De 10 beste konsertene og showene i Branson, Missouri (MO)

Branson har ubegrensede muligheter for en minneverdig ferie. Mens du besøker kan du: delta på stjernespekkede forestillinger på Bransons mange liveshow; nyt Silver Dollar City, en av verdens beste fornøyelsesparker; ta inn skjønnheten og eventyret til Ozark-fjellene og tre uberørte innsjøer; spille noen av de beste golfene i Midtvesten; besøke museer som fremhever områdets rike historie og kultur; slappe av på spa og feriesteder; og handle på Bransons mange butikker, gallerier og utsalgssteder.
Restauranter i Branson

1. The Haygoods

3216 West Highway 76 Clay Cooper Theatre, Branson, MO 65616 +1 417-339-4663 http://thehaygoods.com

Utmerket - 89 %

God - 8 %Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 5225 anmeldelser

29. SMASH-HIT SESONG! Vi feirer 29 år med legendarisk familieunderholdning! Opplevd av over 6 millioner mennesker! Produksjon og spesialeffekter i verdensklasse! 5 brødre og 1 søster opptrer på 20+ instrumenter! BRANSONS MEST POPULÆRE SHOW!! RING TIDLIG! HØYVARENE SELGER UT FORT! Haygoods er moderne familieunderholdning på sitt BESTE! Denne gruppen på seks søsken, (5 brødre og 1 søster), bringer et helt nytt show til Branson-scenen hvert år. Forbløffende visuelle effekter og en toppmoderne scenepresentasjon er bakteppet til en fantastisk rekke musikalske stiler, fremført med mer energi og spenning enn noe du noen gang har opplevd! Hitsene til dagens country-, rocke- og popartister sammen med musikken fra de siste 5 tiårene, blir vist frem i en elektriserende tur med sang, rytme og lyd som du sent vil glemme! Fans i alle aldre ELSKER The Haygoods og musikken deres!

Anmeldt av Lissamlps

Seriøst GODE VIBES her!!! Førstegangsbegynnere og hele familiens forventninger ble overskredet så langt... ingen ville at det skulle ta slutt! Noe for alle også. Vi nøt alle den engasjerende atmosfæren av smittende energi, latter, ulike musikalske talenter og en morsom entusiasme som den fantastiske HAYGOOD-familien tilbød. Showet er kreativ stolt over alle detaljer fra fremføring til effekter og til og med publikumsdeltakelse. Ungene 'viftet ut' og begeistret! Faktisk, ikke bare barna;) Neste gang skal vi definitivt sitte foran. IKKE GÅ GLIPP AV DENNE SHOWEN! Denne familien i Minneapolis, Minnesota er på roadtrip med CD-ene nå:)

2. Lille Opry Theatre

3562 Shepherd of the Hills Expy IMAX Entertainment Complex, Branson, MO 65616-8107 +1 417-335-4832 237C9BCCEFA50A32EE0473CDD0C1AD30C654727F0

Utmerket - 89 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 322 anmeldelser

The Little Opry Theatre har syv flotte live-show, inkludert en verdensberømt, morsom, gospelkomedie, 'Smoke on the Mountain'. Eller se en av våre flotte Tribute-show til John Denver, Glen Campbell, George Jones eller George Strait. Få med deg et av de største Bluegrass-showene, Petersens, og møt hele familien. For en god latter og et stort utvalg av musikk, fra Cajun til Country til RR! Sjekk ut Sons of Britches! The Little Opry Theatre er inne i Bransons IMAX Entertainment Complex. Et lite, enkelt, men likevel intimt teater, publikummet vårt blir en del av showene! For flotte forestillinger i et flott lite teater, kom og sjekk oss ut!

Anmeldt av sdisney - Saint Louis, USA

Gikk til Little Opry Theatre i Branson, MO for å se Petersons bluegrass-familie. Det er et lite lokale og det har flotte sitteplasser slik at du kan føle deg på nært hold. Det har andre underholdere som opptrer der. Rimelig prising. Det er i et kompleks med IMAX-teateret, MacFarlans Restaurant og flere typer butikker.

