Ath Food Guide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i Ath

Ath (fransk uttale: ​[at]; nederlandsk: Aat, Picard: Ât) er en belgisk kommune som ligger i den vallonske provinsen Hainaut. Ath-kommunen inkluderer de gamle kommunene Lanquesaint, Irchonwelz, Ormeignies, Bouvignies, Ostiches, Rebaix, Maffle, Arbre, Houtaing, Ligne, Mainvault, Moulbaix, Villers-Notre-Dame, Villers-Saint-Amand, Ghislenghien (nederlandsk: Gellingen) , Isières, Meslin-l'Evêque og Gibecq.
Ting å gjøre i Ath

1. La Petite Rizière

Rue de Brantignies 23, Athen 7800, Belgia Reservasjoner Asiatisk, vietnamesisk Lunsj middag +32 68 84 35 35

Utmerket - 8 %

God - 64 %Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 78 anmeldelser

Anmeldt av Dana G - Ath, Belgia

Jeg ønsket å prøve denne restauranten, men fra begynnelsen var det et rot. Restauranten var tom, på en torsdag kveld, og de ga oss det styggeste bordet ved siden av toalettene. Jeg sa at jeg ikke ville sitte der som restauranten var tom, så hvis det er en måte å endre tabellen på. Jeg fikk et 'NEI' i ansiktet mitt...Kokkkokken røykte ute (gir et dårlig bilde av å se personalet som røyker foran inngangen), så jeg bør tenke meg om to ganger før jeg går inn...Selv prisene ser for høye ut sammenligne med andre asiatiske (viet) restauranter...Så jeg angrer ikke da jeg forlot restauranten fordi den dårlige servicen...Hvis du vil ha en flott vietnamesisk restaurant, gå til Mons på 'Le Petit fric' - den er kjempebra og personalet er stor!

2. Zorbaen

Rue aux Gades n_ 9 | 9 rue aux Gades, Ath 7800, Belgia Ta ut , Reservasjoner , Tilgjengelig for rullestol gresk Middag lunsj +32 68 28 75 60

Utmerket - 35 %

God - 42 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4 basert på 106 anmeldelser

Anmeldt av Jay E - Wallonia, Belgia

Vi er alltid redde når vi spiser i Ath, Belgia . Vi har gått forbi restauranten en god stund. Når restauranten endret plassering og utvidet, bestemmer vi oss for å ta skrittet fullt ut. Tjenesten var utmerket, vinen var deilig (autentisk gresk vin) og maten var god, men den var ikke GRESK! Hvis du er bortskjemte individer som jeg, så vet du hva autentisk gresk god smaker, og Zorba's har det ikke. Jeg beklager, men maten er nedstigning og jeg ønsker ikke å skremme deg bort fra stedet. Som en potensiell kunde, vær oppmerksom på at du vil spise avstamningsmat, men det er ikke sammenlignet med å spise i Hellas eller andre greske restauranter for den saks skyld.

3. Chez Pino

Marche-aux-Toiles 22, Ath 7800, Belgia Ta ut , Reservasjoner italiensk Lunsj middag +32 68 28 33 52

Utmerket - 39 %

God - 43 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 4 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 142 anmeldelser

Anmeldt av Dirkvd - Geraardsbergen , Belgia

Jeg var her med noen venner. Innredningen er ok og omgivelsene rundt markedet i Ath er veldig hyggelige. Maten var virkelig autentisk italiensk. Vi gikk for en rett med flere forretter plassert på midten av bordet for hele selskapet. Den matchende rødvinen var utsøkt og som hovedrett var hummeren super. Personalet er veldig vennlige og hjelper deg med å velge ditt valg. Neste jeg er rundt, vær sikker på at jeg kommer til å besøke denne restauranten igjen.

4. Italias hage

Rue aux Gades 18, Ath 7800, Belgia Reservasjoner italiensk Lunsj middag +32 68 28 78 75

Utmerket - tjueen%

God - 46 %

Tilfredsstillende - 22 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

3.5 basert på 70 anmeldelser

Anmeldt av bgof216 - Bruxelles

for et utmerket måltid med venner eller familie rundt et vakkert bord som vil varme hjerter og glede ganen.....og magen uten for mye skade på lommeboken, en viktig adresse i Ath.

