De 10 beste kjøpesentrene i Antalya, den tyrkiske middelhavskysten

Antalya er den raskest voksende byen i Tyrkia, og turister fra hele verden oppdager dens fantastiske blanding av flotte strender og tradisjonell tyrkisk kultur. Barn vil elske Beach Park, som har Aqua Land (en vannsklie-fanatikers drøm) og Dolphin Land (hjem til delfiner, sjøløver og hvite hvaler). Sørg for å utforske det gamle sentrum og se Hadrians port.
Restauranter i Antalya

1. OzdilekPark Antalya

Fabrikker Dist. Fikri Erten St. Nr: 2 Kepez, Antalya 07090 Tyrkia +90 242 334 33 99 http://www.ozdilekparkantalya.com/

Utmerket - 62 %

God - 26 %Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 85 anmeldelser

Ozdilek kjøpesenter – hjem til mange merker – står til kundenes tjeneste, og tilfredsstiller alle slags behov fra mote til mat, teknologi og underholdning med mål om absolutt kundetilfredshet. Alle servicepunktene er utformet for å henvende seg til kunder i alle aldre, fra 7 til 70 år, og gjør alt for å berøre kundenes liv.

2. Mall of Antalya

AltInova Sinan Mah. Serik Cad. No 89 Kepez Kepez, Airport Karsisi, Antalya 07230 Tyrkia +90 242 340 54 70 http://www.mallofantalya.com.tr

Utmerket - 53 %

God - 30 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - to %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 249 anmeldelser

Anmeldt av Penguinstravel

Først av alt er kjøpesenteret kjempeflott! Det er en rekke butikker. En massiv food court med forskjellige mat-kebab-steder, popeyes, mcdonalds, burger king osv. De har også en lang rekke små butikker med folk som selger sine håndlagde og personlige smykker og andre små gaver. Jeg anbefaler definitivt å komme hit hvis du liker klær og mat av god kvalitet. Vi handlet mesteparten herfra. Vi kjøpte tyrkiske søtsaker fra en dame som solgte et bredt spekter av søtsaker i kjøpesenteret også som lot oss prøve dem før vi kjøpte!

3. Agora Antalya kjøpesenter

Cagdas Sk. No:5, Altinova Sinan Mahallesi, Antalya 07170 Tyrkia +90 242 333 07 00 http://www.agoraantalyaavm.com/

Utmerket - 78 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 7 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 54 anmeldelser

AGORA ER SELV LIVET! Er du klar for hyggelig opplevelsesshopping på Agora Square med sin unike arkitektur, innendørs og utendørs shoppingområde hvor du kan ta et pust av frisk luft? Agora presenterer verdenskjente merker, deilige smaker og morsomme aktiviteter i fornøyelsesparken 'Agorix. Livet er i full sving. The Newest, The Largest Shopping & Entertainment Centre of Mediterranean. 5 minutter til flyplassen. IKEA, LC Waikiki, Boyner Department Store, US Polo, Jimmy Key, Vakko, Samsonite og hundrevis av butikker, tusenvis av merker.

Anmeldt av baje300

Dette er et av de bortgjemte kjøpesentrene som har en helt annen atmosfære enn de fleste andre kjøpesentre i Antalya. Hvis du leter etter en mindre overfylt kjøpesenteropplevelse enn MarkAntalya, Mall of Antalya, Terra City eller 5M ... så er dette det perfekte stedet. Du vil fortsatt finne de fleste typiske populære merkene som de andre, men i en mer 'raffinert' atmosfære. Utseende kan gi inntrykk av høyere priser, men det er omtrent det samme som andre kjøpesentre bortsett fra Agora, du vil finne flere besøkende enn lokalbefolkningen. Da vi kom dit etter kl. 14.00 var det nesten som en spøkelsesby der inne, men noen timer senere tok aktiviteten seg opp, til ikke mer enn en brøkdel av andre kjøpesentre. Du har 4 etasjer med shopping, Migros, Koton, LC, Boyner (helt spekter av produkter), TechnoSA osv. og en tilstrekkelig matbane. TIPS: Pizza House tilbyr fantastisk tradisjonell håndlaget pizza... 40cm, 1L brus og pommes frites for 50TL. I den etasjen finner du også en spillehall med mange spillstasjoner for barn eller barn i hjertet, en bowlinghall og kino. Enkel adkomst via trikkeholdeplassen Altinova og 3 - 4 min gange til bak eller taxi. Uansett er det definitivt verdt et besøk!

