Alicante matguide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i Alicante

Alicante (/ˌælɪˈkænti, -teɪ/; spansk: [aliˈkante]), eller Alacant (valenciansk: [alaˈkant]), både spanske og valencianske som offisielle navn, er en by og havn i Spania på Costa Blanca, hovedstaden i provinsen Alicante og comarca Alacantí, sør i Valencia. Det er også en historisk middelhavshavn. Befolkningen i selve byen Alicante var 330 525, anslått fra 2016, rangert som den nest største Valencia-byen. Inkludert nærliggende kommuner, hadde Alicante-byområdet 452 462 innbyggere. Befolkningen i hovedstadsområdet (inkludert Elche og satellittbyer) var 757 085 fra 2014-estimatene, rangert som det åttende største storbyområdet i Spania.
Ting å gjøre i Alicante

1. L'Atelier

Calle San Nicolas 12, 03002 Alicante , Spania Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol Middelhavet, Europeisk, Spansk, Vegetarvennlig, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +34 965 20 62 87

Utmerket - 69 %

God - 22 %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 597 anmeldelser

Anmeldt av Abby B - Kongelige , Valencia-samfunnet, Spania

Fire av oss besøkte for lunsj. Vi valgte settmenyen Del Dia. De to første kursene var veldig gode tredjeretter og hovedretter var ok. Ingenting galt med dem, men følte meg litt skuffet da forrettene var gode. Tjenesten var akseptabel ikke spektakulær så alt i alt middelmådig. Kan bli fristet til å gå tilbake, men det er så mye valg at de trenger å øke det litt etter min mening.

2. Cerveceria ESTIU Bar

gate Peru 13, 03008 Alicante , Spania Tilrettelagt for rullestolbrukere, Aksepterer Mastercard, Aksepterer Visa, Reservasjoner , Servitørpersonalet , Serverer alkohol, Godtar kredittkort Middelhavet, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj +34 625 78 51 08

Utmerket - 79 %

God - femten %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 651 anmeldelser

Anmeldt av Rob C - Alicante , Spania

Vi likte mye den spesielle matlagingen til Estiu. Dette er med de tradisjonelle risplatene (arroces) det de tilbyr, men med en annen type ingredienser. Resultatet er veldig bra. Stedet er enkelt fordi dette ikke er en restaurant, men mer en tapa...MerGracias por su valoración.Nos alegra sabre que contribuimos a sus vacaciones con nuestra gastronom ia.

3. Taberna To-Bar

Gatemusiker Jose Torregrosa 28 | Villafrancenza, 03112 Alicante , Spania Reservasjoner, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Middelhavs, europeiske, spanske, glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld +34 645 46 18 36

Utmerket - 69 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 638 anmeldelser

Anmeldt av eveline44 - Nederland

Vi elsker virkelig denne lille restauranten i Villafranqueza. De har ikke en à la carte-meny, men bringer i stedet en rekke småretter til bordet ditt. Rundt 8 biter og en større hovedrett. Verdi for pengene er utmerket. Vi betaler bare rundt 32 til 37 euro for 2 personer inkludert drikke. Rettene er typisk spanske og smaker utmerket uten unntak. Ikke noe for fancy, men ærlig hjemmelagingsstil. Enkelt men veldig bra. Stedet er alltid fullt, så det anbefales å reservere.

4. Pizzeria Civitavecchia

Street of the Virgin of Hjelp 81, 03002 Alicante , Spania Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Tilpasset rullestolbrukere, Godtar kredittkort Italiensk, Pizza, Middelhavet, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$94 - HK$141 +34 965 15 58 64

Utmerket - 65 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 168 anmeldelser

Autentisk Pizzeria Italo-American i sentrum av Alicante By. Innredet i stilen fra 40- og 50-tallet Italia fremkaller Romas havn. Jazz- og swingmusikken vil akkompagnere oppholdet ditt.