3. Syns- og lydteater

1001 Shepherd of the Hills Expy, Branson, MO 65616-8007 +1 800-377-1277 http://www.sight-sound.com/

Utmerket - 91 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 7.693 anmeldelser

Sight & Sound Theatres er landets største kristne teaterselskap og et av de høyest besøkte teatrene på østkysten og i Midtvesten. Denne inspirerende familieopplevelsen inkluderer et majestetisk 2000-seters teater, en massiv 300 fot rundt scene, en profesjonell rollebesetning, spektakulære oppsett på opptil 40 fot høye og en rekke levende dyr. Gå tilbake i tid og se de største historiene i Bibelen når de kommer til live rett foran øynene dine!

Anmeldt av M1909EQanthonyw - West Des Moines, USA

Dette er 3. året vi deltar på utstillingen. Det er et stort lokale med komfortable sitteplasser, flott utsikt og med en forestilling som inkluderer musikk, sang, levende dyr og skuespillere som spiller karakterer fra Bibelen. I år har den fremragende kulisser og en historie om Samson.

4. Clay Cooper Theatre

3216 W 76 Country Blvd, Branson, MO 65616-3544, USA +1 417-332-2529 http://ClayCooperTheatre.com

Utmerket - 86 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 2285 anmeldelser

Du er alltid garantert en flott tid på Clay Cooper Theatre i Branson, Missouri! Med flere show som opererer gjennom sesongen og spesielle arrangementer som finner sted gjennom året, gjør Clay og hans utrolige stab den ekstra milen for å gi et trygt, morsomt, familiemiljø for deg, våre gjester! I år har vi opptredener av Clay Cooper's Country Express, med en rollebesetning på 25 som fremfører gamle og nye country-, rock-, gospel-, patriotiske og nåværende hits, Dean Z - The Ultimate Elvis gjør en 20-årig serie med Elvis Greatest Hits, The Haygoods en talentfull familie som opptrer på over 20 instrumenter, med flotte visuelle effekter og sang, Hot Rods & High Heels 1950-tallsshow, en musikalsk reise gjennom 1950-tallet med 8 sangere og dansere og band, og #1-hits fra 60-tallet, med topphits fra 60-tallet med over 100 kostymeskift! Du vil ikke gå glipp av disse fantastiske showene! Lagre billettslippen din og få rabatt på ditt neste vanlige show innen samme år!

Anmeldt av brianjohnson1984

Variasjonen av musikk var fantastisk, og det samme var hele showet, men den patriotiske finalen var virkelig en gang i livet. Jeg ELSKET absolutt Clays hyllest til alle som tjener, den originale sangen til Clay og hans kone Tina, og mest av alt Pledge of Allegiance som ble resitert av Clays sønn, sammen med deres fantastiske historie om hvordan de på sønnens skole bytter på å resitere løftet hver dag, og en annen student kan resitere løftet over intercom hver dag. Hvis alle skoler og utøvere fikk barn så begeistret for tro og å elske landet sitt, ville dette landet og hele verden vært et mye, mye bedre sted. Gud velsigne Clay og hele Cooper-familien. Jeg kan virkelig ikke takke dere alle nok.

5. Dutton Family Theatre

3454 W 76 Country Blvd Country Music Boulevard, Branson, MO 65616-3546 +1 417-332-2772 http://theduttons.com

Utmerket - 85 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 1.438 anmeldelser

Dutton-familien lager en musikalsk ekstravaganza med alt fra Bluegrass og gospel til country og rock 'n roll. Med på NBCs hitserie 'America's Got Talent', har The Duttons også sin egen TV-serie på RFD-TV kalt 'The Duttons Through the Years' som nå sendes i sin andre sesong. Tre generasjoner på scenen deler musikken og moroa som holder dem sammen og får publikum til å komme tilbake for mer.

Anmeldt av okop1

Nok et flott familieshow med supervokal- og dansetalent. Young Tim er virkelig en oppegående underholder med flott dans, gymnastikk og vokal, i tillegg til sin fetter og dansepartner. Hvor var Born Boy i dag, savnet ham!!

