De 10 beste dykking og snorkling i St Martin / St Maarten, St Martin / St Maarten

Få opplevelsen av å besøke to øykolonier på samme 37 kvadratkilometer. Saint Maarten/Saint Martins krydrede ekteskap av karibiske, franske og nederlandske kulturer matcher dets fysiske mangfold: øya er både urban og utemmet, med regnskoglignende landskap, hvite strender og fantastiske grotter og dyreliv.
Restauranter i St Martin / St Maarten

1. Tilfeldig vind

Utmerket - 93 %

God - 4 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 1.165 anmeldelser

  Tilfeldig vind

Den beste dagen uten tvil. Seile på en komfortabel, fullt polstret katamaran, snorkling, stand up paddle board, god lunsj tilberedt i skipets bysse og grill, fiske utenfor hekken og best av alt - den berømte Tarzan Swing i alle aldre! Du vil bli tatt godt vare på av ditt erfarne mannskap! Alt inkludert i prisen - ingen skjulte kostnader. Gratis t-skjorter / boutiqueartikler også for bryllupsreise og de som mestrer Tarzan Swing. Boutiquepenger donert til de som trenger det.

2. Kaptein Alan's Boat Charters

Utmerket - 94 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 2680 anmeldelser

  Kaptein Alan's Boat Charters

DIN BESTE DAG NOENSINNE! Det er vårt oppdrag. Flotte utflukter, utmerket mannskap, offentlig eller privat. Gå til vår nettside og bestill for de beste prisene. Prøv vårt berømte 3 øyer+snorkling og strandeventyr, en fire timers tur hver morgen for store og små. Spesialpriser for barn under 12 år, barn yngre enn 3 går gratis.... Vi har også en nesten privat 6-timers versjon med lunsj og enda mer kvalitetstid! Eller bestill en privat charter til/rundt øya eller Anguilla eller St. Barth. eller for de som ikke liker soling linjer: Vi tilbyr også heldagsklær valgfritt rundt øya eller St. Barths tur. Vi gjør jobben vår med stolthet og lidenskap for mennesker. Vi inviterer deg til å registrere deg for høydepunktet av ferien. Sjekk vår nettside for mer informasjon og booking.

3. Blekksprutdykking

Utmerket - 93 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1.477 anmeldelser

  Blekksprutdykking

Dykke og snorkle med Octopus Diving. Vi har de beste båtene, det beste utstyret og håndplukket personale for å sikre at du får en best mulig opplevelse. Vårt vennlige PADI dykkesenter ligger i byen Grand Case på den nydelige tropiske øya St. Martin / Sint Maarten, den kulinariske hovedstaden i Karibia. Enten du er en erfaren dykker som er klar til å ta dykkingen til neste nivå med avanserte kurs eller spesialiteter, en sertifisert dykker som ønsker å utforske St. Martins fantastiske skjær og vrak, en nybegynner som er interessert i å oppdage dykkingens verden eller en ivrig dykker. snorkler - eller selv om du aldri har vært i vannet før - vi har noe for deg, og vi vil gjøre din undervannsopplevelse til en minneverdig.

4. Scoobidoo

Utmerket - 84 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 355 anmeldelser

  Scoobidoo

Ja vi er i drift..! . Våre ansatte, vår Scoobi Baby superbe, flotte seildager venter på deg..

5. Motorbåteventyr

Utmerket - 97 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 64 anmeldelser

  Motorbåteventyr

COVID-19-oppdatering: Vi holder åpent! Powerboat Adventures tilbyr noen av de beste private utflukter, charterturer og dagsturer til Sint Maarten, Anguilla og Saint Barth.

6. Blå Safarier

Utmerket - 92 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 283 anmeldelser

  Blå safari

Blue Safaris familieeid og drevet virksomhet, ønsker deg velkommen til den 'vennlige øya' St.Maarten/St.Martin. Bli med oss ​​på våre fantastiske båtturer rundt øya vår og de omkringliggende øyene. Båtturene våre har noe å tilby alle, fra snorkling, vakre strandstopp, fantastiske tropiske fisker til lunsjer i karibisk stil i verdensklasse.

7. Dykkesafari

Utmerket - 91 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 348 anmeldelser

  Dykkesafari

Vi, Henry en Helmie sammen med våre ansatte, tilbyr deg den beste dykkeopplevelsen i Sint Maarten. Det kan hende du opplever dykking for første gang, eller du vil kanskje starte en profesjonell dykkerkarriere. Vi tilbyr: PADI dykkekurs dykkekurs, fra start i svømmebassenget vårt for å avslutte i havet!Shark Awareness DiveShark Diving, møt havets mestere på en vennlig måte.BåtdykkingBåtdykking, vi tar deg steder du aldri har drømt om!og mange flere

8. Ocean Explorers dykkesenter

Utmerket - 94 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 882 anmeldelser

  Ocean Explorers dykkesenter

Hos Ocean Explorers tror vi at hvem du dykker med er like viktig som selve dykkingen... Små grupper, personlig oppmerksomhet og en avslappet atmosfære er det vi tilbyr på daglig basis. Fra enestående skjær til fantastiske vrak, vannet vårt er varmt og innbydende og det marine livet rikt og vennlig. Vår karibiske dykkebutikk ligger under de vaiende palmene ved denne rolige Kim Sha-stranden på den vakre karibiske øya St. Maarten.

9. Dykkeeventyr

Utmerket - 95 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 552 anmeldelser

  Dykkeeventyr

Dive Adventures, som ligger på marinaen til Simpson Bay resort, tidligere kjent som Pelican resort, er et fullservice PADI resort anlegg som tilbyr daglige dykk, nattdykk og beriket luft (Nitrox). Vi tilbyr også alle PADI-kurs. Våre spesialbygde dykkebåter tilbyr rikelig med solbeskyttelse og kalde drikker. Vårt profesjonelle personale setter en stor ære i sikkerhet og kundebehandling.

10. SXM-tilbud

Utmerket - 87 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 143 anmeldelser

  SXM-tilbud

SXM-tilbud St. Maarten-turer tilbyr jetski-turer, motorbåt-, seil- og snorkelutflukter i St. Maarten. Vi tilbyr også private charterturer rundt St. Maarten og til Anguilla.