Charleston Food Guide: 10 must-Eat restauranter og gatematboder i Charleston

Charleston er en by i og fylkesetet i Coles County , Illinois , USA. Befolkningen var 21.838, fra 2010-folketellingen. Byen er hjemsted for Eastern Illinois University og har nære bånd med naboen Mattoon. Begge er hovedbyer i Charleston – Mattoon Micropolitan Statistical Area.
Ting å gjøre i Charleston

1. Pagliai's Pizza

1600 Lincoln Ave Ste C, Charleston, IL 61920-3029 Levering, Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Barnestoler tilgjengelig, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol italiensk, pizza Middag, sen kveld +1 217-345-3400

Utmerket - 66 %

God - 22 %Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 99 anmeldelser

Anmeldt av MamaB126 - Charleston, Illinois

Elsker denne hjembyjuvelen!! Utmerket pizza, spaghetti, salat og ostebrød. Vi har gått her siden vi gikk på college ved EIU. Vi elsker pizza (Pagliai's Special), salater (husets dressing er utmerket!), spaghetti, ostebrød og alltid den vennlige hjembyfølelsen.

2. Dairy Queen

20 State St, Charleston, IL 61920-1454 +1 217-345-6886

Utmerket - 78 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 9 anmeldelser

Anmeldt av Janice1978 - Rochester, Mi

De to andre vurderingene handler om maten deres, men hvem går til Dairy Queen for mat?? Deres iskrem er superb--veldig tykk og ekstra kremet. Vi er DQ-entusiaster og går nesten aldri forbi en – denne skiller seg ut som utmerket. Jeg begynte å komme til denne DQ tidlig på 1950-tallet og tanten min kommer hit hver kveld. Vi kommer til å fortsette.

3. Jackson Avenue Coffee

708 Jackson Ave, Charleston, IL 61920-2004 Sitteplasser Kafe Frokost lunsj middag +1 217-345-5283

Utmerket - 51 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 14 anmeldelser

Anmeldt av Jean E - Longmont, Colorado

Moren min og jeg pleide å besøke Jackson Coffee mens hun fortsatt levde. Vi satte alltid pris på den fyldige kaffen i pene krus, de deilige søte godbitene og den rolige aksepterende atmosfæren. Lokal kunst fra universitetet gir gode samtaler og fruktsmoothiene er en god grunn til å gå tilbake.

4. Roc's Blackfront Restaurant og Lounge

410 6th St, Charleston, IL 61920-2025 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Serverer alkohol, Full bar Amerikansk, bar, pub Lunsj middag +1 217-348-8018

Utmerket - 39 %

God - 46 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 46 anmeldelser

Anmeldt av Vicki M - Hutsonville, IL

Wow for et historisk sted å spise. Denne baren og grillen har vært et lettvint, gamblinghule, restaurant.....du kan bare nyte stemningen mens du spiser. Servicen var utmerket, maten var veldig god. Sørg for å lese hele historien på baksiden av menyen. Vi kommer tilbake!

5. Starbucks

437 W Lincoln Ave, Charleston, IL 61920-3022 Sitteplasser, rullestoltilpasset Frokost +1 217-345-5553

Utmerket - 27 %

God - 55 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 9 %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

4 basert på 11 anmeldelser

Anmeldt av Vicki M - Hutsonville, IL

Jeg hadde akkurat den galeste og mest superirriterende tingen som skjedde på denne Starbuck's. Mannen min og jeg var på gjennomreise i dag (vi bor omtrent en time unna) og stoppet for kaffe rundt klokken 14.00. Det var flere VELDIG PROMINENTE skjermer og binger med 'Christmas Blend' malt kaffe, kaffebønner, pulverkaffe, etc. Jeg tok noen til disken for å kjøpe dem. Motpersonen sa 'Vi kan ikke selge dem til deg, de er ikke tilgjengelige ennå'. Jeg sa noe veldig intelligent, som 'Hæ?' og han sa 'Vi kan ikke selge dem før i morgen'. Jeg spurte 'Hvorfor har du all denne kaffen ute over hele butikken i alle disse skjermene hvis du ikke skal selge den ????' Han svarte 'Kan ikke godt det før i morgen'. Vel, vi gikk ut. Dette er GALT, Starbucks!!! Hvorfor lar du butikkene dine legge ut all denne kaffen og så NEKTER Å SELGE DEN TIL FOLK?!?!?!?
Tror jeg går til matbutikken og henter Maxwell House. Jeg vedder på at de med glede vil selge den til meg.

