9 kjøpesentre i Libanon som du ikke bør gå glipp av

Oppdag de beste tingene å gjøre i Libanon, Libanon, inkludert City Centre Beirut, CITYMALL, Cascada Mall, ABC Mall, ABC, The Spot, The Spot Nabatieh, The Spot Saida, Lemall Dbayeh.
Restauranter i Libanon

1. Sentrum av Beirut

Hamieh Road, Beirut Libanon +961 1 283 666 http://www.citycentremallbeirut.com/

Utmerket - femti%

God - 41 %Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 90 anmeldelser

City Centre Beirut er det første prosjektet for MAF Properties i Levant-regionen som leverer et nytt detaljhandel- og underholdningskonsept til landet med mange 'første'. Over 40 av de 200 butikkene i kjøpesenteret er nye merker – aldri sett før i Libanon: som; Carrefour, Vox Cinemas, Magic Planet og 40 mat- og drikkesteder, inkludert 3 flaggskipmerker fra Nord-Amerika. Senteret har en ideell beliggenhet i Hazmieh-distriktet ved siden av Damaskus-motorveien. Sentrum av Beirut, vil bli et reisemål for både innbyggere og turister, og betjener de sentrale og østlige områdene av Beirut ettersom det er lett tilgjengelig ved hjelp av en dedikert bro og over 1800 parkeringsplasser. Denne spennende destinasjonen er på over 650 000 kvadratmeter og strekker seg over 3 nivåer og et utendørs restaurantområde på taket.

Anmeldt av IssaMaalouf - Beirut, Lebanon

Det er et stort vakkert kjøpesenter i Beirut. De skifter alltid dekorasjon spesielt i jul og påske. Mange shoppingsteder inne i kjøpesenteret, en food court og restauranter og kaffebarer i ulike nivåer. Carrefour er et bra sted for dagligvarer og hvitevarer og andre ting... Det anbefales!!!

2. BYKJØPEN

14 Dora Highway Jdeideh, Beirut Libanon +961 1 905 555 http://www.citymall.com.lb/

Utmerket - 61 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 92 anmeldelser

CITYMALL, det ultimate kjøpesenteret og underholdningssenteret åpnet dørene i 2005. Ligger øst for hovedstaden i byområdet Beirut, tilbyr dette kjøpesenteret på 80 000 kvadratmeter alt. CITYMALL samler mer enn 220 butikker, inkludert to varehus, et hypermarked, klesbutikker for kvinner, menn og barn, et sportsutsalg, kafeer, restauranter, innendørs lekeområder dedikert til de minste og den beste multiplex-kinoen i Libanon med 9 kinoer . CITYMALL får deg i humør for hver eneste anledning med handlemessen, operasjon fullmåne under Ramadan, påske, jul og så videre. Den blir til og med kjærlighetens by på Valentinsdagen og sørger for at du aldri glemmer morsdagen eller farsdagen. Sesongbegivenheter arrangeres hele året for å få deg til å dykke dypt inn i feststemningen. Av alle disse grunnene og så mye mer, er CITYMALL uten tvil stedet å være når som helst på året.

Anmeldt av justfly4fun - Beirut, Lebanon

Får ikke nok av city Mall, butikker, kafeer, restauranter, food court, kino, underholdningssenter og vakker utsikt over havet.. Elsker det????

3. Waterfall Mall

Zahle, Kab Elias, Waterfall Village Road Libanon +961 8 514 314 https://www.cascadavillage.com/new/

Utmerket - 67 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 3 anmeldelser

4. ABC kjøpesenter

Mar mitr, Beirut Libanon +961 1 212 888 http://www.abc.com.lb

Utmerket - 44 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.0 basert på 194 anmeldelser

Anmeldt av RachelRizkallah - Lebanon, null

Utrolig kjøpesenter. Parkering tilgjengelig. God service og hjelpsomme ansatte. Alt er her: shopping for barn og voksne, minibanker, restauranter, lekeplass, kino, bokhandel... Vi kan finne alt vi trenger og for alle budsjetter. Bare elsker det

5. ABC

Verdun, Beirut Libanon +961 1 213 700 http://www.abc.com.lb

Utmerket - 27 %

God - femti%

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 22 anmeldelser

6. Stedet

Old Saida Road, Chouaifet El Qoubbeh 1500 Libanon +961 5 800 719 https://www.facebook.com/thespotlebanon/

Utmerket - 18 %

God - 55 %

Tilfredsstillende - 27 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 11 anmeldelser

The Spot Choueifat er et kjøpesenter som har som mål å forbedre kvaliteten på shoppingtjenester og tilbyr en verden av underholdning under ett tak. Med sin innovative arkitektur og leietakerblanding har kjøpesenteret 123 utsalgssteder, inkludert en rekke butikker, supermarked, innendørs og utendørs restauranter, matbaneavdeling, lekeplass for barn og kino.

7. Spot Nabatieh

Nabatieh motorvei Kfarjoz inngang, Nabatieh 1600 Libanon +961 7 530 089 http://www.thespot.com.lb

Utmerket - femti%

God - 25 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 25 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 4 anmeldelser

The Spot er ikke ditt gjennomsnittlige kjøpesenter. Det er en moderne opplevelse som gir litt inspirasjon til hver person som setter foten i sin verden. Med en rekke trendy klesbutikker med et bredt utvalg av moteklær, undertøy, sko og vesker, sportsklær, tilbehør, briller, smykker og klokker, kosmetikk og skjønnhetsprodukter; hippe restauranter med en blanding av alle typer mat.

8. Spotten Saida

Nazih El Bizri Boulevard, Sidon 1600 Libanon +961 7 754 854

Utmerket - 0 %

God - 67 %

Tilfredsstillende - 33 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 3 anmeldelser

The Spot er ikke ditt gjennomsnittlige kjøpesenter. Det er en moderne opplevelse som gir litt inspirasjon til hver person som setter foten i sin verden. Med en rekke trendy klesbutikker med et bredt utvalg av moteklær, undertøy, sko og vesker, sportsklær, tilbehør, briller, smykker og klokker, kosmetikk og skjønnhetsprodukter; hippe restauranter med en blanding av alle typer mat

9. Lemall Dbayeh

Dbayeh Highway Jounieh - Beirut Highway, Dbayeh Libanon +961 4 408 111 http://lemall.com.lb