De 10 beste dykking og snorkling i Noumea, Grand Terre

Noumea, på øya Grand Terre, er hovedstaden i det franske territoriet Ny-Caledonia. Den fredelige havnebyen har en mangfoldig befolkning og fargerik europeisk arkitektur, som gjenspeiler dens kolonihistorie. Etter å ha tjent som hovedkvarteret til den amerikanske hæren under andre verdenskrig, er den tropiske busken på Ouen Toro-fjellet nå under beskyttelse av forlatte marinevåpen. Michel Corbasson Zoological and Forest Park tilbyr besøkende skyggefulle turer blant sjeldne fugler og utsikt over lagunen.
Restauranter i Noumea

1. Lagunehuset

Utmerket - 94 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 16 anmeldelser

  Lagunehuset

Informasjon, råd og bestillingshjelp. 'La Maison du Lagon' er et informasjonskontor spesialisert på nautiske aktiviteter: du vil leie en båt, ta et cruise eller en dagstur i katamaran, ta en taxibåt, dykke, lære å seile, trene jetski...osv, all informasjon om disse aktivitetene er på 'la Maison du Lagon'. Vi hjelper deg med å bestille vannaktivitetene du leter etter.

2. Nautisk

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 5 anmeldelser

  Nautisk

Taxibåt Vi kan kjøre deg på øya du ønsker takket være vår service med taxibåt: du har muligheten til å reise på en av de 10 paradisiske øyene: Amédée, Larégnère, Gull, Signal, Angel, Round, Mbo, Master ,And

3. Blue Lagoon Taxi Båt

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 9 anmeldelser

  Blue Lagoon Taxi Båt

Bluelagoon taxibåt er et vanntaxiselskap for mer enn 10 destinasjoner rundt noumea som også tilbyr en flott dagstur på lagunen, for å besøke det store barriererevet og noen fantastiske tropiske øyer hvor du kan se havskilpadder og vakkert havliv. Du kan også velge en privat tur for deg og vennene dine.

4. ODYSSEY Dykking

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 5 anmeldelser

  ODYSSEY Dykking

The Odyssey tar deg til havet. Ny-Caledonias verden av dykking og laguner til verdensarv. Få en vitenskapelig tilnærming til dette spesielle økosystemet og dra nytte av kunnskapen til marinbiologene som vil veilede deg.

5. Dollygrace

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2 anmeldelser

  Dollygrace

Med Olivier, erfaringskaptein som skal jobbe over hele verden, inviterer vi deg til å oppdage lagunen i New Caledonia på denne praktfulle Bahia 46 (refleksjon i 2019-2020). Dollygrace er veldig komfortabel, stabil og har plass til opptil 12 personer om natten. (16 personer per dag). Dine, Dollygrace-teamet

6. Alize

Utmerket - 56 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 16 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 32 anmeldelser

  Alize

Alize er en dykkebutikk hvis navn betyr 'passatvind' på fransk. Det er den eneste dykkebutikken i Ny-Caledonia som drives og hovedsakelig bemannes av japanere. Vi hjelper deg å nyte New Caledonias hav til fulle, med den snille, høflige veiledningen og detaljerte tjenestene som kun kan leveres av japanske instruktører.

7. Amedee Diving Club

Utmerket - 63 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 18 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 147 anmeldelser

  Amedee dykkerklubb

Vi drar til dykkesenteret vårt på Amédée-øya kl. 07.15. Etter 40 minutters båttur ankommer vi øya og vår komfortable bungalow på 200 m². Rundt kl. 12.00, etter det første dykket, vil det bli servert et varmt måltid med lokal frukt og kaffe som du kan følge opp med en snooze i hengekøyene våre. og uthvilt går du videre til ditt andre dykk.

8. Noumea Discovery Inbound

Oppdag Stillehavsregionens rike og varierte urfolkskultur ved det imponerende Tjibaou kultursenteret; designet av den verdensberømte arkitekten Renzo Piano. Guiden din vil introdusere Ny-Caledonia og Noumea, hovedstaden, og ta deg til Tjiabou-senteret oppkalt etter kanak-lederen Jean-Marie Tjibaou. Lytt til fascinerende historier om Kanak-myter og tro på en guidet tur.

9. CHILL APNE

  CHILL APNE

CHILL APNEA er fridykkerskolen jeg opprettet, jeg er Anne Sophie Boudard Federal instruktør. Jeg foreslår at du tar deg dit du aldri trodde du skulle være under vann. Hvilken bedre måte å oppdage vår fantastiske Lagoon of New Caledonia.

10. Iatok Diving Paradise

Utmerket - 87 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 79 anmeldelser

  Iatok dykkerparadis