5. Braise Ath'itude

Marche-aux-Toiles 12, Ath 7800, Belgia Grill Lunsj middag +32 68 30 23 14

Utmerket - 37 %

God - 41 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 81 anmeldelser

Anmeldt av Jay E - Wallonia, Belgia

Min kone og jeg var fascinert av restauranten. Eieren og hans kone er veldig hyggelige, men er relativt nye på den gastronomiske scenen, og det vises. Det er store ideer og god atmosfære, men jeg kunne tilberedt relativt samme kvalitet på kjøtt hjemme til en lavere pris. Det som også er skuffende er at det kun er en kontantbedrift med en veldig dyr meny. Jeg bestilte biffen som kom ut blodig med mye fett på. For prisen jeg betalte, forventet jeg bedre.

6. Florentineren

Causeway Valenciennes 123, Ath 7801, Belgia Lunsj middag +32 68 84 00 08

Utmerket - 18 %

God - 52 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 4 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 64 anmeldelser

Anmeldt av yves d - Rebecq Rognon, Belgia

Alltid hyggelig å gå til Florentin. Fint variert kort av kvalitet. Utmerket utvalg av viner for alle budsjetter. Tjenesten er smilende og profesjonell. Kjøtt og kotelett er godt servert. Alt er velsmakende og rikelig. Liten leilighet ingen pizza til lunsj, men bare om kvelden. Lite glass tilbys. Veldig enkel parkering

7. Mellom sitater

Esplanade 13, Ath 7800, Belgia Reservasjoner, Servitørpersonalet europeisk Middag lunsj +32 68 33 34 00

Utmerket - 61 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 122 anmeldelser

Anmeldt av SebastienHouze - Ath, Hainaut, Belgia

For en god overraskelse... For mange hyggelige overraskelser... faktisk. Gastronomi av høy kvalitet i en liten by. Risikabelt innsats... Men verdt det. 30 seter. Vi hadde en middag, 4 tjenester, matchende viner inkludert. Alt var perfekt, fra mat til service. Vinene var utmerket. Vi tok til og med en prat med kokken. dette utgjør alltid forskjellen. anbefales absolutt!

8. Kjøtt osv...

Marche-aux-Toiles 5, Ath 7800, Belgia Ta ut , Reservasjoner , Uteservering , Sitteplasser , Servitørpersonalet , Barnestoler tilgjengelig, Serverer alkohol, Gratis Wi-Fi Gastropub Lunsj middag +32 68 44 59 77

Utmerket - 41 %

God - 48 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 136 anmeldelser

Anmeldt av SebastienHouze - Ath, Hainaut, Belgia

Sannsynligvis det beste kjøttet jeg noen gang har smakt. Stedet er fint, ikke for overfylt og servicen var utmerket. Men ingenting sammenlignet med kvaliteten på kjøttet. Det beste som noen gang er prøvd. Smak, ok, jeg husker nå...

9. Et tonn gikt

Rue du Pont-Quelin 11, Ath 7800, Belgia Ta ut , Sitteplasser , Parkering tilgjengelig, Gateparkering, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Vin og øl, Reservasjoner , Uteservering , Servitørpersonalet Lunsj, drikke, frokost HK$94 - HK$243 +32 479 49 75 67

Utmerket - 88 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 37 anmeldelser

Anmeldt av SebastienHouze - Ath, Hainaut, Belgia

Åpner igjen med mer plass og en ny Terrasse . La oss være klare: der er alt perfekt: service, meny, mat, smil og vennlighet til personalet. Noen ganger forventer man ikke så høy kvalitet i en liten by. Vel, det finnes, ikke gå glipp av det!

10. Pireus

Chaussee de Mons 442 | Maffle, Athen 7810, Belgia Ta ut , Reservasjoner , Tilgjengelig for rullestol gresk +32 68 84 06 34

Utmerket - Fire fem%

God - 32 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 6 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 65 anmeldelser

Anmeldt av Frank B - Lessines, Belgia

40 € per person for to retter, ingen aperitiff, ingen dessert: in Brussel Midi du fikk det samme til halv pris + en Metaxa. OK, alle kjenner alle, men det er ingen mat i det!
tjenesten kan være mer oppmerksom og maten kan være raskere på bordet
Overvurdert på nettstedet ditt, men det virker normalt for de troende.
Brochette av huset var litt tørr. Rød husvin er en smerte..