De 10 beste hotellene i Curacao, Karibia

Seriøse dykkere har lenge strømmet til Curacao. Enten du leter etter et utfordrende veggdykk eller et grunt snorklested, finner du det her. Strender, selvfølgelig, er et annet stort trekkplaster. Med sukker-fin sand og rolig vann er de perfekte for barn. Og sørg for å utforske Willemstad, Curacaos hovedstad. Dens sjarmerende pastellbygninger og like fargerike historie gjorde at den ble anerkjent som en UNESCOs verdensarvby.
Restauranter på Curacao

1. BijBlauw Boutique Hotel

Pietermaai 82-84, Willemstad 0000 Curacao 011 599 9 650 0550

Utmerket - 67 %

God - 27 %Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 464 anmeldelser

  BijBlauw Boutique Hotel

BijBlauw er et stilig boutiquehotell som ligger i Pietermaai-distriktet, et av de livligste distriktene i Willemstad, hvor du går innen 10 minutter til sentrum av Punda og Otrobanda. Det er en perfekt beliggenhet med utsikt over Det karibiske hav. BijBlauw sikrer maksimal nytelse på Curacao; Sov på de unike og moderne hotellrommene i de historiske bygningene på Curacao, Handle i konseptbutikken med moderne livsstilsprodukter, tidsriktige klær og smykker fra internasjonale og lokale kunstnere, alt med en historie. For å toppe det, spis i BijBlauw restaurant og nyt en opplevelse mens du stirrer på solnedgangen i det karibiske hav. La oss overraske deg!

Flott foodie-destinasjon på Curaçao!

Anmeldt av Kara H

Dette er bare for restauranten. God mat, drikke og atmosfære. Alt var veldig unikt og deilig. Flott for matelskere. Fin havutsikt. Jeg ønsket å bli, men deres 2-sengs suite var booket. Så jeg sørget for at jeg dro til restauranten. Jeg elsket alt om det fra innredningen til baren. Super søt og trendy.

2. Renaissance Wind Creek Curacao Resort

Baden Powellweg 1, Willemstad 97223 Curacao

Utmerket - 58 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 2734 anmeldelser

  Renaissance Wind Creek Curacao Resort

Flott hotell, rene rom og vennlig personale

Anmeldt av ramabham73

Flott hotell med nødvendige fasiliteter. De ansatte er høflige, hjelpsomme og vennlige. Rommet ble rengjort hver dag. Plasseringen er fantastisk. Bassenget har en fantastisk utsikt til havet. Spesiell takk til Alexis og Miguel, de ønsker deg velkommen med et stort smil ved inngangsdøren.

3. Avila Beach Hotel

Penstraat 130, Willemstad Curacao 011 599 9 788 1949

Utmerket - 59 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 2162 anmeldelser

  Avila Beach Hotel

Avila Beach Hotel er et sentralt beliggende historisk hotell i Curacao (Nederlandsk Karibia). Feriestedet har to private strender, et vakkert husrev, et evighetsbasseng, spa, luksuriøst treningsstudio og fem restauranter og barer av høy kvalitet på stedet. Familiedrevet boutiquehotell består av øyenes originale guvernørs herskapshus fra 1780 og organiserer en rekke kulturelle og kulinariske begivenheter. Hotellet ligger bare noen få minutters gange fra sentrum av Willemstad og ligger i det livlige Pietermaai-distriktet med mange trendy og flotte restauranter og barer i gangavstand. De tre forskjellige hotellfløyene har hver sin karakter og atmosfære. Ocean Front Blues-fløyen har et karibisk preg. Octagon-fløyen puster en moderne atmosfære mens La Belle Alliance-vingen føles mer klassisk. Avila Beach Hotel gjør utallige anstrengelser for å bidra til en bærekraftig planet Jorden og fortsetter å være en refleksjon av øya Curacao. Vennlig. Intim. Undervurdert. Innbydende. Føl varmen.