4. The Land of Legends Shopping Avenue

Ataturk Caddesi No 515-1, Antalya 07506 Tyrkia +90 212 336 57 00 https://thelandoflegendsthemepark.com/shopping-avenue-20

Utmerket - 78 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 37 anmeldelser

Tilbyr muligheten til å oppleve gleden ved å shoppe til hjertens lyst utendørs til alle døgnets tider og tilbyr tusenvis av produkter fra kosmetikk til klær, fra elektronikk til leker, venter på deg på Shopping Avenue. Du kan også velge våre restauranter med legendariske atmosfærer for å møte dine kjære eller for å ha uforglemmelige minner på dine spesielle dager.

5. Deepo Outlet Center

Sinan Mah. Antalya Alanya Yolu No:371 Altinova, Kepez, Antalya 07170 Tyrkia +90 242 340 54 70 http://www.deepo.com.tr

Utmerket - 39 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - tjueen%

Fattige - 5 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 271 anmeldelser

Deepo Outlet Center, som er et av prosjektene til Deepo Outlet Center, åpnet i 2004. Deepo Outlet, som er det største Outlet-kjøpesenteret i Middelhavsregionen, appellerer også til de omkringliggende byene med sin imponerende, moderne caravanary-utseende og blanding. av Outlet-butikker. Deepo Outlet kjøpesenter, hvis arkitektoniske prosjekt ble utført av DNA Mimarlık, er vertskap for 90 utvalgte nasjonale og internasjonale merker med sine 38 745 kvadratmeter byggeareal og 18 069 kvadratmeter utleiebare arealer. Det er 15 kafeteria-restauranter, 5 kinoer, et messeområde og en 3000 m2 gokartbane ved Deepo Outlet Center, hvor du vil kunne nyte gleden av rabattshopping 365 dager i året. Senteret vårt, som har laget en poenget med å bli et spesielt senter for sosialt liv for deg med beliggenheten overfor flyplassen, dets nasjonale og internasjonale merkevarer tilbys kunder til innbydende priser, og dets innendørs og utendørs parkeringsmuligheter, fortsetter å være møtestedet og et senter tiltrekning for alle våre besøkende, både unge og gamle, siden den dagen den åpnet dørene. Sentrum Underholdningsområder: Kino / 5 kino / 650 seter, Starpark & ​​Tekno / Lekeområde for barn / 600 m2, Gokart / 3.000 m2

Anmeldt av 222ayelenr - Buenos Aires, Argentina

Det er et stort kjøpesenter med populære merker!. Det viktige: Prisene er bedre enn de andre kjøpesentrene jeg besøkte. Hvis du ser etter gode tilbud, er dette stedet!! det er litt langt, men det er lett å komme dit. Det er en trikkestasjon i, taxi i kjøpesenteret De har TAX FREE

6. Lyra Park kjøpe- og underholdningssenter

Kizilagac turistsenter Manavgat Merkez, Manavgat, Antalya Tyrkia +90 242 755 15 55 http://www.lyrapark.com

Utmerket - 32 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 35 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.0 basert på 34 anmeldelser

7. TerraCity

Fener Mah. Tekelioglu Cad. No:55 Lara, Muratpasa, Antalya 07160 Tyrkia +90 242 318 18 18 http://www.terracity.com.tr

Utmerket - 49 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.0 basert på 730 anmeldelser

Antalyas premium kjøpesenter TerraCity introduserte nasjonale og internasjonale butikkjeder og verdenskjente merkevarer til Antalya-publikum for første gang. TerraCity fikk en ny dimensjon til shoppingkonseptet. Det ble det mest attraktive livssenteret i Antalya, med sine 180 butikker og restauranter. TerraCity tilbyr et underholdnings- og shoppingmiljø i et unikt konsept, med sine underholdningsområder, kjente merkevarer og drikke- og spiseområde med kapasitet til 1000 personer.

