De 10 beste Room Escape Games på Østlandet, Østlandet

Oppdag de beste tingene å gjøre på Østlandet, Norge inkludert The Escape Games, AdventureRooms Oslo, Perfect Escape Lillehammer, Escape History Fredriksten-Halden, The Escape Room, Escape History Sarpsborg, Amazing Race, Umbrella Event, Kasjotten, Fox in a Box Oslo.
Restauranter på Østlandet

1. Escape Games

Oslo Norway +47 463 65 453 http://www.escapegames.no/

Utmerket - 92 %

God - 8 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 819 anmeldelser

Spillene liker ingenting du har opplevd før! Perfekt for teambuilding, fester og timeout! Vi tilbyr morsomme rømningsrom med store områder, fengslende historier, forseggjorte dekorasjoner og mange interaktive sensorer! Store utfordringer, overraskelser og hemmeligheter venter på deg :D

Anmeldt av AnastasiyaD48

Har vært på andre rømningsrom, men dette er absolutt det beste i Oslo! Du forstår det med en gang du kommer inn i det: veldig romslig, minimalistisk design, panoramavinduer og kjølig musikk på baksiden. Vi har spilt 'House of Evil'. Interessante og forskjellige oppgaver i hvert rom. Lyder og effekter er som i virkeligheten. Hvert rom har sitt emne og autentiske ting, som gjør det interessant å løse! Flott idé for teambuilding og morsom måte å tilbringe tid med venner på. Aktivitet som forener. En annen kul aktivitet foruten barer, klubber og bordspill. Etterlater uforglemmelige følelser. Vil anbefale det til alle som ønsker å tilbringe kvalitetstid! Flott opplevelse . Vil definitivt gjenta!

2. AdventureRooms Oslo

Nedre Slottsgate 23 2nd Floor, Oslo 0157 Norway +47 21 52 11 55 http://www.adventurerooms.no

Utmerket - 90 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 525 anmeldelser

AdventureRooms er et av Norges mest populære og mest likte rømningsrom. Vi tilbyr tre forskjellige escape room-spill. Lag på 2-7 eventyrere må samle ledetråder, løse gåter og låse opp mysterier sammen for å hjelpe laget å rømme innen 60 minutter. Prøv våre unike og populære duellspill for 8-14 eventyrere der to lag konkurrerer mot hverandre i samme spill samtidig. Vi har plass til opptil 40 spillere samtidig på vårt lokale i Oslo sentrum.

Anmeldt av roxpeggy

Originale og utfordrende rom (den svarte dronningen) og vennlige, imøtekommende og kompetente ansatte gjorde flukten vår veldig hyggelig!

3. Perfect Escape Lillehammer

Faaberggata 115 3 Etg, Lillehammer 2615 Norway +47 941 13 333 http://www.perfectescape.no/lillehammer

Utmerket - 85 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 46 anmeldelser

Norges største escape room-selskap. Utrolig morsomme spill hvor du og vennene dine prøver å løse gåter i et spesialdesignet rom. Vi har 4 forskjellige typer spill på Lillehammer som passer for alle aldre. Hvis du liker å ha det gøy er dette stedet for deg. Klarer du å løse rommets hemmelige gåter og rømme?

Anmeldt av dazza_th

Likte opplevelsen. Gikk med 18 år gamle sønn og 14 år gamle datter. Var nok for alle å jobbe med og løse.

4. Escape History Fredriksten-Halden

Generalveien 25-27, Halden 1769 Norway +47 69 02 10 10 http://www.fredrikstenhotell.no/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

Bli med i mystikkens verden og føl spenningen ved å løse spektakulære gåter sammen i et av våre Escape Rooms på Fredriksten Hotel. Lær historien om drapet på kong Karl VII mens du reddet Norge fra Sverige.

5. Escape Room

Fjordgaten 11B, Tonsberg 3125 Norway +47 484 21 505 http://www.theescaperoom.no

Utmerket - 85 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 55 anmeldelser

Escape Room (Tønsberg) gir deg en adrenalinpumpende morsom opplevelse i et eventyr hvor du og dine medspillere går inn i en spesifikk handling, i et fysisk visuelt designet univers. Din nye virkelighet er mystisk og spennende, med spesielle utfordringer som må løses innen 60 minutter! Hvis ikke, er du tapt for alltid! Finn skjulte nøkler, følg ledetrådene i form av symboler, gåter og morsomme gåter. Å spille krever fantasi, teamarbeid og taktikk for å samle og løse inn alle ledetrådene for å rømme i tide! Besøk The Escape Room Tønsberg for en spennende opplevelse utenom det vanlige! Alle temaene våre er spillbare for engelsktalende publikum.

