De 10 beste tingene å gjøre i Dikili, Tyrkia

Dikili er en kystby og et distrikt i İzmir-provinsen i Egeerhavet i Tyrkia. Distriktet er ganske pittoresk både langs strandlinjen og i indre deler, og er et populært sommersted. Sentrumsbyen Dikili ligger omtrent 120 km (75 mi) nord for İzmir, betjent av en god vei. Den bemerkelsesverdige byen Çandarlı (gamle Pitane) ligger nær Dikili.
Restauranter i Dikili

1. Kayra Beach Club

Bademli Beliggenhet Bademli Bay, Dikili, Tyrkia +90 232 677 85 52

Utmerket - 38 %

God - 51 %Tilfredsstillende - 9 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4 basert på 55 anmeldelser

Anmeldt av myserdar - Istanbul , Tyrkia

Stranden ligger midt blant oliventrær hvor du føler deg veldig god og avslappet. Havet er veldig rent så som stranden. Hvis du drar dit sent på ettermiddagen er det veldig vanskelig å finne et bra sted, så prøv å være der tidlig. Også matserveringen er ikke rask som den må være. Uansett liker jeg stedet.

2. Ruinene av Pergamum

8 km (5 mi) fra Pergamon , Pergamon , Tyrkia +90 232 632 66 63

Utmerket - 74 %

God - 22 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 176 anmeldelser

Blant de mest spektakulære i Tyrkia , har stedet bemerkelsesverdige rester fra den romerske og bysantinske perioden.

Anmeldt av Rod F - Royal Wootton Bassett, Storbritannia

Pergamon var den største av de hellenske statene i Anatolia, før den ble testamentert til romerne i 133 fvt av Attalus III. Eumenes II (197-159 f.v.t.) modellerte byen etter Akroplis i Athen, og det var helt klart en av de største byene i den greske verden på den tiden. Det ble lagt til og pyntet av romerne under Augustus, Trajan, Hadrian og Caracalla. Det fantastiske Zeus-tempelet er nå i Pergamon-museet i Berlin, men Trajaneum, palasskomplekset, Dionysius-tempelet og teateret er der for å bli utforsket. Biblioteket var det nest største i den romerske verden etter Alexandria , og det var i Pergamon at pergamentet ble oppfunnet. Den utmerkede skiltingen rundt stedet gir en veldig god ide om prakten fra den sene hellenske og tidlige romerske riket.

3. Fame Beach

Almond Bay, Dikili 35700, Tyrkia

Utmerket - 32 %

God - 36 %

Tilfredsstillende - 18 %

Fattige - 4 %

Fryktelig - 10 %

Totalvurderinger

3.5 basert på 94 anmeldelser

Anmeldt av gseremet - Istanbul , Tyrkia

Denne stranden er på en himmelsk bukt, men virkelig 'utenfor allfarvei'!! Dessverre er det ingen offentlig transport til denne stranden. Kjør 10 km sør for Dikili til du kommer til Bademli Village. (Prøv den lokale rå (grønne) druejuicen 'koruk' på kaffehuset) Følg de trange gatene i landsbyen til du kommer til den indre havnen i landsbyen. Følg den høyre kysten av den indre havnen og du vil se skiltene til 'Fame Beach - Er Turistik Plajı' Det er en veldig grov stabilisert vei i 1 km. Da vil du se det andre skiltet som viser en sti inn i olivenskogen. Nå er det bare en traktorkjørt gårdssti blant oliventrær i 2 km. Pass på at det er veldig smalt at det i noen svinger kun kan passere ett kjøretøy. Men tyrkiske sjåfører er veldig praktiske at de kjører baklengs for å la deg passere når du kommer mot hverandre. Du vil ta til venstre når du ser et annet skilt blant trærne, og du vil se en 2 meter høy jerndør rundt 100 meter unna. Du vil se gårdshuset og parkeringsplassen når du kjører ned bakken. Ingen parkeringsavgift, inngangsbilletten er 10TL per person, halvparten for barn. Strandparasoller, solsenger eller madrasser er gratis, men begrenset. Gressland under palmene i sentrum er den beste plasseringen tror jeg. I samme avstand til sjø, restaurant, toaletter og med mer skygge på dagtid. Restauranten har fin utsikt over bukten og god mat til rimelige priser. Men tjenesten er veldig treg når det er overfylt. Overraskende nok aksepteres kredittkort på dette avsidesliggende stedet. Vannet i dusjene kan lukte litt på grunn av det naturlige svovelmineralinnholdet, men veldig sunt for håret og huden. Toaletter er små og ikke hygieniske, ingen toalettpapir, må renoveres.
Men stranden er veldig fin med tynn gyllen sand, noen ganger med tangrester på kysten. Sjøen er veldig klar og bra for snorkling, spesielt før kl. Etter middagstid kan det bli bølget og uklart, mer utover kvelden. Så jeg anbefaler deg å gå tidligere på dagen. Den vidåpne viken er bevart fra ytre verden med to fjellvegger på sidene, og en liten øy på nordsiden ca. 100m i land. Havbunnen er sand og grunne, noe som gjør en midjehøy sandbanke ca. 50 m foran, trygg for barn når havet ikke er røff. Dessverre ingen badevakt tilstede. Hvis du tar en liten strandtur kan du finne noen leirereservater på den nordlige endeveggen, hvor du vil se mange 'grønne' mennesker som har en helkropps leirmaske. Sunn for å fjerne den døde huden etter soling. Strandtøfler anbefales de siste 100 meter. Vanskelig å komme dit, men givende.

