De 10 beste tingene å gjøre i Elk Grove, USA

Elk Grove er en by i Sacramento County, California, som ligger like sør for delstatshovedstaden Sacramento. Det er en del av Sacramento – Arden-Arcade – Roseville Metropolitan Statistical Area. Fra 2015 ble befolkningen i byen estimert til 167 965. Elk Grove, den nest største byen i Sacramento County, var den raskest voksende byen i USA mellom 1. juli 2004 og 1. juli 2005.
Restauranter i Elk Grove

1. Gammel Sukkermølle

35265 Willow Ave., Clarksburg, CA 95612 +1 916-744-1615

Utmerket - 51 %

God - 40 %Tilfredsstillende - 8 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 108 anmeldelser

Old Sugar Mill (ca. 1934) ligger i naturskjønne og historiske Clarksburg, og er et unikt fellesskap av tolv vinprodusenter i California som stolt er vertskap for bryllup og begivenheter. region: Todd Taylor Wines, Three Wine Company, Rendez-Vous Winery, Perry Creek Wines, Merlo Family Vineyards, Heringer Family Estates & Vineyards, Elevation Ten, Due Vigne di Famiglia, Draconis Vineyards, Clarksburg Wine Company, Carvalho Family Wines, Bump City Viner. Smaksavgifter varierer opp til $ 5/Tasting - Kjøp av vinflasker varierer fra individuell vingård. Flertallet av vingårdene ligger i Clarksburg AVA (American Viticulture Area), hvor vingårder deler samme morgentåke og kjølige bris fra San Francisco Bay-regionen. Vingårdene til Old Sugar Mill i Clarksburg, California, er en bro til den rike landbruksarven i regionen, hvis vingårder satser på sine krav sammen med de store vinregionene i verden. **Ingen tailgating, utenfor iskister, ELLER alkohol er tillatt på Old Sugar Mill Wineries** Matvarer kan kjøpes fra Deli-områdene i Elevation Ten eller Rendez-Vous Winery ELLER på stedets helg foodtruck(s). Alle kjæledyr og barn må være under oppsyn til enhver tid.

Anmeldt av JQuilter - Noblesville, Indiana

For et flott konsept i en historisk gammel bygning i vakre, fredelige omgivelser. Ditt valg av smaksrom i en smakfullt restaurert setting som er nådig og innbydende. Lokale vinprodusenter kan vise frem sine viner - mange forskjellige varianter og prisklasser. Hvis du besøker i løpet av uken, vær oppmerksom på at noen kun er åpne i helgene. Utendørs park som en fin ramme for piknik

2. SURF XTREME

3443 Laguna Blvd Ste 115, Elk Grove, CA 95758-7516 +1 916-676-4747

Utmerket - 61 %

God - 27 %

Tilfredsstillende - 6 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 6 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 29 anmeldelser

Innendørs surfing og bodyboard-opplæring tilbys. må være 42' til Bodyboard, 52' for å stå opp. Paintball-må være 10+ år gammel- vi selger maling...Trampolinarena m/ Dodgeball - alle aldre. Barn 4 og under foreldre hopper gratis vin- og ølbar, Concession Stand serverer paninier, pizza, smoothies og mer ... Innendørs uteservering.

Anmeldt av sandileslie - Eureka, California

Dette stedet er fantastisk. Jeg har et barnebarn på 13 år som elsker det. Når jeg noen gang er i Elk Grove på besøk, har det blitt vår spesielle ting å gjøre. Vi har gått der i flere år nå. Han er en veldig aktiv gutt, og dette gir ham utløp for noe av overflødig energi og får ham ut av videospillene. Det er moro for nybegynnere og avanserte surfere. Og selvfølgelig elsker han å vise seg frem for kameraet mitt.

3. Brave Horse Winery

10437 Alta Mesa Rd, Wilton, CA 95693-8528 +1 916-718-0414

Utmerket - 0 %

God - 100 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 1 anmeldelser

Anmeldt av mini - Fremont, California

Vi dro til et bryllup på Brave Horse Winery. Dette er et flott sted å ha et arrangement. Det er det fine plenområdet for seremonien, et område for dans, samt et fint plenområde med skyggetrær for mottakelsen. Det er et vakkert sted.

Vingården har også hester og en gris der.

Deres cabernet sauvignon er veldig hyggelig og min personlige favoritt for denne vingården. De har andre viner også.

4. Bogle Winery

37783 County Road 144, Clarksburg, CA 95612-5009, USA +1 916-744-1139

Utmerket - 71 %

God - 23 %

Tilfredsstillende - 3 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 3 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 82 anmeldelser

Anmeldt av kaioatey - The Bay Area

Veldig praktisk for en kort tur fra Sacramento. Bogle-viner er en av de beste tilbudene som kan fås, med rimelige priser og gjennomgående god kvalitet. Vingården forsterker den no-nonsense forpliktelsen til kvalitetsarbeid; Jeg likte smaksrommet, og eiendommen er smakfull og innbydende. Anbefalt.

5. Ski Sunset Ranch

10675 Valensin Rd, Galt, CA 95632-8558

Utmerket - 100 %

God - 0 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

5 basert på 2 anmeldelser

Anmeldt av Thomas W - San Diego, California

Ski Sunset ranch er en idyllisk turneringssjø i en Syrah-vingård. Innkvarteringen er luksuriøs og skinnende rent. Doug og Robby er fremragende instruktører med et episk nivå av ekspertise og tålmodighet. Vi har ikke funnet en annen vannskiskoleopplevelse som engang kommer i nærheten av dette! Fem stjerner i hver kategori!

