De 10 beste nattelivet i Istanbul, Tyrkia

Moskeene, basarene og de tyrkiske badene i Istanbul kan holde deg lykkelig opptatt hele turen: et øye med fantastisk arkitektur her, en godmodig prute over et teppe der. Start turen på den fryktinngytende Sultan Ahmet Camii (den blå moskeen), som er synlig fra mange steder i byen. Spaser Galata-broen og stopp ved Miniaturk-parken for å se dens små gjenstander. Den store basaren har tusenvis av butikker å bla, mens den egyptiske basaren er en duftende haug med krydder og frukt.
Restauranter i Istanbul

1. Pub Crawling Istanbul

Utmerket - 99 %

God - 1%Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 123 anmeldelser

  Pub Crawling Istanbul

Pub Crawling Istanbul eller Pub Crawl Istanbul tilbyr deg en morsom kveld med å utforske mange barer, klubber og festfylte gater i Istanbul. Bli med på Istanbuls beste pubcrawl! På Istanbul Party Pub Crawl har vi ett hovedmål: å gi alle en flott kveld i Istanbul. Enda mer enn bare flott.

2. bare bar

Akbiyik Cad. No:28 Sultanahmet, Istanbul 34400 Tyrkia +90 532 387 57 29 http://www.justbaristanbul.com

Utmerket - 89 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 210 anmeldelser

Rett overfor det rolige Marmarahavet, en kort gangavstand fra det historiske Sultan Ahmet-torget, er bare bar ung til sinns, avslappende atmosfære og hyggelig service som serverer i en romantisk atmosfære. Det er et sted hvor man kan oppleve et spekter på bare bar

Anmeldt av trodarte - Istanbul, Tyrkia

beste kosmopolitiske så langt jeg har hatt i dette området! vennlig personale! gode drinker!! navnet sier alt! bare bar :)

3. Denizkizi Taverna

Balikciler Carsisi Cami Arkasi Sok. No:7 Sariyer Center, Istanbul, Tyrkia +90 535 291 88 62

Utmerket - 87 %

God - 7 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 15 anmeldelser

4. Pub Crawl Istanbul

Utmerket - 95 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1005 anmeldelser

  Pub Crawl Istanbul

Bli med på denne 7-timers pubrunden for en stor kveld i Istanbul hvis du leter etter de beste stedene å feste på og de sprøeste stedene i byen. Start med en gratis shot på møtestedet og gå deretter til minst 3 av de beste festplassene, hvor din inngang er gratis! Opptre som lokalbefolkningen og opplev alternative arenaer som turister aldri har hørt om før. Samle vennegjengen din, eller dra ut i natten for å møte nye venner fra hele verden. Pubcrawlen sikrer gratis og umiddelbar adgang til alle besøkte steder. Du vil oppleve at denne pubrunden er annerledes enn mange av de andre, ettersom guiden tar deg med til de mest populære barene, klubbene og pubene i Istanbul.

5. Pub Crawlerz Istanbul

Utmerket - 97 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 149 anmeldelser

  Pub Crawlerz Istanbul

Pub Crawlerz er et ekspert Pub Crawl Team som presenterer den beste crawlen i byen. Teamet bringer internasjonale studenter sammen med backpackerne for å feste! Hver fredag/lørdag kveld! Første gang Crawlerz? En pubrunde er i utgangspunktet en «bar-tur» eller «bar-hopping». Vi vil organisere en gruppe mennesker som besøker 3 eller 4 forskjellige kule barer sammen, og avslutter på en klubb. Hva du sannsynligvis vil føle deg som: First Bar : Sjenert og nervøs Second Bar : Relax & Sociable Third Bar : Tipsy & Talkative Finaleklubb : Drunk & Happy & massevis av nye venner :) --- Pub Crawl Ticket --- ► Vanlig Billett - 25€ (Registrer deg online, betal i døren) ► Early Bird-billett - 20€ (Kjøp online) Billetten inkluderer: ✓ 2 gratis øl ✓ 4 gratis velkomstbilder ✓ Gratis adgang til klubbene ✓ Drikkespill ✓ vågale oppgaver ✓ Nytt Internasjonale venner ✓ Køhopp (VIP) ✓ Ekspertfestguider ✓ Profesjonelle bilder ✓ Mye moro!

6. Tårnpuben

Bereketzade Mahallesi Galata Tower Street No 4, Istanbul 34000 Tyrkia +90 212 243 76 56 http://www.thetowerpub.com

Utmerket - 83 %

God - 17 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 18 anmeldelser

Anmeldt av yryj0617 - Istanbul, Tyrkia

fantastisk pub, bare noen få skritt fra Galata-tårnet, stedet er veldig koselig, med et flott musikkutvalg, personalet er hyggelig og vennlig, snacks er velsmakende og atmosfæren på stedet er flott, det er definitivt min nummer 1 på pub i istanbul .

7. Vi vil

Mis Sokak No.17 Sehit Muhtar Mah., Istanbul 34433 Tyrkia +90 533 647 57 27 https://www.facebook.com/bovasahne/

Utmerket - 93 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 27 anmeldelser

Bova presenterer live jazzmusikk hver kveld med de beste jazzmusikerne rundt om i Tyrkia til beste pris og vennlig miljø til jazzelskere i sentrum av Taksim. Samtidig tar vi med glede frivillige musikere på scenen på jamsession-kvelder.

8. Rounder's Irish Pub

Akbiyik Cd. No:31 Cankurtaran Mh., Istanbul 34122 Tyrkia +90 212 533 28 30 http://www.instagram.com/theroundersirishpub

Utmerket - 98 %

God - 1%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 131 anmeldelser

Rounder's Pub er en typisk irsk pub, stort utvalg av alkohol og god mat. Mange sportskanaler tilgjengelig.

Anmeldt av 482can - London, Storbritannia

vi bodde på zeugma Hotel og vi var hver dag med min kone på rounders pub mange alkohol valg vi virkelig likte sterkt anbefalt

9. Som Pub

AkbIyIk Cd. no:17 Cankurtaran Mh., Istanbul 34410 Tyrkia +90 531 506 28 56 http://www.gustarestaurant.com/

Utmerket - 99 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 79 anmeldelser

Gusta Pub er sentrum av historien. Du kan ha en flott opplevelse av pub med tyrkisk kjøkken og et bredt utvalg av alkoholholdige drikkemenyer. Gusta Pub åpen mellom 08:00 - 03:00. Gusta Pub garanterer deg en god mat- og drikkeopplevelse. musikk starter på ettermiddagen med loungebar-stil etter 70-, 80-, 90- og 00-talls hits spilles hele natten. Gusta Pub har rimelig prisliste.

Anmeldt av hollandadabirt - Amsterdam, Nederland

Vel, jeg kom med venner hit veldig morsomt og varmt imøtekommende personale vennlige spesielle Enes og Ercan weri hyggelige gutter jeg anbefaler alle definitivt jeg vil komme tilbake igjen tank gusta team

10. Segway Tours Istanbul

Utmerket - 97 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 60 anmeldelser

  Segway Tours Istanbul

Den enkleste måten å se det beste av Istanbul Du vil ha den unike muligheten til å se de mest spennende stedene i Istanbul uten å gå på bare noen få timer. Glem busser, slitsomme gåturer og ha det gøy med oss! Høydepunkter; Konstantins søyle, Şehzade-moskeen, Bozdoğan-akvedukten, Suleymaniye-moskeen, Gulhane-parken, Hippodromeplassen, Sultanahmet blå moske, Topkapi-palasset og Hagia Sophia,