De 10 beste båtturene og vannsportene i County Cork, provinsen Munster

Oppdag de beste tingene å gjøre i County Cork, Irland, inkludert SailCork, Atlanterhavskajakkpadling, Sovereign Sailing, Carbery Sailing, Baltimore Sea Safari, The Lagoon Activity Centre, Cork Whale Watch, Ocean Escapes, Cork Harbor Boat Hire, Ballycotton Island Lighthouse Tours .
Restauranter i County Cork

1. SailCork

Utmerket - 97 %

God - 3 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 34 anmeldelser

  SailCork

SailCork tilbyr leksjoner og ferier i jolleseiling, motorbåt, kajakkpadling, cruiserseiling og utendørseventyr på den pittoreske East Ferry i den praktfulle Cork Harbour. Eddie English og hans team av vennlige, profesjonelle instruktører har tatt imot besøkende til vannet siden 1974. Nyt å lære i sikkerhet flytende. Seil i det historiske farvannet der seiling har vært en sport i over 350 år. Lær en ny ferdighet og nyt tradisjonell Cobh-gjestfrihet. Seil og bli ombord på våre cruisere og seil den fantastiske South Cork Coast - se Irland fra havet. Seil på Wild Atlantic Way! I vintermånedene driver SailCork Junior Sailing hver w-ende, voksen Yachting og Powerboating på de fleste w-ender og kjører kveldskurs i Navigasjon (nybegynnere, Day Skipper og Yachtmaster) elektronisk navigasjon (inkludert iPad-navigasjon). Kveldstimer er også tilgjengelig i VHF Radio, Passasjeplanlegging og los. SailCork driver også «Sunshine Cruising» i Karibia og Kroatia. Lær mens du liker å seile i solen. Seil ombord på en komfortabel, romslig og sjødyktig 50 fots cruisingyacht. SailCork Yachtmaster-instruktør Eddie English er skipper og Jo English er vertinnen som vil ivareta alle dine behov!

2. Kajakkpadling i Atlanterhavet

Utmerket - 93 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 309 anmeldelser

  Kajakkpadling i Atlanterhavet

Basert i Sørvest-Irland langs Wild Atlantic Way og etablert i 1995. Vi er Irlands fremste havkajakkselskap. Vi tror på å gi en trygg, hyggelig og minneverdig opplevelse for alle som blir med oss. Vi leier også sitte på toppkajakker og Stand Up Paddle Boards. Vi inkluderer kultur- og dyrelivsopplevelser.

3. Suverene seiling

Utmerket - 97 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 73 anmeldelser

  Suverene seiling

Hvis du leter etter en eventyrlig og sunn ferieaktivitet, kan seiling ha svaret. Det er ingen grunn til å ta på deg en våtdrakt, alle cruise kjøres ombord på våre cruise-yachter basert på Trident Marina Kinsale. Du kan velge mellom en dags- eller halvdagsseil. Seiltider Morgen: 10:00 til 13:00 Ettermiddag: 14:00 til 17:00 Cruise ved solnedgang: 18:00 til 20:30.

4. Carbery Sailing

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 15 anmeldelser

  Carbery seiling

Vi tilbyr RYA-godkjente seilkurs og chartrede seilturer på Irlands vakre atlanterhavskyst. Basert i Ahakista på Sheep's Head-halvøya foregår all trening på vår Hallberg Rassy 46-yacht. Våre profesjonelle og vennlige instruktører henvender seg til nybegynnere og de som ønsker å forbedre sine seilingsferdigheter. Minicruise, milebuilding og chartrede dagsturer er også tilgjengelig.

5. Baltimore Sea Safari

Utmerket - 92 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 154 anmeldelser