Utmerket service vakker strand

Anmeldt av 504AliciaB

Dette feriestedet var akkurat det vi trengte, rom med vannutsikt 320 var flott og avslappende. Ledelsen tok seg av mindre problemer med en gang. Sørg for å snorkle ute mellom lagunene. Det er en kort spasertur til den svingende damen og dagligvarer i nærheten. Slå opp historien, det er fortsatt et familiedrevet feriested.

4. Scuba Lodge & Ocean Suites

Pietermaai 104, Willemstad Curacao

Utmerket - 70 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1101 anmeldelser

  Scuba Lodge & Ocean Suites

The Scubalodge er det fremste boutiquehotellet ved havet på Curacao. Laget av totalt 5 monumentale bygninger, alle rom og leiligheter er forskjellige! Og det er personalet også! Med en veldig avslappet og personlig atmosfære er gjester som å bo hos venner! Slapp av i et av de to svømmebassengene, i havet i husets riff og nyt en cocktail i Ocean Bar. Scubalodge har en PADI dykkeskole og butikk og den velkjente frokostkurven og ukentlig grillfest! Lagt i 'quartier Latin' på Curacao, mange restauranter og barer er gangavstand, det samme er sentrum, cruiseterminalen og alle musea og kjøpesenter. Utforsk det ekte Curacao i Otrabanda, 'pontjes brug' og frukt- og lokale markedet. Eller ta leiebilen din og utforsk øya og alle dens 70 strender!!! Scubalodge, velkommen!

Fantastisk opphold

Anmeldt av sanderva

Scuba Lodge & Ocean Suites Willemstad Hyggeligste opphold 840101682 Veldig imøtekommende mottakelse etter en lang flytur fra Amsterdam. Alle våre 10 dager ble vi hjulpet eksemplarisk av Alex, Gina, Chris og Dalies. Også veldig hyggelig rompersonale. Vi fikk det siste rommet i første etasje, ut til gaten. Langt unna bråket i Saint Tropez ved siden av. Super søvn. Vi dykket og snorklet og var veldig fornøyd med det nærliggende dykkesenteret Pietermaai. Flotte mennesker, flotte turer. For drinker og mat ble vi godt servert av De Heeren, men foretrakk etter noen dager Caballeros. Med mer plass og færre nederlandske spisegjester :). Frokost ved siden av, på La Reina. I morgensolen :) Alt i alt et herlig opphold i mars 2022, like etter at Covid19-restriksjonene ble fullstendig opphevet.

5. Van Der Valk Kontiki Beach Resort

Bapor Kibra Z/N, Willemstad 1000 Curaçao

Utmerket - 66 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 2217 anmeldelser

  Van Der Valk Kontiki Beach Resort

På den vakreste øya i Karibia, på den mest ettertraktede stranden i tropiske Curacao, finner du Kontiki Beach Resort. Dette luksuriøse feriestedet tilbyr alt for å gjøre ferien til en uforglemmelig opplevelse. Du er velkommen til et minneverdig og eksotisk opphold. Feriestedet har et ekstraordinært oppsett og er bygget med naturlige materialer. Kompleks og vegetasjon, arkitektur og natur, alt kombinert harmonisk til en avslappende atmosfære. Tropical Superior er et fantastisk luksuriøst, renovert rom. Ekstrautstyret til Tropical Superior (full service) vil ikke være tilgjengelig på dette rommet. Tropical Superior (full service) er et fantastisk luksuriøst, renovert rom for ekstra komfort. I den tropiske superioren (full service) kan du forvente følgende ekstrautstyr: badekåper og tøfler, minibar i en kald strandveske (på ankomstdagen), en gratis, luksuriøs loungeseng på Cabana Beach eller en komfortabel loungeseng på Mood Beach , daglig kveldsforberedelse av sengen (unntatt på ankomstdagen).

