De 10 beste budsjettvennlige tingene å gjøre i Boulder City, Nevada (NV)

Boulder City er en by i Clark County, Nevada. Det er omtrent 42 km sørøst for Las Vegas. Fra folketellingen for 2010 var befolkningen i Boulder City 15.023.
Restauranter i Boulder City

1. Flightlinez Bootleg Canyon

Utmerket - 94 %

God - 5 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 849 anmeldelser

  Flightlinez Bootleg Canyon

Flightlinez Bootleg Canyon er en fantastisk måte å nyte omgivelsene 30 minutter unna stripen på. Du starter med en sikkerhetsklasse etterfulgt av en naturskjønn varebiltur opp de røde fjellene. Deretter vil du ha en kombinasjon av noen mindre fotturer og 4 separate flylinjer som dekker over 1,5 av canyonene mens du svever i opptil 60 km/t. Ligger i vakre Boulder City, NV nyter du å se Eldorado-dalen, Lake Meade, den nye bypass-broen og Las Vegas Strip fra 3800 fot over havet. Vi har et helt annet system enn din gjennomsnittlige zipline. Vi har konstruert det sikreste systemet og utstyret for å gi våre gjester en fullstendig følelse av sikkerhet. Våre guider er profesjonelle, utdannede, personable og alltid klare til å fly. Vi tilbyr gratis henting hver time fra med en planlagt tur. Hentestedet er på baksiden av Excalibur ved Tour Bus Rotunda. Vi har åpent daglig fra 07.00 til 19.00 hele året. Turtidene vil variere avhengig av sesongendringen. Ta gjerne en titt på oss online eller ring kontoret for mer informasjon. Kom og nyt opplevelsen av å sveve som en fugl over det vakre ørkenlandskapet. Gi deg selv en pause fra spilleautomater og skarpe lys. Flightlinez Bootleg Canyon er klar til å gi deg en opplevelse for livet!

2. Bootleg Canyon terrengsykkelsti

Boulder City, NV http://www.singletracks.com/bike-trails/bootleg-canyon.html

Utmerket - 75 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 28 anmeldelser

Anmeldt av dbarch

Kobler til det store River Mountain Trail-systemet som forbinder Boulder City med Lake Mead & Henderson, NV. Sykkel hvis du vil ha den lange turen, men å gå er også veldig hyggelig. 60+ og sol det meste av vinteren.

3. Veteranens minnepark

1900 Buchanan Blvd, Boulder City, NV 89005-3668 +1 702-293-9256 http://bcnv.org/Facilities/Facility/Details/Veterans-Memorial-Park-15

Utmerket - 85 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 26 anmeldelser

Anmeldt av sharrongeg - Henderson, USA

Jeg ville ha drept å ha bodd i nærheten av en fantastisk park som denne da barna mine var små. Bare stor - med tonnevis av gratis parkering. Vi så: BMX-bane, 2 skateparker, andedammer, vannetuter for små barn, hundepark, jungelgym, baseballbaner, piknikbord, volleyballbaner og jeg tror en fotballbane. Alle vakkert vedlikeholdt. Tonnevis med naturlig gress og vakre trær. Godt å gå Boulder City!

4. Tom Devlins monstermuseum

1310 Nevada Highway, Boulder City, NV 89005 +1 702-294-1313 http://www.tomdevlinsmonstermuseum.com

Utmerket - 84 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 73 anmeldelser

Tom Devlins monstermuseum har som mål å bevare kunsten og historien til sminke og monstre i denne morsomme vandringen gjennom galleriet med Toms kunst. Museet er en samling av skjermbrukte rekvisitter fra filmer som Tom har jobbet med, samt tilpassede kunstverk han har laget av karakterene som har inspirert ham. Massevis av monstervarer og masker er tilgjengelig for kjøp for å minnes besøket ditt!

Anmeldt av Navigator215099 - Minneapolis, USA

Dette var en fin pause 1/2 vei mellom Vegas og Hoover Dam. Artist gjorde en god jobb med alt, hele familien vår hadde det bra. Min eneste klage er at vi gikk gjennom det for raskt ????.

5. Rail Explorers

Utmerket - 89 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 681 anmeldelser

  Rail Explorers

Nyt en spennende 4 mil nedoverbakketur gjennom ørkenen på våre pedaldrevne jernbanesykler fra Nevada State Railroad Museum til Railroad Pass. Ta med en matbit og en drink for å nyte i løpet av 20 minutters pause på piknikområdet vårt ved jernbanen. Billetten din inkluderer en tur tilbake til toppen av bakken i et av museets historiske tog, og gratis inngang til museet. Vennligst tillat 2 timer for denne turen. Du vil se åsene rundt Boulder City og gamle forlatte gruvesjakter. Boulder City er sentrum for eventyr, se etter fallskjermhoppere som svever høyt over, og befinn deg minutter unna historiske Boulder City. Denne morsomme utendørsaktiviteten kan nytes av alle aldre og ferdigheter. Flott for vennegrupper, familier, par unge og gamle, firmaarrangementer eller sammenkomster av noe slag!

