De 10 beste spa og velvære i Muscat Governorate, Oman

Den omanske byen Muscat er hovedsakelig befolket av islamske arabere, selv om den også har en betydelig, ikke-bosatt indisk befolkning, ytterligere avrundet av amerikanske, britiske og nederlandske statsborgere. Muscat er en tolerant og progressiv by, hvor engelsktalende er relativt vanlige. Ordne priser på forhånd hvis du ser byen med taxi. For å utforske videre, vurder å leie en bil. Ikke gå glipp av den imponerende Sultan Qaboos Grand Mosque, den atmosfæriske Old Muttrah Souk, Al Alam Royal Palace eller Al Jalali Fort.
Restauranter i Muscat Governorate

1. Spaet på Chedi Muscat

No. 3215 North Ghubra 32 Way The Chedi Muscat, et GHM-hotell, Muscat 113 Oman (968) 2452 4400 6750 http://www.ghmhotels.com/en/chedi-muscat-oman/home/#spa-fitness

Utmerket - 88 %

God - 1. 3%Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 24 anmeldelser

Vårt 800 kvadratmeter store avslapnings- og treningsparadis, det største spaet i Muscat, tilbyr den personlige, diskré servicen til regionens beste velværeprofesjonelle. Balinesiske terapier, indisk ayurveda og urfolksritualer er blant høydepunktene på spaets omfattende meny, levert i tretten meditative spasuiter som kombinerer dramatisk omansk arkitektur med beroligende asiatisk interiør. For de som ønsker å opprettholde treningsregimet eller bare ønsker å holde seg i aktivitet under oppholdet er det også et moderne og velutstyrt treningsstudio. Gjestene finner den 400 kvadratmeter store Health Club én flytur nedenfor, med erfarne personlige trenere, toppmoderne treningsutstyr, frivekter og pilatesutstyr.

Anmeldt av Cledion - Muscat, Oman

Vi var tilbake for behandling i går. Jeg og min kone hadde parmassasje (sammen i ett rom), min sene valentinegave. Jeg må si at de minner oss om vår erfaring for 8 år siden. Jeg snorker vanligvis ikke under terapi, men roen i hånden hennes som glir gjennom musklene mine er hypnotisk. Vi ble først bedt om å velge mellom de tre massasjeoljene, hvis aroma alle var gode at det er vanskelig å velge. Jeg valgte hintet av lavendel som har den beroligende effekten. Deretter ledes vi til behandlingsrommet deres hvor både fotbad og massasjeseng eksisterer sammen. I motsetning til annen behandling, legger de vekt på fotbadet akkurat som de gjør med kroppen. Gnidd med en blanding av ingefær, sitron og salt vet vi at vi er inne på en balinesisk tur. Ambar og Intan er ikke bare fra Bali, de tok med seg den eldgamle balinesiske teknikken som vi umiddelbart gjenkjente ritualet med den milde svevingen av fingrene over hele kroppen før massasjen. Dette er i strid med andre teknikker der terapeutene begynte å vurdere spenningen vi hadde i kroppen. Det som fulgte var deres plettfrie utførelse av fingre og hender som glir som om de hadde mer enn to, veldig avslappende. Å bli behandlet i samme rom med min kone er en av de mest romantiske gaver en mann kan gi til sin kone, for jeg vil vite hvordan hun er fornøyd med gaven min. Jeg anbefaler på det sterkeste å gå rett til SPA på Chedi for mer av den beste autentiske balinesiske massasjen, den er eldgammel!

2. Spa Cenvaree på Centara Muscat Hotel Oman

Wilayat Bausher, Ghala Heights, Muscat 112 Oman +968 24 236600 http://www.centarahotelsresorts.com/centara/cmo/spa/

Utmerket - 88 %

God - 1. 3%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 8 anmeldelser

Du vil gå inn i en verden av absolutt avslapning og velvære på det moderne og rolige spaet på Centara Muscat Hotel Oman. Vårt intimt store spa tilbyr deg et bredt utvalg av terapeutiske hudbehandlinger og massasjer med thailandske og arabiske teknikker, samt pakker designet for par i et avslappende behandlingsrom komplett med boblebad. Våre terapeuter gjennomgår omfattende opplæring i anatomi og fysiologi samt ansiktsbehandlinger, massasje og kroppsbehandlinger, og er stolte av å tilby deg det aller beste innen spatjenester.

