De 10 beste svømming med delfiner i Karibia, Karibia

[objekt Objekt]
Restauranter i Karibia

1. Joe Cool Taxi & Tours Jamaica

Utmerket - 97 %

God - 3 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 1239 anmeldelser

  Joe Cool Taxi & Tours Jamaica

Joe Cool Taxi And Tours tilbyr flyplasstransport og turer over hele Jamaica. Med Joe Cool Taxi And Tours har du ingen tidsbegrensning på turer, det betyr én pris og du er klar til din egen tid. Sjåføren din blir med deg hele tiden mens du er på turer. Med Joe Cool Taxi er sjåføren din din sikkerhet og din reiseleder.

2. Sip N Tour med Mark - Dagsturer

Utmerket - 97 %

God - 1%

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 148 anmeldelser

  Sip N Tour med Mark - Dagsturer

Beste transportselskap i Jamaica (flyplasstransport, turer og attraksjoner, shopping, taxi, etc.)

3. Jacques Tours Jamaica

Utmerket - 95 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 304 anmeldelser

  Jacques Tours Jamaica

Ettersom myndighetene våre tilbyr en godkjent oppføring i samsvar med COVID-19-protokollen for transport-/turoperatører på nettstedet visitjamaica.com. Vi i Jacques Tours Jamaica ønsker å forsikre alle reisende som ønsker å bruke tjenestene våre at vi er medlem av JUTA TOURS som er på listen, vi har blitt screenet og sertifisert i henhold til Jamaica Tourist Board Act og er fullstendig klageprotokoll for transport av turister . Vi i Jacques Tours Jamaica tilbyr det beste innen private turer, utflukter på land, flyplasstransport, taxi- og sjåførtjenester til de rimeligste prisene i Jamaica.

4. Dr. Morsomme turer

Utmerket - 96 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 1%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 474 anmeldelser

  Dr. Morsomme turer

Vi driver private dagsturer, utflukter, turaktiviteter og sightseeingturer fra Ocho Rios Cruise Port, Falmouth Cruise Ship Port og Montego Bay Cruise Ship Port.

5. Destiny Caribbean Tours

Utmerket - 95 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

5.0 basert på 354 anmeldelser

  Destiny Caribbean Tours

Destiny Caribbean Tours, er et selskap med et annet konsept om turer/utflukter i Den dominikanske republikk; Vår filosofi er basert på å gi en veldig personlig service til alle menneskene som stoler på at vi foretar overføringer og utflukter. Profesjonaliteten til alle våre ansatte, forberedelsene ikke bare på et informativt nivå, men også på et profesjonelt nivå, slik som våre PADI-dykkeinstruktører, våre offisielle guider, våre profesjonelle fotografer, vårt team av overføringer osv., får våre kunder til å føle seg hjemme. hvert øyeblikk i de beste hender. Doubtless Destiny Caribbean Tours født av behovene for å utvide utvalget av turer / utflukter som tilbyr oss til høye priser og lav kvalitet, vi er klar over hvor heldige vi er som jobber på stedet der andre mennesker kommer for å tilbringe ferien, det er derfor Vi elsker arbeidet vårt og vi nyter det.

6. Seas the Day Charters and Tours

Utmerket - 93 %

God - to %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 502 anmeldelser

  Seas the Day Charters and Tours

Seas the Day Charters USVI tilbyr luksusbåtcharter over hele Jomfruøyene. Våre gjester nyter vår luksuriøse Voyage 50' katamaran SY Sirena; vår 47' Leopard katamaran SY Fiskene; vår 2018 Wellcraft 302 MV Aquarius; og vår 2019 TwinVee 36' MV Poseidon. Vi er kjent for personlig service. Nyt en dag lang charter til hvite sandstrender eller snorkling med skilpadder i et skjult gjemmested.

7. Dolphin Quest

Utmerket - 78 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - to %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 1.103 anmeldelser

  Dolphin Quest

Dolphin Quest Bermuda, som ligger ved det historiske nasjonalmuseet i Bermuda, bringer mennesker og delfiner nærmere enn noen gang i morsomme, interaktive program for delfinmøter for alle aldre. Denne unike opplevelsen er unik i Bermuda. Et Dolphin Quest-møteprogram er flott for alle fra barn til bryllupsreise! Reservasjoner kan gjøres inntil ett år i forveien. En del av inntektene fra alle Dolphin Quest møter programmer støtter viktig marin utdanning, bevaring og vitenskapelige studier. Vinner av TripAdvisor Certificate Excellence i 2017, 2016 og 2015!

8. Dolphin Academy Curacao

Utmerket - 67 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - to %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 2.658 anmeldelser

  Dolphin Academy Curacao

Dolphin Academy tilbyr morsomme og lærerike intime opplevelser med Coastal Bottlenose Dolphins i en naturlig saltvannslagune og åpent hav. Ulike opplevelser og kurs er tilgjengelig for alle aldre.

9. Delfinøya

Utmerket - 63 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 5 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 3 398 anmeldelser

  Delfinøya

Kom og svøm med delfiner i Punta Cana, Den dominikanske republikk. Dolphin Island Park er en virksomhet dedikert til å skape øyeblikk av intens lykke for sine besøkende gjennom en naturlig, vennlig og trygg interaksjon med delfiner, sjøløver, haier og rokker. Vi er eksperter på å skape de mest minneverdige opplevelsene med unike aktiviteter som bringer deg tett på disse fantastiske vanndyrene. Vår privilegerte beliggenhet gjør at vi kan tilby en unik svømmemulighet der du kan samhandle med dyrene i deres naturlige habitat.

10. Dolphin Cay

Utmerket - 58 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 5 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 2283 anmeldelser

  Dolphin Cay

Noen ganger er den beste måten å beskrive noe på ved å si hva det ikke er. Dolphin Cay er ikke et akvarium, det er ikke et underholdningsanlegg, og det arrangerer ikke marine show. Dolphin Cay ble åpnet i 2007 som svar på et behov for å gi en trygg havn for 16 strandede delfiner hvis hjem ble ødelagt av orkanen Katrina, og er en av verdens største, menneskeskapte sjøpattedyrhabitater. Det 14 mål store miljøet ligger på vestsiden av Atlantis, Paradise Island-eiendommen, og inkluderer en 11 mål stor lagune komplett med viker og sandstrender, 7 tilkoblede 'boligbassenger', et toppmoderne utdanningssenter, et dyrerednings-rehabiliteringssykehus, et dyreapotek, en karantene og et eget sjøløvesenter. Dolphin Cay er et akkreditert medlem av Association of Zoos and Aquariums (AZA), Alliance of Marine Mammal Parks and Aquariums (AMMPA), og International Marine Animal Trainers' Association (IMATA). Gjennom sine partnerskap med University of Floridas School of Veterinary Medicine og University of Miamis Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science, spiller Dolphin Cay en aktiv rolle i utviklingen av avansert forskning og kunnskap om sjøpattedyr. Hvert besøk til Dolphin Cay støtter Atlantis Blue Project Foundation, og skaper og fremmer løsninger for et bredt spekter av marine bevaringsutfordringer fra korallrevforringelse til marine arter i tilbakegang.