De 10 beste spa og velvære i Bucuresti, Romania

Vlad the Impaler uttalte sitt krav til Bucuresti i 1459. Hans citadell på Dambovita var den første av flotillaer av palasser, hvorav mange fortsatt står. Fire T-banelinjer og et moderne bussnett transporterer besøkende og pendlere. Bukarests elegante arkitektur fra begynnelsen av 1900-tallet, som kalles 'Little Paris', viser fransk innflytelse. Ikke gå glipp av landsbymuseet, rumensk atheneum og bondemuseet. Du kan ikke gå glipp av Palace of Parliament, den nest største bygningen i verden (etter Pentagon).
Restauranter i Bucuresti

1. Biblioteket

Strada Pictor Iscovescu Barbu 30 Primaverii District, Bucuresti 011938 Romania +40 21 212 5171 http://www.labibliotheque.ro

Utmerket - 83 %

God - 8 %Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 12 anmeldelser

La Bibliotheque er et sted hvor du vil oppdage din egen følelse av skjønnhet. Når du går inn i denne nye dimensjonen, blir fantasien din ren realitet. Du kan velge å slappe av i våre frisyre-, kosmetikk- eller massasjerom, eller du kan nyte øyeblikk av stillhet ved å lese gjennom en bok eller lytte til beroligende og avslappende musikk.

2. THAIco SPA

Sevastopol inngang nr. 1 Sektor 1, Bucuresti 010993 Romania +40 729 842 426 http://www.thaicospa.ro

Utmerket - 93 %

God - to %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 178 anmeldelser

THAIco Spa, en reise til en harmonisk verden THAIco Spa tilbyr deg en full av avslapning i et ultramoderne rom, som inviterer deg til å bli tilsmusset i en rolig og mild atmosfære. harmonisk verden, for å gjenoppdage dine sanser og energi. THAIco Spa Bucharest er stedet hvor du vil gjenoppdage din indre ro og balanse; vi tilbyr et mangfold av behandlinger for sinn, kropp og sjel som gjør at du kan gjenvinne din fred, ro og harmoni i en unik setting. Thai Spa ble funnet i en førkrigsbygning, nylig renovert i sentrum av Bucuresti, med en overflate på 400 kvm. Thai Spa hadde 8 massasjebehandlingsrom for forskjellige tjenester og for alle preferanser: fuktig badstue, Vichy-dusj, Himalaya-saltbukt, ansiktsbehandling behandling, salong, sminke, manikyr og pedikyr. På THAIco Spa harmoniserer vi asiatisk praksis for å gjenskape velværetilstanden med indiske terapier og med de beste internasjonale behandlingene.

Anmeldt av Clau110196

Fantastisk dagspa med utrolig rene og luksuriøse fasiliteter. Fra stille avslappende rom med sunn snacks og sitron/appelsinvann eller ingefærte til badstuen og dampbadet... så avslappende og foryngende. Spør etter Tari - hun er den BESTE massasjeterapeuten. Helbredende hender og virker våre alle knuter og spenninger.

3. PURNA Yoga Academy

Str Emanoil Porumbaru No 23 Sect 1, Bucuresti 031725 Romania +40 754 242 868 http://www.purna.ro

Utmerket - 92 %

God - 4 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 25 anmeldelser

PURNA Yoga Academy er en av de mest kjente internasjonale yogaskolene i Romania, for barn, tenåringer og voksne.

4. Puri Bali Spa

5 Episcopiei Street, 1. etasje, leilighet 2, Bucharest 010292 Romania +40 720 933 325 http://puribali.ro

Utmerket - 90 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 1%

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

5.0 basert på 149 anmeldelser

Tradisjonelt balinesisk velværesenter med dedikerte spa-terapeuter eksklusivt fra Bali! Finn din avslappende flukt i det sentrale området av Bucuresti og besøk oss ikke bare for autentiske balinesiske og asiatiske massasjeterapier, men for garantert avslappende tid og eksklusive spa-behandlinger! Vi serverer også verdens fineste og dyreste kaffe: Kopi Luwak!

Anmeldt av 706sorinc

Denne salongen er akkurat som et avslapningstempel midt i en folkefylt og støyende by Bucuresti. Massasjekunsten dette teamet gjør gjenspeiler perfekt Bali-ånden. Beliggenheten har en utrolig design som gir deg følelsen av velfortjent avslapning etter en lang og travel dag på kontoret.

5. Aimasaj

Soseaua Titulescu Nicolae No. 1 blokk A7, trapp C, leilighet 62, etasje 1, sektor 1, interphone 62, Piaţa Victoriei, Bucharest 011131 Romania +40 742 689 685 http://www.aiMasaj.ro

Utmerket - 95 %

God - 5 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 20 anmeldelser

aimasaj Byens beste massasje-, terapi- og kosmetikksenter. Vi er lokalisert i sentrum av agitasjon i Bucuresti, og vi er klare til å oppfylle dine behov. Spesialisert på å levere mirakuløse resultater på kortest tid, velger du å bli: omformet, revitalisert forynget, stressfri, lindret av alle slags smerter (nakkesmerter, ryggsmerter, hodepine, migrene, øresmerter, smerter fra føttene).