Bruk tiden din rundt bassenget!

Anmeldt av 266KateF266

Slet med å gi dette en rangering fire, men begrunnelsen er virkelig fantastisk. Rommene er også veldig fine, og nær stranden. Du har bare lov til å sitte på en del av stranden og sengene er veldig tett sammen. Det er nesten alltid høy musikk som spilles på stranden med mindre du er der før 10/11 am….. hyggelig til tider, men ikke hvis du ønsker å lese og slappe av. For det vil det være stedet å bo rundt i et jungellignende basseng! Begrunnelse er flott og så rolig. Hvis du ikke er ute etter en strandbade- eller strandfestlignende atmosfære, vil jeg si bruk tiden din rundt feriestedet når du ikke utforsker øya.

6. Curacao Marriott Beach Resort

John F Kennedy Boulevard, 3 Piscadera Bay, Willemstad Curacao

Utmerket - 60 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 320 anmeldelser

  Curacao Marriott Beach Resort

Flykt til det solfylte vannet i Sør-Karibien på det stilige, elegante Curaçao Marriott Beach Resort. Vårt helt nye hotell ligger på seks dekar ved havet nær Willemstad, og tilbyr den varme, dedikerte gjestfriheten som Karibien er kjent for. Det ideelle bakteppet for din drømmeferie på Curaçao, vår tropiske hotelloase er et kulturelt paradis som skaper magiske minner for livet.

Vakker eiendom med spektakulære hager og dykkebutikk på stedet

Anmeldt av anthonyoY830TB

Som Marriott Bonvoy-medlemmer og SCUBA-dykkere valgte min kone og jeg dette feriestedet for vårt første besøk til Curacao, hovedsakelig fordi det tilbød en dykkeoperasjon på stedet. Bekvemmeligheten kunne ikke slå. Det som overrasket oss var hvor vakkert dette feriestedet var. Det er rett på en nydelig strandstrekning som ikke kunne vært renere, og de frodige, velduftende hagene var like spektakulære. Vi fikk et fantastisk rom med havutsikt i tredje etasje med balkong som var skinnende rent, med rikelig med lagringsplass for utstyret vårt. Adaptere for 220-spenningsuttakene ble levert uten gebyr av resepsjonen, men husk at de ikke konverterer til 110, så enhetene dine må være kompatible med 110-220-serien. Resepsjonen var også snill nok til å ordne flyplasstransport med taxi begge veier (det handler om en 20 minutters tur, og var $30 hver vei uten tips). Det var nok av restaurantalternativer på stedet, og servicen i det hele tatt var veldig varm og vennlig. Frokostbuffeen på Cspice, en inkludert fordel gitt vår Bonvoy-status, hadde et stort utvalg av alternativer, og lunsj ute på Salty Iguana traff absolutt spot etter en formiddagsdykking. Middagen på Zala Lounge i det store rommet var alltid avslappet og en fin avslutning på en travel dag. Sist men ikke minst, den utmerkede kaffen på Papiamentu Market Place støttet oss hver ettermiddag. Alt i alt vil vi absolutt bo her igjen, og anbefaler på det sterkeste å besøke.

7. Mangrove Beach Corendon Curacao All-Inclusive Resort, Curio by Hilton

31 far Euwensweg, Willemstad Curacao 1 (844) 442-8746

Utmerket - 49 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

4 basert på 371 anmeldelser

  Mangrove Beach Corendon Curacao All-Inclusive Resort, Curio by Hilton

Det er aktiviteter for alle på feriestedet vårt ved stranden, fra vannsport på stedet til daglige eventyrturer og aktiviteter. Nyt bassengene våre for familier og voksne, badeland med vannsklier, lekeplass for barn, kunstgalleri, sigarsalong og dykkesenter. Vi tilbyr også 10 restauranter og salonger på stedet for en ekte karibisk flukt.

Utrolig opphold!