Anmeldt av traveller281 - Skottland

Min mann og jeg besøkte i går kveld etter å ha vært før på forrige Alicante turer. Vi hadde lasagne og ravioli med sjømat - begge utmerket! Vi hadde deretter tiramisu og iskrem - også utmerket. Vi bestilte brød til mannen og fikk et helt brød på størrelse med en pizza! ( han brydde seg ikke i det hele tatt ☺ )
Tjenesten var utmerket, så takk til den unge servitøren. Eieren var også der i går kveld, og han er en nydelig mann og lidenskapelig opptatt av menyen hans som viser.
Samlet nydelig opplevelse og fantastisk verdi

5. Koffertene

Avenida Albufereta 98, 03016 Alicante , Spania Reservasjoner, Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Gratis parkering i bakgater, Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Kundeparkering etter avtale, Tilpasset rullestolbrukere, Vin og øl, Godtar kredittkort Steakhouse Lunsj middag +34 965 65 98 16

Utmerket - 66 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 406 anmeldelser

Hjemmelaget mat til glørne av tre, brevet vårt inneholder mer enn 60 retter og 50 viner, spektakulær utsikt over havet, privat parkering, lekeplass. et forhold beløp, kvalitet vs. pris, rimelig.

Anmeldt av Jamtart6 - London, Storbritannia

Vi bestilte bordet på nettet og fikk et vindussete. Atmosfæren var nydelig og vertene og ventepersonalet var utmerket. Vi var de første som ankom parkeringsplassen, som er ganske trang for parkering, men det var noen som ventet på parkeringsplassen for å guide deg til et trygt sted. Vil definitivt anbefale denne restauranten for god mat, men ikke OTT>

6. Don Carlos Alicante

Calle General Primo de Rivera 12, 03002 Alicante , Spania Sitteplasser, Servitørpersonalet , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar Middelhavet, Fusion, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$204 - HK$1358 +34 622 16 36 59

Utmerket - 73 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 682 anmeldelser

Ligger i hjertet av Alicante , ved siden av Rambla og Alfonso X the Wise, utgir restauranten Don Carlos seg for å være et annerledes sted, som sømløst kombinerer god mat med en spesiell atmosfære. Ikke nøl og ta en drink med oss, vi venter!Situado en pleno corazón de Alicante , ved siden av La Rambla og Alfonso X el Sabio, har Don Carlos-restauranten som mål å være et annerledes sted, hvor den beste gastronomi er perfekt kombinert med en spesiell atmosfære. Ikke nøl og ta en drink med oss, vi venter på deg!

Anmeldt av Mette_S_DK - København , Danmark

Vi valgte Don Carlos fordi det så innbydende ut. Den vennlige servitøren fortalte oss at det faktisk var to restauranter i en, en gourmetavdeling med faste menyer til 65 eller 75 euro inkludert drikke. Billig etter dansk målestokk! Den andre delen var tapas, 3, 4 eller 5 og forrett og dessert, drikke inkludert. Vi var middels sultne så vi gikk begge for 4 tapas. Du velger ikke, bare nyt det kokken har bestemt seg for i dag. Og nyt vi gjorde! En sprø salat med velsmakende eple og avokado, tunfiskcarpaccio, stekt havabbor og møre stykker svinekjøtt, alt med deilig saus og garnityr. Vi ga nesten opp desserten, men drømmen om en sjokolademousse pakket inn i en myk sjokoladesaus var rett og slett for god til å slippe. Vi valgte vin til middagen og hadde et glass sprø, fruktig hvit og to glass fyldig rød hver. Prisen på denne ekstravaganzaen var 35 euro hver! Hvis vi går til Alicante igjen vil vi helt sikkert komme tilbake, og med en så dyktig kokk vil vi elske å prøve gourmetmiddagen.

7. The Rehearsal Jazz Bar

Calle Prudencio de La Vina 3, 03007 Alicante , Spania Reservasjoner, Servitørpersonalet , Serverer alkohol spansk Lunsj, middag, brunsj, frokost, sen kveld +34 965 11 07 24

Utmerket - 69 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 168 anmeldelser

Anmeldt av AusTravelerInUK - London, Storbritannia

Dette er IKKE en jazzklubb, det er ikke en jazzbar og det er heller ikke noe jazzrelatert, bortsett fra at baren er dekorert med jazzbilder og kuttet i halve instrumenter, dessverre er den IKKE en jazzklubb.
Du vil IKKE finne noen jazzartister her. Ikke en musiker i sikte. De spiller jazz-CDer, men ingen hopping, jiving, live jazzmusikere.
Jeg ble værende for å nyte musikken fra deres samling av jazz-CDer og en burger og øl, bare fordi jeg ikke hadde noe annet sted å gå. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gå. Jeg sporet opp dette etablissementet via Google med forespørselen 'Finn jazzklubber i nærheten av meg'. Dette lille stedet dukket opp.
Jeg planla reisen min, regnet ut hvordan jeg skulle komme meg til dette stedet på tvers av byen over to busslinjer i en by jeg ikke kjenner og på et språk jeg ikke snakker, for meg er det litt av en innsats, men en innsats man må gjøre når du reiser, jeg forstår det, men å bli møtt med denne alvorlige skuffelsen ødela kvelden min.
Kort sagt, personalet var vennlig. Maten var ok. Toalettene hadde ikke toalettsete.
Hvis noen vet om en jazzklubb i Alicante , kan du fortelle meg hemmeligheten?

