på toppen av leketøysbakken, noe som gjør den veldig unik og går inn og ut av tunneler, og selvfølgelig gjør The Snails (også den eneste av sitt slag igjen i Storbritannia) en flott (litt smertefull?? ??) ri ! Det er vaklevorent og gammelt, men alt bidrar til moro! Jeg elsker også Neptune's Kingdom hvor du går 'under havet' og får møte Neptun på vei ut. Det er flere turer også som bilene, pariserhjulet, en tur av spinny-typen, mini piratskip og en mini paraplytur. Jeg anbefaler ærlig en tur. Det er veldig gøy!

5. The Pleasure Beach

Pleasure Beach South Beach Parade, Great Yarmouth NR30 3EH England +44 1493 844585 http://www.pleasure-beach.co.uk

Utmerket - 40 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 1709 anmeldelser

Pleasure Beach med sin blanding av moderne og tradisjonelle attraksjoner ligger på toppen av Great Yarmouths Golden Mile og dominerer strandpromenaden med sine forlystelser. Pleasure Beach, som er spredt over 9 hektar, tilbyr stor familiemoro, turer med hvit knoke med full gass for å begeistre og begeistre, vannattraksjoner for å trekke pusten og morsomme turer for å holde barna glade i timevis. Berg-og-dal-banen vår har vært stjerneattraksjonen siden 1932 og er fortsatt en folketrekker i dag. Nesten 1 million besøkende likte Pleasure Beach-opplevelsen i 2018, noe som bekrefter vår plass i de 10 beste britiske fornøyelsesparkene med gratis inngang. Og enda flere attraksjoner, ritt og innovasjoner er på vei.

Anmeldt av edstephens28 - Rugby, Storbritannia

Elsker det at messene her, den har ritt for å sitte i alle aldre og er en skikkelig tivoli som har vokst med tiden og passer inn i fornøyelsesverdenen ved havet i Great Yarmouth

6. Pettitts Animal Adventure Park

Church Road, Reedham NR13 3UA England +44 1493 700094 http://www.pettittsadventurepark.co.uk/

Utmerket - 56 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 250 anmeldelser

Dyr, turer, lek, i år kan du glede deg over 3 splitter NYE attraksjoner som The Meerkat Kingdom, Dino Jeep Safari og iskrembaren vår, helt nye for 2020! Sjekk ut noen av våre supermorsomme turer! Crazy Caterpillar Rollercoaster Little Explorers Ballong Ride Safari Adventure hoppende kenguru Ride Vi har 30+ forskjellige arter av eksotiske og tamme fugler, dyr og reptiler å møte, mate og klappe! Surikater, lemurer, vaskebjørn, rovfugler, geiter, rheas og mange flere! Hvis du ønsker å komme nært og personlig med dyrene våre, kan du ta turen til våre daglige Animal Meet & Greet-økter. Vi har 3 tema-lekeområder som byggelekeplassen, Pettitts Play Beach og Robin Hood Adventure Play Fort, sammen med 3 store piknikområder og en innsjø som er hjemsted for våre fastboende ender og naturlige dyreliv.

Anmeldt av janicebrown859 - Wymondham, Storbritannia

Pettits er et herlig sted for små barn med dyr og fisk du kan kjøpe mat til og mate geitene er ekstra vennlige! Du kan gå på alle turene om og om igjen, og jeg berømmer ikke turoperatørene nok at de er så tålmodige med barn med funksjonshemminger og snille. Det er en herlig dag ute som du kan besøke om og om igjen, de har til og med klovne- og magishow i løpet av dagen, og når du har betalt full pris en gang hver gang du kommer tilbake gjennom den sesongen, er det halv pris, noe som gjør det veldig økonomisk og fantastisk dag

7. Rainbow Park (messeområdet Hunstanton)

(Fairground Hunstanton) Seagate Road Nærmeste parkeringsplass Seagate West. Ligger ved promenaden nær Sealife, Hunstanton PE36 5BD England +44 7920 779671 http://www.rainbow-park.co.uk

Utmerket - 35 %

God - 46 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 96 anmeldelser

RAINBOW PARK har base i Hunstanton på North Norfolk Coast. Vi ligger rett ved strandpromenaden i umiddelbar nærhet til Sea Life Sanctuary. Med rikelig med parkering og et kommunalt drevet offentlig toalett på motsatt side av stedet, er det lett tilgjengelig med alle nødvendige fasiliteter for hånden. Det har vært messeturer i og rundt Hunstanton siden 1880. Familien vår har vært på stedet i over 50 år, og nå under vår egen drift håper vi å gjøre RAINBOW PARK til en familieattraksjon å besøke i Hunstanton og Norfolk. Det vi tilbyr på RAINBOW PARK er virkelig noe spesielt som en familieeid bedrift, vi er definitivt familiedrevet for familiemoro! Vi har et bredt utvalg av turer for barn og voksne. Tilbyr alle de tradisjonelle familiefavorittene i tillegg til unike spenningsturer som du ikke alltid ser i en park av denne størrelsen. Turene i parken tilbys av en rekke uavhengige operatører. Prisene varierer fra £2,00 til £3,00 og på et betal-som du går kontantsystem.

Anmeldt av samprice12017 - Cambridge, Storbritannia

Dette tivoli er en perle. Har noe for enhver smak. Min 8 år gamle sønn elsker spesielt paraplyer, spøkelsestog, berg-og-dal-bane, bølget lysbilde og krok en and. Prisene for turene er rimelige. Hvert medlem av personalet var hyggelig, ingenting var for mye trøbbel. Kommer garantert tilbake.

8. Marina fritids- og treningssenter

Marine Parade, Great Yarmouth NR30 2ER England +44 1493 851521 http://www.marina-centre.com/

Utmerket - tjueen%

God - 29 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 14 %

Fryktelig - tjue%

Totalvurderinger

3.0 basert på 141 anmeldelser