6. Jerry Presleys God and Country Theatre

1840 W 76 Country Blvd, Branson, MO 65616-2123, USA +1 417-334-6806 http://godandcountrytheater.com

Utmerket - 86 %

God - 10 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 1.427 anmeldelser

Anmeldt av carlsM1322BL - Cove, USA

Jeg har sett Fleetwood Mac, Alabama Rolls On, Waylon, Willie og Good zone Boys, 3 Dog Night Tribute, og å se Elvis Christmas på lørdag, showet har vært flotte, veldig talentfulle utøvere, flere andre show her jeg vil se, gjør deg selv en tjeneste og stopp her for et show eller fem, du vil ikke angre.

7. Hyllesteater.

3310 West Hwy 76. Branson MO 65616, Branson, MO 65616 +1 417-239-1000 http://www.eaglesbranson.com

Utmerket - 84 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 175 anmeldelser

Anmeldt av JanetKae - O'Fallon, USA

Dette er et mindre, intimt teater i Branson, men vi elsket det. Vi så Journey-hyllesten. Musikerne fremfører også hyllester av Eagles, Joe Cocker og Adele, Aretha Franklin, Southern Rock (en rekke band) og andre. Eieren var med i bandet og han er fenomenal! Dette er dyktige musikere som opptrer i et mindre lokale. Vi vil definitivt gå tilbake! Som med alle showene vi ser i Branson, brukte artistene noen minutter etter showet på å snakke med lånetakerne.

8. Branson Star Theatre

3750 W 76 Country Blvd, Branson, MO 65616-3558 +1 417-320-3418 http://BRANSONSTARTHEATER.COM

Utmerket - 87 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 38 anmeldelser

Branson Star Theatre har vært hjemmet til Country Music-stjernene Willie Nelson og Mel Tillis. Legends, Loretta Lynn og Conway Twitty, har prydet scenen vår så vel som den berømte komikeren Yakov Smirnoff. Bygget tilbyr to arenaer. Teateret vårt med 1320 seter har Rankin Brothers, 4X vinnere av 'Beste show'! Teateret vårt med 260 seter har Doug Gabriels prisvinnende #1 Hits Tribute!

Anmeldt av Rob341 - Branson, USA

Gikk for en lørdag kveld ute. Country & Western og Rock n Roll. Høy energi, Utmerket lyd, fantastisk band. Teater Er åpen med god sosial avstandsavstand, og meget godt presentert. Scenen er av god størrelse med latere lys. Stevie Lee Woods var på og engasjerende. Swain Brothers var topper! Vi skal Kom tilbake... en god verdi for et flott show

9. Grand Country Music Hall

1945 W Highway 76, Branson, MO 65616-2134 +1 800-504-0115 http://traveloffice.org/branson/grand-country-music-hall/

Utmerket - 88 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 129 anmeldelser

Anmeldt av Brianradioguy

Dette er en absolutt MÅ SE mens du er i Branson! Alle showene er FANTASTISKE! Gode ​​rene familieforestillinger, vel verdt tiden å se! Når du er der, ta et bilde med Apple Jack. Uten tvil den beste komikeren i Branson! Jeg har sett The Grand Country-showene to ganger på tre måneder og planlegger å se dem igjen neste gang jeg er der! Gjør deg selv en tjeneste og søk dem opp på nettsiden, kjøp billetter, du vil ikke bli skuffet!

10. Andy Williams Moon River Theatre

1 Andy Williams Blvd, Branson, MO 65616 +1 417-334-4500 http://Www.andywilliamspac.com

Utmerket - 80 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 25 anmeldelser

Anmeldt av Dean_G_Bloomington - Bloomington, USA

Vi elsket dette showet! Musikerne er SÅ dyktige! Og selvfølgelig var Rhonda Vincent fantastisk! Hvis du liker bluegrass, vil du elske dette showet! Det var litt mindre julefokus enn jeg forventet, men jeg tror det var fordi det var den siste natten for gjestene hennes Wilson Fairchild, og det var mange improviserte sangvalg, og det var veldig gøy å se dem samhandle. Likevel var julesangene vakre, og vi anbefaler på det varmeste!