De 10 beste feriestedene i Cayo Santa Maria, Karibia

Reisende kommer til denne lille øya nord for fastlandet på Cuba for å sole seg i solen, svømme i glitrende blått vann og bli bortskjemt på et all-inclusive resort. For å utforske den cubanske kulturen, må du gå lenger unna (dette er en planlagt feriestedutvikling; ansatte er busset inn), men hvis du bare er ute etter en stressfri tropisk ferie, kan Cayo Santa Maria være perfekt for deg .
Ting å gjøre i Cayo Santa Maria

1. Royalton Cayo Santa Maria

05200 Cuba

Utmerket - 77 %

God - 14 %Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 5037 anmeldelser

  Royalton Cayo Santa Maria

Ved å kombinere sjarmen til cubansk kultur med fordelene av luksus, eksepsjonell service og utrolig oppmerksomhet på hver detalj, tilbyr Royalton Cayo Santa Maria sine gjester en uforglemmelig ferieopplevelse kun for voksne. Pittoreske fasiliteter, varmt personale, uovertruffen kultur og mat i verdensklasse er de ideelle komponentene for å skape en uforglemmelig All-In Luxury®-opplevelse. Et moderne kompleks spesialdesignet for kresne reisende, personlig service, to spektakulære bassenger, eksklusivt strandområde og restaurant eksklusivt for gjester over 18 år.

Min ferie

Anmeldt av 559sylviai

Veldig rent hotellet..... underholdning er fantastisk. Karelys Blanca Dayan Lis Bere Alejandro Mario Jose dj noelvis og Liam fantastisk gjestfrihet. Jeg kommer 100% tilbake hit. Dette er det desidert beste feriestedet på Cuba!

2. Melia Buenavista All Inclusive The Level & Spa

Punta Madruguilla, 52610 Cuba

Utmerket - 72 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 3731 anmeldelser

  Melia Buenavista All Inclusive The Level & Spa

Ligger vest for Cayo Santa Maria i et privilegert økologisk miljø, og omgitt av strender og bukter. All-inclusive femstjerners resort med 108 juniorsuiter og suiter, og Villa 'Zaida del Rio' pluss tre nye, vakre og komfortable villaer med tre og fire soverom. Designet for voksne over 18 år. Et helt hotell med Royal Service. Anbefales for par, bryllup, bryllupsreiser og velvære/spa.

Restorative Paradise, uberørte strender!

Anmeldt av beachloverBainsville

Vi har nylig returnert til Melia Buenavista for vårt andre besøk. Den første var september 2019! Anlegget er like nydelig som vi husket med velstelte hager, to bassenger og tre strender å velge mellom, som ikke ville vært fornøyd. Buenavista tilbyr store, romslige rom (vår husholderske Lianny alt rengjør daglig:) med en utrolig utendørs dusj og et stort badekar for å vaske bort dagens saltholdighet fra en av de tre hvite sandstrendene. Snorklingen her utenfor de midterste og lange strendene var noe av det beste vi har gjort så langt på alle våre reiser med observasjoner av barracuda, løvefisk, en hvitflekket blåsefisk og til og med en revhai, sammen med mange stimer med vakre fisk. Vi trodde vi var i det rikeste naturlige akvariet. Selv om eiendommen og strendene er fenomenale, er det personalet som hever dette feriestedet til et kutt over resten. Fra vår dialog før turen med Yamile i bookingavdelingen til vår daglige interaksjon med våre flotte butlere Sergio og Ramon, følte vi oss velkommen og verdsatt. Joan og Armando sjekket inn hos oss ofte selv om de tøffet i andre seksjoner. Personalet i bassengbaren (Yeri, Lester, Yoandry, Pedro og Pitti), Andres på den lange stranden og servitørene våre Carlos, Yoan og Yoel L holdt oss matet, vannet og underholdt. Jeg besøkte spaet flere ganger under oppholdet, hvor Elroy gladelig arrangerte massasjene mine med Lester. Han var profesjonell og tilbød en rekke nyttige terapeutiske valg. Nayy skreddersydde yogaklassen sin til kundens ferdigheter og forespørsler. Fra barpersonalet til resepsjonen som hjalp oss ved flere anledninger, spesielt den siste dagen da flyet vårt ble forsinket. Alle gjorde sitt beste for å hjelpe med våre forespørsler og gjøre oppholdet minneverdig. Kveldsunderholdning ble levert i en liten uteplass like ved den nydelige lobbybaren. Dette intime miljøet gjør det mulig for klienter å oppleve musikere i verdensklasse på nært hold og fremmer mingling på internasjonal skala. Vi møtte noen fantastiske venner! Selv om vi ikke drar til Cuba for maten og tidligere har feriert over 30 ganger og forstått vanskelighetene med forsyningskjeder, var vi fortsatt veldig skuffet over mat- og drikkekvaliteten. Under vårt forrige besøk var maten på topp med mange deilige valg. Dette besøket gjorde oss misfornøyde etter mange middager i løpet av 14 dager (frokost og lunsj var repeterende, men generelt bra) og grublet på Melias femstjerners vurdering samt de høyere feriekostnadene de belaster. Kanskje det hjelper å gjeninnføre en internasjonal leder. Totalt sett vil vi anbefale Buenavista for de som har lyst på vakre strender, en avslappende, avslappet setting med rolige aktiviteter, og viktigst av alt flotte cubanske folk som setter pris på turister som besøker øya deres. Gracias for todo! Jim og Cindy