  Baltimore Sea Safari

Baltimore Sea Safari er en familiedrevet båtturbedrift fra Baltimore i West Cork, Irland, som tilbyr sightseeingturer langs kysten, med hval-, delfin-, nise-, sel- og dyrelivsafari. Vårt mål er å introdusere passasjerene våre til den enestående skjønnheten til West Cork-kysten, mens vi ser etter dyrelivet som kan være i området. Vannet utenfor Baltimore tilbyr det perfekte miljøet for å se hvaler, delfiner, niser, solhai, sel og et bredt utvalg av sjøfugler. Vi opererer i et område med eksepsjonell uberørt naturskjønnhet innenfor Carbery Hundred Isles, Roaringwater Bay (som er et utpekt Special Area of ​​Conservation SAC) og Ilen-elven, som er hjemsted for det mest mangfoldige utvalget av sjø- og fugleliv som kan sees hvor som helst i Irland. Under våre båtturer gir vi en informativ kommentar om severdighetene og den fascinerende historien til området og dets dyreliv. Vi besøker selkolonier på alle våre båtturer, og den grunne dypgående og høye manøvrerbarheten til unike båter gjør at vi kan ta passasjerer inn i sjøgrotter som tidligere ble brukt av smuglere og pirater. Under alle våre båtturer samler vi inn data om dyrelivet vi møter, loggingstider, tall, oppførsel, posisjoner og tar bilder for bilde-ID der det er mulig. Disse dataene deles med andre byråer, grupper og universiteter for å bidra til å utvikle en bedre forståelse av hvaler, delfiner, nise, solhaier, seler, havsolfisk og annet dyreliv som frekventerer vannet rundt West Cork-kysten. Vi har også en hydrofon ombord for å lytte til lyden av havet. Selv om vi har en god rekord for hval-, delfin- og dyrelivsobservasjoner, er de ikke garantert.

6. The Lagoon Activity Center

Utmerket - 86 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 125 anmeldelser

  The Lagoon Activity Center

Redd for vannet? Kan du ikke svømme? Ikke bekymre deg! Den er bare i gjennomsnitt 3 fot dyp. The Lagoon Activity Center er et sted hvor du kan slappe av, føle deg fri og nyte den fantastiske stillheten og skjønnheten til West Cork og Wild Atlantic Way. Hvorfor ikke ta fatt på West Corks eneste og Munsters største flytende badeland, leie en kajakk, ta barna med pedalbåt, prøve deg på stand up paddle boarding (SUP), eller for de mindre eventyrlystne, bare slapp av på vårt over vannet dekk og brygge og nyt de lokale råvarene fra strandhyttekafeen vår.

7. Cork Whale Watch

Utmerket - 94 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 606 anmeldelser

  Cork Whale Watch

Colin Barnes er Irlands lengst etablerte og mest kjente hvalwatch-operatør, og har trollbundet hval- og dyrelivsentusiaster i West Cork siden 2001. Cork Whale Watch tilbyr fantastiske muligheter til å observere marint dyreliv i West Cork. Disse produktive kystvannene gir kritiske næringshabitater for et mangfold av arter, inkludert hvaler (hvaler, delfiner og niser), sel og sjøfugler, sammen med et produktivt fiskeliv. Hvis du har sett naturhistoriske dokumentarer om hvaler fra hvor som helst i Co. Cork eller Waterford, sjansen er stor for at den ble filmet fra MV Holly Jo. Blant Colins bidrag er: RTEs «Wild trials», «Wild Journeys», «Living the Wildlife» og de siste årene har Colin jobbet med både BBC Autumnwatch og Winterwatch og BBC Seasons for å filme store hvaler utenfor Cork-kysten. Som en tidligere fisker med 40 års erfaring med å observere hval i West Cork, kan det hende at Colin ikke har bokstaver etter navnet sitt, men de som gjør det, vet hvem de skal kontakte hvis de trenger å finne, filme eller forske på hvaler og delfiner langs Cork kyst. Colin har bidratt til og vært medforfatter til vitenskapelige publikasjoner om både fin- og knølhval i samarbeid med Irish Whale and Dolphin Group (IWDG), og bidrar til All-Ireland Cetacean Sighting Scheme, ved å rapportere observasjonsdata til IWDG. Colin er en sjelden rase av naturvernere, som har utviklet seg fra fiskeindustrien, hans lidenskap og forståelse for lokale marine økosystemer er uten sidestykke. Colin er tilgjengelig for lengre filming og forskningscharter året rundt.