Anmeldt av 732mitchelv

Vi bodde på Corendon Mangrove resort i 4 dager, og vi hadde det veldig bra. Maten var veldig god og også en stor variasjon, mye å velge mellom. Vi kom til feriestedet for å ty til å slappe av og la vår lille jente nyte bassenget og badelandet. Badelandet er også fantastisk, flott for barn og de større barna vil definitivt nyte de store vannskliene. En lang helg godt brukt. Takk Corendon. Bare underholdningen varer for lenge, eller i det minste for høyt. Musikk bør skrus ned litt tidligere slik at folk kan hvile og ikke trenger å vente til kl. 12.00 for å legge seg. Utenom det var det et perfekt opphold!

8. Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino

dr. Martin Luther King Boulevard #78, Willemstad Curacao

Utmerket - 37 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 17 %

Fattige - 8 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4 basert på 7281 anmeldelser

  Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino

Sunscape Curaçao Resort, Spa & Casino ligger i nærheten av et av verdens mest priste dykkesteder, og tilbyr gjestene en morsom ferie for livet med alle privilegiene til Unlimited-Fun(R). Alle gjester vil nyte ubegrenset tilgang til seks lekre restauranter, hvor reservasjoner aldri er nødvendig og endeløse innenlandske og internasjonale drikkevarer fra syv elegante barer og salonger. Explorer's Club er der barn i alderen 3 til 12 kan ha sin egen moro mens de er under oppsyn av Røde Kors-sertifiserte veiledere, og Core Zone Teens Club tilbyr spesielle aktiviteter og arrangementer for tenåringer i alderen 13 til 17 år. Alle gjester vil ha livets morsomme ferie på Sunscape Curaçao med aktiviteter, arrangementer, fester og mer der armbånd aldri er nødvendig! Vi er forpliktet til å redefinere reisen din med våre best-i-klassen CleanComplete Verification™-praksis. Mens helse og sikkerhet alltid har vært våre toppprioriteter, hever disse nye protokollene våre standarder for kvalitet og renslighet ytterligere, slik at du kan feriere på hvilken som helst AMResorts®-eiendom med den ultimate tryggheten. Vårt 360-graders system for kvalitet, sikkerhet og hygiene tar hensyn til alle aspekter ved feriestedets drift, støttet av tredjepartssertifisering på høyeste nivå. Vi vil utvikle og innovere prosedyrene våre kontinuerlig og vil dele de nyeste utviklingene etter hvert som de implementeres. Våre protokoller begynner i det øyeblikket du begynner å planlegge en ferie til du kommer hjem! For å lære mer om vår kvalitet, sikkerhet og hygienepraksis, vennligst søk etter AMResorts CleanComplete Verification™ i din favorittnettleser.

Sunscape Hotel trenger litt TLC

Anmeldt av Scubahappygirl

Først det positive. Hotellpersonalet var egentlig ganske fantastisk. Super vennlig. Jeg likte å samhandle med dem, og de prøvde å gjøre en god jobb. Maten var grei. Ikke fantastisk, men ikke fryktelig. Dykkepersonalet på Ocean Encounters var også fantastisk. Elsket dykkingen min. Revene og korallene er de sunneste jeg har sett. Rommet jeg var i ble slått på. Jeg hadde lest anmeldelser her og var ok med det da jeg booket og så på bilder fra 2020 av ledelsen. Rommet mitt var ikke som bildene eller bestillingsbildene. Jeg hadde bestilt en konge, men fikk 2 dronninger... ingenting tilgjengelig unna strandbarmusikken. Musikken er også høy. Så hvis du planlegger å legge deg tidlig, vær langt, langt unna det. Gamle møbler på rommet mitt. Skuffer lukker ikke ordentlig på kommoden osv. Veggene trenger litt arbeid. Dusjgardinstangen falt minst to ganger. Ingen håndklær. Ingen vaskeklær ingen badematte. Jeg ba om og fikk et (1) håndkle og 2 vaskeklær. Håndkle ble tatt etter en dag og ikke erstattet en av vaskeklærne ble tatt og ikke erstattet. En dag hadde jeg ingen håndklær før etter 18.00. Jeg kan håndtere gamle, men et rent rom. Lurte litt på gulvene mine. Jeg kommer tilbake til Curaçao, men ville dessverre ikke bli her.