4. Candarli slott

Pitane, Candarli, Dikili, Tyrkia

Utmerket - 30 %

God - 49 %

Tilfredsstillende - tjueen%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 23 anmeldelser

Anmeldt av Gianpaolo B - Cremona , Italia

Utenfor se og Strender , det er attraksjonen tilgjengelig i Candarli. Det har blitt rekonstruert og det er et sted å besøke.

5. Asklepionen

Zafer Mah. Prof. Dr. Frieldhelm Korte Cad. No:1 Pergamon Senter, Pergamon , Tyrkia +90 444 6 893

Utmerket - 65 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 431 anmeldelser

Anmeldt av kdgarlipp - Pretoria , Sør-Afrika

Ruinene snakker for seg selv, og viser frem sin historie om medisinsk behandling i alle dens fasetter, for eksempel psykologi, helsevesen og restitusjon. Ikke overse denne siden under den gamle Pergamon.

6. Guven Tur

Sydd 35980 Tyrkia

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 9 anmeldelser

Vi tilbyr unike turer og behagelig underholdning i våre fantastiske, badminterte turer med Trust Tour-privilegiene. Vi arrangerer også måneskinnsturer, fisketurer og spesielle arrangementer.

Anmeldt av Berke K

Det fjernet fullstendig mine fordommer mot båtturer, rene toaletter, vennlig service og turer til kanskje de vakreste buktene i Tyrkia.Det er veldig hyggelig med vennene mine, jeg anbefaler det til alle, du kan gå med ro i sjelen, takk.

7. Asiklar Selalesi

Dikili, Tyrkia

Utmerket - 61 %

God - 18 %

Tilfredsstillende - 7 %

Fattige - 7 %

Fryktelig - 7 %

Totalvurderinger

4 basert på 27 anmeldelser

Anmeldt av ernur p - Izmir-provinsen, Tyrkia

Det er et veldig fint sted å flykte fra byens mas og folkemengder. Fosseanlegget, som ligger 8 km unna Dikili og nær nebilerbukta, er meget godt utført. Prisene er ikke veldig høye. Du kan sitte og nippe til ølet ditt i naturen og smake på den perfekte stekingen. Du kan tilbringe hele dagen i vannveien, som har mange turstier. Et godt valg for en helgetur.
Med vennlig hilsen
Eagles

8. Barselona Beach

Killik Bay, Dikili, Tyrkia

Utmerket - 68 %

God - 16 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 16 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 6 anmeldelser

Anmeldt av Sercan F

Jeg tilbrakte 8 dager i Dikili og Barselona Beach er et av de beste valgene å tilbringe dagen. Maten er veldig god og prisene er billige. Bare musikkvolumet er for høyt, og vi advarte dem om det, men de brydde seg ikke.
Jeg tilbrakte 8 dager i Dikili og Barcelona Beach var et av de beste stedene å gå. Maten var veldig god og prisene var billige. Bare musikken var for høy, og selv om vi advarte dem, brydde de seg ikke.

9. Pee Plaji

Dikili, Tyrkia

Utmerket - 51 %

God - 12 %

Tilfredsstillende - 25 %

Fattige - 12 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 8 anmeldelser

Anmeldt av et TripAdvisor-medlem - Bodrum City, Tyrkia

Vakker strand, ren sand, nydelig vann, godt å gå på camping. Men hvis du går før juni, vil du ikke kunne bruke toalettene eller ta en dusj?

10. Arkeolog

Dikili, Tyrkia

Utmerket - 0 %

God - 100 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 4 anmeldelser

Anmeldt av Gianpaolo B - Cremona , Italia

Stedet hvor ruinene er Pergamon , 30 km fra Dikili.
Lett å komme til med den komfortable veien.
Arkeologstedet må besøkes.
Fantastisk utsikt over landet rundt fra toppen.