De 10 beste tingene å gjøre i Cowra, New South Wales

Oppdag de beste tingene å gjøre i Cowra, Australia, inkludert Cowra Railway Station, Cowra Tourism Corporation, Japanese War Cemetery, Cowra Japanese Garden, Cowra Regional Art Gallery, Australias World Peace Bell, Cowra Visitor Information Centre, Cowra Prisoner of War Camp, Lachlan Valley Railway Society, Bellevue Hill Reserve and Lookout.
Restauranter i Cowra

1. Cowra jernbanestasjon

Lynch Street, Cowra, New South Wales 2794 Australia +61 402 078 142 http://www.facebook.com/Cowrarailwaystation/

Utmerket - 83 %

God - 17 %Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 6 anmeldelser

2. Cowra Tourism Corporation

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5.0 basert på 4 anmeldelser

  Cowra Tourism Corporation

Cowra Tourism har hjulpet våre besøkende med å få det beste ut av besøket til Cowra i over 50 år. Som en ideell organisasjon er vi fokusert på å fremheve de spektakulære opplevelsene vi kan få i vårt område, med et utvalg tjenester og turer som tilbys.

3. Japansk krigskirkegård

Doncaster Drive,, Cowra, New South Wales 2794 Australia +61 2 6342 4333 http://www.cowratourism.com.au

Utmerket - 47 %

God - 44 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - to %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 187 anmeldelser

Anmeldt av 701David - Fitzroy, Australia

Kirkegården ligger noen få km bortenfor den japanske hagen og er verdt innsatsen. Utbruddet resulterte i 234 dødsfall for japanerne, mange var eldre og den tristeste graven en tre år gammel baby. Som alle disse nettstedene virker det som en så blodig trist sløsing med livet. Det er nøkternt å gå mellom alle gravene og reflektere.

4. Cowra japansk hage

Ken Nakajima Place, Cowra, New South Wales Australia +61 2 6341 2233 http://www.cowragarden.com.au/

Utmerket - 74 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 975 anmeldelser

Rolig. Det er det perfekte ordet for å beskrive Cowras japanske hage. Du kan ikke unngå å føle deg helt i fred når du går gjennom de frodige hagene og fossende bekker som representerer landskapet i Japan: der bakken er et fjell, bekker er elvene og dammene innsjøer og havet. Er dette det mest rolige stedet i NSW? Bruk litt tid på å gå rundt i den velstelte hagen Kaiyushiki (vandring), designet av Ken Nakajima og åpnet i 1979, så er du dommeren.

Anmeldt av ozzynk - Sydney, Australia

Vel verdt et besøk - inkludert ringing på klokken. Hvis du er i Cowra, må du dra. Hagene er ekstremt godt vedlikeholdt og det er mulighet for å mate fiskene og ender.

77 Darling St, Cowra, New South Wales 2794 Australia +61 2 6340 2190 http://cowraartgallery.com.au/

Utmerket - 57 %

God - 43 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 23 anmeldelser

6. Australias verdensfredsklokke

Darling St Cowra Civic Square, Cowra, New South Wales 2794 Australia +61 2 6342 4333 http://www.cowratourism.com.au

Utmerket - 56 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 12 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 153 anmeldelser

Australias World Peace Bell ligger i Cowra New South Wales Australia. Dette er den eneste fredsklokken som ikke er i en by i verden. Vår fredsklokke er den eneste med en lyd som beskriver hvordan Cowra kom til å ha fredsklokken.

Anmeldt av 993anitat - Forster, Australia

Vi gikk forbi World Peace Bell som ligger utenfor rådssalen. En veldig imponerende bjelle og ganske betydelig å være lokalisert i en landsby på landet Cowra. Det var interessant å høre på historien som kommer automatisk. Jeg personlig likte flisene rundt bunnen av strukturen.

7. Cowra besøksinformasjonssenter

Cnr Mid Western Hwy & Lachlan Valley Way, Cowra, New South Wales 2794 Australia +61 2 6342 4333 http://www.visitcowra.com.au

Utmerket - 67 %

God - 29 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 390 anmeldelser

Cowra Visitor Information Center er et viktig første stopp for besøkende til Cowra-regionen. Senteret vårt er hjemmet til 'Claire' den lokale jenta som forteller sin personlige beretning om Cowra Breakout gjennom en fascinerende hologrampresentasjon. Hologrammet er et gratis teater og fortsetter å være like populært som noen gang blant de over 60 000 besøkende som vårt vennlige team ønsker velkommen hvert år. Senteret vårt er din one stop shop for lokal og regional informasjon, kart, lokale råvarer, håndverk og nå stolt over 40 varianter av lokal Cowra-regionsvin. Hvorfor ikke velge en flaske prisvinnende vin og noen lokale råvarer å nyte under oppholdet eller enda bedre, la oss skreddersy en kurv med lokale råvarer som du kan nyte under oppholdet.

Anmeldt av RussellSydney - Sydney, Australia

Dette informasjonssenteret er sannsynligvis det beste jeg har vært på. Mange lokale varer å kjøpe, Cowra-utbruddsfilmen og hologrammet var fantastisk. Vel verdt besøket pluss utenfor er den vakre rosehagen.

8. Cowra Krigsfangeleir

Sakura Ave og Evans Street, Cowra, New South Wales 2794 Australia http://www.environment.nsw.gov.au/heritageapp/ViewHeritageItemDetails.aspx?ID=5045173

Utmerket - 58 %

God - 33 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 363 anmeldelser

Anmeldt av Chris0173 - Bairnsdale, Australia

Replica Guard Tower tilbyr en detaljert lydpresentasjon (det samme kan høres på Cowra Voices App - vel verdt å laste ned). Mange interessante tolkningstegn.

9. Lachlan Valley Railway Society

3 Campbell St, Cowra, New South Wales 2794 Australia +61 2 6342 4999 http://www.lvr.com.au

Utmerket - 62 %

God - 26 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 3 %

Fryktelig - to %

Totalvurderinger

4.5 basert på 90 anmeldelser

Lachlan Valley Railway er et non-profit, jernbanevernsamfunn. Vi er et lidenskapelig og dedikert samfunn viet til bevaring og drift av forskjellige eksempler på New South Wales Government Railway-tog, alt fra våre operative damp- og diesellokomotiver, til vår flåte av gamle passasjerjernbanevogner, og vår diesel 'Tin Hare' CPH skinnemotorer. Stopp innom det historiske Cowra Roundhouse Depot for en guidet tur med Eddy som elsker å dele sin kunnskap og lidenskap for NSW Railways og vår historie.

Anmeldt av SPerr91 - Wollongong, Australia

Topp sted å besøke hvis du er i Cowra - elsket å kunne utforske stedet på fritiden etter å ha fått et kart og selvguidet turinformasjon av en frivillig, veldig autentisk opplevelse

10. Bellevue Hill Reserve and Lookout

Binni Creek Road, Cowra, New South Wales 2794 Australia

Utmerket - 46 %

God - 46 %

Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 39 anmeldelser

Anmeldt av wombatdavid - Hobart, Australia

Dette er et flott sted for en piknik etter at du har besøkt den japanske hagen. Vi gikk opp og fikk utsikt og fant en skyggefull benk å sitte og spise.