6. Shakti-senteret

Str. Cristofor Columb, 3, Bucuresti 010596 Romania +40 755 069 569 http://www.centrulshakti.ro

Utmerket - 94 %

God - 6 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 17 anmeldelser

Centrul Shakti ble født av kjærligheten til en mann for sin kone. De innså at spiritualitet kan finnes på hver persons aktivitet, så de tok skjønnhet, massasje og komplementære terapier under samme tak. En du sender til vår verden vil du bli tatt til en annen dimensjon, en som ikke har tid og hjerte pulserer til sin beste frekvens... avslapning og fart. Vi tilbyr kvalitetstjenester!

7. Kjærlighetens skole

Theodor Buzoiu Street 15, Bucuresti 014192 Romania +40 757 026 574 http://www.scoalaiubirii.ro

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 15 anmeldelser

Vår religion er kun KJÆRLIGHET! Vi lærer forskjellige teknikker gjennom hvilke man kan reise inn og få tilgang til det uendelige havet av grenseløshet, kjærlighet, fred og ro, lys og Gud. Vår religion har ingen annen regel enn KJÆRLIGHET, det er ingen troende eller ikke-troende, kjærlighet omfatter dem alle. Vi har stor tro på at hver religion har sin sannhet, det er grunnen til at teknikkene vi lærer kommer fra forskjellige filosofier og kulturer som starter med hinduisme, zenbuddhisme, taoisme, tibetansk, sufisme, kristendom, sjamanisme. Hvert vesen har en forskjellig sinnsmatrise som reagerer på forskjellige stimuli, og dermed står man fritt til å velge hva som passer ham/henne best. Vi har yoga- og meditasjonskurs hver torsdag i Bucuresti, og vi organiserer en månedlig åndelig reise i Romania på 1 eller 3 dager, og enda mer - en uke. Hver reise er tematisk avhengig av sted, årstid og så videre. Finn ut mer om oss på nettsiden vår!

8. Nyt Bali

Bulevardul Primaverii nr. 39 nr. 39, første etasje, leilighet 1, Bucharest Romania +40 799 338 987 http://www.enjoybali.ro

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 26 anmeldelser

Anmeldt av dorinaa860

Jeg kommer tilbake med kjærlighet hver gang. Jeg kom med moren min, vennen min, mannen min, fetteren min. alle var henrykte over den tradisjonelle massasjen laget av disse spesielle jentene fra Indonesia

9. Kineto DoDo

Str. Parintele Staniloaie 10, Bucuresti 023959 Romania +40 374 988 992 https://www.facebook.com/KinetoDoDo/

Utmerket - 98 %

God - 1%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 189 anmeldelser

Kom og nyt en av de beste massasjene i Bucuresti på et innbydende sted hvor DU er vår høyeste prioritet til enhver tid og hvor du kan slappe av eller komme deg som en konge. Våre ansatte er sammensatt av godt trente fysioterapeuter som absolutt elsker jobben sin og gjør den med lidenskap og dedikasjon. 5 startfordeler: (1) Du kan velge musikken og typen naturlig massasjeolje du foretrekker. (2) Renslighet og hygiene (engangstøfler, laken, ansiktsbeskyttere, og om nødvendig til og med engangsundertøy for din komfort). (3) Vi fokuserer kun på ditt velvære. (4) Ekstremt komfortable profesjonelle massasjesenger (skreddersydd for oss i Romania). (5) Vi bruker naturlige produkter av høy kvalitet (olje, krem, etc) fra rumenske merker: Techir & Cremeria.

Anmeldt av rebeccacristea

Det er mitt favorittsted i byen å slappe av og slappe av. Utmerket stab, profesjonell og snill. Jeg har gått til Kineto Dodo for massasje siden 2019 (avslapping, terapeutisk) og i vår startet jeg også Kineto. Alltid en avslappende og givende opplevelse. Ren plass, god beliggenhet, god kvalitet-prisforhold.

10. Flyterommet

Strada Titeica Gheorghe nr. 121D etasje 5, Bucuresti 020295 Romania +40 745 304 150 http://www.thefloatroom.ro

Utmerket - 98 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 52 anmeldelser

Vi er glade for å presentere det første Float Center i Bucuresti, åpnet i 2016, for å gi deg balansen og velværet du leter etter. Vi vet at det er veldig vanskelig å finne et stille øyeblikk å meditere på, så det er å finne en rask måte å redusere stress og smerte på. Derfor tilbyr vi deg motgiften: The Float Room. Vi venter på at du skal oppdage fordelene ved å flyte med oss!

Anmeldt av 681sandum - Bucuresti, Romania

Jeg hadde en fantastisk opplevelse på flyterommet, jenteresepsjonisten var veldig hyggelig og hun svarte på alle spørsmålene mine om prosessen. Jeg vil definitivt komme tilbake, siden jeg på slutten av økten befant meg i en dyp avslappende tilstand.