De 10 beste tingene å gjøre i Barbuda, Antigua og Barbuda

Oppdag de beste tingene å gjøre i Barbuda, Antigua og Barbuda, inkludert Fregate Bird Sanctuary, Artcafe, 17-Mile Beach, Coco Point, Pink Sand Beach, Princess Diana Beach, The Caves at Two Foot Bay, Low Bay, Darby's Cave, Horse Tilbakeridning på Lighthouse Bay Resort.
Restauranter i Barbuda

1. Fregatt fuglereservat

Barbuda +1 268-480-1225

Utmerket - 70 %

God - 27 %Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 91 anmeldelser

Hjem til en av de største fuglekoloniene for fregatt (eller krigsmann eller orkan) i verden.

Anmeldt av Becky H - Sun Prairie, Wisconsin, USA

Vi har vært i Barbuda før, og hadde en supermorsom tur med Clifford Jeffrey. Denne turen dro vi med George Jeffrey, siden Clifford ikke var tilgjengelig, og vi elsket George like mye! fuglene skuffet ikke, selv om vi var her nesten en måned tidligere i paringstiden. Dette er en godbit av naturen, å kunne oppleve disse kule fuglene så foran og personlig! Øyboerne er velsignet med å ha fuglene der! Det er en veldig morsom dag i lagunen!

2. Artcafe

Two Foot Bay Road | Codrington, BARBUDA, Barbuda +1 268-460-0434

Utmerket - 84 %

God - 14 %

Tilfredsstillende - to %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 34 anmeldelser

ArtCafe ligger på Two Foot Bay Road og er en kafé, håndverksbutikk og gjestgiveri og hjemmet til kunstneren Claire Frank. Claire maler på silke og lager håndmalte t-skjorter og annet håndverk. ArtCafe har også omfattende informasjon om Barbuda samlet over mange år som du kan bla gjennom over en nykvernet kaffe, en is eller en hjemmelaget iskald drink. Lunsj er en enrettsspesial som serveres fra kl. 12-2, og vi serverer også romcocktailer og har sporadiske happy hour fredag- eller lørdagskvelder kl. 19.00. ArtCafe har også rom å leie på 'hjemmeopphold'-basis og er oppført på airbnb eller kan bestilles via barbudaful-nettstedet. Vi er et av de få stedene som er åpne om kvelden i Barbuda for kveldsmat (kun bestilling). Claire lager fantastisk lokal mat med ferske ingredienser, men det er best om du ringer ArtCafe først for å se hva hun har.

Anmeldt av RosaBarbuda - Gamle og Barbuda

Hvis du er i Barbuda MÅ du gå hit! Hvis du har vært og gått og ikke prøvd det, gikk du glipp av noe! Maten, stemningen, alt .... er utmerket! Spør definitivt om røkt Barracuda Roe er på menyen! Claire serverer...MerDet er spesielt hyggelig å få tilbakemeldinger fra folk i bransjen, så en stor takk for at du tok deg tid til å fortelle meg at du likte måltidet hos oss.

3. 17-Mile Beach

Vestkysten av øya, Barbuda +1 268-480-1225

Utmerket - 97 %

God - 3 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 31 anmeldelser

Anmeldt av Do11eee - London, Storbritannia

Gikk til denne stranden i Barbuda med helikopter. For en måte å komme frem på. Piloten lander på stranden! Hele stranden er din ikke en annen levende såle i noen retning. Vakker rosa sand laget av skjell. Dette er virkelig himmelen på jorden. Spiste lunsj i en liten hytte på stranden som var fantastisk. Rompunch laget med Ting er nå en favoritt.

4. Coco Point

Barbuda

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 19 anmeldelser

Rosa korallstrand som av kjennere anses som den vakreste i Karibia.