3. Sanctuary på Grand Memories Santa Maria

52610 Cuba

Utmerket - 57 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 2076 anmeldelser

  Sanctuary på Grand Memories Santa Maria

Sanctuary at Grand Memories Cayo Santa Maria er et altomfattende paradis kun for voksne som tilbyr et unikt utvalg av tjenester og fasiliteter til våre gjester. Med komfortable juniorsuiter, concierge og romservice døgnet rundt, er Sanctuary et unikt og stilig overnattingsalternativ for de som søker etter en mer eksklusiv tropisk ferie kun for voksne.

Flotte 2 uker

Anmeldt av dianegW5268ZP

Vi dro til Sanctuary 8-22-mai-2022. Vi oppgraderte til et rom med havutsikt, og vi var glade for at vi gjorde det. Anlegget var langt fra overfylt, men jeg foretrekker det. Rommet var stort og rent, alt fungerte og rengjøringspersonalet var flott. Sengen var på den harde siden, og de første nettene har jeg ikke vært altfor komfortabel, men det var OK. Våre butlere, Ricardo og Richard var utmerket. Maten var egentlig ganske god, vi var gjentakende gjester, så vi var heldige å ha 2 hummerlunsjer sammen med kveldens gallahummermiddag. Buffeen var god og personalet oppmerksomme og imøtekommende. Spesiell takk til Lorna, Lila og jeg tror hun het Lillianne (beklager hvis det er feil fordi hun var bare så nydelig). Drinkene var litt begrenset, men du må jobbe med det du har. Variasjonen av frukt var fantastisk. Bassenget var rent, men vi tilbrakte mesteparten av tiden vår på stranden som er virkelig fantastisk. Vi var i stand til å gå 5k + nedover stranden daglig, og vi følte at området vårt på stranden virkelig var det beste. Underholdningsteamet jobbet hardt, spesielt 'Waz' som holdt oss til å danse og ha det veldig bra. Totalt sett nøt vi tiden vår, møtte spenstig fantastiske ansatte og planlegger å komme tilbake!

4. Melia Las Dunas

52610 Cuba

Utmerket - 39 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 16 %

Fattige - 7 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4 basert på 10795 anmeldelser

  Melia Las Dunas

En beliggenhet ved stranden på Cayo Santa María, en eksotisk setting med fantastisk naturlig luksus. 5-stjerners All Inclusive Resort. Livlige miljøer for både familier og par, og kjent på Cuba for sine drømmebryllupssteder. En turistlandsby full av attraksjoner, hvor livet sentrerer seg rundt det romslige lobbyområdet, med sine karibiske farger, vannspeil og palapas, som løper inn i en unik boulevard av mat og kultur, med et hovedtorg, hvor elegante miljøer for familier og par møtes, i en slags utfordring til fantasien, som vil få deg til å bli forelsket ved å bare puste brisen. Kjent for sitt varierte utvalg av mat og sine moderne og innbydende rom. Superior-rommene har en romslig walk-in-garderobe, bad med dusj og badekar og en merverdipakke. Anbefales for familier, bryllup, bryllupsreiser, insentivturer og kretser.