6. Hoover Dam

Hoover Dam Access Road, Boulder City, NV 89109

Utmerket - 63 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 9 277 anmeldelser

Hoover Dam, en gang kjent som Boulder Dam, er en betongbuegravitasjonsdam i Black Canyon i Colorado River, på grensen mellom Arizona og Nevada. Hoover Dam beslaglegger Lake Mead, og ligger i nærheten av Boulder City, Nevada. Betalt parkering, besøkssenter og guidede turer.

Anmeldt av Hilberaldi

Vi tok en rundtur i Las Vegas, eller hvis du skal til Grand Canyon er det veldig verdt å vite at denne gigantiske og imponerende demningen ligger mellom delstatene Nevada og Arizona, i byen Boulder City, ca. 50 km fra Las Vegas. , størrelsen på demningen er enorm, den demmer den enorme Lake Mead (Lake Mead National Recreation Area), kontrasten mellom vannet og ørkenregionen er vakker, disse vannet hjalp til med utviklingen av byen Las Vegas, du passerer gjennom dette store før du ankommer Hoover Dam. Og for de som liker kino, er det verdt å nevne at filmene Superman (1978), Transformers (2007) og Earthquake: The San Andreas Fault (2007) hadde scener innspilt ved Hoover Dam. Vi gikk med bil, Det er betalt parkering og gratis parkering på stedet, for å få tilgang til gratis parkering, bare gå over demningen med bil, og få tilgang til stedene, før demningen har en betalt parkeringsbygning. Adgang til demningen er gratis, men kontrollert, og kunsten er å stoppe ved veien for å ta bilder av de vakreste stedene på Lake Mead og Mike O'Callaghan-Pat Tillman Memorial Bridge til du kommer til de store parkeringslommene til Hoover Dam. Parkering på Nevada-siden, Arizona-siden, koster begge $ 10 per kjøretøy, men de som ikke har noe imot å gå litt lenger, kan gå videre til de mindre parkeringsplassene som er gratis. Etter å ha parkert bilen, kan du utforske Hoover Dam utenfor gratis, eller ta en av turene for å besøke de indre områdene dypere. En annen attraksjon er å krysse Mike O'Callaghan-Pat Tillman Bridge gjennom fotgjengerplattformen: Pass på å krysse broen (til fots og med bil) opplevelsene er forskjellige og komplementære. Det var veldig interessant turen, som ga imponerende bilder.

7. Boulder City/Hoover Dam Museum

1305 Arizona St, Boulder City, NV 89005-2613 +1 702-294-1988 http://www.bcmha.org/

Utmerket - 63 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 378 anmeldelser

Boulder City/Hoover Dam Museum ligger i det historiske sentrum av Boulder City, inne på Boulder Dam Hotel. Museet kan nås i første etasje på hotellet.

Anmeldt av lisajK2101YO - Victoria, Canada

Vi snublet over dette lille gratis museet da vi utforsket byen. Det tar ikke lang tid å gå gjennom, og det er bare en ryddig plass å sjekke ut! Jeg følte at det faktisk var en veldig kul forlengelse av dambesøket som vi nettopp hadde hatt. Vil anbefale å stoppe hvis du er i Boulder City og vil ha litt mer historie eller bare et kult sted å stoppe for noe å gjøre.

8. Nevada Way

Boulder City, NV

Utmerket - 57 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 21 anmeldelser

9. Nevada State Railroad Museum

600 Yucca St, Boulder City, NV 89005-1702 +1 702-486-5933 http://www.nevadasouthern.com/

Utmerket - 58 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 130 anmeldelser

Anmeldt av HappyJana - Las Vegas, USA

Kom for nissetoget. Vi fikk se modelljernbanesettet mens vi ventet. Alt ble pyntet til jul! Vi skal møte julenissen. Det var varm sjokolade og kaker. En slik minneverdig opplevelse.

10. Nevada State Railroad Museum

Utmerket - 60 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 57 anmeldelser

  Nevada State Railroad Museum

Et jernbanemuseum som tilbyr togturer i helgene kl. 10.00, 11.30, 13.00 og 14.30 (unntatt juli og august); Du kan også kjøre i hytten vår og i lokomotivets førerhus (noen restriksjoner). Turen varer omtrent 40 minutter og går fra Boulder City til Railroad Pass og retur. Det er andre motorer og utstyr på statisk visning rundt paviljongen vår. Det er også en modelljernbanevogn med Lionel- og HO-måleutstyr i gang. Det er også en 7,5' sporvidde (1/8 skala) jernbane med omtrent 2500 fot spor som kjører den 2. og 4. lørdagen i måneden. Vi har også StoryTime-tog for barn i alle aldre den 3. lørdagen i måneden I løpet av desember kjører vi Santa Train og Pyjama Train, ring for mer informasjon om alle tog.