9. Mangrove Beach Corendon Curacao All-Inclusive Resort, Curio by Hilton

31 far Euwensweg, Willemstad Curacao 1 (844) 442-8746

Utmerket - 49 %

God - tjueen%

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - elleve %

Fryktelig - 9 %

Totalvurderinger

4 basert på 371 anmeldelser

  Mangrove Beach Corendon Curacao All-Inclusive Resort, Curio by Hilton

Det er aktiviteter for alle på feriestedet vårt ved stranden, fra vannsport på stedet til daglige eventyrturer og aktiviteter. Nyt bassengene våre for familier og voksne, badeland med vannsklier, lekeplass for barn, kunstgalleri, sigarsalong og dykkesenter. Vi tilbyr også 10 restauranter og salonger på stedet for en ekte karibisk flukt.

Utrolig opphold!

Anmeldt av 732mitchelv

Vi bodde på Corendon Mangrove resort i 4 dager, og vi hadde det veldig bra. Maten var veldig god og også en stor variasjon, mye å velge mellom. Vi kom til feriestedet for å ty til å slappe av og la vår lille jente nyte bassenget og badelandet. Badelandet er også fantastisk, flott for barn og de større barna vil definitivt nyte de store vannskliene. En lang helg godt brukt. Takk Corendon. Bare underholdningen varer for lenge, eller i det minste for høyt. Musikk bør skrus ned litt tidligere slik at folk kan hvile og ikke trenger å vente til kl. 12.00 for å legge seg. Utenom det var det et perfekt opphold!

10. LionsDive Beach Resort

Skip Kibra, Willemstad Curaçao

Utmerket - 55 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1310 anmeldelser

  LionsDive Beach Resort

Det sportslige 4* LionsDive Beach Resort Curacao ligger ved den lengste hvite sandstranden på Curacao, kun få minutter fra den pittoreske nederlandske kolonibyen Willemstad. Feriestedet tilbyr all ønsket overnatting; et opphold på et komfortabelt hotellrom, med familien i en stor leilighet eller et romantisk opphold i en suite eller penthouse. For den sportslige gjesten har feriestedet mange muligheter: tren i det 50 meter lange sportsbassenget, oppdag undervannsverdenen med dykkerskolen Ocean Encounters eller en treningsøkt på Body Beach Wellness Club. Selvfølgelig er Lions Dive også stedet for en sol-, sjø- og strandferie. Ta en massasje på vår private strand eller slapp av i Santai Spa. Nyt våre kulinariske funksjoner på de 4 barene og restaurantene på feriestedet. Eller bare gå til bulevarden ved siden av med ulike butikker og restauranter. Med det personlige preget av ledelse og ansatte, vil vi gi deg en ekte karibisk opplevelse.

Flott feriested på Curacao

Anmeldt av Ebrockbrough4

Vi har en gruppe dykkere som reiser til Lions Dive i oktober...Min kone og jeg besøkte Curacao på Carnival Horizon 2. juni. Vi tok en taxi til hotellet for å sjekke ut eiendommen. Da vi ankom og forklarte vårt oppdrag å sjekke ut eiendommen. Vi ble ønsket velkommen av Kat fra reservasjoner. Hun ga oss en omvisning på eiendommen og var den mest hjelpsomme personen du noensinne har møtt! Dette er en vakker strand beliggenhet med en førsteklasses dykkeroperasjon. Jeg vil anbefale det til alle som leter etter en tropisk komme unna.