De 10 beste budsjettvennlige tingene å gjøre i Indianapolis, Indiana (IN)

Høyhastighet, historie og gode gamle Hoosier-gjestfrihet er noen få grunner til å sette Indianapolis på listen over flotte feriesteder. Sport er en annen. Fra den legendariske Indianapolis 500 til Pacers and the Colts, byr byen på store muligheter til å se profesjonelle og amatører sportsbegivenheter, delta i atletiske begivenheter og besøke sportsmuseer. På Indianapolis Motor Speedway og Hall Of Fame Museum kan du besøke den berømte banen (prøv å reservere billetter hvis det er et løp i byen) eller besøke museet dedikert til biler og bilracing. Andre sportslige museer inkluderer NCAA Hall of Champions. For å få med deg noe av handlingen, ta turen til SportZone som har seks hektar med innendørs atletikkfasiliteter hele familien vil nyte. De som er mindre interessert i sport, eller med barn på slep, kan fortsatt finne massevis å gjøre i og rundt byen. Historie, kunst og andre kulturelle attraksjoner florerer. Besøk Barnemuseet eller sjekk dyrehagen. Spaser langs brosteinsbelagte gater forbi bygninger fra 1800-tallet i Lockerbie Square District eller besøk en rekke historiske landemerker. Kjent som «Crossroads of America», deler flere mellomstatlige motorveier Indianapolis enn noen annen by i landet, noe som gjør det til et spennende og lett tilgjengelig reisemål.
Restauranter i Indianapolis

1. Barnemuseet i Indianapolis

3000 N Meridian St, Indianapolis, IN 46208-4716 +1 317-334-4000 http://www.childrensmuseum.org/

Utmerket - 78 %

God - 16 %Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 3.894 anmeldelser

Det største barnemuseet i verden har nettopp blitt enda større med tillegg av et nytt 7,5 mål stort utendørs helse- og treningsområde som oppmuntrer til aktivitet gjennom flere idretter. Den nye plassen, kalt Riley Children's Health Sports Legends Experience, inkluderer basketball, fotball, hockey, fotball, pedalbilracing (dragstripe og oval bane), golf, baseball og tennis. Innendørsdelen av det nye området inkluderer National Art Museum of Sport sammen med World of Sport and History of Hoops. Selve Children's Museum of Indianapolis består av 500 000 kvadratmeter med utstillinger og aktiviteter som er morsomme og interessante for hele familien mens de utforsker fysisk og naturvitenskap, historie, verdenskulturer og kunst gjennom spennende interaktive utstillinger i fem etasjer. Familier vil oppdage noen av de mest sjeldne dinosaurfossilene i verden og se hvordan det er å leve og jobbe i verdensrommet. Det er også et teater med barneskuespill og levende underholdning.

Anmeldt av harp16317 - Indianapolis, USA

Flott tid fantastisk sted å ta med barna dine. Stort og rent. Personalet er alltid veldig hyggelige og vennlige så vel som hjelpsomme. Mange forskjellige utstillinger med ting for å holde alle aldre interessert. De selger mat og drikke.

2. Crown Hill Cemetery

700 W 38th St På hjørnet av 38th St. & Clarendon Rd., Indianapolis, IN 46208-4240 +1 317-920-4165 http://www.crownhillhf.org/

Utmerket - 72 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 285 anmeldelser

Crown Hill er landets tredje største ikke-statlige. kirkegård m/555 dekar med vakre bølgende åser. Tusenvis besøker denne urbane oasen for å nyte dens fredelige skjønnhet; studere arkitektur, skulpturer og trær; trene, piknik, se dyrelivet (inkl. hvithalehjort) og studere historien og arven til de 215 000+ menneskene som er gravlagt der. En må-se er toppen av 'The Crown', den høyeste bakken i fylket med en 360-graders utsikt over Indy-skyline. Crown Hill er oppført i National Register of Historic Places. Notabiliteter inkl. Pres. Ben. Harrison, poeten James Whitcomb Riley, oberst Eli Lilly, tre amerikanske VP-er og en rekke andre, inkl. den beryktede bankraneren John Dillinger. Crown Hills populære guidede turer ble to ganger kåret til 'The Best Walking Tour' av Indianapolis Monthly mag., omtalt som en av Midwest Living magazines 'Terrific Tours', og oppført som en av '5 Things to Do in Indy Before You Die' av Indy Stjerne. Besøkende kan delta på en av mange guidede offentlige turer eller planlegge sin egen private tur.