6. Avslutt strategispill

9833 Kent St, Elk Grove, CA 95624-9484 +1 916-399-3948

Utmerket - 84 %

God - 8 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 8 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 12 anmeldelser

Vi er en av Elk Grove CAs nyeste og mest spennende virksomheter! Vi låser deg inne i et rom i en time. Du vil løse gåter, søke etter ledetråder og kommunisere med teammedlemmene dine for å unnslippe rommet i tide!

Anmeldt av Stephen M

Dette var mitt første rømningsrom, og håndverket som gikk inn i dette rommet viser! Bakgrunnen, rekvisittene og den perfekte balansen mellom teknologi gjør dette rommet til det beste jeg har gjort. Gleder meg til de får sitt andre rom så jeg kan gå tilbake!!!

7. California State Capitol Museum

1315 10th St, Room B-27, Sacramento, CA 95814-4905, USA +1 916-324-0333

Utmerket - 63 %

God - 31 %

Tilfredsstillende - 4 %

Fattige - 1%

Fryktelig - 1%

Totalvurderinger

4.5 basert på 1 anmeldelser

Denne granittbygningen fra 1800-tallet, modellert etter US Capitol, er hjemmet til California Legislature og huser et offentlig museum og en hage rundt. Vi holder stengt på høsttakkefest, juledag og nyttårsdag.

Anmeldt av janel m - Madison, Wisconsin

På vårt siste besøk i Sacramento ble vi ganske imponert over California State Capitol-bygningen og eiendommen. Vi valgte ikke den guidede turen; i stedet fulgte vi kartet og guiden vi fikk ved informasjonsskranken. Vi likte å titte inn i rommene i 'museet' i kjelleren som gjenskapte kontorene rundt 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet. Vi var heldige som kunne få med oss ​​den midlertidige utstillingen med transporttema -- selv om vi ikke er kaliforniere, likte vi å spore historien til bilen og motorveiene i California. Dessverre besøkte vi på en lørdag og lovgiver var ikke i møte og ikke alle områder i bygningen var tilgjengelige. Likevel er hovedstadsbygningen verdt stoppet. Husk å fange alle portrettene av alle guvernørene i hele bygningen. Statshovedstaden har ingen inngangspenger, men vær forberedt på å gå inn gjennom metalldetektorer.

8. Elk Grove Creek Trail

Elk Grove, CA

Utmerket - 44 %

God - 56 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4.5 basert på 9 anmeldelser

Anmeldt av trbeer - Hell, Michigan

Denne stien hadde vært en kortere sti på mine tidligere besøk i Elk Grove, men en bro over Highway 99 åpnet seg og stien er nå lengre siden den krysser motorveien. Det er planer om å gjøre løypa enda lengre og koble den til noen andre løyper. Jeg så folk gå, sykle og gå på skateboard i stien da jeg gikk morgenturene mine denne siste uken.

9. Miner's Leap Winery

54250 S River Rd, Clarksburg, CA 95612-5034 +1 916-882-1000

Utmerket - 51 %

God - 37 %

Tilfredsstillende - 0 %

Fattige - 0 %

Fryktelig - 12 %

Totalvurderinger

4 basert på 8 anmeldelser

Anmeldt av RunningInGrace - Sacramento, California

Min mann, venn og jeg var innom denne vingården etter den årlige Clarksburg Country Run i nærheten for å 'rehydrere' og bytte løpehistorier etter løpet, og det var et perfekt sted å gjøre det. Plasseringen utenfor South River Road/Sacramento River kunne ikke vært mer naturskjønn og ser ut til å være et travelt knutepunkt når som helst du kjører forbi og tar en titt. Får lyst til å stoppe, nesten tvunget til å være med i spenningen. Den store uteplassen gir en fin setting for å kjøpe litt vin og sette seg ned og faktisk nyte stedet for mer enn å smake sammen med selskapet du kom med. Veldig pent anlagt. Vinsmakingsbaren er atypisk utenfor terrassen, interaktiv med gjestene. Det er hyggelig musikk. Nå, for min smak, blir vinene litt for tørre og det ville vært fint å se mer variasjon for andre ganer, men vinen var fin. Ærlig talt, når vi kommer tilbake, vil det være for måten det får sjelene til å føle som er mest avslappet og rolig. Så nær byen ennå et århundre fra grinden.

10. Laguna Gateway

Laguna og West Stockton Boulevards, Elk Grove, CA 95758

Utmerket - 25 %

God - 25 %

Tilfredsstillende - femti%

Fattige - 0 %

Fryktelig - 0 %

Totalvurderinger

4 basert på 4 anmeldelser

Laguna Gateway er den største shoppingdestinasjonen i Elk Grove. Med over 400 000 kvadratmeter med butikker har vi noe for enhver smak. Besøk oss utenfor Hwy 99 & Laguna Blvd.

Anmeldt av trbeer - Hell, Michigan

Ikke sikker på hvem som har lagt til dette, men jeg har bodd på Holiday Inn Express som ligger ved siden av dette omtrent 5 ganger i løpet av de siste 3 årene, og det er ditt grunnleggende kjøpesenter. Det er ikke noe dårlig med det, men det er heller ikke noe bra med det. Blind bind for noen og ta dem hit og de ville ikke vite nøyaktig hvor de var. Hvis du trenger noe for all del, kjøp det her, men forvent ikke noe spesielt.