De 10 beste gratis tingene å gjøre i St Martin / St Maarten, St Martin / St Maarten

Få opplevelsen av å besøke to øykolonier på samme 37 kvadratkilometer. Saint Maarten/Saint Martins krydrede ekteskap av karibiske, franske og nederlandske kulturer matcher dets fysiske mangfold: øya er både urban og utemmet, med regnskoglignende landskap, hvite strender og fantastiske grotter og dyreliv.
Restauranter i St Martin / St Maarten

1. Kunstveggen

173 Route de la Baie Nettle Hommage Hotel & Residences, Marigot 97150 St Martin / St Maarten +590 590 87-5454 http://www.hommagehotel.com

Utmerket - 96 %

God - 4 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 49 anmeldelser

The Wall of Art er et utendørs museum som ble opprettet av franske kunstnere etter orkanen Irma for å vise motstandskraften til folket i Saint-Martin til å gjenoppbygge sin vakre øy. Det er en fargerik vegg full av kjærlighet, lidenskap og inspirasjon fra over 15 kunstnere. Den er en km lang....

Anmeldt av Tanymtlyogi

Jeg har kommet til St Martin i årevis (før og etter orkanen Irma), og alt ved denne øya er magisk. Fra strendene til folket, en vakrere øy finnes ikke! The Wall of Art ble bygget delvis for å vise folks styrke og utholdenhet etter tragedien til Irma, men også for å gi lokalbefolkningen og besøkende en følelse av håp og for å føle at du virkelig er en del av dette magiske stedet. Homage Hotel (formelt Mercure) og dets ansatte hjalp til med å organisere denne fantastiske kunstinstallasjonen, og det er en så fin del av opplevelsen når du reiser fra den ene enden av øya til den andre. Det er et utrolig kunstverk, men enda viktigere symboliserer det øya mentalt av fellesskap og støtte! En må-se!!!!

2. Østersdam

Oyster Pond St Martin / St Maarten

Utmerket - 52 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 492 anmeldelser

Anmeldt av carlIII - Lancaster, USA

Vakkert område og fin marina å leie båter og natur viser skader fra orkanen fortsatt til dags dato. Ligger nederlandsk side og ser på den franske siden også. Geiter og andre dyr går i åsene og området rundt

3. Tintamarre Island

St Martin / St Maarten

Utmerket - 71 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 326 anmeldelser

Kjent som 'den flate øya'

Anmeldt av AndrewCI2020 - Toronto, Canada

Super sted for dag seiling, utmerket fortøyning, absolutt spar for å overnatte. sterkt anbefalt for dagstur.

4. Masse Rouge

St Martin / St Maarten http://www.leisurecarrentalsxm.com

Utmerket - 56 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 494 anmeldelser

Anmeldt av lindag755 - North Vancouver, Canada

Vakker strand - blått vann og hvit sand. Slik forventer du at en karibisk strand skal se ut! Veldig lite tang. Siden stranden synker ganske raskt, må du være forsiktig med å komme deg inn og ut av vannet og se nøye på bølgene.

5. Maho Beach

Beacon Hill Road, Maho St Martin / St Maarten

Utmerket - 57 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 5.440 anmeldelser

Ligger i enden av Maho Bay og også svært nær flyplassen hvor fly flyr rett over stranden.

Anmeldt av TitanicItems - Lomita, USA

For de med en eventyrlyst, må du besøke den verdensberømte Malo-stranden. Jeg ønsket å oppleve de nære landingsflyene og enda viktigere jet-eksplosjonen av takeoffs... et bucket list element! Kraftige eksplosjoner er få og langt mellom siden mange ble skadet og etter det vi hørte, noen ble drept. Vi ventet flere timer og så mange lavtflygende jetfly. Når det gjelder avganger: Vi visste at vi hadde problemer da piloten ga avkall på oss da han klargjorde jetflyet for avgang. Han ga full kraft og vi ble umiddelbart kastet som filledukker. Dette skjer tilsynelatende ikke ofte lenger siden noen døde. «Bli hamret av en jetmotor ved sprengningsgjerdet på St. Marteen flyplass ✔️.» Overlykkelig!

6. Mullet Bay

St Martin / St Maarten

Utmerket - 68 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.979 anmeldelser

Anmeldt av M8180IXheathera - Glenwood, USA

God service, flott strand og den nye strandbaren med bad og dusj er fantastisk og har veldig morsomt og vennlig personale.

7. Yachtklubben på Isle de Sol

Airport Road, Simpson Bay, Simpson Bay St Martin / St Maarten 599-544-2408 http://www.igy-isledesol.com/

Utmerket - 60 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 120 anmeldelser

Yachtklubben på Isle de Sol er St. Maartens nyeste megayachtklubb. Isle de Sol er perfekt plassert i nærheten av Simpson Bay Bridge og har praktfulle, svært sikre og private omgivelser; for ikke å snakke om imponerende fasiliteter som vil glede de mest kresne yachtere fra hele verden.

Anmeldt av mgh564 - Minneapolis, USA

Vi spiste her flere ganger til frokost, og maten er god og beliggenheten er fantastisk, gode tider å se de store båtene som kommer gjennom broen til lagunen og tilbake til havet.

8. Orient Bay Beach

Orient Bay St Martin / St Maarten 75 http://www.cluborient.fr

Utmerket - 55 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 5 039 anmeldelser

Anmeldt av ommegang - Bloomington, USA

Vi så definitivt noen dvelende tegn på ødeleggelsene utført av Irma, men gjenoppbyggingen ser ut til å være i sin siste fase. Dette er allerede en vakker strand, og den vil bare bli bedre i løpet av de neste månedene og årene. Gitt antall fasiliteter og deres gode rykte forventet vi at det skulle være supertravelt, men det var det ikke. Vi besøkte i lavsesongen, men stranden er veldig lang og veldig bred, med mye plass til å spasere opp og ned, nyte vannet, den hvite sanden og naturen. Flotte barer og restauranter også! – Jeg så noen anmeldere klage på tangen og syntes det var ganske dumt fordi alle naturlige strender kan ha litt tang. Imidlertid finner en rekordstor oppblomstring av sargassum tang sted, og det påvirker definitivt disse strendene.

9. Little Bay Beach

Octavius ​​L. Richardson Road, Philipsburg St. Martin / St Maarten

Utmerket - 63 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 694 anmeldelser

Anmeldt av 301ericw - Knoxville, USA

Flott strand med fantastisk snorkling. Hvis du er der på et cruise er det bare $5 per person hver vei. Du kan leie to stoler og en paraply for $15. Snorkling er best av to til venstre langs steinene og den bratte fjellveggen. Stort utvalg av fisk. Stranden er fabelaktig med sandbunn de fleste steder. En rekke ting å leie for moro skyld

10. Great Bay Beach

Philipsburg St Martin / St Maarten

Utmerket - 53 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.197 anmeldelser

Anmeldt av chiefdcates - Cary, USA

Vi likte stoler og en paraply på dagen vår på Great Bay Beach. Barn og foreldre nøt det rolige vannet, det var mange aktiviteter du kunne gjøre. Mamma smatt av for å handle litt. Hentet Subway for en rimelig lunsj. Greit å se på vanntaxiene, jetskiene og cruiseskipene i området.