De 10 beste rideturene i Canadian Rockies, Canadian Rockies

Fra Albertas sørvestlige grense nordover til British Columbia, er Canadian Rockies et nettverk av provins- og nasjonalparker som til sammen utgjør et UNESCOs verdensarvsted. Banff og Jasper nasjonalparker er forbundet med Icefields Parkway, en av de mest naturskjønne kjøreturene i verden. Byene Canmore, Banff, Lake Louise og Jasper er knutepunkter for opplevelser, inkludert fotturer, ridning, rafting og dyrelivsvisning. Overnatting spenner fra hotell til fjellstuer.
Restauranter i Canadian Rockies

1. Rockin' K Stables

Pyramid Lake Road, Jasper, Jasper nasjonalpark, Alberta Canada +1 780-852-8787 http://www.rockinkstables.com/

Utmerket - 85 %

God - 8 %Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 13 anmeldelser

2. Trail Riders of the Canadian Rockies

1 Sundance Road Warner Stables, Banff, Banff nasjonalpark, Alberta T1L 1B9 Canada +1 844-560-5522 http://trailridevacations.com/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 31 anmeldelser

Trail Riders of the Canadian Rockies er et erfarent non-profit-registrert samfunn som feirer 96 år med å ta folk fra hele verden inn i baklandet til Canadas Rocky Mountains. For å hedre vår særegne vestlige cowboykultur, inkluderer våre seks dager lange eventyrreiser utmerket teltinnkvartering, (med opphøyde barnesenger) firestjerners mat, profesjonelle guider i vår 'rustikke villmarksleir' som er komplett med varmt vaskevann. Over 50 % av gjestene våre er over 50 år, og 75 % av gjestene våre er kvinner, mange kommer tilbake i så mange som ti, tjue og noen få over tretti år hos oss! Rideopplevelsen spenner fra nybegynnere til erfarne, og vi kan imøtekomme alles evner. Familier er vanlige på turene våre, inkludert besteforeldre med barnebarna! Snakk om 'bindingstid!' Opplev utsikter fra baklandet som sjelden er sett og dyrelivet bare sett i baklandet.

3. Waterton River Trail Rides Ltd.

Waterton Lakes nasjonalpark, Alberta T0K 2M0 Canada +1 403-715-4156 http://watertonrivertrailrides.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 14 anmeldelser

Waterton River Trail Rides LTD ligger ved siden av Waterton Lakes National Park, i UNESCOs Waterton Biosphere Reserve. Her på Waterton River Trail Rides LTD tilbyr vi guidede eventyr på hesteryggen for hele familien. Enten du rir for første gang eller er en erfaren rytter, har vi den rette hesten for deg. Fra den forfriskende Waterton-elven til den sensasjonelle panoramautsikten fra Elk Ridge-toppen, kan du oppleve en unik og isolert utsikt som de fleste besøkende savner når de reiser til verdens skjulte perle, Waterton Lakes National Park. Vi kan ikke understreke nok til å huske å ta med kameraet ditt - stol på oss, du vil ha det. Vi elsker denne vakre delen av verden og det vi gjør, og vi kan ikke vente med å dele eventyret med deg. Vi ligger rett utenfor parkgrensen - en 15-minutters kjøretur øst for Waterton Village på Hwy 5. Vår nøyaktige plassering finner du på Google Maps og Apple Maps. Alle turer er kun ved bestilling.

Anmeldt av F5599ZKrobertp

Fantastisk tur! Vi tok en 2 timers solnedgangstur med Royce. Vi må gjøre mye mer på denne løypeturen enn andre vi har gjort, som å ta hestene gjennom vann og trav. (Til og med galopp en gang, men jeg skulle ikke ???? ) Jeg kan ikke si nok gode ting om denne turen! Vi kommer garantert tilbake!

4. Boundary Ranch

Highway 40, Alberta T0L 2H0 Canada +1 403-591-7171 http://www.boundaryranch.com

Utmerket - 65 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 4 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 416 anmeldelser

Ideell beliggenhet i den spektakulære naturlige skjønnheten i Kananaskis Valley, er Boundary Ranch den perfekte setting for å oppdage den autentiske cowboyopplevelsen og vestlig gjestfrihet. Folk er invitert til å tilbringe tid på vårt Western Entertainment Center og delta i ridning og utstyrsturer, grilling, hestevognturer og en rekke andre aktiviteter vi tilbyr for kubekker i alle aldre. Glade løyper!