6. Hva lager mat

409 7th St, Charleston, IL 61920-2046 Takeaway, Sitteplasser, Servitør amerikansk Frokost, lunsj, brunsj, middag +1 217-345-7427

Utmerket - 44 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4 basert på 68 anmeldelser

Anmeldt av sclptr - Charleston, Illinois

Når vi reiser, spør min kone og jeg alltid om hvor lokalbefolkningen spiser frokost. I Charleston er det What's Cookin'. Servitørene og kjøkkenfolket lager gode frokoster og lunsjer. Mye variasjon og alltid deilig. Veldig vennlig atmosfære, og hvis du er heldig får du synge gratulerer med dagen til noen! Og åh, de lager flotte muffins og deres spesielle jordbærbrød, mmmmmmmm.

7. Brick House Bar & Grill

920 W Lincoln Ave, Charleston, IL 61920-2427 Gatekjøkken, Reservasjoner, Parkering tilgjengelig, Gratis parkering i bakgater, Tilpasset rullestolbrukere, Serverer alkohol, Full bar, Aksepterer American Express, Aksepterer MasterCard, Aksepterer Visa, Gratis Wi-Fi, Aksepterer Discover, Sitteplasser, Servitør, Uteservering, Godtar kredittkort Amerikansk, bar, pub Lunsj middag +1 217-512-2174

Utmerket - 40 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4 basert på 50 anmeldelser

Charlestons nyeste eksklusive/uformelle restaurant, som tilbyr biffer, sjømat, pasta og kyllingretter! Lunsj middag. Restaurant og salong åpen hver dag.

Anmeldt av JohnVic_11 - Chicago, Illinois

Vi (min kone og jeg) bodde på Unique Suites, og Brick House er restauranten knyttet til det. Jeg er ikke glad for restauranter knyttet til et hotell, men vi var fremmede for Charleston, vi ville ikke utforske.
Flott avgjørelse!
Brick House er en åpenbaring. Det var to spesialiteter (mandag, middag) hvorav den ene var sverdfisk. Min kone bestilte det, og jeg hadde middelhavssalaten. (Vi er eldre, trenger ikke mye mat til middag).
Sverdfisken var som Ahi-tunfisk, men uten tunfisksmaken. Jeg kommer aldri til å spise sverdfisk igjen uten å sammenligne med Brick House.
Vi fikk også suppen de jour, som var en 'variasjon av fransk løk.' Det var deilig, og noe annerledes med aksjen som jeg ikke kunne plassere.
Vi takket (motvillig) nei til dessert på grunn av midjen vår, men lurer på hvor gode de kan være?
Vår servitør var veldig, veldig bra.

8. Smoky's House

300 W Lincoln Ave, Charleston, IL 61920-3019 Gatekjøkken, Sitteplasser, Tilpasset rullestolbrukere, Reservasjoner Amerikansk, Grill Lunsj middag

Utmerket - 40 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 19 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 47 anmeldelser

Anmeldt av Gary S - Decatur, Illinois

Etter en lang dag med å hjelpe en venn gjennom et sykehusbesøk på sykehus som ble overnattet, bestemte jeg meg for å unne meg en middag på Smokeys House BBQ.

Jeg ankom et par minutter før 16:00. Servitrisen var en telefon som snakket med en venn, så det tok et par minutter før hun la merke til meg og sa at jeg kan sitte hvor som helst.