Anmeldt av sheilastranc

Flere kjente personer er gravlagt her. Det er en vakker ås med utsikt over byen. Pres. B. Harrisons beskjedne gravsted ligger nær bakken. Det er et veldig hyggelig sted.

3. Indianapolis Motor Speedway Museum

4750 W 16th St, Indianapolis, IN 46222-2550 +1 317-492-6784 http://www.imsmuseum.org

Utmerket - 68 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 2.796 anmeldelser

Indianapolis Motor Speedway Museum presenterer historiene om racing på Indianapolis Motor Speedway, historien til bilindustrien i Indiana, og har kjøretøy og løpstrofeer og minner fra løpsbegivenheter rundt om i verden. Det huser en av de viktigste samlingene av racerkjøretøyer og minner i verden.

Anmeldt av 866TaylorB - Chicago, USA

Jeg har besøkt Indianapolis Motor Speedway bare én gang før. Jeg hadde et sete i den fjerde svingen, mens jeg så ned den fremre strekningen til målstreken, og så Jimmy Clark vinne Indianapolis 500 i 1965. Løpet var betydelig fordi det ble kjørt uten en eneste ulykke, ikke et eneste gult flagg, bare rutete. Det som overrasket meg mest av alt var hvor raskt og effektivt alle 250 000 tilskuere ble flyttet inn og ut av den gigantiske banen. Jeg hadde ikke anledning til å besøke museet ved den anledningen. Men jeg gjorde et poeng av å besøke anlegget på vårt siste besøk i Indianapolis. Det 37 000 kvadratmeter store museet ligger innenfor den berømte 2,5-mile Indianapolis Motor Speedway-ovalen i forstaden Speedway, Indiana, og huser en av verdens fremste samlinger av bil- og motorracerkjøretøyer og gjenstander. Det er knyttet til Indianapolis 500 og Brickyard 400, men inkluderer også utstillinger som gjenspeiler andre former for motorsport, personbiler og generell bilhistorie. Det er også hjemmet til Indianapolis Motor Speedway Hall of Fame. Det opprinnelige museet ble etablert i 1956. Dette museet åpnet i 1976. Det har 30 Indianapolis 500-vinnende biler, tempobiler, Borg-Warner Trophy og andre trofeer og plaketter, racingutstyr som hjelmer, hansker og førerdresser, modellbiler, fotografier, leker og malerier. Utstillinger inkluderer høydepunkter fra historien til Speedways eierskap, utviklingen av banen og andre minner. Ta en busstur på banen, en runde rundt ovalen og gjør det Indianapolis 500-vinnerne gjør, kyss 1909-vintagesteinene ved målstreken. Spaser gjennom Bensin Alley. Se også en kort film om historien til Indianapolis 500 i Tony Hulman Theatre. Se Marmon Wasp fra 1911, den første Indianapolis 500-vinneren kjørt av Ray Harroun, alle fire av A.J. Foyts vinnerbiler, Spirit of America fra 1965 som satte verdensrekord i landhastighet, Cummins Diesel fra 1931 drevet av Dave Evans, den første bilen som fullførte Indianapolis 500 uten pitstop, Bryant Heating & Cooling Lightning/Offy fra 1977 drevet av Janet Guthrie, den første kvinnelige som kvalifiserte seg til 500 og 1965 Le Mans-vinnende Ferrari 250 LM. Se også bildeveggen som viser sjåførene og bilene til alle Indianapolis 500-vinnere. Til slutt, besøk Auto Racing Hall of Fame, som dateres til 1952 og fremhever 155 innsatte fra Ray Harroun til Barney Oldfield til Eddie Rickenbacker til Mauri Rose til Fireball Roberts til A.J. Foyt til Mario Andretti til Al og Bobby Unser til Parnelli Jones til Roger Penske. Indianapolis Motor Speedway ble lagt til National Register of Historic Places i 1975 og utpekt til National Historic Landmark i 1987.