8. Casa Mia Italia

Calle Capitan Segarra 32, 03004 Alicante , Spania Ta ut , Servitørpersonalet , Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Digital betaling, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Sitteplasser , Godtar kredittkort Italiensk, Europeisk, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj middag HK$141 - HK$290 +34 865 64 20 10

Utmerket - 76 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 818 anmeldelser

Typisk italiensk Trattoria hver dag tilbereder vi fersk pasta og fersk ørken, totalt italiensk tradisjonelt kjøkken. Det er bedre å bestille bord

Anmeldt av busymumCheshire - cheshire

Vi holdt oss like utenfor Alicante og ville ha noe annet å spise enn tapas. Brukte turrådgiver og fant dette stedet. Ble ikke skuffet. Maten er god Andreas og personalet er fantastisk. Når engelskmenn spiser med øynene, tror de kanskje porsjonsstørrelsen er...Mer Tusen takk for besøket, vi håper å se deg igjen. Andrea

9. Thai Corner

Calle Labradors 12, 03002 Alicante , Spania Leveranse, Ta ut , Uteservering , Sitteplasser , Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Vin og øl, Godtar kredittkort Asiatisk, Thai, Vegetarvennlig, Veganske alternativer, Glutenfrie alternativer Lunsj, middag, sen kveld HK$39 - HK$290 +34 965 20 07 51

Utmerket - 70 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 667 anmeldelser

Dette er den eneste og tradisjonelle thailandske restauranten i Alicante ,Spania. Åpnet og drevet av thailandsk eier og kjøkken drevet av thailandske ansatte. Vi har holdt åpent i litt over 12 måneder og ligger i gamlebyen i Alicante , nær Saint Nicolas Katedral . Vi vil takke alle våre kunder som har støttet oss og kost oss i løpet av året. Vi ønsker dere alle en riktig god jul og nytt år. I år stenger restauranten vår 20. desember og åpner igjen 1. februar neste år. Takk igjen og vi sees igjen på nyåret

Anmeldt av truth99 - uk

Et lite og veldig veldrevet sted. Vennlig, oppmerksomt personale, god atmosfære og anstendig mat. Vi hadde den delte tallerkenen til forrett, og sant å si, selv om det var ok, var det definitivt overkokt. Strømnettet var langt bedre, anstendig porsjonsstørrelser og svært velsmakende. Forhåpentligvis over tilberedt forretter var en av. Vil returnere.

10. Bistrot de LLevant

Diaz Moreu gate 49 | Første etasje, 03004 Alicante , Spania Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Vin og øl, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Reservasjoner , Privat servering, Sitteplasser , Servitørpersonalet , Godtar American Express, Godtar kredittkort fransk Lunsj middag HK$337 - HK$534 +34 965 20 02 33

Utmerket - 73 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 169 anmeldelser

Et unikt sted hvor du kan dra på en franskinspirert kulinarisk oppdagelsesreise uten å måtte forlate setet. I et fantastisk tradisjonelt hus i Alicantina-stil utsmykket med eierne' pyntegjenstander, kan du blant annet finne tradisjonelle hjemmelagde franske oppskrifter som Pate de Campagne, Soupe a l'Oignon, Oeufs en saus meurette eller Crispy Duck. I et kjent og selvsikkert miljø vil du nyte den vakre enkelheten i en autentisk urbant fristed i sentrum av Alicante .

Anmeldt av jimworcs - Telford , Storbritannia

Vi besøkte denne bistroen da planene våre endret seg. Det var serendipitøst. Dette får vår første 5-stjerne på denne turen. Maten, servicen og atmosfæren er alle utmerket. For startere hadde vi løksuppe og egg meurette...Begge deilig. Etterfulgt av and..En confitering, servert...MerKjære kunde, Tusen takk for din anmeldelse. Vi er veldig glade for din opplevelse og din oppfatning. Du har perfekt fanget essensen av prosjektet vårt: tradisjon, kvalitet, enkelhet og kjærlighet. Vi håper å se deg veldig snart! vennlig hilsen Àngels og Adrien