8. Ocean Escapes

Utmerket - 93 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 132 anmeldelser

  Ocean Escapes

Som Corks største RIB-operatør er vi glade for å ha fortreffelighetssertifikater fra TripAdvisor i 2015 og 2016! Vi tilbyr vanlige RIB-båtturer, høyhastighetssafari, turer og charterturer rundt Corks storslåtte kystlinje og dyreliv. Velg mellom gruppe-, familie-, bedrifts- eller unike utdrikningslag. Ser du ikke noe som passer inn i planen din? Vi arrangerer gjerne en skreddersydd reise som passer til dine behov. Nyt en høyhastighetstur rundt verdens nest største naturlige havn, et familieeventyr, en høne eller utdrikning med vennene dine og til og med en delfin for selskap! Om bord med Ocean Escapes vil du oppdage et vell av informasjon om verdens nest største naturlige havn og områdene rundt. Du vil ha en sjanse til å utforske vår vakre kystlinje fra et unikt perspektiv og nyte en fantastisk utsikt. Vår RIB tilbyr sjansen til å flykte fra kjas og mas og oppdage avsidesliggende bukter, noe som fører til møter med dyrelivet som kaller kysten vår hjem. Bli med oss ​​på en uforglemmelig opplevelse langs den mest dramatiske kystlinjen som vil bringe deg til handlingens hjerte. Turene våre kombinerer allsidigheten til en rask, spesialbygd RIB-er med ekspertise på lokalkunnskap og skaper muligheter for en opplevelse en gang i livet langs Cork-kysten. Følg i fotsporene til den legendariske Titanic, og nyt utsikten over Fort Camden, Spike Island og Cobh. Du vil også ha en sjanse til å se noe av det enorme dyrelivet som kaller kysten hjem, fra flaskenosedelfiner til vågehval, til og med enorme baskinghaier! en tur med oss ​​er en helt unik opplevelse. husk å ta med kameraet!

9. Båtutleie i Cork Harbor

Utmerket - 96 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 243 anmeldelser

  Båtutleie i Cork Harbor

Cork Harbor Boat Hire lar deg utforske de store dypene i Cork Harbour på et fantastisk båteventyr. Dette er en ideell dag ute i Cork for grupper i alle aldre og størrelser, med de lettkjørte båtene som gjør det veldig enkelt å navigere i vannet med Cork Harbor Boat Hire. Det er så mye å utforske i Cork Harbour, og denne fantastiske båtturen er en ideell måte å ta inn den friske sjøluften og se en annen side av Cork. Vannet i Cork Harbour er fullt av fascinerende historie og fengslende severdigheter. Med et stort utvalg av dyreliv kjent for å bo i regionen, vil du ha det veldig gøy å prøve å se alle de forskjellige fuglene og sjødyrene. Ta en tur rundt Spike Island, den gamle klosterbosetningen og fengselet som ligger midt i Cork Harbour. Cork Harbor Boat Hire gjør dette fantastiske eventyret på åpent hav enkelt og tilgjengelig for alle. Disse lettkjørte båtene gjør det mulig for alle å nyte en rask seiltur rundt Cork Harbour. Med turer som spenner fra en time til tre og fire timers opplevelsesturer, er det noe som passer grupper i alle aldre. Du vil motta full opplæring før du legger ut på vannet, slik at alle kan nyte turen rundt Cork Harbour trygt. Cork Harbor Boat Hire er nå åpne i Cork City og er basert på The Port of Cork Marina. Ta en tur under noen av de historiske broene i Cork helt opp til Franciscan Well eller ta en tur til Blackrock Castle og kanskje se en sel eller to på veien! Uansett hvilken rute du tar, er du garantert en hyggelig båttur. Turene våre ledes av en fullt kvalifisert sikkerhetsbåtguide, som lar deg selvstendig utforske og oppdage Cork Harbour mens du viser frem havnens naturlige skjønnhet. Fra vannet besøk den irske marinebasen, cruise forbi Spike Island, se severdighetene; St.Colman's Cathedral, Cobhs strandpromenade, se det historiske White Star-billettkontoret og den originale bryggen hvor de siste Titanic-passasjerene gikk av på sin fatale reise og mer, mens de skipper din egen båt.

10. Ballycotton Island Lighthouse Tours

Utmerket - 94 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 161 anmeldelser

  Ballycotton Island Lighthouse Tours

45 minutter fra Cork by, og du vil bli fraktet på en eksklusiv historisk naturopplevelse. En sjarmerende 10-seters passasjerferge 'Yassy' og en lokal guide vil frakte deg til den tidligere utilgjengelige øya; opp den bratte gresshellingen til toppen og inne i det svarte tårnet og ut på lanternebalkongen. Det bor bare geiter på øya.. noen ganger kommer de og sier hei!