4. Indianapolis Museum of Art

4000 Michigan Rd, Indianapolis, IN 46208-4196 +1 317-923-1331 http://www.imamuseum.org

Utmerket - 75 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.446 anmeldelser

Med en samling på mer enn 54 000 kunstverk, en eiendom fra tidlig 1900-tall, 152 hektar med hager og eiendommer, inkludert en utendørs kunst- og naturpark, tilbyr IMA-campus opplevelser som gir næring til både hjertet og sinnet.

Anmeldt av 732lancel - Denver, USA

IMA har en utmerket og veldig stor samling. Jeg fokuserte på den moderne og moderne samlingen og ble veldig imponert. Det som er eksepsjonelt med IMA, er at i tillegg til hovedkomplekset, ligger museet på 100 hektar med park, inkludert skulpturhager, OG Lilly-landshjemmet, med omfattende formelle og uformelle hager. For en godbit!!!!!

5. Indianapolis Zoo

1200 W Washington St, Indianapolis, IN 46222-4500 +1 317-630-2001 http://www.indianapoliszoo.com/

Utmerket - femti%

God - 31 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 2.453 anmeldelser

Indianapolis Zoo ligger i White River State Park, beleilig plassert i vakre sentrum av Indianapolis med lett tilgang til gang- og sykkelstier inn til byen. Dyrehagen ligger også bare noen minutter fra flere motorveier for å gjøre reise praktisk for besøkende utenbys. Trippel akkreditert som en dyrehage, et akvarium og en botanisk hage, kan besøkende oppleve alle disse attraksjonene for én inngangspris. Indianapolis Zoo er åpent året rundt med 64 hektar med innendørs og utendørs habitater, og huser nesten 1300 dyr av omtrent 230 arter samt 47.000 planteeksemplarer.

Anmeldt av 932all

Min mann og jeg og våre 3 gifte barn og deres familier (totalt 17) besøkte Indy Zoo for å feire vårt 40-årsjubileum. Vi likte dagen vår i dyrehagen... delfinshowet var et høydepunkt, så vel som sommerfuglkaleidoskopet og hundeshowet. Den 'klatrende' gorillaen var morsom å se. Dyrehagen var veldig rent, og vi håper å besøke den igjen neste år.

6. Indiana War Memorial

51 E Michigan St, Indianapolis, IN 46204 +1 317-233-0991 http://www.in.gov/iwm/

Utmerket - 72 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 648 anmeldelser

En hyllest til krigsveteraner fra Indiana, fra første verdenskrig til Vietnamkrigen.

Anmeldt av 866TaylorB - Chicago, USA

Kanskje ingen byer utenfor Washington DC gjør mer for å hedre vår nasjons veteraner enn Indianapolis, Indiana. Indiana World War Memorial Plaza, opprinnelig bygget i 1924 for å hedre veteranene fra første verdenskrig, er et torg som dekker fem byblokker som inkluderer Indiana World War Memorial, Soldiers and Sailors Monument, Cenotaph Square, Veterans Memorial Plaza, Depew Memorial Fountain, University Park, American Legion Mall og et militærmuseum som du ikke må gå glipp av. Ligger på 51 East Michigan Street, avgrenset av St. Clair, Pennsylvania, Vermont og Meridian Streets, er midtpunktet på plazaen Indiana World War Memorial, som er modellert etter Mausoleum of Halicarnassus, et av de syv underverkene i den antikke verden. , og inneholder 'flaggets alter' i helligdomsrommet. Minnesmerket ble lagt til National Register of Historic Places i 1989 og utpekt til et nasjonalt historisk landemerke i 1994. Krigsminnesmerket, hvis hjørnestein ble lagt i 1927 av general John Pershing, er 210 fot høyt eller 75 fot høyere enn det opprinnelige mausoleet. Laget av uavlastet ashlar Indiana-kalkstein med seks joniske søyler på hver side, er det en av de mest imponerende neoklassiske strukturene i landet. Det er flere skulpturer. Mest bemerkelsesverdig av alt er Henry Herings kolossale mannlige nakenbronse Pro Patria, som er 24 fot høy og veier syv tonn, den største støpte bronseskulpturen i USA. Imponerende er også den 100 fot høye svarte granittobelisken på Veterans Memorial Plaza. Sørg for å besøke Indiana World War Memorial Military Museum, som hedrer Hoosier-soldater i en tidslinje fra den amerikanske revolusjonskrigen til moderne konflikter. Første verdenskrig og andre verdenskrig er mest fremtredende. Blant utstillingene er en kopi av radiorommet til USS Indianapolis, som ble senket etter å ha levert den første atombomben til Tinian i andre verdenskrig, et Cobra-helikopter, USS Indianas kommisjonsplate, 300 borgerkrigsflagg, skytevåpen av alle typer og en kopi av Indianas Liberty Bell. Mye historie, mange minner, mye tid til nøktern refleksjon.

