De 10 beste spa og velvære i Asheville, North Carolina (NC)

Hvis du er interessert i å spise lokalt og støtte bærekraftig landbruk, gå til Asheville – og spis, spis, spis. Denne byen med mindre enn 100 000 mennesker har 17 bondemarkeder, og den lokale restaurantscenen handler om å dra nytte av sesongens råvarer som selges der. Og ikke gå glipp av områdets mikrobryggerier.
Restauranter i Asheville

1. Asheville berøringsterapi

265 Charlotte St, Asheville, NC 28801-1459 +1 828-252-2662 http://ashevilletouchtherapy.com/

Utmerket - 100 %

God - 0 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 6 anmeldelser

2. Saltspaet i Asheville og Himalayan Salt Cave Sanctuary

473 Hendersonville Rd, Asheville, NC 28803-2891 +1 828-505-1838 http://www.saltspaasheville.com

Utmerket - 83 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 83 anmeldelser

Ta et dypt pust og slapp av - Du har ankommet Ashevilles første og originale salt-spa med Himalayas saltgrotte, The Salt Spa of Asheville & Himalayan Salt Cave Sanctuary. Vi tilbyr autentisk Saltterapi (Haloterapi)! Det kommer til å bli en annerledes spaopplevelse her med spapakker og ekte, tørr saltterapi du ikke finner andre steder i Asheville. I det øyeblikket du går inn i vårt Himalaya-saltreservat, kan du legge igjen stresset og bekymringene dine. Enten du kommer for å oppleve Haloterapi i vår Himalaya Salt Cave Sanctuary, en massasje eller vår Far Infrared Salt Bed i vårt Himalaya Salt Wellbeing Room, har du kommet for å pleie kropp, sinn og sjel. I tillegg til å oppleve ekte saltterapi, tilbyr vi også ulike typer massasjer, kranio sakral terapi og vår egenutviklede langt infrarøde Himalaya saltseng. Blisstime-pakkene våre er veldig populære og inkluderer forskjellige terapier. Gjestene våre må være ikke-røykere i minst 3 uker av alle stoffer.

Anmeldt av Takeaway2000

For en fantastisk opplevelse! På grunn av COVID kunne vi ikke ha den praktiske massasjen. Det stoppet ikke The Salt Spa fra å skape en veldig hyggelig opplevelse. Fra lydbordet til hydromassasjeopplevelsen, var det rundt 2 timer med foryngelse. Bare lydbordet i salthulen åpnet opp bihulene mine og ga hvile i kroppen. Og flotte eteriske oljeprodukter for å ta med hjem! Hvis vi går tilbake til Asheville, er dette et must!

3. Slapp av og forynge massasje og spa

5 Regent Park Blvd Ste 105 4 S. Tunnel Road, Suite 700 Asheville, NC 28805, Asheville, NC 28806-3759 +1 828-250-9077 http://relaxrejuvenate.com

Utmerket - 89 %

God - elleve %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 9 anmeldelser

Ashevilles fremste spasenter. Vi har vært i Asheville i 20 år, og spesialiserer oss på dypvevsmassasje, parmassasje, organiske ansikts- og kroppsbehandlinger og mye mer! Ligger svært nær hjertet av sentrum, men med rikelig med gratis parkering. Vi tar imot avtaler samme dag, og har en full stab av dedikerte og vennlige fagfolk. Ring oss i dag for å se hvorfor så mange mennesker elsker Relax & Rejuvenate-opplevelsen!

4. Illusions Day Spa i Ashville

37 Arlington St, Asheville, NC 28801-2005 +1 828-258-9558 http://www.illusions-spa.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

Nyt en atmosfære av fred og ro, og unnslipp stresset i din travle verden. Ashevilles beste spa-fagfolk er klare til å betjene deg fra den romantiske omgivelsen til et stilig renovert 1920-tallshjem, kun noen skritt fra sentrum.

5. Senter for massasje & naturlig helse

2 Eagle St Suite 100, Asheville, NC 28801-3728 +1 828-252-0058 http://www.centerformassage.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 3 anmeldelser

Senter for massasje & naturlig helse er en skole som gir student- og profesjonell massasje i terapisenteret. Senteret er stolt over å ha vært i virksomhet i 20 år og vant nylig World Massasjefestivalens skole. Den profesjonelle klinikken tilbyr par, varm stein, aromaterapi, dypvev og kraniosomatisk terapi.

6. Still Point Wellness

81 Central Ave Suite B, Asheville, NC 28801-2521 +1 828-348-5372 http://www.stillpointwell.com

Utmerket - 95 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 448 anmeldelser

Still Point Wellness er et nytt spa-konsept som spesialiserer seg på helbredende kunst designet for personlig utvikling gjennom dyp avslapning og selvutforskning. Våre unike modaliteter inkluderer saltvannsflotasjon, Esalen-massasje og somatisk psykologi.