Anmeldt av 432ginar - Oslo, Norge

Dette var min første escape room-opplevelse, og jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente. For en stor overraskelse! Jeg likte å løse gåtene og klare å rømme på slutten var prikken over i-en. Må legge til at personalet var vennlig og profesjonelt. Jeg kan lett anbefale dette stedet.

6. Flukthistorie Sarpsborg

Industriveien Østfold Golfsenter, Sarpsborg 1725 Norway +47 69 15 60 40 http://www.escapehistory.no

Utmerket - 75 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

Bli med i mystikkens verden og kjenn spenningen ved å løse spektakulære gåter sammen i et av våre Escape Rooms på Østfold Golfsenter. Lær historien til den vellykkede vikinghøvdingen Saint Olavs grunnleggelse av Sarpsborg i 'Saint Olavs treasure', redd kongen fra trolldommen som ble kastet av onde magikere i 'Black Magic' eller hjelp den norske motstanden fra de tyske nazistene i 'Slaget ved Fossum' '

7. Amazing Race

Karl Johans gate 16, Oslo 0154 Norge +47 410 00 909 http://amazingrace.no

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2 anmeldelser

«Amazing Race» er en type Escape Room med en vri, i stedet for å være i et rom, er det satt ute i byen! Bestill et spill på amazingrace.no, og bli agenter i etterretningsbyrået «Perfect Intelligence»! Undersøk Oslos kriminelle underverden, løs mysteriene og gåtene, og stopp et stort ran. Klarer du presset?

8. Paraplybegivenhet

Raufossvegen 634, Gjovik 2827 Norway +47 932 79 322 http://www.umbrellaevent.no/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2 anmeldelser

Dette er Opplands største actionsenter der vi byr pa Airsoft (paintball) Laserkrig eller Escaperoom bade ute og innendørs, hele aret. We are Opplands largest actioncenter, where we have Airsoft, Lasertag or Escaperoom. Our facilities are both in-and outdoors.

9. Kasseapparater

Toeihusgaten 42, Fredrikstad 1632 Norway +47 69 03 29 30 http://kasjotten.com/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

Du er innelåst i en ekte fengselscelle med håndjern til veggen. Rommet er tilsynelatende tomt, bare en seng, et nattbord og noen gamle gjenstander igjen fra tidligere innsatte. Men vent, det er mer med disse rommene enn det først ser ut til. De tidligere innsatte har gitt deg ledetråder, det er faktisk en vei ut. Klarer du å finne ut av det, og rømme før fengselsvaktene kommer tilbake om 45 minutter?

10. Fox in a Box Oslo

Grensen 17, Oslo 0159 Norway +47 484 33 725 http://www.foxinaboxoslo.com

Utmerket - 94 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 32 anmeldelser

** Dette stedet er midlertidig stengt** Fox in a Box er et spennende live escape-spill, designet for små grupper på 2 til 6 personer. Du er 'låst' i et temarom og du har 60 minutter på deg til å løse mysteriet ved hjelp av logikk og teamarbeid. Teamet ditt må jobbe sammen i hvert trinn for å slå rommene. Vi har 4 forskjellige rom: Prison Break - oppdraget er å rømme fra et fengsel med maksimal sikkerhet. Bunker - oppdraget er å stoppe en atomutskytningssekvens og redde verden. Zodiac Killer - oppdraget er å overleve fra noe som ligner seriemorderen Zodiacs leilighet. Tesla's Mystery - oppdraget er å finne Nikola Teslas siste oppfinnelse og dele den med menneskeheten før FBI kommer til det. Escape room er perfekt for teambuilding med kolleger, for venner eller familier. Det er én time med ren moro og hjernetrening. Bestill et spill i dag!

Anmeldt av swinkaPeppa159

Vil sikkert komme tilbake! Jeg tilbrakte veldig god tid i rommet 'Prison', følte meg nesten som Michael Scofield som prøvde å rømme :) Det var så mange interessante og utfordrende oppgaver. Sterkt anbefalt!