Anmeldt av Jeannine B - rhode island

Barbuda er søsterøya til Gamle . Prestine rosa sandstrand med vakkert varmt aquablått vann! Kun tilgjengelig med båt eller småfly. Ikke rart at Lady Diana valgte dette som sitt feriested! Fra øya kan du hoppe på en liten hurtigbåt for å besøke fregattens fuglereservat! Helt utrolig!!! Vi tok båten over fra Sandals Gamle . om en 90 minutters tur hver vei. Mat og drikke tilbys i kostnad sammen med ekstra transport til fuglereservatet. Lagt til tid til å vinne i den nydelige avdelingen karibisk!!!

5. Rosa sandstrand

Barbuda

Utmerket - 56 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - elleve %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 18 anmeldelser

Anmeldt av Dubessbee - County Kildare , Irland

Det er en hyggelig nok strand, selv om sanden ikke er veldig rosa, så det er litt av en skuffelse hvis du forventer mye farge. Likevel et fint sted å tilbringe en time eller så. Det er også en bar på stranden, ikke så langt fra Martello Tower.

6. Prinsesse Diana Beach

Barbuda

Utmerket - 84 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 12 anmeldelser

Anmeldt av TimJMeyer - Las Vegas, Nevada

Princess Dianna-stranden er CCW rundt Barbuda fra Pink / 19 mile beach. Sanden er fin og myk. Ikke mye i fasiliteter bortsett fra sol, San og hav.

7. The Caves at Two Foot Bay

Barbuda +1 268-560-7989

Utmerket - Fire fem%

God - femti%

Tilfredsstillende - 5 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 20 anmeldelser

Omtrent 143 fot over havet slynger en hule seg under jorden i omtrent en mil. Gamle helleristninger skåret av Arawak-indianere kan sees blant stalagmittene og stalaktittene.

Anmeldt av Joanne V - Innisfail , Canada

En tur til to fots bukt er et must mens du besøker øya Barbuda. Grottene er utrolige og interessante, men vil anbefale deg å ta passende klatresko med deg. Vi klatret i flip flops var ok, men kunne vært enklere med løpere. Utsikten over Atlanterhavet er fantastisk og gir nydelige bilder. Stranden var perfekt for jakt etter sjøglass

8. Low Bay

Barbuda

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 9 anmeldelser

Anmeldt av Chris S - London, Storbritannia

Det tok en ferge og en minivan for å komme til denne vakre, idylliske bukten i barbuda, men når man først var der, var tilbaketrukkethet til å ta og føle på. vi tilbrakte mesteparten av dagen ved Low Bay, før vi tok den sene fergen å reise tilbake til Gamle .
Low Bay var så isolert at da jeg kom inn i sjøen, ble jeg overrasket over å se skuler av bittesmå fisk rundt føttene mine mens jeg prøvde å svømme (jeg antar at de var like nysgjerrige på meg som jeg var på dem).
Det var knapt en annen sjel i sikte - fantastisk!
Det eneste jeg vil råde andre reisende til å gjøre før vi besøker her, er å ta rikelig med insekt-/myggmiddel, fordi sandfluene her er nådeløse (min kone og jeg tok ikke nok, og vi led i flere dager etterpå) .
Men i det hele tatt en fantastisk, bortgjemt dag i Low Bay .... anbefales på det sterkeste!

9. Darbys hule

Barbuda

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 3 anmeldelser

Største hule på øya på 70 fot dyp og et indre økosystem som støtter 50 fot palmettopalmer, flaggermus, fugler og frosker.

Anmeldt av M J - New York City, New York

Grotten og de generelle fjellformasjonene var veldig interessante og i skarp kontrakt med resten av byen Øyer geologi som gjorde det veldig interessant. En flott tur hvis du er interessert i å lære en helt ny dimensjon av øya, blir solbrent eller bare er lei av å gå til stranden

10. Ridning på Lighthouse Bay Resort

Low Bay, Codrington, Barbuda +1 888-836-5427

Utmerket - 67 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 3 anmeldelser

Anmeldt av caribbeangirlBarbuda - Barbuda

Den mest fantastiske rideturen min sønn noen gang har hatt. Hvilken vakreste opplevelse kan Elliot ha hatt? Sheville er hans mentor når han kommer til hester. Og fotografen Mo. Takk begge to for disse magiske bildene. Ingen andre steder ville det vært mulig.