De 10 beste strendene i Tobago, Trinidad og Tobago

Den mindre halvdelen av Trinidad og Tobago, den 116 kvadratkilometer store øya, er en topp øko-turismedestinasjon. Regnskogen har vært beskyttet siden 1776. Kajakk gjennom mangrovesumper, testløyper med terrengsykkel i nordøst, drivdykk med djevelrokker og haier, gå på fottur i regnskogreservatet eller ta inn de særegne Tobago-utøvelsene av geit- og krabberacing. Biler, taxier og «maxitaxi»-minibusser gjør det enkelt å komme seg rundt på øya. Carnival ser denne sprudlende øya på sitt mest ekstroverte.
Restauranter i Tobago

1. Parlatuvier-stranden

Roxborough - Parlatuvier Road, Parlatuvier Tobago

Utmerket - 78 %

God - 22 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 9 anmeldelser

Anmeldt av baghm - Springfield, USA

Fra utsikten nord for Englishman's Bay, til selve stranden, er dette et annet vakkert stopp, enten for et kort besøk eller en dag lang avslapping. Det er en lang brygge, og du kan se hva som skjer.

2. Pigeon Point Beach

Crown Point Tobago

Utmerket - 59 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1258 anmeldelser

Tobagos mest populære strand. Ligger sørvest på øya. Det er lett tilgjengelig fra flyplassen og mange hoteller. En rekke aktiviteter gjør det enkelt å tilbringe en hel dag på anlegget og fortsatt få dekket alle dine behov. En rekke restauranter, barer, vannsport og shopping venter på deg. Eller bare slapp av på stranden som patruljeres av livvakter. Pigeon Point Heritage Park har en ikonisk brygge med halmtak som minner om en uberørt karibisk og avslappet livsstil. Fortape deg selv i skjønnheten i parken og finn deg selv i stillheten i omgivelsene. En må gjøre mens du er i Tobago.

Anmeldt av 23Diane - Dartmouth, Canada

Tilbrakte en dag på Pigeon Point Beach. Elsket det. Sanden er som pulver, fargen på vannet er en utrolig turkisblå, det er flotte vaskerom (alt inkludert i inngangsbilletten til parken), og flotte steder å spise/drikke. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke litt tid på Pigeon Point. Du kan også ta båtturer med glassbunn fra brygga og ut til revet for snorkling og til Nylon Pool og No Man's Land. (Vi gjorde det på en egen dag og elsket det.)

3. Mount Irvine Bay

Tobago

Utmerket - 52 %

God - 39 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 54 anmeldelser

En fullsatt strand i sør i Tobago som er populær blant turister.

Anmeldt av keswickdoodle - Keswick, Canada

Dette er en flott strand - flott snorkling til venstre, og Anchor Bar har god mat og en god lokal stemning! Anbefaler et besøk her! Det er et maskineltre til høyre, men det er fortsatt fint å gå ned på den måten på jakt etter strandskatter.

4. Pirate's Bay

Tobago

Utmerket - 74 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 129 anmeldelser

Selv om en av Tobagos mer uberørte og mindre overfylte strender, har Pirate's Bay det grovere vannet som er typisk for de fleste nordøstlige strender på øya.

Anmeldt av baghm - Springfield, USA

Lang tur oppoverbakke hvis du går, men en kort kjøretur opp et ikke bra spor med bil. Utsikten er verdt det, før du i det hele tatt kommer til trinnene og stien. Beach hadde noen få mennesker der, men ikke mange! Mange seilbåter i havnen, og vi så på de med snuskete som kom inn i Charlottesville. Fantastisk sted, og verdt å kjøre. Merkelig at det er en brannhane midt i blinken. Det er en liten sving rundt for biler, men vær forsiktig!

5. Castara Bay

Tobago http://www.castarabeach.com

Utmerket - 67 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 314 anmeldelser

Anmeldt av sagaciouss

Jeg elsker denne stranden for en fin bløtlegging, selv om den hovedsakelig brukes til fiskerne. Gå en tur helt ned til venstre for den beste badeplassen. Vannet var rolig nok for et avslappende bad, ingen kamp med bølgene i det hele tatt. Jeg likte de velstelte strandfasilitetene var i stand til å dusje før jeg tok den lange kjøreturen tilbake til Magdelena.

6. Englishman's Bay

Tobago

Utmerket - 66 %

God - 28 %

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 419 anmeldelser

En mystisk urørt strand som er flott for bading og snorkling.

Anmeldt av DavidjGU26 - Grayshott, Storbritannia

Vi kom tilbake til Englishman's Bay etter 10 år, og det skuffet ikke. Det idylliske bildet av en karibisk buktstrand, og svært få mennesker. Noen flere enn forrige gang, men likevel fredelig og vakker. Vi brukte flere timer, og nøt en lokal lunsj, samtidig som vi unngikk en skarp dusj. Vi svømte i havet, og likte å se pelikaner fiske i mer enn en time. Kjøreturen opp fra Crown Point i sør var verdt innsatsen, tidvis spennende på veien, inkludert å gå seg litt vill et par ganger. Veiskilt og retningsvisere er en sjeldenhet på Tobago. Vær eventyrlysten og dra til Englishman's Bay!

7. Stonehaven Bay

Tobago

Utmerket - 71 %

God - 24 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 17 anmeldelser

Bred, uberørt strand er omgitt av mange av øyas eksklusive feriesteder.

Anmeldt av ShivaC2391 - San Fernando, Caribbean

En rolig, viltvoksende strand med klart grønt vann og karamellsand som tobagoniske strender er kjent for. Flott for lange turer, svømming, strandsport og mest av alt å nyte solnedgangen

8. Batteaux Bay

Speyside Tobago

Utmerket - 38 %

God - 63 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 8 anmeldelser

9. Nylonbasseng

Tobago

Utmerket - 68 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 849 anmeldelser

Øyas livligste strand.

Anmeldt av nomadalessio

Hei! Å fortelle om vår erfaring med å seile i Nylon Pool, får oss til å lengte etter å komme tilbake til det stedet. Seiler du i ikke veldig dypt vann, kommer du til et sted hvor vi går av båten og vi smører med hvit sand kjent for sine foryngende egenskaper. Himmelfart og den følelsen av frihet å gå i nærheten av båten er ubeskrivelig !! Absolutt anbefalt med andre fantastiske steder som Pigeon Point, Englishman Bay, etc, etc. Ganske forskjellig fra andre karibiske øyer, er Tobago magiske ferier uansett hvor du går.

10. Mount Irvine Beach

Auchenskeoch Bucco Bay Road, Mount Irvine Tobago

Utmerket - 55 %

God - 32 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 103 anmeldelser