Anmeldt av 692kiew

Fantastisk!! Et MUST hvis du ønsker å oppleve en form for kroppsarbeid som inkluderer den pleiende ånden og oppmerksomheten som både Asheville og Esalen massasje er kjent for. Still Point er et fantastisk spa med et veldig beroligende miljø, mindre enn en kilometer unna Asheville sentrum. Vi følte oss mer avslappet bare å gå inn! Vi følte oss også veldig ivaretatt av terapeutene våre, Ellis og Emily... og til og med resepsjonen gjorde alt de kunne for å imøtekomme eventuelle behov eller bekymringer vi hadde ved å vise oss rundt og tilby fasiliteter. Vi vil definitivt besøke Still Point igjen! Vi er veldig nysgjerrige på flytetankene deres, så neste gang kan vi prøve det. Tusen takk for alt! ❤️

7. Unity Spa

788 Merrimon Ave, Asheville, NC 28804-2444 +1 828-225-5825 http://www.unityspaasheville.com

Utmerket - 96 %

God - to %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 81 anmeldelser

Unity Healing Arts er et massasjeterapistudio lokalisert i Asheville, NC, med fokus på å bygge personlige klientforhold for å fremme optimal velvære i sinn, kropp og ånd. Unity Healing Arts (UHA) tilbyr klienter muligheten til å oppleve høyt utdannede terapeuter som gir arbeidet de elsker å gjøre i et fredelig og avslappende miljø i det historiske Montford-distriktet, kun 1,5 km fra Asheville sentrum. Unity Healing Arts-kollektivet av begavede og høyt utdannede terapeuter tilbyr unike og tilpassede økter som inkluderer: svensk, dypvev, varme steiner, sportsmassasje, Ashiatsu barfotmassasje, soneterapi, Kranio-sakral, Shiatsu, Reiki og mer. UHA er åpent syv dager i uken, med et team av utmerkede ansatte å velge mellom. Kortvarige økter kan ofte også imøtekommes.

8. Wake Foot Sanctuary

1 Page Ave Suite 115, At the Grove Arcade, Asheville, NC 28801 +1 828-575-9799 http://www.wakespa.com

Utmerket - 94 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 359 anmeldelser

Wake Foot Sanctuary ligger i Historic Grove Arcade i sentrum av Asheville og gir både lokalbefolkningen og besøkende et mini-tilfluktssted fra såle til sjel. Wake spesialiserer seg på luksuriøse fotbløter servert i håndhamrede kobberskåler mens gjestene slapper av på myke stoler. Soakene tilberedes med omhu og gir en duftende, foryngende og fuktighetsgivende opplevelse. Soaks er basistjenesten og koster $30 for en 45-minutters opplevelse. Massasjetillegg er tilgjengelige i trinn på 20 eller 40 minutter for tre forskjellige kroppsområder: hode, nakke og skuldre, fot og underben, og hånd og underarm. Massasjetillegg legges til soak coast og starter på $36 og varierer til $72. Massasjen skjer mens du bløter. Gjester kommer inn, tar av seg sko og sokker for å ta på seg tøfler og blir deretter eskortert tilbake inn i helligdommen for å begynne sin fotblødningsopplevelse. Avtaler er ikke nødvendig, men anbefales på det sterkeste da tilgjengeligheten er begrenset. Velkommen når det er ledig plass.

Anmeldt av corbinkinsey - Ringgold, USA

Min kone og jeg har tusen grunner til å elske Asheville. Og Wake ga oss tusen til! Absolutt den beste opplevelsen vi noen gang har hatt å bli bortskjemt. Miljøet vil smelte stresset bort i det øyeblikket du går inn. Det vennlige personalet skaper et innbydende miljø. De lar deg virkelig oppleve avslapning i den formen du måtte ønske. Soakene våre var herlige, varm te var forfriskende, og fot- og underbensmassasjen var utsøkt! Vi er foreldre til 3 (snart 4) og dette var den PERFEKTE måten å tilbringe tiden vår i Asheville. Lolly var veldig klar over behovene til min gravide kone, og ga henne den best mulige behandlingen. Dette er et MUST gjøre i Asheville!

9. Brennende Lotus Healing House

54 Merrimon Ave, Asheville, NC 28801-2323 +1 828-252-7827 http://www.bestashevillemassage.com

Utmerket - 97 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 140 anmeldelser

Her hos Blazing Lotus tilbyr vi hjertesentrerte tjenester av høy kvalitet ... samtidig som vi opprettholder rettferdige og konkurransedyktige priser. Teamet vårt består av dyktige og lidenskapelige utøvere av helbredende kunst. Vår beliggenhet er sentralt, rent, fredelig og veldig vakkert. Vi ser frem til å møte deg og hjelpe deg på din helbredelsesreise.

Anmeldt av mrw811 - Clarkesville, USA

Jess og Duncan takk, takk for den beste parmassasjen vi noen gang har hatt! Splurge og gå for 90 min eller mer - verdt det! Elsker det saftige karet og den fantastiske atmosfæren og det vennlige personalet.

10. Adelaide Spa

27 Resort Dr, Asheville, NC 28806-3815 +1 828-575-2196 http://adelaidespa.com/

Utmerket - 91 %

God - 9 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 11 anmeldelser

Adelaide Spas rolige og meditative omgivelser gir beroligende avslapningstjenester designet for å gi alle våre kunder en velværeopplevelse i verdensklasse med resultater som taler for seg selv. Spaet tilbyr terapeutiske massasjer, kroppsterapier, ansiktsbehandlinger og peeling. Våre tjenester leveres med boutique kvalitetsprodukter av ledende terapeuter og estetikere.