7. Indiana Historical Society

450 W Ohio St, Indianapolis, IN 46202-3269 +1 317-232-1882 http://www.indianahistory.org/

Utmerket - 60 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 172 anmeldelser

Historie bør være mer enn lest eller sett – den bør oppleves. Fordyp deg ved å planlegge besøket ditt til Eugene og Marilyn Glick Indiana History Center. Historiesenteret ligger langs Central Canal i sentrum av Indianapolis, og inviterer deg til å oppleve Indianas fortid på nye og spennende måter. Vi gjør historie.

Anmeldt av EagleTravel29 - Indianapolis, USA

Vi nøt virkelig juletrærne dekorert av ulike institusjoner i hele museet. Vi likte også Madam Walker-utstillingen. Det gir oss definitivt lyst til å lese mer om hennes liv og karriere. Bra gjort!

8. Eiteljørgsmuseet

500 W Washington St, Indianapolis, IN 46204-2707 +1 317-636-9378 http://www.eiteljorg.org/

Utmerket - 66 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 843 anmeldelser

Museet rommer indiske gjenstander, samt verk av kjente vestlige kunstnere.

Anmeldt av juliev593 - Auburn, USA

Først av alt, vi var glade for å parkere så nærme i det underjordiske parkeringshuset, og det var enda bedre at de validerte parkeringsbilletten ay museumsinngangen slik at vi slapp å betale. Vi forventet å se Remingtons og Russels, noe vi gjorde, men det var så mye mer. Vi elsket de enorme veggmaleriene i Grand Canyon og å finne en skjult skatt rundt hvert hjørne. Vi brukte ca 3 timer der, som inkluderte et besøk på kafeen (maten var god og sjenerøst porsjonert). Vi fanget tilfeldigvis Jingle Rails-utstillingen, og den var enestående. Galleriene ville være mindre interessante for yngre barn, men for alle som er interessert i det amerikanske vesten eller historie, er det mye å se og utforske.

9. Monument for soldater og sjømenn

1 Monument Cir, Indianapolis, IN 46204-2901 +1 317-233-0991 http://www.in.gov/iwm/2335.htm

Utmerket - 60 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 500 anmeldelser

Et monument bygget i 1902 som en hyllest til Indiana-soldatene som tjenestegjorde i borgerkrigen.

Anmeldt av lemonshakeup1

Dedikert til krigshelter. Vakkert stykke Indiana-historie. Fra kjelleren (som jeg er sikker på var en del av den underjordiske jernbanen), til Victory på toppen. Se etter soldatklosser, spis lunsj på trappen, klatre opp de zillion trappene til toppen. Finn ut hvorfor sirkelbyen, tverrveier i Amerika alle er navn for Indianapolis. Selv i julen når det blir et vakkert gigantisk vinterlandskap. Flott for alle aldre.

10. Scottish Rite Cathedral

650 N Meridian St, Indianapolis, IN 46204-1214 +1 317-262-3100 http://www.aasr-indy.org

Utmerket - 65 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 175 anmeldelser

Gotisk katedral.

Anmeldt av StanMelton - Nashville, USA

Ligger rett overfor det nasjonale hovedkvarteret til den amerikanske legionen. Vakker arkitektur. Vi tok en guidet tur som var mest informativ. Dette er en veldig historisk bygning. og viktigst i frimurernes liv. Hvis du ikke kan mye om frimurerne, er dette et bra sted å lære.