9 Shopping i Sliema som du ikke bør gå glipp av

Sliema (maltesisk: 'Tas-Sliema') er en by som ligger på nordøstkysten av Malta i Northern Harbour District. Det er et stort bolig- og handelsområde og et senter for shopping, spisesteder og kaféliv.
Restauranter i Sliema

1. Såpekafé

65 San Dominick Street 65, San Dominick Street, Sliema, Island of Malta SLM 1407 Malta +356 2788 3675 http://www.SoapCafeMalta.com

Utmerket - 81 %

God - 16 %Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 62 anmeldelser

På Soap Cafe' produserer vi praktisk talt spiselige skjønnhetsprodukter, for alle typer hud og aldre, samtidig som vi tar vare på det vegetariske og veganske markedet. Vi er også pionerer når det gjelder å undersøke og bruke noen av de beste lokale produktene i våre såper, kremer og balsamer. På SoapCafe` kan man også finne ulike gaveideer, urte- og løsbladste, eteriske oljer og urtemidler. Våre produkter er fri for mineraloljer eller andre BI-produkter, parabener, SLS og animalsk fett. Ingen av produktene våre er testet på dyr.

Anmeldt av U5443LNlaurak

Jeg dro til Malta på en familieferie for å besøke familie. Jeg fant dette stedet på TripAdvisor og nytt måtte jeg besøke. Timene deres er litt sprø, men enkle å passe inn i timeplanen din. Det er en liten butikk med en fantastisk mengde såper, oljer, kremer, gavekurver, badebomber og lukter. Såpen var rimelig, alt fra 4 euro og oppover. Jeg gikk bort med 55 euro såpe. Personalet var flott. Tre personer var der da jeg gikk inn. To holdt på å pakke inn såpestykker og den andre sto ved utsjekkingsområdet. De skaffet meg en kurv, spurte om jeg trengte hjelp et par ganger, og tilbød seg å pakke inn kjøpet mitt i gave i kassen. Jeg ble begeistret da han fortalte meg at jeg kan kjøpe såpe på nettet! Jeg har ikke brukt såpen ennå, men gleder meg til det. Hvis du er på Malta av en eller annen grunn, sørg for at du besøker denne lille butikken.

2. Iv Kjellere

Triq Sir Arturo Mercieca, Sliema, Island of Malta SLM 1861 Malta +356 2746 0534 http://ivcellarsmalta.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

3. Sunset Records Malta

57 St. Pius V Street, Sliema, Island of Malta SLM 1425 Malta https://www.facebook.com/sunsetrecordsmalta

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2 anmeldelser

*Musikk*Klær*Solskinn! Bla gjennom våre nye og brukte vinylplater og sjekk ut vårt utvalg av klesmerker. Vi støtter den lokale musikkscenen og har musikk fra lokale artister og labels på lager.

4. Sol-lyder

124, Blanche Huber Street, Sliema, Island of Malta SLM 2052 Malta +356 7901 6222 http://www.sun-sounds.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 3 anmeldelser

I de siste 4 årene har Sun-Sounds bygget et rykte med profesjonelle musikere, samlere og venner som ønsker klare svar, ekspertise og kvalitetsinstrumenter. Vi er et oppstartsselskap som er vertskap for 1. årgang, brukt og nye musikkinstrumentbutikk. Gir deg også muligheten til å selge eller bytte inn instrumentet ditt. Lager med de beste budsjettgitarene og utstyret for den begynnende musikeren. Vi brenner for hva vi selger og hvem vi selger til. Vårt mål hos Sun-Sounds er å gi deg et godt utvalg av gitarer, forsterkere, basser, effekter, trommer & perkusjon, og mest av alt å være der når du trenger oss som mest! Når du tenker på service og reparasjon av gitarer eller forsterkere, vil Sun-Sounds alltid være det beste alternativet. Vi samarbeider med de aller beste teknikerne og luthians på øya - Pinky løfte! Dessuten er vi veldig hyggelige mennesker som tilbyr en imponerende god service. Kort sagt, nå vet du hvorfor du bør besøke oss, det er din tur til å overbevise deg selv!

5. Vinrankekulturen

228 Triq Manuel Dimech, Sliema, Island of Malta SLM 1050 Malta +356 2713 2883 http://laviniculture.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 3 anmeldelser

La Vini Culture er en fransk vinbutikk spesialisert på økologiske, biodynamiske og naturlige viner. Vi importerer direkte fra våre vinprodusenter i Frankrike for å tilby de beste håndverksvinene på Malta.

17, Tigne street,, Sliema, Island of Malta SLM 3141 Malta +356 2131 6708 http://www.christinexart.com

Utmerket - 65 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 17 anmeldelser

På Christine X Art (Artitude) Gallery tilbyr vi deg et utvalg av noen av Maltas beste samtidskunstverk. Fra bylandskap til figurmalerier til abstrakter.

7. Suvenirer som ikke suger

108 Triq Manuel Dimech, Sliema, Island of Malta SLM 1055 Malta +356 7907 2313 http://www.souvenirsthatdontsuck.mt

Utmerket - 81 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 100 anmeldelser

Omtalt i mange magasiner, blogger, hoteller og turistkontorer, tilbyr butikken med sitt hypervennlige personale moderne suvenirer og gaver til rimelige priser, men også gode samtaler og noen ganger til og med en drink gratis! Kom og sjekk det ut! Mandag - lørdag: 10-14, 15-19. Og i tilfelle åpningstidene kolliderer med strand- (eller sove-)tidene dine, besøk nettbutikken, siden verdensomspennende leveranser er en del av det helhetlige tilbudet.

Anmeldt av marthesef2017

Jeg bestilte på nettet og varene jeg kjøpte var akkurat som jeg hadde forestilt meg. God service, varer av veldig god kvalitet og veldig rimelige priser. Varene ble mottatt meget godt pakket og med merkelapper. Elsker oppmerksomheten på detaljer og originaliteten til varene som er tilgjengelige. Vil definitivt anbefale denne butikken hvis du er ute etter noe lokalt, men originalt og hipt. Tusen takk for utmerket service fortsett med det. Jeg vil definitivt kjøpe igjen.

8. Poenget

Tigne Point, Sliema, Island of Malta TP01 Malta +356 2247 0300 http://www.thepointmalta.com/

Utmerket - 22 %

God - 41 %

Tilfredsstillende - 30 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.0 basert på 624 anmeldelser

Anmeldt av DavidG10135 - Romford, Storbritannia

Vi fant dette stedet mens vi reiste rundt på Malta på en sightseeingbuss og bestemte oss for å ta en titt. For et fantastisk kjøpesenter over tre etasjer, og det har til og med en Costa-kaffe i seg som gleder min partner

9. Plaza kommersielle senter

Bisazza Street, Sliema, Island of Malta 1640 Malta +356 2134 3832 http://www.plaza-shopping.com/

Utmerket - femten %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 39 %

Fattige - 9 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 46 anmeldelser

Anmeldt av jars

Jeg er en engelskmann på malta og går en tur rundt der den er liten, men det er mange butikker og en fin mathall. Flott video på Englishman in Malta YouTube .com