3. Spalon

Muscat Expy, Muscat 113 Oman +968 24 558900 http://www.spaloonom.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2 anmeldelser

4. Castle Of Beauty Salon & Spa

Al Qurom hovedvei, Muscat 1212 Oman +968 24 657198 https://www.facebook.com/parlour.spa/

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 2 anmeldelser

Anmeldt av Navigator647881

Stedet er så hygin og personalet er profesjonelt og de gir stor omsorg til kundene. God pris sammenlignet med andre salonger på servicenivå og stedet. Marokkansk bad så fantastisk, så vel som ansiktsbehandling og voksing. Det jeg hadde gjort. Snart vil prøve andre tjenester det de tilbyr

5. Holiday Spa & Salon

Al-Ansab Oman +968 9060 6650

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1 anmeldelser

6. BORTE Spa

Al Kharjiya Street, Muscat 113 Oman +968 22 120020 http://www.awayspamuscat.com

Utmerket - 92 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 25 anmeldelser

Foryng og slapp av på AWAY® Spa Muscat. Med våre 10 behandlingsrom, badstue, opplevelsesdusjer, hammam og et damprom, ønskes gjestene velkommen til et design inspirert av det eldgamle ritualet med stjernekikking under nattehimmelen samt intimiteten til hule-lignende komfort. AWAY® Spa har også en skjønnhetsbar for touch-ups, 'Quick Fix'-behandlinger og et behandlingsrom for par.

Anmeldt av TheSadz

Massasjen var perfekt, Samar (terapeuten) gjorde en god jobb... følte meg mye avslappet etter massasjen min, jeg trengte det Trykket hennes var perfekt, løste opp knutene jeg hadde i nakken.. Elsket alt med massasjeopplevelsen min

7. Salaam Space Yoga

Beach Road 242, Way 7705, Muscat 113 Oman +968 9720 9311 http://www.salaamspace.com

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

8. Chi The Spa

Shangri-la Barr Al Jissah Resort & Spa, Muscat 644 Oman +968 24 776666 http://www.shangri-la.com/muscat/barraljissahresort/chi-the-spa/

Utmerket - 79 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 14 anmeldelser

9. Ayana Spa

Shatti Al Qurum Al Sarooj Complex, Muscat 113 Oman +968 24 693435 http://www.ayanaspa.com

Utmerket - femti%

God - femti%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 4 anmeldelser

Ayana Spa er Omans første organiske grønne spa, inspirert av naturen, og bruker kun premium økologiske produkter som er helt trygge for kroppen og miljøet. Vi har nøye utvalgt luksuriøse behandlinger fra hele verden for å forynge og forskjønne huden din og håret, gripe sinnet og harmonisere sjelen din. En avslappende atmosfære av beroligende musikk og duften av behagelige organiske aromatiske oljer fyller sansene dine så snart du kommer inn dørene våre. All vår unike og etiske behandling er nøye planlagt og kombinert for å fjerne stress og fylle kroppen din med utsøkt renhet og en frisk følelse som fornyer deg innenfra, og gir din utstråling som verden kan se. Våre profesjonelt trente spa-terapeuter forsøker å oppfylle forventningene til førstegangsbesøkende så vel som den mest erfarne spagjesten, og leverer behandlinger utover dine forventninger til realistiske priser. Våre 700 kvadratmeter med plass gir positiv energi og ønskelig ro. Vi inviterer deg hjertelig til Ayanas deluxe og organiske Spa, hvor du kan unnslippe og unne deg selv skjønnhet og lykke, og la omsorgen for kroppen din og sansene ligge i våre eksperter og omsorgsfulle hender. VÅRE BEHANDLINGER Massasje – Kroppsterapi – Kroppsspa – Signature Kroppsspa – Marokkanske ritualer – Ansiktsbehandlinger – Kroppskontur og omforming – Neglespa – Hårbehandlinger – Tråding og voksing VÅRE HÅNDLAGDE SÅPER Ayana Spa har laget sitt eget utvalg av økologiske og naturlige håndlagde såper . Denne samlingen er fri for alle sterke kjemikalier og grusomhetsfri, slik at du kan nyte den reneste samlingen av lokalt laget såper for huden din og din families hud.

10. Essence Spa

Al Inshirah Street Way No 1747, House No. 3667, Madinat Al Alaam, Muscat 113 Oman +968 24 603225

Utmerket - femti%

God - femti%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 4 anmeldelser

LIVETS ESSENS Essens stammer fra livets essens, skjønnheten i seg selv. Kjernen der vi finner mindfulness med livet. På Essence Spa opplever du ro og fred. La blandingen av oljer, leire og skrubber ta deg utover ro og avslapning. La tankene dine komme i fred i hendene på våre dyktige terapeuter.