Lovet Wright en anmeldelse

Anmeldt av brade602

Flott tur, herren i bassengbaren, ung og eldre mann, tok sympati med meg og ga meg advil for hodepinen min, så var veldig fornøyd med den vennligheten, gode gutter, rengjøringsdamen i køya min var fantastisk, veldig snill og søt , holdt sanden av støvlene mine fra gulvet, det er et veldig stort feriested, så vær klar til å ta imot litt cardio, likte hele oppholdet bortsett fra det faktum at jeg er dekket av feilsittebiter. Så vær forsiktig med det. Ville jeg komme tilbake, mulig i fremtiden,

5. Dhawa Cayo Santa Maria

52610 Cuba

Utmerket - Fire fem%

God - 30 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4 basert på 1601 anmeldelser

  Dhawa Cayo Santa Maria

Edgy, kul og frekk, Dhawa er det fjerde merket til Banyan Tree Hotels & Resorts, og Dhawa Cayo Santa Maria markerer konsernets første inntog på Cuba. Dhawa Cayo Santa Maria, Cuba vil være det første og eneste livsstilshotellet i destinasjonen. Perfekt for familier, par og gruppefritidsopphold, se opp for god underholdning, spennende aktiviteter og rekreasjon og all-inclusive gourmetmat

Mer enn fornøyd

Anmeldt av Voyager788236

Jeg bodde på hotellet for forretninger, og jeg må si at alt var perfekt. Hotellet og spesielt rommet var skinnende rent! Mr. Sergio sjekket alltid hver eneste detalj for å gjøre turen min så hyggelig som den kunne bli, og han gjorde en utrolig jobb. Jeg anbefaler det 1000%!

6. Minner Paraiso Beach Resort

52600 Cuba

Utmerket - 31 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - tjue%

Fattige - 9 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 7216 anmeldelser

  Minner Paraiso Beach Resort

Memories Paraiso Beach Resort ligger i hjertet av Cayo Santa Maria, Santa Clara, et område kjent for sin glatte strekning med fløyelsmyk sand og naturlig klare blått vann. Avtrykk av spansk kolonistil og design kan bli funnet på dette vakre feriegjemmestedet, like nord for Cuba. Fra glassmalerier til klassiske stråtak, Memories Paraiso blander teften og følelsen av gamle Cuba med pulsen til en blomstrende turistattraksjon og destinasjonshotspot.

Et hjem borte fra hjemmet

Anmeldt av DNoox

Jeg har vært i Memories Cayo Santa Maria i 7 år på rad med mine 2 sønner som nå er 17 og 21 år gamle. Personalet er fantastisk, nemlig Alejandro, Ridel, Liban, Yanet og (sist men absolutt ikke minst) Yaniris! I dette avslappede, rene og vennlige miljøet har jeg likt å føle meg hjemme og velkommen hvert år av de jeg anser som venner. Hvis du ikke er pretensiøs, men har høye standarder og diskriminerende smaker, hvis du ønsker å oppleve fred midt i omhyggelig velstelte eiendom, blant genuint flinke mennesker. GÅ TIL MINNER! Det er virkelig PARAÍSO.

7. Melia Cayo Santa Maria

52610 Cuba

Utmerket - 41 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 5578 anmeldelser

  Melia Cayo Santa Maria

I en øyparadis utenfor Cubas nordlige kyst ligger det 5-stjerners All-Inclusive Meliá Cayo Santa María-hotellet, spesielt designet for familier, omgitt av vakre strender og frodig tropisk vegetasjon. Denne eiendommen (358 rom) tilbyr fasiliteter for incentivgrupper og et spesielt bryllups- og bryllupsreiseprogram. Et perfekt supplement for en uforglemmelig ferie.

Ledelse

Anmeldt av ScottyKnelsen

Jeg har sett mange positive anmeldelser, men også mye som sier at feriestedet var stengt?? Vi har en tur bestilt for februar 2023... så jeg antar at dette er mer et spørsmål for når som helst ser etter dette fra Resort... når er feriestedet åpent igjen??

8. Sjøstjerne Cayo Santa Maria

Pedraplen til Cayo Santa María No Number, 56200 Cuba

Utmerket - 38 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - 9 %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

4 basert på 3472 anmeldelser

  Sjøstjerne Cayo Santa Maria

Ligger ved siden av de sublimt myke, hvite sandstrendene i Cayo Santa Maria, tilbyr Starfish Cayo Santa Maria gjestene en fantastisk ferietur som inkluderer frodig flora, 24-timers mat og drikke, minneverdige utflukter og en rekke morsomme aktiviteter for både voksne og barn. Nyt moro med Starfish Tropical Santa Maria, glitrende svømmebassenger og en sportsklubb, Starfish Cayo Santa Maria tilbyr noe for enhver smak.