Jeg så på lunsj- og middagstilbudene siden det var rett klokken 16.00, slutten av lunsjen og begynnelsen av middagen.

Jeg slo meg på den brente middagen og spurte servitrisen om den var nær nok 16.00 for å bestille den, og hun sa at den var nær nok.

Jeg bestilte et glass vann å drikke og bestillingen ble plassert.

Bestillingen kom ganske raskt.

De stekte var varme og sprø. Slawen var kremaktig. Maisbrødet kom pakket inn i en serviett og revet fra hverandre da jeg åpnet det.

Forbrenningsenden var i beste fall varm. De var i hvert fall magre og ikke fettkuler.

Kort inn i måltidet kom servitrisen med regningen og sa at hun kunne ta betaling når som helst. Det er litt rart da de fleste steder tar med regningen etter at du er ferdig med å spise. Likevel var det bedre enn å måtte vente på en regning.

Så la jeg merke til at de hadde betalt en krone for et glass vann. Første gang det hadde skjedd her, men kanskje de trengte kronen for å betale for isoporkoppen?

Så la jeg merke til at middagen jeg hadde bestilt for $12 på spesialmenyene for middag var oppført for $13. Jeg så på tidsstempelet på kvitteringen og det sto 3.59.22.

Var jeg 38 sekunder for tidlig for spesialen?

Jeg spurte servitrisen og hun sa at hun ville sjekke det og rette det.

Hun kom tilbake og fortalte meg at prisen var riktig. De hadde akkurat den morgenen hevet prisene på alt.

Jeg påpekte at menyene deres sa $12 og sjekket 2vother for å bekrefte at det ikke var en useriøs meny.

Nei, alle menyene sa $12.

Hun gikk tilbake for å fortelle sjefen nok en gang om problemet.

Denne gangen kom hun tilbake og forklarte at hun hadde skrevet inn feil første gang, og den nye prisen var $13,66!

Lederen var for feig til å faktisk komme ut selv og sendte den stakkars servitrisen ut for å avgjøre tvisten.

Vel, jeg betalte regningen, ga ingen tips, kommer ikke tilbake, og legger ut negative anmeldelser på alle de store vurderingsnettstedene.

Nyt dollaren du stjal fra meg!

9. McHughs Double Drive Thru

4 Lincoln Ave, Charleston, IL 61920-3030 Hurtigmat Lunsj middag +1 217-345-1071

Utmerket - 51 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 16 anmeldelser

Anmeldt av James P - Savoy, Illinois

Vi stopper her når vi er i byen på forretningsreise. De har et godt utvalg til gode priser. Serveringen av pommes frites er nok til to personer. Burgere er gode, og sandwichvalgene er mange. De har en utmerket skinke og sveitser; og det eneste stedet jeg vet som fortsatt selger er olivenburger.

10. El Rancherito av Charleston

819 W Lincoln Ave, Charleston, IL 61920-2454 Gatekjøkken, Sitteplasser, Servitør, Serverer alkohol meksikansk Lunsj middag +1 217-345-5038

Utmerket - Fire fem%

God - 33 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 27 anmeldelser

Anmeldt av MilesOfFun - Charleston, IL

Maten var rikelig, men ganske tørt. Menyen har et godt utvalg av valg, og det er bra, men ikke bra, meksikansk god. Enchiladaen min var flat med veldig lite ostefyll, men den røde sausen var veldig velsmakende. Taco var bare veldig lett krydret (jeg måtte legge til litt av salsaen fra pommes frites for å gi den smak) kjøttdeig, litt barbert hvitost og salat --- ingen tomat eller rømme. Mannen min likte ikke chimichangaen hans - sa at den var i et mykt skall og at han liker sprø og sprø skall. Han følte også at kjøttdeigfyllet hadde liten smak. Jeg antar at hvis du er sulten vil Rancherito gjøre det. Bare ikke forvent enestående meksikansk mat.