Anmeldt av Haroon7

Bra shoppingområde. Massevis av lokale og internasjonale merker. Food Court er bra med mange alternativer. Det er gode fasiliteter for barn, en lego lekeplass, spillområde osv. Verdt et besøk.

8. MarkAntalya

Tahilpazari Mahallesi, Kazim Ozalp Caddesi, No:84 Muratpasa, Antalya 07050 Tyrkia +90 242 244 66 66 http://www.markantalya.com

Utmerket - 39 %

God - 40 %

Tilfredsstillende - 1. 3%

Fattige - 3 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 447 anmeldelser

Anmeldt av batoolshishani - Amman, Jordan

Bodde på Rixos Downtown Hotel, MarkAntalya kjøpesenter var lett å nå og i nærheten, vi tok bussen, den hadde alle de tyrkiske merkene jeg så etter, og en food court med en rekke restauranter for enhver smak. Jeg har besøkt MarkAntalya under oppholdet mitt 2-3 ganger.

9. Antalya Migros kjøpesenter

Arapsuyu Mah. Ataturk BulvarI No: 3 Migros kjøpesenter, Antalya 07070 Tyrkia +90 242 230 11 11 http://www.antalyamigros.com/

Utmerket - femti%

God - 31 %

Tilfredsstillende - femten %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.0 basert på 296 anmeldelser

Antalya Migros kjøpesenter, 6. juni 2001. Å ha dette nye enorme kjøpesenteret har økt shoppinginntektene og populariteten til byen og gitt konkurransefortrinn i verdens turistmarked. Innbyggere i Antalya så vel som turister drar nytte av Antalya Migros Shopping Centre som inneholder 130 butikker med globale og lokale merkevarer som Boyner, Zara, Mudo, Lc Waikiki; ulike typer restauranter og gatekjøkken og også 5M Migros hypermarked.

Anmeldt av 445marwanm - Amman, Jordan

Flott handleopplevelse, mange butikker kom hit mens sesongsalget pågikk ... ting var veldig veldig billige... alt er rent... OK food court... Stor takk til Ersel, sikkerhetssjefen som hjalp meg etter å ha mistet min telefon i taxi!!

10. Alanyum kjøpesenter

Cumhuriyet Mah. Keykubat Bulv. No:219 Alanya Center, Alanya, Antalya Tyrkia +90 242 515 03 15 http://www.alanyum.com

Utmerket - 17 %

God - 3,4 %

Tilfredsstillende - 3,4 %

Fattige - 10 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 116 anmeldelser

Anmeldt av CocoJoeTravel - Alanya, Tyrkia

Første gang da jeg besøkte dette kjøpesenteret trodde jeg ikke det var bra, men jeg tok feil. Helt siden jeg stadig kommer tilbake til dette kjøpesenteret. Selv om den er liten, er den et godt alternativ for å flykte fra Alanyas varme og tilbringe litt tid under aircondition. Det er klesbutikk, hjemmebutikker, dagligvarebutikk, apotek, bokhandel etc. Så langt er favorittbutikken min BOYNER av et par grunner: 1) alltid vennlige og hjelpsomme ting som til og med foreslår og viser fine ting som jeg ikke har sett 2) Det er gode rabatter 3) Utvalg av produkter for MANN, KVINNE og BARN. Jeg kjøpte personlig skjorter, kjoler og en fantastisk koffert som er den eneste som så langt har overlevd mine turer til tropiske land og flyplasshåndtering. Normalt overlever alle koffertene mine 1 - maks 2 turer, men dette er den eneste som overlevde mer enn 5 store turer og mer enn 20 flyvninger. Jeg elsker også İpekyol merke for kvinner.