De 10 beste severdighetene og landemerkene i Guatemala, Guatemala

Koordinater: 15°30′N 90°15′W / 15.500°N 90.250°W / 15.500; -90.250
Restauranter i Guatemala

1. Flott Plaza

Tikal nasjonalpark Guatemala

Utmerket - 89 %

God - 10 %Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 493 anmeldelser

Dette torget var en gang det seremonielle, religiøse og sosiale sentrum av Tikal, og er omgitt av enorme templer, et palass, skulpturerte altere og en ballbane.

Anmeldt av RobertAleksandrowicz - San Jose, USA

Plassen strødd med stelaer og altere mellom tempel I og II på øst-vest-aksen og mellom Nord-Akropolis og stedskomplekset på nord-sør-aksen er Great Plaza, eller det nye sentrum av Tikal fordi det ble bygget relativt sent. i sin historie. Det de fleste besøkende ikke skjønner er at dette torget er bygget på en plattform som er minst 4 meter høy, og fra denne plattformen stiger templene og palassene rundt. The Great Plaza er en må-se for alle som besøker Tikal. Sørg for å sjekke akustikken, men ikke bare klapp. Stå midt på plazaen og vend deg rett mot tempel I, deretter Nord-akropolis og deretter tempel 2. Hver av dem vil gjengi klappen din.

2. Jades Tikal

4 East Street No 5, Antigua 03001 Guatemala +502 7832 3531 http://www.jadedeguatemala.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 3 anmeldelser

3. Mesoamerican Permaculture Institute

Patchitulul, San Lucas Toliman 07013 Guatemala +502 4549 0578 http://imapermaculture.wordpress.com/educational-tours/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 7 anmeldelser

4. Tikal

Tropical Forest 100 Flores, Department of El Petén, Tikal National Park 17013 Guatemala

Utmerket - 89 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1011 anmeldelser

Anmeldt av trvlwannab - Charlotte, USA

Først, la meg markedsføre Tikal Go, et turselskap som tilbyr standard- og tilpassede turer i Tikal. De gjorde en god jobb for oss og vi anbefaler dem på det sterkeste. Ruinene er blant de beste i verden. Vi har vært i flere av de mer kjente i Mexico, Peru, Storbritannia, Italia, osv. Hvis du setter pris på historiske arkeologiske strukturer, finn en måte å dra til Tikal på...du vil ikke bli skuffet. Det store antallet strukturer er utrolig. De er i forskjellige stadier av måten de opprinnelig ble funnet å fullstendig restaurert. Jeg tror det er 6 store 'pyramider'. Vi klatret til toppen av 4 av dem. Faktisk kan du utforske innsiden og klatre på nesten alle strukturene. Det er et fantastisk sted fra toppen av den høyeste pyramiden, som ser ut over toppen av trekronen for å se toppen av 4 andre pyramider som titter ut fra kalesjen. Toaletter og små hytter som selger kalde drikker er spredt gjennom den vidstrakte eiendommen. Vi likte spesielt muligheten til å gå gjennom det mest skyggefulle terrenget mens vi utforsket. Det er en hovedinngangsbygning som har en restaurant, bad og leverandører. Annet enn det, kan det være 1 eller 2 flere leverandører når du starter på stien, men vi satte pris på å ikke ha et stort antall leverandører i ruinområdet. Vi hadde tatt med paraplyer for å beskytte oss mot solen eller potensielt regn, men åpnet dem aldri. Vi brukte rikelig med insektspray og ble aldri plaget. Nær slutten av turen (ikke ved inngangen/utgangen, men fortsatt i jungelen) spiste vi på en hyggelig restaurant som var en sårt tiltrengt pause etter vår lange vandretur. De hadde en god lunsj og forfriskende kaldtvannshåndklær å legge på nakken. Selv om det tar litt tid å komme til Tikal, er det verdt innsatsen. Jeg tror de har en liten lokal flyplass, men vi kjørte inn fra grensen til Belize/Guatemala nær San Ignacio. Det er omtrent 1 og ½ kjøretur til ruinene. Siden vi bodde i Belize City dagen før, valgte vi å overnatte i Isla de Flores. Det er en fantastisk liten øy, med mange fine hoteller og restauranter omtrent en time fra Tikal.

5. Santa Catarina kultursenter

Inngang gjennom smug foran kirken, til høyre for RENAP, følg skiltene., Santa Catarina Palopo Guatemala +502 3447 6269 https://www.facebook.com/Centro-cultural-santa-catarina-496196247411824/

Utmerket - 75 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

Anmeldt av Bar67_10

Skjult i Santa Catarina, dette senteret drevet av et lokalt kvinnekooperativ, tilbyr en unik opplevelse som ikke finnes noe annet sted! Å kle seg ut i tradisjonelle mayaklær! Ikke gå glipp av denne muligheten. Et must. Senteret har også en liten butikk med lokalt håndverk, forklaringer på de forskjellige håndverkene og klærne som definerer hver landsby, og en kaffebar. Nyt opplevelsen!!!! Det gjorde vi definitivt!!!

6. Quetzaltenango kommune

11th Avenue foran Central America Park, Quetzaltenango 09001 Guatemala

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

7. Plaza Central Park

Plaza Mayor sentrum, Antigua 03001 Guatemala http://www.okantigua.com/antigua-guatemala-central-park

Utmerket - 53 %

God - 35 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.952 anmeldelser

Dette bytorget, med trekantede gater og gamle kolonibygninger, er et populært samlingssted for lokalbefolkningen og turister.

Anmeldt av Rolliecole - Austin, USA

Selve parken (i juletiden) stod i full fyr med julelys om natten og barn som lekte, selgere som solgte, folk som ruslet dag og natt. Det er omgitt av noen av de viktigste severdighetene i byen, inkludert katedralen, flere banker med bevoktede minibanker og flere høyt rangerte restauranter. Vi gikk gjennom den eller forbi den hver gang vi gikk et sted i byen, om så bare for å se hva som skjedde. Vår favoritt var en parade av dansende hester - caballerosene (og en dame) på skrå på hver hest ville få dem til å gjøre en steppdans i brosteinsgatene til musikk som brøler fra en pickup foran hver av to eller tre hester. Parken er en grunn til å besøke Antigua; hvis du går dit, må du jobbe hardt for å gå glipp av det.

8. St. Sebastians kirke

6 Avenue og 2 Street, Guatemala City 01001 Guatemala

Utmerket - Fire fem%

God - 36 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 22 anmeldelser

9. St. Anthony Palopo

Guatemala

Utmerket - 47 %

God - 39 %

Tilfredsstillende - 14 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 36 anmeldelser

10. Cakchiquel House

14. februar gate, Panajachel 07010 Guatemala +502 7762 0969 http://www.casacakchiquel.com

Utmerket - 62 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 10 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 29 anmeldelser