Anmeldt av 705aislynnd

Kanefarten var fantastisk, utsikten var fantastisk og guiden ga en flott læringsopplevelse. Alt i alt var det strålende.

5. Banff Trail Riders

132 Banff Avenue, Banff, Banff nasjonalpark, Alberta T0L 0C0 Canada +1 403-762-4551 http://www.horseback.com/

Utmerket - 58 %

God - tjue%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 894 anmeldelser

Oppdag en side av Banff du bare kan se på hesteryggen. Banff Trail Riders (tidligere Holiday on Horseback) tar deg med til steder de fleste reisende aldri opplever. Vi tilbyr turer hver time, pakkereiser til backcountry lodge, kanefart og mer. Få et autentisk Old West-eventyr, selv om du aldri har vært på hest før. Vi matcher deg med en hest, guide og tur som passer akkurat for ditt nivå av rideopplevelse.

Anmeldt av mkjensen - Calgary, Canada

Etter å ha vært til de fleste av backcountry /ski-in-hyttene i Banff-området, bestemte vi oss for å prøve Sundance Lodge. Vi var i stand til å bestille hele stedet for vår egen gruppe på 20 venner - en bragd som er svært vanskelig å matche på de bedre kjente ski-in-hyttene. Det er en flott 1-natts ferie, siden det ikke er mye i veien for XC-stier som strekker seg fra hytta. Gå på ski på en dag (oppoverbakke, på en vakker sti ved elven, gjennom skogen), kos deg ved vedovnen, nyt den gode og rikelige maten, ha en komfortabel overnatting (varme dusjer, innendørs rørleggerarbeid, gode senger med sengetøy følger med ) og deretter gå på ski nedover dagen etter. Personalet var vennlige og effektive, ivrige etter å hjelpe oss med alt vi trengte (det er begrenset med øl og vin for kjøp på hytta) og hadde ikke noe imot når vi var oppe veldig, veldig sent. Sterkt anbefalt å gå med en gruppe eller bestille på egen hånd!

6. Jasper Park Stables på Fairmont Jasper Park Lodge

Utmerket - 51 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 6 %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 47 anmeldelser

  Jasper Park Stables på Fairmont Jasper Park Lodge

Under ny ledelse sommeren 2014! Ridestaller på eiendommen til Fairmont Jasper Park Lodge! (Selvstendig eid og drevet) Sightseeing-stiturer med profesjonelle guider og hester!

7. Brewster Adventures

Banff, Banff nasjonalpark, Alberta, Canada +1 403-762-5454 http://www.brewsteradventures.com

Utmerket - 55 %

God - 19 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - femten %

Totalvurderinger

4.0 basert på 108 anmeldelser

Vi tilbyr ridning i Lake Louise fra 2 til 7 timer i lengde og overnatting og 4 dagsturer fra vår ranch i Exshaw.

Anmeldt av Tamarajames

Hadde en vakker kanefart ved innsjøen Louise. Sjåføren vår var veldig erfaren og hadde mye karakter, han hadde gjort det i 42 år. Høydepunktet på turen vår. Kle deg varmt

8. U Bar Ranch

7574 Hwy 40, Grande Cache, Alberta T0E 0Y0 Canada +1 780-827-8565 http://www.ubartrailrides.com

Utmerket - femti%

God - 17 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 17 %

Fryktelig - 16 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 6 anmeldelser

U Bar Ranch tilbyr guidede stiturer, komfortcamping i outfitter-vegtelt, åtte fullt betjente bobilplasser, mange utendørs paddocks og en 80 x 152 fots innendørs ridearena. Bakdørstilgang til villmarksstier og nærliggende Grande Cache Lake legger til ferieopplevelsen din. Ligger 6,5 km sørgående for fjellsamfunnet Grande Cache.

9. Alpinstaller

Utmerket - 79 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 5 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 81 anmeldelser

  Alpinstaller

10. Warner Stables

Utmerket - femti%

God - tjueen%

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 18 %

Totalvurderinger

4.0 basert på 28 anmeldelser

  Warner Stables