Elsket dette feriestedet

Anmeldt av darylynjohnston

Dette feriestedet overgikk forventningene mine. Stranden er en av de fineste jeg har sett i Karibia. Personalet gjorde alt de kunne for å få oss til å føle oss velkommen. Shout out til Abel i resepsjonen var fantastisk! Den cubanske lunsjen var en av våre favorittmåltider, og den nye buffeen var veldig god med mange gode matalternativer. Jeg planlegger allerede en ny tur tilbake i år. Anbefaler dette feriestedet på det sterkeste.

9. White Pearl Valentine

Lagunas del Este, 100300 Cuba

Utmerket - 26 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - tjueen%

Fattige - 12 %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 5052 anmeldelser

  White Pearl Valentine

Valentin Perla Blanca er et all-inclusive feriested kun for voksne (+18), med over 1300 meter med en naturlig pudderhvit sandstrand som ligger på Perla Blanca-stranden på Cayo Santa Maria, Cuba. Dette luksuriøse feriestedet ligger 90 minutter fra Santa Clara internasjonale lufthavn. Valentin Perla Blanca er det perfekte stedet å slappe av og nyte å bo i en eksepsjonell naturlig setting nær 'Biosfera Buenavista' og 'Wildlife Refuge Cayo Santa Maria'. Feriestedet designet i en elegant, moderne karibisk stil, er delt i to forskjellige seksjoner, hver med sitt eget svømmebasseng; det foreslår totalt 1020 rom inkludert 6 keiserlige suiter, med utsikt over havet, bassenget eller hagen, fordelt på 19 tre etasjers bygninger. Bassengområdet har unikt og attraktivt design med innebygde lenestoler og svømmebassenger. Et flott sted å nyte svømming med favorittdrinken din. Anlegget tilbyr Wi-Fi ($)-tjeneste i lobby- og romområder. Hovedbufférestauranten 'Frangipani' er åpen for frokost, lunsj og middag. Et utvalg av en av de fem 'A la carte'-restaurantene tilbys også til middag på enten de spanske, franske, italienske og internasjonale restaurantene; reservasjoner kreves. All-inclusive 24 timers snackservice tilbys på 'Snack & Grill Bar'. Både dag og natt vil du kunne nyte en av de 7 barene som Lobby Bar, Tea & Coffee The Corner & Sport Bar, 'Aqua Bar Azul' Bar og Beach Bar 'Cienfuegos'. Om kvelden kan du nyte nattlige show på 'Locura Theatre' og danse hele natten med et liveband.

Elsker dette feriestedet og området

Anmeldt av dancF3617YY

Vakre mennesker og fantastisk vannplaya! Rommene er oppgradert så over gjennomsnittet. Al a cartes vi elsket, meksikansk var fantastisk. Salongen og kaffebistroen hadde fantastiske drinker og supervennlige servere. Kveldsunderholdning var alltid en blast. Veldig original og levende etter en dag med lek i vannet. Gikk på stranden i timevis kona og jeg, bare så avslappende. Turen fra flyplassen er litt lengre, men verdt ventetiden. Du kommer til å sette pris på landskapet og dets mennesker. Reisen vår var faktisk i januar 2019, men la bare ut nå, mens jeg gjorde en ny anmeldelse. Rullegardinmenyen for 'Når reiste du' lar meg ikke sette inn riktig dato.

10. Sol Cayo Santa Maria

52610 Cuba

Utmerket - 29 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 3113 anmeldelser

  Sol Cayo Santa Maria

I en øyparadis utenfor Cubas nordlige kyst står All Inclusive 4-stjernershotellet Sol Cayo Santa Maria (300 rom). Ideell for å bare slappe av eller for å utforske den klare havbunnen og nabonøklene som omgir dette fantastiske cubanske turistmålet. Nyt en uforglemmelig ferie med familien, alt inkludert.

Beste Covid-ferie

Anmeldt av Z9922TIjeffp

Bør kalles Cayo Paradise, det er så perfekt! Yammy, vertinne i restauranten, yeleny i resepsjonen, ALLE bartendere, bærere, servitører og rengjøringspersonale gir sitt BESTE for å sikre at vi hadde en fantastisk ferie! Min andre gang her, ikke min siste!